LRTT. Vienkārši par padibenēm !

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departamenta tiesnese Anita Nusberga atteikusies pārbaudīt Rīgas apgabaltiesas sprieduma tiesiskumu jau par leģendu kļuvušā salauztā Krievijas karoga kāta jeb tā dēvētā slotas kāta lietā, kurā bija apsūdzēts Dainis Rūtenbergs.

http://www.la.lv/pieliek-punktu-kaunpilnajam-procesam-slota/Zaļš.Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - Kopie

Gļotas, tās nolādētās sātaniskās cionistu gļotas !

Par cilvēkiem šos izdzimumus nosaukt nevar.

Ar šīm „gļotām” ir piepildīta visa Latvija. Nav pilnīgi nevienas vietas, kur tās nebūtu ietecējušas un izplatījušas savu riebīgo smirdoņu.

Lielākā daļa, spriežot pēc preses un komentāriem, nesaprot, ka tiek spēlēts viens liels teātris, lai tikai novērstu uzmanību no krievžīdisko cionistu-komunistu noziegumiem, kuri tiek veikti pret mūsu tautu un Dzimteni.

Anita Nusberga, Rudīte Vīduša, Vēsma Kakste, Dace Mita, Edīte Vernuša, Veronika Krūmiņa, Ivars Bičkovičs, Pēteris Dzalbe, Raimonds Grāvelsiņš, Māra.LRTT. Helsinki-86.Neviens no tiem, kurus jūs redzat uz foto, nav neatkarīgs savos lēmumos un Kriminālkodeksa panti ir tikai butaforija priekš viņiem. Neviens nav neatkarīgs tāpēc, ka pie mums Latvijā valda un nosaka čekistu- slepkavu banda.

Saeima praktiski „nobalsoja”, ka PSRS noziedzīgo struktūru darbinieki- mūsu tautas slepkavas, nedrīkst būt atklāti vēl 30 gadus !  http://www.la.lv/saeimas-komisija-konceptuali-atbalsta-cekas-maisu-noraksanu-vel-30-gadus/

Kaut kas tāds vēl šīs dievišķās pasaules pastāvēšanas vēsturē nav piedzīvots !!!

Par šo noziegumu- genocīdu pret latviešu tautu klusē visi, gan ANO un NATO, gan ES un dažnedažādās cilvēktiesību organizācijas, gan „vietējā inteliģence”(kolaboracionistu banda), kura sevi uzskata par tautas „dvēseli”.

Un tā: ir noslēdzies kārtējais krievžīdu- komunistu teātris: „Krievijas karoga slotas kāts”.

„Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departamenta tiesnese Anita Nusberga atteikusies pārbaudīt Rīgas apgabaltiesas sprieduma tiesiskumu jau par leģendu kļuvušā salauztā Krievijas karoga kāta jeb tā dēvētā slotas kāta lietā, kurā bija apsūdzēts Dainis Rūtenbergs.”

http://www.la.lv/pieliek-punktu-kaunpilnajam-procesam-slota/

Jā, tas bija spēlēts teātris no abām pusēm- gan lauzējs(Rūtenbergs) bija aktieris, gan apsūdzētāji, tiesneši, advokāti un prese…

Viss, lai iebaidītu latviešus… .

Tiesiskā valstī visi šie krievžīdu demonstranti, kuri atbalstīja Krievijas iebrukumu Ukrainā un Krimas aneksiju, būtu momentā arestēti un notiesāti pēc Kriminālkodeksa panta: par genocīda veikšanu un atbalstīšanu. Šis noziegums netiks aizmirsts un pēc, Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tas tiks izskatīts un vainīgie tiesāti. Īstie vainīgie, tie, kuri inspirēja šo teātri, atrodas ārpus Latvijas, bet galvenie marionetes ir 4. maija kliķes drošības orgāni un to rupori- Kalnmeieri, Kazlovski, Mežvieti… un viņu slēptie koordinatori: Godmanis, Andris un Rihards Bunkas, Borovkovs u.c. mazāksvarīgi „šestaki”, ar Māri Aukstikalni un Rihardu Poļaku priekšgalā.

Ja mazliet paanalizējam VIDEO, kurā redzams „slotas kāta” laušanas brīdis, tad nepaliek ne mazāko šaubu, ka tas bija iepriekš organizēts. Kliķei bija vajadzīgi jauni „nacionālie varoņi”, bet tādi, kuri būtu tai uzticīgi un kontrolējami. Vajadzēja parādīt arī „varonīgo” advokātu, kurš aizstāvēja „varonīgo karogplēsi”, un tāds arī atradās. Un kas par brīnumu, tas taču žīda- čekista un slepkavas Borovkova tautas brālis- biedrs Alika kungs !

Lai šīs „patriots” būtu vairāk pazīstams, viņu pat dižais dekolonizators A. Garda savā diž- laikrakstā DDD publicē.

Kā nekā savējais taču !

Un padomā tikai, AT Krimināllietu departamenta tiesnese Anita Nusberga pielikusi tam punktu ! Smieklīgi pat iedomāties, ka tāda Nusberga uz savu galvu būtu šo lietu „atteikusies pārbaudīt”.

Gan jau arī pienāks diena, kad Anitai Nusbergai būs jāpaskaidro un jānosauc visi tie, kuri viņai „deva padomus”.

Būtu naivi domāt, ka tāda Līga Īzaka, kura ir knapi tikusi pāri pubertātes vecumam, bez norādījumiem no augšas, varētu spēlēt šo teātri. Varēja jau šī nelatviskā izskata jaunkundze atteikties, bet godkāre, slava un laba vieta tieslietu sistēmas hierarhijā, tomēr viņai ir svarīgāka par cilvēcību un Tiesiskumu. Bet iespējams, ka jau iedzimts naids uz visu latvisko spēlē noteicošo… .

Tā vai savādāk, bet arī viņa ir pieskaitāma pie šīm pretīgajām sātanisma gļotām un beigu beigās saņems bargu sodu.

==========================================================================

Ivars Tālkalns, Līga Īzaka, L. Grantiņš, Tiesa. LRTT.Šajā „gļotu” sakarā ir jārunā par vēl vienu(diviem) no šīs šlakas, kurš/kuri cenšas izkalpoties pie varas esošajiem putiniskajiem krievžīdiem.

FOTO: Šīs divas “būtnes” tiek ievietotas LRTT noziedznieku kartotēkā ! Ko tas nozīmē, domāju, ka paskaidrojumus nav jādod… .

Tā saucamie TROĻĻIietekmes aģenti. Viņu uzdevums ir noniecināt latviešus un parādīt krievus kā draugus… .

Visa šī jezga sākās, kad FEISBUKĀ(Facebook) komentēju rakstu: Maskavas briesmone mazās Nastjas galvu nogrieza, kamēr bērns gulēja. FOTO. VIDEO

Linard Grantins Viss notiek pēc karmas Likuma ! Cik tautas iznīcināja krievi ?! Kādas zvērības viņi pastrādājuši pret visām kaimiņu tautām ?! Tagad pienākusi viņu kārta…. Lai Dievs atmaksā katram pēc viņa darbiem !!! http://tautastribunals.eu/?p=30777

Nevienu personīgi neaizskāru.

Tad man kāds bijušais(ja nemaldos) deputāts Imants Burvis centās ieskaidrot, ka latvieši arī neesot bez vainas !

Uzskatu, būtu absurdi „sakabināt” kopā Krievijas impērijas pastrādātos noziegumus pret cilvēci un vēsturi, ar Latviju un latviešiem. Beigās Burvis aizrunājās jau līdz Gotlandes akmeņiem, ka mūsu grēki pat tajos esot iekalti !

Ja kāds vēlas to lasīt sīkāk, tad šeit vai raksta lejas daļā: https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=197136473985887&id=100010686061887&comment_id=197825797250288

Tad, veselu dienu vēlāk, kad šī „saruna” ar Imantu Burvi feisbukā bija aizslīdējusi arhīva dziļumā, uzradās kāds radiofonists Ivars Tālkalns.

Bija tā nejaušība ?

Nedomāju… .

Viņš mani sava komentāra beigās nodēvē par izcilu stulbeni(ieciklēts idiots,izcils salašņa…) un piedēvē man to, ko neesmu sacījis, ka priecājos par cita nelaimi !

Tas jau viss vēl nebūtu nekas, varbūt viņam ir arī taisnība, ka esmu izcils stulbenis, ieciklēts idiots, izcils salašņa, bet tikai ar vienu piebildi, ka tāds es esmu manu ienaidnieku vērtējumā… .

Izlasiet visus komentārus uzmanīgi un jūs sapratīsiet, ka viņš ir veicis „izcilu” krievžīdu, mūsu tautas vislielāko ienaidnieku, propagandu, tā teikt, izsmalcinātu zombēšanu. Ierindas lasītājs to nemaz nepamanīs, nepamanīs arī to, ka izlasot šī „rādiofonista” komentāru, ir uzķēries uz cionistu propagandas pilnīgi pilko āķi.

Krievžīdu cionistu galvenais poragandas triks ir: apzināti jaukt sekas ar cēloni.

Mazliet paanalizēsim šī propagandista sacīto: ”Eiropā un arī Krievijā plosās musulmaņu bandas, kas par savu mērķi ir nolikušas pataisīt visu pasauli par savas profanisma izpausmes placdarmu, vai arī pārgirezt rīkli visiem, kas nedomā tā kā viņi.”

Redziet, it kā jau pareizi būtu, bet tikai netiek paskaidrots cēlonis: kāpēc tad Krievijā „plosās” šīs musulmaņu bandas ?

Vai tad tie nebija krievi, kuri kazahiem uzrīkoja daudz lielāku „golodamoru”(badu) kā ukraiņiem(domāju šeit procentuālās attiecībās) ? Vai krievi nešāva tadžikus kalnos kā savvaļas zvērus ? Tas notika ne tikai Padomju laikos, jo komisāri pārņēma šo „tradīciju” no cariskās Krievijas aristokrātijas švaļiem ! Uzbeku „basmačus”(brīvības cīnītājus) krievi kopā ar visām „ģerevņām”(sādžām) izšāva, nežēlojot ne zīdaini, ne sirmgalvjus un sievietes ! Čečenus, kalmikus un Krimas tatārus 100%tīgi izveda no savas dzimtenes un pameta stepē, no kuriem izdzīvoja labi ja katrs piektais vai sestais !!!

Un beidzot, ko šie sātaniskie izdzimteņi darīja tad, kad mūs okupēja ? Tie nebūt nebija visi Krievijas žīdi, bet pamatā krievžīdi, kuri sevi uzskata par krieviem.

Tās zvērības, kuras veica cariskā Krievija, kura bija krievu rokās un Padomju Savienība, kura bija krievžīdu rokās, ir prātam neaptveramas un vārdiem neizsakāmas !

Tā masa, kura runā tā saucamajā krievu valodā, ir dēvējama un ir arī jādēvē par kriežīdiem, jo tā nešķirojas. To mēs redzam Latvijā, kad visi naida kurinātāji ir jebreji un visi krieviski(žīdiski) runājošie skrien tiem pakaļ un ir ar mieru nosist jeb kuru latvieti-fašistu, bet Ukrainā- banderovieti !!!

Viņiem, šiem okupantiem, ir viens vārds- IZDZIMTEŅI !

Musulmaņi vienkārši: krievžīdiem atmaksās to, ko viņi ir godam nopelnījuši ! Kur vien viņus sastaps, tur arī rīkli pārgriezīs. Tāds nu ir tas KARMAS LIKUMS, kuru pat Dievs nevar ietekmēt.

Un paklausieties tikai, ko šis „radiofonists” piedāvā: „Atvainojiet, ja ir kopīgs ienaidnieks, tad mana ienaidnieka ienaidnieks ir mans ja ne draugs, tad vismaz sabiedrotais.”

Viņš piedāvā latviešiem iet kopā ar savas tautas slepkavām un okupantiem, cīnīties pret musulmaņiem, kuri slēdz rēķinus ar šiem sātaniskajiem izdzimumiem !!!

Vai tad tā nav krievžīdiskā Krievija, kura rada šos ārprāta bēgļu barus no Sīrijas, kur bombardē mierīgo iedzīvotāju kvartālus ?  Putiniskā Krievija tā grib apzināti radīt naidu uz visiem islāmistiem, lai izkultos no KARMISKĀS ATRIEBĪBAS ar Eiropas tautu palīdzību.

Aiz tā visa stāv krievžīdiskā Izraēla, kura ES ir dabūjusi iekšā savus emisārus ar Junkeru priekšgalā.

Ir jācīnās ar cēloni, ar tiem, kuri rada šo situāciju, nevis ar sekām. Tos neskaitāmos miljonus mēs nekad nepieveiksim, bet tos, kuri rada šo situāciju, tos mēs varam pieveikt.

Ne velti žīdu pārvaldītā Latvija tagad pieņems ārkārta likumus par pretvalstiskām runām.

Krievijā pieņēma LIKUMU, ka var šaut uz pūli, tātad demonstrantiem !

Viņi, tie maitas tur augšā, zina, ka tieši viņi ir cēlonis visām nebūšanām !

Tas ir vēsts pret latviešiem, bet ne pret lindemanistiem !

Šī radiofonista foto izsaka visu viņa būtību.

Viņš arī komentāros par to briesmīgi uztraucās un apvainoja mani, ka es izķengājot viņa foto ! Tas foto nebija jāķengo, jo pēc ķengas jau izskatās neķengotā veidā.

Un vēl viena ļoti svarīga nianse ! Viņš, kā jau pieminēju, uzradās no „dziļa arhīva”. Tā nebija nejaušība. Šis iztaponis deva „signālu” žīdiskajām valsts drošības iestādēm: „Veči, jūs redzat, es pasacīju, ka Grantiņš ir izcils stulbenis, ieciklēts idiots, izcils salašņa ! Ja kas, „godātie kungi” tad ziniet pie kā griezties, es esmu jūsu rīcībā !”

Es atgādināšu vienu analoģisku gadījumu, kas nesis labus augļus.

Šodien pusidiots Kučinskis ir mūsu Tēvzemes premjerministrs. Viņš arī reiz sacīja tālredzīgus vārdus, lai tos sadzirdētu vajadzīgās ausis ! Un sadzirdēja arī: viņš šodien ir premjers. Viņa sacītie vārdi ir pretīgi jeb kura latvieša ausij. Tādus vārdus varēja teikt tikai cilvēkveidīgs receklis. Lūk, viņa brīnumvārdi, kad tika runāts par rajonu nomainīšanu pret apriņķiem. „Nekādā gadījumā, tas man asociējas ar buržuāzisko Latviju un aizsargiem,” viņš sacīja !

Nodevības drazas ir glumi kā zuši !

Šādus viņa vārdus neaizmirsa „apgraizītie” un mūsu „radiomanis” cer uz to pašu. Katrā gadījumā radio nestrādā „gadījuma” latvieši, bet gan selekcionēti izraēlisti- putinisti.

Neaizmirsīsim, ka kādreiz Uldis Duka gribēja VIENU īstu latviešu radio !

Viņš nekavējoties tika noslepkavots: http://tautastribunals.eu/?p=3252

Bet šim „izcilajam salašņam”, kura vārds ir Ivars Tālkalns, no krieviem nav jābaidās, jo ir viens no viņu pakalpiņiem… .

Dievs, pasargi mūsu Tēvzemi no „ieciklētiem idiotiem” un „izciliem stulbeņiem” !

11.03.16.     L. Grantiņš

Nākošā informācija- raksts būs diezgan šokējošs !

==========================================================================

Maskavas briesmone mazās Nastjas galvu nogrieza, kamēr bērns gulēja. FOTO. VIDEO

Kopš vakardienas Maskavā pie nama, kurā dzīvoja 4 gadus vecā Nastja ar ģimeni, vietējie noliek ziedus. Dzīvoklis ir izdedzis, bet mirušā bērna māte nogādāta…

kasjauns.lv

Formularbeginn

Patīk

KomentētDalies

1Agris Kanbergs

3 shares

Komentāri

Formularende

Linard Grantins Viss notiek pēc karmas Likuma ! Cik tautas iznīcināja krievi ?! Kādas zvērības viņi pastrādājuši pret visām kaimiņu tautām ?! Tagad pienākusi viņu kārta…. Lai Dievs atmaksā katram pēc viņa darbiem !!! http://tautastribunals.eu/?p=30777

Hazāru(krievžīdu) mafija- Latvijas ļaunuma sakne | Latvijas Republikas…

tautastribunals.eu

Patīk · Atbildēt · Remove Preview · Vakar plkst. 17:43

Imants Burvis Linard labi būtu lai vēl lartvieši sdāču nesaņemtu…

Patīk · Atbildēt · Vakar plkst. 18:08

Linard Grantins Par ko, par Taviem grēkiem ?

Patīk · Atbildēt · Vakar plkst. 18:09

Imants Burvis Linard Grantins vai ir kāda starpība starp taviem un maniem? Jeb tu patiešām doimā ka latviesi vispār nav grēkojusi?

Patīk · Atbildēt · Vakar plkst. 18:10

Linard Grantins Latvieši nav nevienam uzbrukuši un zvērības veikuši, bet ja domā par strēlniekiem, tad esi nelietis vai vienkārši muļķis… .

Patīk · Atbildēt · Vakar plkst. 18:13

Imants Burvis Linard Grantins Ja tu tik slikti domā par latviešiem ( nav nevienam uzbrukuši… nekadas zvērības…) tad tu esi muļķis…. Ja tu zini ka tas ir bijis bet apgalvo ka ne – melis … Jo pats saproti – kopš baltu cilšu ienākšanas un latviesu tautas …See More

Patīk · Atbildēt · Vakar plkst. 18:19

Linard Grantins Piesaukt kuršus un Zviedrijas baznīcu pamatakmeņus–, nu ir gan izdoma un pierādījumi…. .

Patīk · Atbildēt · Vakar plkst. 18:41

Imants Burvis Linard Grantins Labi labi – latvieši jau kopš Kristus dzimšanas bija svēti un nekaitīgi… Dieva brīnums ka izdzīvoja… Par izdomu – aizbrauc uz Gotlandi, pamēģini uzzināt uz vietas, kas to akmenī iekala…

Patīk · Atbildēt · Vakar plkst. 18:43

Ivars Tālkalns Kāda starpība ir kāds te grēkojis vai nav. Mēs esam te un tagad. un cita “te un tagad” nebūs. Un tagad Eiropā un arī Krievijā plosās musulmaņu bandas, kas par savu mērķi ir nolikušas pataisīt visu pasauli par savas profanisma izpausmes placdarmu, vai arī pārgirezt rīkli visiem, kas nedomā tā kā viņi. Atvainojiet, ja ir kopīgs ienaidnieks, tad mana ienaidnieka ienaidnieks ir mans ja ne draugs, tad vismaz sabiedrotais. Savas savstarpējās problēmas risināsim tad, kad kopējais ienaidneiks būs patriekts vai satriekts. Pie tam, priecāties par cita nelaimi, tad kad pašam nelaime klauvē pie durvīm, tiešām var tikai izcils stulbenis.

Patīk · Atbildēt · 1 h

Linard Grantins Ivars Tālkalns Atbildi uz absurdi nesakarīgo komentāru sniedz foto: Jautājumi lieki…. .

Patīk · Atbildēt · 32 min

Ivars Tālkalns Un kas tev, stulbeni, manā foto nepatīk? Kaut kas nav tavai ieciklētā idiota kategorijai atbilstoši? Es šajā attēlā vadu radioraidījumu, un man tev nav nekas jāpaskaidro, jo tu tiešām esi izcils iediots!. grin emoticon Ģēnij, tu varētu man atbildēt kā pieklājas, nevis ķengājot manus attēlus. jo tas tiešām ir izcila salašņas cienīgi. – tu vēl par kaut ko taisies krievus vainot – tu taču savās izpausmēs stāvi zemāk par viņiem. grin emoticon

Patīk · Atbildēt · 12 min

Linard Grantins Es, god.radio raidījuma vadītāj, neko neesmu izķengājis. Vai Tev liekas, ka uz foto redzamais ir “ķenga”? To Tu saki, ne es. Es tikai sacīju, ka bildes runā pašas par sevi. Tavs pēdējais komentārs to apstiprina, bet iepriekšējais norāda uz prāta nesakārtotību… . Var jau vadīt raidījumu, tikai skatoties kādu….. .

Ivars Tālkalns Jā, es to saku, es tikai nesaprotu kādā sakarā tad tu pie viņas esi pieķēries, ja ne ķengājot? Un, tu man varētu paskaidrot, kas tev manā atbildē liekas tik “absurdi nesakarīgs”, ja to tā arī neesi spējīgs sagremot, bet uzreiz pie bildēm ķeries? Nepatīk, ka norādu, ka islamisti ir kopīgā problēma? Tev varbūt pateikt arī to, ka paši krievi mūsu tautu nav slepkavojuši, bet to darīja tie kas tika dēvēti kā ČeKa, kas, kā zināms vismaz 2/3 sastāvēja no Krievijas žīdiem? Tev varbūt arī nav zināms (tad tagad to pasaku), ka krietna daļa Krievijas āriskā atzara un izskata cilvēku ir Baltiem tuva rada, jo no patiesībā ir pārslrievoti austrumbalti?

Patīk · Atbildēt · 19 min

Linard Grantins Protams, ka islamisti ir problēma. Viņi ir sekas kādam cēlonim, kuru Tu negribi, domāju, ka apzinīgi, saskatīt. Kāds “atzars” ir krievi, mani neinteresē. Es redzu to zvēru darbus un tāpēc arī sacīju par Karmu.Nevienam nevēlu to, ko viņš nav pelnījis.Arī Tev novēlu to, ko esi pelnījis. Pateicos par manas būtības konstatāciju, bet vairāk diskutēt ar tādu nevēlos. Ja to turpināšu, tad patiešām būšu tas, par ko mani turi: “Un kas tev, stulbeni, manā foto nepatīk? Kaut kas nav tavai ieciklētā idiota kategorijai atbilstoši?” Iespējams, ka pārdomas par Tevi ievietošu TT i- vietnē.

Patīk · Atbildēt · Tikko

Ivars Tālkalns
2. marts plkst. 23:43
Man kaut kā īpaši neinteresē ka Jūs mani ķengāsiet. Es redzu ka cilvēks nespēj izturēt pret viņu vērsto kritiku un neesot pamatotai argumentācijai ņemas ākstīties ar attēliem. Kas attiecas uz epitetu “stulbenis”, ar kuru esmu Ju pāris reižu apveltījis, tad atpakaļ tos neņemu. Kas attiecas uz “Karmu” tad tev par to nav nekādas nojēgas. Tu vienīgi varētu man iedot tā sava TT (kas tas tāds ir?) e-adresi, lai arī es varētu palasīt tavas ķengas. Es gannzinu jūu stāstu par DP un biju jūsu pusē, bet redzu, ka esmu ieciklētu stulbeni aizstāvējis. Errare Humanum est.

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=197136473985887&id=100010686061887&comment_id=197825797250288

You may also like...

9 komentāru

  1. Tuvojas 16 marts,krituso latviesu tautas cilveku goda turesanas diena (muzigi,cik ilgi vien bus dziva latviesu tauta). Musu latviesu tautas aizstavji,kas karoja pret velniskigo krievijas krievu tautu (noladetu ar Visu latviesu tautu) so laupitaju,slepkavu,izvarotaju un sadistu ordu, Vini,karojot Waffen ss legionos 15 un 19 divizijaas. Vini aizstaveja Kurzemi Kurzemes grupejumaa un aizsutija uz elli 6 000 000 milj.,krievu velnu,tikai Kurzemes cietoksni aizstavot (krievu aplenkumaa),vini Nirnbergas tiesas procesa laika,bija Apsardzes Konvoja Vieniba,vini cereja,kad notiesajot Vacijas noziedzniekus,tiks tiesati kara izraisitaji un Vacijas sabiedrotie Krievijas krievi,bet nekaa. Viens lidzdalibnieks kara pasaules izraisitajs,noziedzigais krievs,soda un tiesas taisnigas izvairijaas (jacer ka pagaidam). https://www.youtube.com/watch?v=2oXP4uJnIjg

  2. AG saka:

    Kā tu vērtēsi L.Inkinu tagad, kura lietu tā pati AT aizsūtīja no jauna izskatīt? Viņš tagad Patriots, vai ne? :)
    .
    .
    .
    Admins
    Inkins ir tieši tāds pats “patriots” kā tu. Viņš ir medaļas viena puse, bet tu otra. Viņa morālais- intelektuālais potenciāls ir 1 pret 100, salīdzinot ar tevi un tāpēc “latvietis parastais” to nevar uzreiz atšifrēt…. . Toties tevi jau pēc gaitas var identificēt kā provokatoru, kur nu vēl ja muti paver !

  3. Baltu tauta saka:

    Latvieši var būt kas grib (arī dzeltenā rase),Balti var tikai tādi piedzimt….

  4. Vislabaka (kontrolejama) opozicija ir tada,kuru tu pats uztaisi. Tiesnesi,tiesu Vara (neredzamas frontes darbinieki) ir tie kas nodrosina ieksejo valsts drosibu,stabilitati (vai haosu(korupcija, pretlikumiba, prettiesiskums)). Caur tiesnesi valsts iekarta (Latvijas teritorija iekarta aprobezojas ar DP/KGB mantinieki gan darbinieku,gan Arhivs) nosaka,kuram but vai nebut (da jeb kam). Cietums,ideala vieta nogalinat “dabiskos” apstaklos. Pat,ja Prezidents peksni “atgutu redzi” un publiski starptautiski pateiktu so Latvijas patieso situaciju (ka seit ir totalitara valsts),tad ar garantiju Prezidenta “biksu kabata” vai zakete atrastu kokainu vai kadu patronu un… . Redz kads noziedznieks ir ticis tada amata,vina vieta tak cietuma. Izkengatu pa avizem,tv, “kaiminiene” Doroteja stastitu ka vins sit savu sievu un to zin visi… . Ta notiek totala kontrole par kadu teritoriju,valsti,maldinot tautu vai tautas,ari starptautiski. “Neredzama Vara” http://gordonua.com/news/worldnews/deputat-gosdumy-fedorov-nasha-cel-vosstanovlenie-istoricheskih-granic-russkogo-gosudarstva-po-sostoyaniyu-na-1945-god-108253.html

  5. Maris saka:

    Nodeveji, vini pasi jau noteikti to nesaprot,”pareizas” sapratnes vecaki,labi pateikts,par latvieti var but jebkurs,bet par Baltu tautas cilveku un vispar cilveku,ir japiedzimst! https://www.youtube.com/watch?v=BuOOWEmgT6U

  6. Un kurs gan vel teiks,kad Latvijas nav okupeta? https://www.youtube.com/watch?v=XdRhwYHufl8 ,vel,sakara ar okupacijas varas jaunajiem grozijumiem kriminallikuma,komentarus nevajadzetu likt ar esoso laika preciza noradi (apstiprinot),tas Adminam (bet taisit laika nobidi uz vairakam stundam). Politpolicija (DP) sedinas “likumigi” ieksa driz,nevajadzes okupacijas iekartai valsts krievlatvijas,pat fabricet lietas krim.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *