L. Grantiņa krimināllieta ir DP noziedzīgs safabricējums

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAIzraēlaRasnačs-Dintars-UšakovsPutinsLRTTLatvija-SaeimaArvien vairāk un vairāk pārliecināmies, ka šodienas 4. maija kliķes noziedznieku banda cenšas savos noziegumos apsteigt Staļinu !

Par to, ka Hitlera nacistiskais režīms ir palicis mums tālu aizmugurē, nav vairs nedz jādiskutē, nedz arī kādam kas jāpierāda.

Nav vairs tālu tas brīdis, kad HITLERS tiks reabilitēts un atzīts par DEMOKRĀTU, protams, tikai salīdzinājumā ar Latviju.

Lai Latvijas noziedzīgo režīmu izprastu, kurš pilnībā nokomplektēts no bijušajiem komunistiem, čekistiem, tātad, no krievžīdiskās hazāru bandas, der atsaukt atmiņā nesen šajā vietnē publicēto ASV pētnieku Prestona Džimss un Maika Hariss rakstīto: “Hitlers kļuva hazāru mafijai par problēmu, kad izlauzās un sāka darboties vācu tautas un pasaules brīvo tautu interesēs un izveidoja savu paša banku sistēmu, brīvu no Rotšildiem.

Hitlers ieviesa finanšu sistēmu, kas bija brīva no augļošanas un labvēlīga strādnieku slānim. Tas noteica Vācijas un vācu tautas pilnīgu sagrāvi, jo Rotšildi un hazāri nekādi nevarēja pieļaut kādu ekonomisko sistēmu, kas nebūtu atkarīga no augļošanas.

To pašu redzam mūsdienās hazāru karā pret islāmu, jo islāms augļošanu aizliedz. Tāpēc Izraēla ir tik skaļa un agresīva pasaules islāma pasaules iznīcināšanā.”

Jūdi- 4Un, lai arī cik absurdi tas šodien neizklausītos, nacistu okupācijas laikā dzimstība Latvijā bija viena no augstākajām pagājušajā gadsimtā !

Bet kā ir ar krievžīdiskajiem Padomju un šodienas laikiem ?

Tur, kur pie teikšanas ir hazār-žīdi, uzplaukst noziedzība un pilnībā tiek ignorēta MORĀLE !!!

Šodienas Latvija ir PAGRIMUMA un NOZIEDZĪBAS ETALONS !!!

Atmet nost Padomju propagandu un ieraudzīsi “pliku” patiesību par šiem sātaniskajiem zvēriem:

https://www.youtube.com/watch?v=DSVQHZ3VOt0

Zaļš, tautastribunals.euAndrejs-Kavacis-Linards-Grantiņš-Juris-Rubenis-Jānis-Vanags-Pāvils-Brūveris.1Ivars-Godmanis-Aivars-BorovkovsLatvija-R.PoļaksDPHelsinki-86To visu es pieminēju, lai labāk iespiestos atmiņā tas, kas tiks sacīts.

Esmu jau pietiekoši aprakstījis manu pagājušās vasaras arestu, arestu kura laikā tiku sakropļots un Rīgas centrālcietuma kamerā psihotroniski(iespējams arī ķīmiski) apstrādāts, lai es izdarītu pašnāvību.

Netika sakārtoti mani salauztie kauli, kā rezultātā esmu pamatīgi zaudējis darbaspējas kreisajai rokai. Kauli bija jāsakārto divu nedēļu laikā, kā man paskaidroja vācu ārsti. Ja tas netiek izdarīts šajā laika posmā, tad ir jārēķinās ar invaliditāti.

To visu zināja DP, bet neko nedarīja !

Kāpēc būtu jāpūlas priekš tā, kuram, kuru katru brīdi jāatstāj šī pasaule, tā domāja Latvijas DP ? Tā būtu veltīga līdzekļu izšķērdēšana un pie tam vēl nevajadzīga ažiotāža, kas apliecinātu DP vardarbību.

Tai paša laikā tiek veidots dokumentāls videofilmas apskats par Atmodu, kurā L. Grantiņš tiek pieminēs tikai reizi, nu gandrīz vai kā skatītāja lomā.

4. maija bandai nevēlamais H- 86 dibinātājs ir jāizdzēš no cilvēku apziņas, lai netraucētu latviešu tautas iznīcināšanas procesu.

Lai kādu arestētu, par nacionālā naida kurināšanu un varmācīgu pastāvošas iekārtas(huntas) gāšanu, ir jābūt ekspertu slēdzienam.

Kā var redzēt no apsūdzības, tad tādu slēdzienu bija “devušas” divas ekspertes- Ilona Kronberga un Šarlote Bērziņa. Kā bija “izpētījis” mans aizstāvis, zvērinātais advokāts Pāvils Rebenoks, neviena no šīm kundzēm nebija tiesīga veikt tādu ekspertīzi, jo nebija sertifikāta cilvēktiesību jomā.

Par šo divu eksperšu “varoņdarbu” L. Grantiņš rakstīja http://tautastribunals.eu/?p=28833 .

Un tad, kādu dienu es saņemu e- pastu no ekspertes Šarlotes Bērziņas, lai es izņemot no LRTT vietnes viņas foto.

Izrādās, ka Šarlote Bērziņa nekādu ekspertīzi nav veikusi !

Lūk, tad arī nonākam pie nozieguma, ko veikusi DP, kura visu šo LIETU ir safabricējusi.

Tātad,- izdarījusi noziegumu pret cilvēci !

Rasnačs-KozlovskisMežvietsKalnmeiersDP noziedzīgi izmantojusi kādas personas vārdu, kurai ar šo lietu nav pilnīgi nekāda sakara.

Tas ir prātam neaptverami, kādus noziegumus veic 4. maija kliķe sadarbībā ar saviem represīvajiem varu pārstāvošajiem orgāniem.

Tātad,- jūs redziet uz ko ir spējīgs boļsevistiskais žīdisms- cionisms.

Nekas nav mainījies kopš 1940. gada, kad šie civilizācijas izdzimumi iebruka mūsu valsti un slepkavoja tās iedzīvotājus.

Šarlotes Bērziņas lūgumu es nevaru izpildīt, jo savādāk zūd saite šīs LIETAS tālākai virzībai uz nozieguma izgaismošanu un vainīgo sodīšanu.

To, ka šie noziedznieki tiks tiesāti starptautiskā arēna un pakārti kā S. Huseīns, nav ne mazāko šaubu. LRTT uzdevums ir samazināt šo noziedznieku noslepkavoto upuru skaitu līdz brīdim, kad viņi tiks apcietināti. Tāpēc tiek arī tik “agresīvā” izpausmē runāts par šiem sātaniskajiem izdzimumiem.

Nav jau daudz jāmin, kuri stāv aiz mana aresta un šīs LIETAS safabricēšanas.

Pamatā tie ir latviski runājošie krievžīdi Ivars Godmanis un Aivars Borovkovs.

Tiešie lietas safabricēšanas meistari ir: Rihards Bunka, Jānis Reiniks un Rihards Kozlovskis.

To visu piesedz Kalnmeiers un Rasnačs.

Šeit variet iepazīties ar Š. Bērziņas un L. Grantiņa e- pasta saraksti:

Date: Wed, 9 Mar 2016 15:52:05 +0200
Subject: par rakstu L. Grantiņš. “Tev nebūs Patiesību zaimot !”
From: sarlote.berzina@gmail.com
To: l.grantins@hotmail.de

Labdien,

Lūdzu izņemt  foto ar vārdu Šarlote Bērziņa no Jūsu raksta “L. Grantiņš. “Tev nebūs Patiesību zaimot !”

http://tautastribunals.eu/?p=30030

Ar cieņu,

Šarlote Bērziņa

———————

Linard  10.03.2016

An: Sarlote Berzina

Izlasiet advokāta sacīto un paskaidrojiet man: http://tautastribunals.eu/?p=28833

———————

Sarlote Berzina 10.03.2016

An: Linard

Labdien,

Man ar to visu nav nekāda sakara. Veiksmīgu dienu.

Ar cieņu,

Šarlote Bērziņa

———————

Linard 10.03.2016

An: Sarlote Berzina

Iznāk, ka jūsu vārdu ir izmantojuši DP darbinieki ?
Par to jums ir jāuzraksta un publicēsim to TT vietnē.
Tas tā netiks atstāts.
Vai Jūs saprotiet, ko tas viss nozīmē ?


Date: Thu, 10 Mar 2016 16:48:33 +0200
Subject: Re: par rakstu L. Grantiņš. “Tev nebūs Patiesību zaimot !”
From: sarlote.berzina@gmail.com
To: l.grantins@hotmail.de

Labdien,

Man ar to visu nav nekāda sakara. Veiksmīgu dienu.

Ar cieņu,

Šarlote Bērziņa

———————

Linard 10.03.2016

An: Sarlote Berzina

Ja Jūs par visu notikušo nesniegsiet paskaidrojumu, tad uzskatu, ka Jums ir bail no šiem zvēriem(DP).
Tas arī ir saprotami.
Ja tā ir taisnība, ka Jums nav nekāda sakara ar manu LIETU, tad nav ko uztraukties, es to nokārtošu tā, kā tas labāk priekš visiem.
Atkārtoju, ja tā taisnība, ko sakat, tad beigās vēl dabūsiet kompensāciju par to, ka esat nelietīgi izmantota.
Čekas slepkavas, latviešu tautas bendes, tiks tiesāti !

———————

Sarlote Berzina 10.03.2016

An: Linard

Labdien,

Vienkārši man ar to visu nav nekāda sakara. Veiksmi patiesības izzināšanā.

Laiks ir vērtība.

Ar cieņu,

Šarlote Bērziņa

=====================================================================

Pēdējā vēstule norāda, ka Š. Bērziņas Sirdsapziņa ir pārvarējusi bailes.

7.L.-Grantiņš-Bitenieks-Ulmanis-Latvija-māksla-Bariss-EihmanisTad, kad lielākā daļa no mums to spēs izdarīt, ko izdarīja Bērziņa, tad starptautiskai cionistu mafijai Latvijā tiks pielikts punkts. Tieši viņas rīcība ir tā, kas novedīs uz apsūdzēto sola Borovkova- Godmaņa bandu ! Šie nelieši, nelietīgi izmantojot viņas vārdu, ir apķēzījuši viņas godu un par to viņiem beigu beigās būs jāstājas tiesas priekšā !

Paliek atklāts jautājums par otro “eksperti” un par tiesnesi Karīnu Kravecu, kura balstoties uz viltus ekspertēm nolēma piemērot man nelikumīgo apcietinājumu, kā rezultātā tiku sakropļots ?

Viss reiz nostāsies savās vietās !

Katrs saņems to “mājasvietu”, kuru būs nopelnījis ar saviem darbiem.

Šī LIETA tiks nosūtīta Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrniecei, lai tiktu izskatīta atklātā Saeimas sēdē. Šeit ir runa par valsts varas sabotēšanu no represīvo orgānu puses, kuri neslēpti darbojas mums naidīgu valstu interesēs.

13.03.16    L. Grantiņš LRTT & H-86

You may also like...

15 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Jā, laiks ir vērtība. Tas visu saliek pa plauktiņiem. Un saliks arī šo lietu.

  2. Hitlers saka:

    Hitlers simtiem tūkstošus ebreju esot pārtaisījis par āriešiem,cik ir pārtaisīti par latviešiem,arī dzimumceļā….

  3. Māris M. saka:

    Un, lai arī cik absurdi tas šodien neizklausītos, nacistu okupācijas laikā dzimstība Latvijā bija viena no augstākajām pagājušajā gadsimtā !
    ———————-
    No ekonomikas vēstures:
    Nacistu okupācijas laikā bija visaugstākais sociālo garantiju līmenis Latvijā, salīdzinot ar visām citām šeit pastāvējušām politiskajām iekārtām un valdībām.

    Pašsaprotami, ka tāpēc arī dzimstība bija augsta.
    Nav grūti uzminēt, kāpēc medicīna un sociālās garantijas Latvijā pašlaik tautas vairākumam aizsniedzamības ziņā ir drausmīgi zemā līmenī. Skatoties tīri no šī skatpunkta, Hitlers latviešiem ir bijis viens lāga puika un tiem, kas visur piesauc “labos, pārtikušos padomju laikus”, tagad teorētiski būtu jākļūst par Hitlera pielūdzējiem. :D

  4. Pēteris saka:

    Tagad vācu alternatīvā televīzija http://www.klagemauer.tv , kura sniedz alternatīvu informāciju no visas pasaules, pieejama arī latviešu valodā.

    https://www.klagemauer.tv/index.php?a=showlanguage&lang=lv

  5. Pēteris saka:

    Vāciešu skatījums uz 2. Pasaules kara vēsturi:

    http://justice4germans.com/

  6. notiek genocīds pret latviešu tautu saka:

    Man ir pārdomas, kā latviešu politisko partiju vēlētājam, jo Valsts zemes dienesta (VZD) galvenā vērtētāja G.Kalniņa TV intervijas viedie vārdi: “…un jauno kadastrālo vērtību dosim apspriešanai valsts sekretāru sanāksmē apstiprināšanai…” VZD ir Tieslietu ministrijas (TM) pārraudzībā esoša valsts institūcija, TM ministrs ir Dzintars Rasnačs, kas ir Visu Latvijai pārstāvis, Nacionālās apvienības biedrs,it kā “savējais – latvietis”… es sāku ko mazliet jau nesaprast – VZD tā pēkšņi “uz savu galvu” saliks jaunās īpašumu kadastrālās vērtības un Nacionāļu “pārraugs” no TM politiķis Dz.Rasnačs to izliksies nemaz neredzot? Lūdzu Latvieši, kas balsojuši par Visu Latvija TB/LNNK un viņu programmu – lūdzu pašķirstiet viņu vēlēšanu programmu vai partijas līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars, valdes locekļi Imants Parādnieks, Gaidis Bērziņš, Jānis Dombrava u.c. pakārtotie viņiem “locekļi” tā mums pirms Saeimas vēlēšanām bija solījuši? Kas te LV gribēs atgriezties, ja suņu būda Latvijā maksās dārgāk nekā UK māja? Šobrīd nevajag te jaukt kādas nacionalitātes un velt ko uz citiem, tā ir jau visu kopīgā Latvijā dzīvojošo pilsoņu un iedzīvotāju problēma un…viena partijas ministra (Dz.Rasnača) skaidrojumu vajadzētu pa darba nedēļu šajā jautājumā žurnālistiem vai vēlētājiem gan uzprasīt,lai jau ministrs politiski atbild saviem vēlētājiem,ko te VZD klerks G.Kalniņš nervozi mums pa TV žurnālistiem skaidrojās… Ko darīt pensionāriem, visu nacionalitāšu ģimenēm un nacionalizēto īpašumu mantiniekiem, vai sāksies atkal 1941.gada bezstrīdus nacionalizācija tikai uz nenomaksāto nodokļu fona? V.V.Freiberga zelta vārdus teica – nākošajās vēlēšanās varēsiet partijas sodīt,kas nepilda savu vēlētājiem solīto, liekas, ka tad var jau būt par vēlu, jo nākamie, kas nāks pie varas deklarēs, ka ne jau viņi šīs ziepes būs ievārījuši….

    ——————————————————-

    http://financenet.tvnet.lv/zinas/600031-parskatot_kadastralas_vertibas_daudzviet_strauji_augs_nekustama_ipasuma_nodoklis

    Pārskatot kadastrālās vērtības, daudzviet strauji augs nekustamā īpašuma nodoklis
    Valsts zemes dienests (VZD) no nākamā gada mainīs kadastrālās vērtības, ko izmanto nekustamā īpašuma nodokļa aprēķinam. Līdz ar to, pēc šābrīža aplēsēm, daudzviet Latvijā nodokļa maksājums strauji augs gan turīgajiem, gan iedzīvotājiem ar mazākiem ienākumiem, svētdien vēstīja raidījums «LNT Ziņu TOP 10».

    Kadastrālās vērtības tiks tuvinātas 85% no tirgus vērtības, bet dažiem īpašumiem mainīs vērtību aprēķina modeļus. Attiecīgs noteikumu projekts 1.aprīlī tiks iesniegts izskatīšanai valsts sekretāru sapulcē. Tiek prognozēts, ka vērienīgākās izmaiņas skars daudzdzīvokļu māju jaunos projektus, kas celti pēc 2000.gada.

    Kā skaidroja VZD Nekustamā īpašuma vērtēšanas departamenta direktors Gatis Kalniņš, vērtību pieaugums būs pietiekami ievērojams un tas būs atšķirīgs dažādās teritorijās.

    «Lielākie pieaugumi ir Jūrmalā, arī atsevišķās Rīgas vietās – tuvu centram, Vecrīgā.

    Mājām, kas atrodas tālāk no centra, vērtību pieaugumi ir mazāki,» stāstīja Kalniņš.

    Patlaban daudzos jaunajos projektos dzīvokļa viena kvadrātmetra tirgus cena ir 1500-2000 eiro, bet kadastrālās vērtības ir ap 600 eiro. Tas tāpēc, ka dienests, vērtējot sērijveida mājas, nešķiroja, kurā gadā māja būvēta – 2004.gadā vai padomju gados. Ja tās atradās blakus, piemēram, Purvciemā, tad vērtības bija nosacīti vienādas.

    Par to VZD ilgstoši kritizēts, tāpēc

    no nākamā gada aptuveni tūkstotim jauno projektu ar 32 000 dzīvokļu vērtības pārskatīs, par pamatu ņemot tirgus cenu,

    kāda bija darījumos 2014. un 2015.gadā. Līdz ar to

    būs pilsētas, kur kadastra vērtība var augt par 60% vai 100%, bet tuvāk Rīgai – vidēji par 200% un 300%.

    Tātad strauji celsies arī nodokļi.

    Tāpēc VZD pieļauj, ka valdībai būs jādomā, kā ierobežot šo pieaugumu.

    Izmaiņas var satraukt jaunās ģimenes – par to pārliecināta «Māmiņu kluba» vadītāja Sandija Salaka. Viņa uzskata, ka straujš nodokļu pieaugums daudzām ģimenēm nogriezīs jebkādas iespējas dzīvot jaunā projektā, kurā dzīvokļa iegādei parasti tiek ņemts aizdevums uz 30 gadiem, daudzos gadījumos izmantojot valsts atbalsta programmas.

    «Jebkas, kas palielina viņu izdevumus, protams, tiek vērtēs diezgan negatīvi. It īpaši cilvēkiem, kas nav uzņēmēji vai kādi investori, viņiem nav iespēju palielināt savus ienākumus. Šobrīd mūsu aptauja liecina, ka ģimenes ilgi spiestas īrēt un pārbraukt no viena kakta uz otru,» stāstīja Salaka.

    Arī bankas norāda, ka

    nodokļa pieaugums ietekmēs klientu maksātspēju un tās vērtēšanu un var samazināt pieprasījumu pēc jauniem projektiem,

    ietekmējot to cenas.

    Senāk celtajām daudzdzīvokļu mājām kadastra vērtība varētu mainīties uz vienu vai otru pusi 5% robežās.

    Jūrmalas dome no VZD saņēmusi kadastra vērtību projektu par dažādiem īpašumiem. To ieraugot, domes vadītājs Gatis Truksnis ir šokēts, jo

    8500 zemju ar ēkām no Lielupes līdz Vaivariem jeb divām trešdaļām īpašumu gaidāms kadastra vērtību kāpums vidēji 2,5-3 reizes

    – jo tuvāk jūrai, jo pieaugums straujāks. Bet te lielākais vairums esot Jūrmalas pamata iedzīvotāji.

    «Tas ir genocīds pret Jūrmalas pastāvīgo pamatiedzīvotāju, jo tad viņam vienkārši jāiet projām no saviem īpašumiem.

    Faktiski šis nodoklis nav samaksājams un cilvēki ir spiesti izpārdot par lētu naudu savus īpašumus, pārcelties citur. Piejūra vispār iztukšosies no Latvijas iedzīvotājiem, vai tas ir mūsu mērķis?» komentēja Truksnis.

    Jūrmalas domes aprēķini liecina, ka visiem

    jaunajiem daudzdzīvokļu projektiem, kas būvēti pēc 2000.gada, nākamgad nekustamā īpašuma nodoklis var pieaugt pat septiņkārtīgi.

    Tas nozīmē – ja šogad par aptuveni 65 kvadrātmetru dzīvokli nekustamā īpašuma nodokļa maksājums ir 135 eiro, tad nākamgad šis maksājums var pieaugt līdz vairāk nekā 900 eiro.
    Modelējot vidusmēra situāciju īpašumiem, kas atrodas tālāk no jūras, var secināt, ka par māju Valteros uz 922 kvadrātmetriem zemes šobrīd aprēķinātais nodoklis kopumā ir 290 eiro, bet 2017.gadā tas pieaugtu trīskārši līdz 875 eiro gadā. Ar maksimālajām 70% atlaidēm kopējais nodokļa maksājums mainītos no pašreizējiem 167 eiro uz 633 eiro.

    «Tas ir ierindas gadījums, nerunājot par pāris simtiem bagātnieku. Tas ir skolotājs, ārsts, valsts sektorā strādājošs – vienkārši cilvēks, jūrmalnieks, kurš dzīvo trijās paaudzēs Jūrmalā, kurš neplāno savu īpašumu nedz ieķīlāt, nedz pārdot, viņš tur vēlas dzīvot,» stāstīja Truksnis.

    Viņš pieļauj, ka kadastra vērtības pieaugums varētu būt saistīts ar Jūrmalas nekustamā īpašuma tirgus uzplaukumu 2014.gadā, kad īpašumus pirka uzturēšanās atļauju kārotāji. Kad atļauju saņemšanas nosacījumi mainījās, pērn darījumu skaits samazinājās astoņas reizes.

    Miljoniem vērto darījumu dēļ kādai Majoros dzīvojošai sirmai kundzei pilnais nodoklis par 2,5 hektāriem zemes un uz tā esošo seno māju pieaugs piecas reizes līdz 32 000 eiro, kas ar atlaidēm būtu 3500 eiro, kurus kundze arī diezvai varēšot samaksāt.

    Pašvaldība finansiālu apsvērumu dēļ nevar iedot vēl lielākas atlaides nekā patlaban.

    Izlīdzināšanas fondā jāveic iemaksas par pilnu zemes nodokli, un tas jau tagad pašvaldības budžetā rada vairāku miljonu eiro iztrūkumu.

    Bezizejā jaunās kadastra vērtības varētu iedzīt arī tālāk Kurzemē jūras krastā, kāpu zonā dzīvojošos Engures novada iedzīvotājus.

    Raidījuma uzrunātais Ojārs visu mūžu dzīvo mantotajā mājā, kas atrodas uz aptuveni 2000 kvadrātmetru zemes kāpu zonā. Šobrīd nekustamā īpašuma nodoklis ar atlaidēm ir ap 240 eiro gadā, bet vairāk viņš nevarētu samaksāt.

    «Esmu pensionārs, es nebūtu ieinteresēts neko vairāk. Nu labi, šito vēl varētu paciest. Nu bet vairāk gan ne,» teica Ojārs. Viņš noraizējies, jo arī kaimiņos dzīvojošie pārsvarā ir pensionāri:

    «Vietējos iedzīvotājus, kam nav lielu ienākumu, vienkārši izmetīs no šejienes ārā.

    Bet kāpēc man ir jāpārdod sava tēva, vectēva māja un ej uz mežu būdiņā.»

    Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) vadītājs Andris Jaunsleinis atbalsta kadastra vērtību celšanu atbilstoši tirgus situācijai, bet ar vairākiem nosacījumiem. Ir jāievieš vairākas sen apspriestas lietas, lai varētu runāt par taisnīgumu nodokļa iekasēšanā.

    «Nav atrisināts jautājums par ekskluzīviem īpašumiem, ko vaidzētu vērtēt kā ekskluzīvus ar attiecīgu vērtību, no kura rēķina augstāku nodokli,» teica Jaunsleinis. Vērtējams būtu arī kas līdzīgs ar nodokli neapliekamajam minimumam. Šos un citus priekšlikumus LPS sniegs valdībā.

    Jūrmalas un Engures deputāti uzskata, ka nodokļu celšanas ierobežojums jārisina valsts līmenī.

    Pretējā gadījumā Truksnis paredz nekontrolējamu situāciju:

    «Es domāju, ka Jūrmalas iedzīvotāji vienkārši būs spiesti celt savas teltis ap Saeimas namu.»

    Viens no nodokļa pieauguma ierobežošanas paņēmieniem varētu būt mehānisms, kāds noteikts lauku zemēm virs trīs hektāriem, kur lielākais kadastrālās vērtības kāpums nepārsniedza 70%. VZD pirmo reizi vēsturē ārpus kadastra informācijas sistēmas noteica speciālās vērtības – tikai nodokļu vajadzībām. Kopumā kadastrā ir informācija par pieciem miljoniem objektu, un dienests negribētu, ka tās visas nosaka par speciālām vērtībām, jo tad sistēma sāktu šķobīties.
    Modelējot vidusmēra situāciju īpašumiem, kas atrodas tālāk no jūras, var secināt, ka par māju Valteros uz 922 kvadrātmetriem zemes šobrīd aprēķinātais nodoklis kopumā ir 290 eiro, bet 2017.gadā tas pieaugtu trīskārši līdz 875 eiro gadā. Ar maksimālajām 70% atlaidēm kopējais nodokļa maksājums mainītos no pašreizējiem 167 eiro uz 633 eiro.

    «Tas ir ierindas gadījums, nerunājot par pāris simtiem bagātnieku. Tas ir skolotājs, ārsts, valsts sektorā strādājošs – vienkārši cilvēks, jūrmalnieks, kurš dzīvo trijās paaudzēs Jūrmalā, kurš neplāno savu īpašumu nedz ieķīlāt, nedz pārdot, viņš tur vēlas dzīvot,» stāstīja Truksnis.

    Viņš pieļauj, ka kadastra vērtības pieaugums varētu būt saistīts ar Jūrmalas nekustamā īpašuma tirgus uzplaukumu 2014.gadā, kad īpašumus pirka uzturēšanās atļauju kārotāji. Kad atļauju saņemšanas nosacījumi mainījās, pērn darījumu skaits samazinājās astoņas reizes.

    Miljoniem vērto darījumu dēļ kādai Majoros dzīvojošai sirmai kundzei pilnais nodoklis par 2,5 hektāriem zemes un uz tā esošo seno māju pieaugs piecas reizes līdz 32 000 eiro, kas ar atlaidēm būtu 3500 eiro, kurus kundze arī diezvai varēšot samaksāt.

    Pašvaldība finansiālu apsvērumu dēļ nevar iedot vēl lielākas atlaides nekā patlaban.

    Izlīdzināšanas fondā jāveic iemaksas par pilnu zemes nodokli, un tas jau tagad pašvaldības budžetā rada vairāku miljonu eiro iztrūkumu.

    Bezizejā jaunās kadastra vērtības varētu iedzīt arī tālāk Kurzemē jūras krastā, kāpu zonā dzīvojošos Engures novada iedzīvotājus.

    Raidījuma uzrunātais Ojārs visu mūžu dzīvo mantotajā mājā, kas atrodas uz aptuveni 2000 kvadrātmetru zemes kāpu zonā. Šobrīd nekustamā īpašuma nodoklis ar atlaidēm ir ap 240 eiro gadā, bet vairāk viņš nevarētu samaksāt.

    «Esmu pensionārs, es nebūtu ieinteresēts neko vairāk. Nu labi, šito vēl varētu paciest. Nu bet vairāk gan ne,» teica Ojārs. Viņš noraizējies, jo arī kaimiņos dzīvojošie pārsvarā ir pensionāri:

    «Vietējos iedzīvotājus, kam nav lielu ienākumu, vienkārši izmetīs no šejienes ārā.

    Bet kāpēc man ir jāpārdod sava tēva, vectēva māja un ej uz mežu būdiņā.»

    Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) vadītājs Andris Jaunsleinis atbalsta kadastra vērtību celšanu atbilstoši tirgus situācijai, bet ar vairākiem nosacījumiem. Ir jāievieš vairākas sen apspriestas lietas, lai varētu runāt par taisnīgumu nodokļa iekasēšanā.

    «Nav atrisināts jautājums par ekskluzīviem īpašumiem, ko vaidzētu vērtēt kā ekskluzīvus ar attiecīgu vērtību, no kura rēķina augstāku nodokli,» teica Jaunsleinis. Vērtējams būtu arī kas līdzīgs ar nodokli neapliekamajam minimumam. Šos un citus priekšlikumus LPS sniegs valdībā.

    Jūrmalas un Engures deputāti uzskata, ka nodokļu celšanas ierobežojums jārisina valsts līmenī.

    Pretējā gadījumā Truksnis paredz nekontrolējamu situāciju:

    «Es domāju, ka Jūrmalas iedzīvotāji vienkārši būs spiesti celt savas teltis ap Saeimas namu.»

    Viens no nodokļa pieauguma ierobežošanas paņēmieniem varētu būt mehānisms, kāds noteikts lauku zemēm virs trīs hektāriem, kur lielākais kadastrālās vērtības kāpums nepārsniedza 70%. VZD pirmo reizi vēsturē ārpus kadastra informācijas sistēmas noteica speciālās vērtības – tikai nodokļu vajadzībām. Kopumā kadastrā ir informācija par pieciem miljoniem objektu, un dienests negribētu, ka tās visas nosaka par speciālām vērtībām, jo tad sistēma sāktu šķobīties.

  7. genocīds pret latviešu tautu saka:

    Man ir pārdomas, kā latviešu politisko partiju vēlētājam, jo Valsts zemes dienesta (VZD) galvenā vērtētāja G.Kalniņa TV intervijas viedie vārdi: “…un jauno kadastrālo vērtību dosim apspriešanai valsts sekretāru sanāksmē apstiprināšanai…” VZD ir Tieslietu ministrijas (TM) pārraudzībā esoša valsts institūcija, TM ministrs ir Dzintars Rasnačs, kas ir Visu Latvijai pārstāvis, Nacionālās apvienības biedrs,it kā “savējais – latvietis”… es sāku ko mazliet jau nesaprast – VZD tā pēkšņi “uz savu galvu” saliks jaunās īpašumu kadastrālās vērtības un Nacionāļu “pārraugs” no TM politiķis Dz.Rasnačs to izliksies nemaz neredzot? Lūdzu Latvieši, kas balsojuši par Visu Latvija TB/LNNK un viņu programmu – lūdzu pašķirstiet viņu vēlēšanu programmu vai partijas līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars, valdes locekļi Imants Parādnieks, Gaidis Bērziņš, Jānis Dombrava u.c. pakārtotie viņiem “locekļi” tā mums pirms Saeimas vēlēšanām bija solījuši? Kas te LV gribēs atgriezties, ja suņu būda Latvijā maksās dārgāk nekā UK māja? Šobrīd nevajag te jaukt kādas nacionalitātes un velt ko uz citiem, tā ir jau visu kopīgā Latvijā dzīvojošo pilsoņu un iedzīvotāju problēma un…viena partijas ministra (Dz.Rasnača) skaidrojumu vajadzētu pa darba nedēļu šajā jautājumā žurnālistiem vai vēlētājiem gan uzprasīt,lai jau ministrs politiski atbild saviem vēlētājiem,ko te VZD klerks G.Kalniņš nervozi mums pa TV žurnālistiem skaidrojās… Ko darīt pensionāriem, visu nacionalitāšu ģimenēm un nacionalizēto īpašumu mantiniekiem, vai sāksies atkal 1941.gada bezstrīdus nacionalizācija tikai uz nenomaksāto nodokļu fona? V.V.Freiberga zelta vārdus teica – nākošajās vēlēšanās varēsiet partijas sodīt,kas nepilda savu vēlētājiem solīto, liekas, ka tad var jau būt par vēlu, jo nākamie, kas nāks pie varas deklarēs, ka ne jau viņi šīs ziepes būs ievārījuši….

    ——————————————————-

    http://financenet.tvnet.lv/zinas/600031-parskatot_kadastralas_vertibas_daudzviet_strauji_augs_nekustama_ipasuma_nodoklis

    Pārskatot kadastrālās vērtības, daudzviet strauji augs nekustamā īpašuma nodoklis
    Valsts zemes dienests (VZD) no nākamā gada mainīs kadastrālās vērtības, ko izmanto nekustamā īpašuma nodokļa aprēķinam. Līdz ar to, pēc šābrīža aplēsēm, daudzviet Latvijā nodokļa maksājums strauji augs gan turīgajiem, gan iedzīvotājiem ar mazākiem ienākumiem, svētdien vēstīja raidījums «LNT Ziņu TOP 10».

    Kadastrālās vērtības tiks tuvinātas 85% no tirgus vērtības, bet dažiem īpašumiem mainīs vērtību aprēķina modeļus. Attiecīgs noteikumu projekts 1.aprīlī tiks iesniegts izskatīšanai valsts sekretāru sapulcē. Tiek prognozēts, ka vērienīgākās izmaiņas skars daudzdzīvokļu māju jaunos projektus, kas celti pēc 2000.gada.

    Kā skaidroja VZD Nekustamā īpašuma vērtēšanas departamenta direktors Gatis Kalniņš, vērtību pieaugums būs pietiekami ievērojams un tas būs atšķirīgs dažādās teritorijās.

    «Lielākie pieaugumi ir Jūrmalā, arī atsevišķās Rīgas vietās – tuvu centram, Vecrīgā.

    Mājām, kas atrodas tālāk no centra, vērtību pieaugumi ir mazāki,» stāstīja Kalniņš.

    Patlaban daudzos jaunajos projektos dzīvokļa viena kvadrātmetra tirgus cena ir 1500-2000 eiro, bet kadastrālās vērtības ir ap 600 eiro. Tas tāpēc, ka dienests, vērtējot sērijveida mājas, nešķiroja, kurā gadā māja būvēta – 2004.gadā vai padomju gados. Ja tās atradās blakus, piemēram, Purvciemā, tad vērtības bija nosacīti vienādas.

    Par to VZD ilgstoši kritizēts, tāpēc

    no nākamā gada aptuveni tūkstotim jauno projektu ar 32 000 dzīvokļu vērtības pārskatīs, par pamatu ņemot tirgus cenu,

    kāda bija darījumos 2014. un 2015.gadā. Līdz ar to

    būs pilsētas, kur kadastra vērtība var augt par 60% vai 100%, bet tuvāk Rīgai – vidēji par 200% un 300%.

    Tātad strauji celsies arī nodokļi.

    Tāpēc VZD pieļauj, ka valdībai būs jādomā, kā ierobežot šo pieaugumu.

    Izmaiņas var satraukt jaunās ģimenes – par to pārliecināta «Māmiņu kluba» vadītāja Sandija Salaka. Viņa uzskata, ka straujš nodokļu pieaugums daudzām ģimenēm nogriezīs jebkādas iespējas dzīvot jaunā projektā, kurā dzīvokļa iegādei parasti tiek ņemts aizdevums uz 30 gadiem, daudzos gadījumos izmantojot valsts atbalsta programmas.

    «Jebkas, kas palielina viņu izdevumus, protams, tiek vērtēs diezgan negatīvi. It īpaši cilvēkiem, kas nav uzņēmēji vai kādi investori, viņiem nav iespēju palielināt savus ienākumus. Šobrīd mūsu aptauja liecina, ka ģimenes ilgi spiestas īrēt un pārbraukt no viena kakta uz otru,» stāstīja Salaka.

    Arī bankas norāda, ka

    nodokļa pieaugums ietekmēs klientu maksātspēju un tās vērtēšanu un var samazināt pieprasījumu pēc jauniem projektiem,

    ietekmējot to cenas.

    Senāk celtajām daudzdzīvokļu mājām kadastra vērtība varētu mainīties uz vienu vai otru pusi 5% robežās.

    Jūrmalas dome no VZD saņēmusi kadastra vērtību projektu par dažādiem īpašumiem. To ieraugot, domes vadītājs Gatis Truksnis ir šokēts, jo

    8500 zemju ar ēkām no Lielupes līdz Vaivariem jeb divām trešdaļām īpašumu gaidāms kadastra vērtību kāpums vidēji 2,5-3 reizes

    – jo tuvāk jūrai, jo pieaugums straujāks. Bet te lielākais vairums esot Jūrmalas pamata iedzīvotāji.

    «Tas ir genocīds pret Jūrmalas pastāvīgo pamatiedzīvotāju, jo tad viņam vienkārši jāiet projām no saviem īpašumiem.

    Faktiski šis nodoklis nav samaksājams un cilvēki ir spiesti izpārdot par lētu naudu savus īpašumus, pārcelties citur. Piejūra vispār iztukšosies no Latvijas iedzīvotājiem, vai tas ir mūsu mērķis?» komentēja Truksnis.

    Jūrmalas domes aprēķini liecina, ka visiem

    jaunajiem daudzdzīvokļu projektiem, kas būvēti pēc 2000.gada, nākamgad nekustamā īpašuma nodoklis var pieaugt pat septiņkārtīgi.

    Tas nozīmē – ja šogad par aptuveni 65 kvadrātmetru dzīvokli nekustamā īpašuma nodokļa maksājums ir 135 eiro, tad nākamgad šis maksājums var pieaugt līdz vairāk nekā 900 eiro.
    Modelējot vidusmēra situāciju īpašumiem, kas atrodas tālāk no jūras, var secināt, ka par māju Valteros uz 922 kvadrātmetriem zemes šobrīd aprēķinātais nodoklis kopumā ir 290 eiro, bet 2017.gadā tas pieaugtu trīskārši līdz 875 eiro gadā. Ar maksimālajām 70% atlaidēm kopējais nodokļa maksājums mainītos no pašreizējiem 167 eiro uz 633 eiro.

    «Tas ir ierindas gadījums, nerunājot par pāris simtiem bagātnieku. Tas ir skolotājs, ārsts, valsts sektorā strādājošs – vienkārši cilvēks, jūrmalnieks, kurš dzīvo trijās paaudzēs Jūrmalā, kurš neplāno savu īpašumu nedz ieķīlāt, nedz pārdot, viņš tur vēlas dzīvot,» stāstīja Truksnis.

    Viņš pieļauj, ka kadastra vērtības pieaugums varētu būt saistīts ar Jūrmalas nekustamā īpašuma tirgus uzplaukumu 2014.gadā, kad īpašumus pirka uzturēšanās atļauju kārotāji. Kad atļauju saņemšanas nosacījumi mainījās, pērn darījumu skaits samazinājās astoņas reizes.

    Miljoniem vērto darījumu dēļ kādai Majoros dzīvojošai sirmai kundzei pilnais nodoklis par 2,5 hektāriem zemes un uz tā esošo seno māju pieaugs piecas reizes līdz 32 000 eiro, kas ar atlaidēm būtu 3500 eiro, kurus kundze arī diezvai varēšot samaksāt.

    Pašvaldība finansiālu apsvērumu dēļ nevar iedot vēl lielākas atlaides nekā patlaban.

    Izlīdzināšanas fondā jāveic iemaksas par pilnu zemes nodokli, un tas jau tagad pašvaldības budžetā rada vairāku miljonu eiro iztrūkumu.

    Bezizejā jaunās kadastra vērtības varētu iedzīt arī tālāk Kurzemē jūras krastā, kāpu zonā dzīvojošos Engures novada iedzīvotājus.

    Raidījuma uzrunātais Ojārs visu mūžu dzīvo mantotajā mājā, kas atrodas uz aptuveni 2000 kvadrātmetru zemes kāpu zonā. Šobrīd nekustamā īpašuma nodoklis ar atlaidēm ir ap 240 eiro gadā, bet vairāk viņš nevarētu samaksāt.

    «Esmu pensionārs, es nebūtu ieinteresēts neko vairāk. Nu labi, šito vēl varētu paciest. Nu bet vairāk gan ne,» teica Ojārs. Viņš noraizējies, jo arī kaimiņos dzīvojošie pārsvarā ir pensionāri:

    «Vietējos iedzīvotājus, kam nav lielu ienākumu, vienkārši izmetīs no šejienes ārā.

    Bet kāpēc man ir jāpārdod sava tēva, vectēva māja un ej uz mežu būdiņā.»

    Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) vadītājs Andris Jaunsleinis atbalsta kadastra vērtību celšanu atbilstoši tirgus situācijai, bet ar vairākiem nosacījumiem. Ir jāievieš vairākas sen apspriestas lietas, lai varētu runāt par taisnīgumu nodokļa iekasēšanā.

    «Nav atrisināts jautājums par ekskluzīviem īpašumiem, ko vaidzētu vērtēt kā ekskluzīvus ar attiecīgu vērtību, no kura rēķina augstāku nodokli,» teica Jaunsleinis. Vērtējams būtu arī kas līdzīgs ar nodokli neapliekamajam minimumam. Šos un citus priekšlikumus LPS sniegs valdībā.

    Jūrmalas un Engures deputāti uzskata, ka nodokļu celšanas ierobežojums jārisina valsts līmenī.

    Pretējā gadījumā Truksnis paredz nekontrolējamu situāciju:

    «Es domāju, ka Jūrmalas iedzīvotāji vienkārši būs spiesti celt savas teltis ap Saeimas namu.»

    Viens no nodokļa pieauguma ierobežošanas paņēmieniem varētu būt mehānisms, kāds noteikts lauku zemēm virs trīs hektāriem, kur lielākais kadastrālās vērtības kāpums nepārsniedza 70%. VZD pirmo reizi vēsturē ārpus kadastra informācijas sistēmas noteica speciālās vērtības – tikai nodokļu vajadzībām. Kopumā kadastrā ir informācija par pieciem miljoniem objektu, un dienests negribētu, ka tās visas nosaka par speciālām vērtībām, jo tad sistēma sāktu šķobīties.
    Modelējot vidusmēra situāciju īpašumiem, kas atrodas tālāk no jūras, var secināt, ka par māju Valteros uz 922 kvadrātmetriem zemes šobrīd aprēķinātais nodoklis kopumā ir 290 eiro, bet 2017.gadā tas pieaugtu trīskārši līdz 875 eiro gadā. Ar maksimālajām 70% atlaidēm kopējais nodokļa maksājums mainītos no pašreizējiem 167 eiro uz 633 eiro.

    «Tas ir ierindas gadījums, nerunājot par pāris simtiem bagātnieku. Tas ir skolotājs, ārsts, valsts sektorā strādājošs – vienkārši cilvēks, jūrmalnieks, kurš dzīvo trijās paaudzēs Jūrmalā, kurš neplāno savu īpašumu nedz ieķīlāt, nedz pārdot, viņš tur vēlas dzīvot,» stāstīja Truksnis.

    Viņš pieļauj, ka kadastra vērtības pieaugums varētu būt saistīts ar Jūrmalas nekustamā īpašuma tirgus uzplaukumu 2014.gadā, kad īpašumus pirka uzturēšanās atļauju kārotāji. Kad atļauju saņemšanas nosacījumi mainījās, pērn darījumu skaits samazinājās astoņas reizes.

    Miljoniem vērto darījumu dēļ kādai Majoros dzīvojošai sirmai kundzei pilnais nodoklis par 2,5 hektāriem zemes un uz tā esošo seno māju pieaugs piecas reizes līdz 32 000 eiro, kas ar atlaidēm būtu 3500 eiro, kurus kundze arī diezvai varēšot samaksāt.

    Pašvaldība finansiālu apsvērumu dēļ nevar iedot vēl lielākas atlaides nekā patlaban.

    Izlīdzināšanas fondā jāveic iemaksas par pilnu zemes nodokli, un tas jau tagad pašvaldības budžetā rada vairāku miljonu eiro iztrūkumu.

    Bezizejā jaunās kadastra vērtības varētu iedzīt arī tālāk Kurzemē jūras krastā, kāpu zonā dzīvojošos Engures novada iedzīvotājus.

    Raidījuma uzrunātais Ojārs visu mūžu dzīvo mantotajā mājā, kas atrodas uz aptuveni 2000 kvadrātmetru zemes kāpu zonā. Šobrīd nekustamā īpašuma nodoklis ar atlaidēm ir ap 240 eiro gadā, bet vairāk viņš nevarētu samaksāt.

    «Esmu pensionārs, es nebūtu ieinteresēts neko vairāk. Nu labi, šito vēl varētu paciest. Nu bet vairāk gan ne,» teica Ojārs. Viņš noraizējies, jo arī kaimiņos dzīvojošie pārsvarā ir pensionāri:

    «Vietējos iedzīvotājus, kam nav lielu ienākumu, vienkārši izmetīs no šejienes ārā.

    Bet kāpēc man ir jāpārdod sava tēva, vectēva māja un ej uz mežu būdiņā.»

    Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) vadītājs Andris Jaunsleinis atbalsta kadastra vērtību celšanu atbilstoši tirgus situācijai, bet ar vairākiem nosacījumiem. Ir jāievieš vairākas sen apspriestas lietas, lai varētu runāt par taisnīgumu nodokļa iekasēšanā.

    «Nav atrisināts jautājums par ekskluzīviem īpašumiem, ko vaidzētu vērtēt kā ekskluzīvus ar attiecīgu vērtību, no kura rēķina augstāku nodokli,» teica Jaunsleinis. Vērtējams būtu arī kas līdzīgs ar nodokli neapliekamajam minimumam. Šos un citus priekšlikumus LPS sniegs valdībā.

    Jūrmalas un Engures deputāti uzskata, ka nodokļu celšanas ierobežojums jārisina valsts līmenī.

    Pretējā gadījumā Truksnis paredz nekontrolējamu situāciju:

    «Es domāju, ka Jūrmalas iedzīvotāji vienkārši būs spiesti celt savas teltis ap Saeimas namu.»

    Viens no nodokļa pieauguma ierobežošanas paņēmieniem varētu būt mehānisms, kāds noteikts lauku zemēm virs trīs hektāriem, kur lielākais kadastrālās vērtības kāpums nepārsniedza 70%. VZD pirmo reizi vēsturē ārpus kadastra informācijas sistēmas noteica speciālās vērtības – tikai nodokļu vajadzībām. Kopumā kadastrā ir informācija par pieciem miljoniem objektu, un dienests negribētu, ka tās visas nosaka par speciālām vērtībām, jo tad sistēma sāktu šķobīties.

  8. pārdomām saka:

    Kā var aizmirst Ivara Godmaņa afēru par bankā ieplūdināto miļjardu, pēc dažām dienām to atpērkot un vēl pēc mirkļa aizklapējot ciet? Ar Ivara Godmaņa, Aivara Lemberga, Andra Šķēles, Aivara Borovkova ziņu gadiem notiek valsts apzagšana. Visās pilsētās ir ierīkotas prokuratūras, policijas, drošības dienesti ar viņu cilvēkiem…. Gadiem viss notiek. Tauta, iekļauta šajā sistēmā, klusi “liek ķepā” un apmierināti murrā, cik jauki izdevies nenomaksāt šo un to. Konkursus vinnē izdevīgi, veikli šīs sistēmas speci. Kā teikt – viss notiek. Kas tad pacels to deķi un sāks vēdināt piesmirdušo gaisu, tā izslēdzot sevi no siles strēbēju pulka? Un nav jau ko baidīties un no kā baidīties. Žuļiki klaji ignorē likumus un tiesas lēmumus un pa retam kādu savažo, pabiedē, ļauj “nosvīst” Šveices slimnīcās, tiek dots laiks “norakt” sazagto….. Liels bars gaida, kad notecēs noilguma termiņi un tiem ir pilnas iespējas to sagaidīt, jo tiesas un prokuratūras veiksmīgi gadiem ilgi apkaro “slotas kātu” lauzējus, personas kodu nerakstītājus u.c.. No valsts pārvaldes nepaklauisīgie, priekšnieku rīkojumus akli nepildošie, domājošie un galvenais – neņēmēji – tiek sistemātiski filtrēti ārā. Visi jūtamies lieliski, jo paplēstas ķepas rēgojas uz katra stūra. Drusku drūmi paliek, vai ne? Vajadzētu ticēt, ka nāksim taču visi kaut kad pie prāta un ķepās ieliksim pa kādai smirdošai vielai..

  9. http://alianse.lv/ru/kriminalnye-novosti/rasstrel-na-ostrove-dole-11-pul-%E2%80%93-eto-samooborona/ ,baisi paliek lasot,labi ka beidzot ticis cietuma tads slepkava! http://fronte.lv/2013/12/vai-osvaldam-miglam-ir-spriesta-taisna-tiesa/ ,jau izskatas savadak,presei “liels” speks. Un tad metas “nevienlidziga” cina par taisnibu un likumibu http://fronte.lv/2013/12/latvijas-tiesu-sistema-degradejas/ … ,bet,…mazliet tani vakara ir iedzeris alu (bet pat huntes sprieduma tiesas,stav rakstits ka nav atradies alkahola reibuma. Divaini vai ko “saputrojis” bus advokats. Starp dzerajiem-neadekvata stavokli logiski kad daudz kas var notikt). …ja Miglas riciba butu kvalificeta par aizstavesanos,ari tas,protams,ir noziegums (atka divaini,noziedziga pretosanas pret kadiem ipasi izredzetajiem vaij?). Taisnibu lieta varesot gut ECT (te Varpins nekaunigi melo “tautai”,jo abeci zin katrs jurists,kad ECT kriminallietas vispar nepienemj izskatisanai un augstaka instance ir tepat Latvija senata tiesa). Nu ko te var tekt? Ja jau pats Miglas aizstavis/advokats (kurs tauta skaitas ka viens no “spejigakajiem” taisnibas cinitajiem) apgalvo,kad vina aizstavamais Migla ir noziedznieks,kam sods ir jasanemj un velpietam izdarijis noziegumu piedzeries,tad jau nav nemaz tik traki! …turpinajums sekos,nu loti

  10. Varpins nebija pirmais advokats lieta. Advokats Klavins bija pirmais (kurs prasija Miglu attaisnot pilniba),bet vins peksni ta sasirga,kad kluva galigi slims un atnema vinam advokaturas licenzi. Un nebija Varpins ari pedejais advokats sini lieta. Pedejais advokats bija nu jau nelaikis A.Grutups. Grutups izlasot kriminallietu,ta saskuma laikam,kad nema pistoli un nosavas (ka neka stavejis klat pie sis 4.maija valsts LR dzemdibu supula un tads berns nelags radits,baisi palikas,kad jasaujas nost!). …turpinajums sekos,vel interesantaks! Gluzi vai kriminalromans,zel tik kad patiesi dzives stasti un laikmeta jaunlatvijas.

  11. Te nevilus vismaz katram vidusmera cilvekam gribas ielukoties krim.lietas materialos un…! Un kas Migla pats ir ka personiba? Nu nekas ipas it ka, (pec kriminallietas materiala) savu vainu neatzina un izdarito nenozelo. Raksta tiesai lai nedod atlauju DP nakt pie vina uz cietumu (jo piedava klut par “savejo”,iepinot Miglu dazadas shemas nelikumigas). Ieveribas cienigs ir Miglas kasacijas protests Senatam LR,kur vins detalizeti apraksta situaciju,kas notiek Latvija,ka vini noziedznieki (ta ari raksta) nemaz nedrikst tiesat vinu. Kad ir jau kops pirmas tiesas dienas pieprasijis prejudicionalo procesu, Kad te nav atjaunota nekada LR,bet turpinas okupacija ar genocidu pret latviesu tautu un juridiski ar pieradijumiem to visu pamato! Tiesas sprieduma ta ari stav rakstits,kad Migla tiesai sakot,ka vins drikstot nogalinat okupantus ja vini apdraud vina dzivibu. (ko Varpins trakte ka noziegumu laikam). Kasacijas protesta Migla raksta,kad jums huntei,kad kritis krievija nebus kur mukt un jus tiksiet tiesati tepat ar latviesu tautas tiesu likumigo,ari uz ES nevaresiet mukt,jo tur tads Grantins jau gaida jus ar karatavam un cilpu “runajot tauta kad sausus delus ir iepircis jau”,vispar ieveribu cieniga lieta. …turpinajums vel bus…

  12. Tiesa zale un krim.lieta Migla saka ka ta ir pret vinu izstradata krievijas FSB operacija ar lidzdalibu DP un uzbruceji vinam visi ir ieprieks krim.tiesatas personas vienas organizetas grupas,turklat visi alkahola reibuma,brunoti atbrauc. Izdara kriminali sodamu (ar cietumu) pretlikumigu zivju ieguvi ar tikliem,bet vinus nekvalifice LR ka noziedzniekus,nosautais ir Scupovs,prokurore Kusakova (odioza persona,skaitas asinainaka prok.,kurai da-udzas lietas saistitas ar drosibnieku liksanu cietuma (varbut tikai sakritiba,bet loti ticami kad DP ietekmes agente) bet vinas “laulatais virs” nemazak odioza persona,izmekletaja Cuprika,skan daudzsolosi prieks latviesu cilveka. Ari pielikums iesniegums tiesai senata ir interesants,Migla tur saka ja reiz sai valstij ir tik lielas ieksejas problemas meklejot vainigo Maksimas masu slepkavibas lieta (nevar atrast),tad saskana ar gen.prok. tekto,kad vainigajam busot jasez cietuma pat bargs sods lidz 5 gadi,tad Migla uznemas so vainu un piemetiet klat vel to vienu nosauto Scupovu un laidiet vinu lauka no cietuma. Bet joki,jokiem,bet ir bijusi meginajumi nogalinat Miglu cietuma,tas ir fakts. Un vai vispar tadi,kas tik atklati stav par patiesibu,var tikt nelikvideti cietuma sienas? Mac pamatotas saubas!

  13. Migla butiba stradaja ka biznesmens (papetot VID datus), un gan jau saistiba bija ar …jo loti korumpeta ir Latvija si vide (varbut politiki),bet atkal kapec antilatviesi tik bargi izrekinas ar vinu? Izskatas,kad krim.lietas materialos neuzradas vina saistiba pasa ar vienu no valsts drosibas iestadem,ar to,kuru 90-gados planoti ar DP tika likvideta (bijusais darbinieks),ta organizacija kura draudeja ar valsts apversumu un aiziet meza (vai gluzi preteji prieks latviesu tautas atjaunot neatkarigo LR). Vispar,pmatojoties uz so lietu,H-86 var izmantot pieliekot klat ka pieradijumu,kas notiek Latvija un radit visam ANO,ES un it ipasi Vacijai,jo ko tad Grantinu izdot sadai noziedzigai valstij ka LR. Pat,ja Migla nekad dzivs neiznaks lauka no cietuma,uz vina lietu var pamatoties,vina bus aktuala tik ilgi,kamer nebus atjaunota Valsts Latvijas.

  14. ES saka:

    Ļoti labi būtu norādīt konta nr.cīņai ar šo astoņkāji.
    .
    .
    .
    Admins
    Šeit nav vairs runa par astoņkāji, bet par veselu astoņkāju korteli !!!

  15. Latvijas PSR VDK (КГБ)=LR DP http://old.puaro.lv/lv/tiesiskums-un-kriminallietas-intervijas/kononovs-kontrabandu-parvalda-vienotiba …un cik daudz cilvekus vini jau ir nogalinajusi “atjaunotas” LR cietumos pec 1990-2016 ? Un cik daudzi vinu (huntes PSRS Gorbunova & LR piesega) upuri, sodien par to kluse, jo atrodas bailes par savu un savu radinieku, tuvinieku dzivibu! Cilvektiesibu parkapumi zel un plaukst LR! Starptautiska sabiedriba pasaules, kad tad “atmodisies” no miega un naks paliga?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *