Ne jau “sapuvušie” Rietumi ir vainīgi !

Melns. Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieMēs bieži dzirdam, ka tik un tik miljardi aizplūst no valsts, bet nekur netiek paskaidrots konkrēti pie kā ? Kaut kur taču šīs milzu summas „nogruntējas”.

Vai ir kāds par to aizdomājies ?

Nav nācies lasīt, ka kāds eksperts šo jautājumu būtu risinājis un nosaucis šīs naudas galapunktu. Nu kā, protams, ārzemju bankās, teiks kāds pārgudrais. Un ar to tad arī viss beidzas, lieta noklust un patērētājs turpina lamāt zagli, kurš nekad netiks atrasts.

Bijušie KGBisti- šodienas DPisti, lai sētu sajukumu, ir apmācījuši veselu plejādi dažnedažādus gaisa jaucējus no lumpeņu- garīgo bomžu slāņa, kuri visos „soc-tīklos” driķē savas gaudas, ka pie vainas esot Rietumuliberasti- rokfelleri un rotšildi”.

>Vai jūs zināt, ka Latvija pēcAtmodas gados ir izlaupīta ne mazāk, kā par 50 miljardiem dolāru ?

>Vai jūs zināt to, ka šo grandiozo Latvijas izlaupīšanu nav veicis neviens „liberasts”, bet vienīgi padomju žīdi(krievžīdi) un komunisti ?

>Vai jūs zināt, ka Izraēla nav Rietumu civilizācijas pārstāve, bet gan Austrumu aziātiskais mistrojums , Hazārijas kaganāta*** pēctece, kurai nav nekāds sakars ar etniskajiem jūdiem, bet cik skaļi viņi izmanto saukli „antisemīts” ?

>Vai ir iespējams aptvert, ka tikai pagājušajā gadā vien no Krievijas „aizplūda” 151 miljards dolāru ?

>Vai jūs zināt, kādas „tautības” pārstāvji ir šie pludinātāji ? Uzminēji, viņi visi ir jebreji !

>Vai jūs zināt, ka Krievijas valdība sastāv tikai no jebrejiem? Ne Putins, ne Medvedjevs un ne arī viņu galma āksts Žirinovskis, to nenoliedz. Visi tie, kuri Latvijā aizstāv putinisko Krieviju, ir Izraēlas krievžīdu sagatavoti provokatori. Kā viņus momentā atpazīt, parunāsim nākošajā rakstā.

Medvedjevs,Putins, Sēne, Gedroics,Lapsa,BērziņšTātad, pagājušajā gadā no Krievijas izlaupītā nauda nogūlās krievžīdiskās Izraēlas darboņu kabatās, tāpat kā latviešu tautai nozagtie miljardi.

>Par šo ārprātīgo naudu tiek veikta pasaules degradācija, popularizēta pederastija un narkotisko vielu izplatīšana. Tieši Izraēla ir tā, kura finansē un apmāca musulmaņu ekstrēmistus, lai pasaulei radītu naidu pret islāmu.

>Par šo naudu tiek būvētas plašas pazemes pilsētas, lai pārdzīvotu „armagedonu”, ko viņi ir gatavojuši sarīdot tautu pret tautu un ticību pret ticību.

>Par šo naudu arī Latvijas krievžīdiskie noziedznieki “cīnās”: par krievu valodas “tiesībām”.

Viņiem vajaga asinis, jo bez tām viņi nevar uzņemt enerģiju, kura no Garīgās pasaules viņiem tiek liegta.

Krievžīdiskie cionisti grib pārņemt pasaules vadību no saviem „brāļiem” masoniem- iluminātiem. Nekādi draugi mums nav arī masoni, bet salīdzinājumā ar krievžīdu asinssuņiem, tie vairāk atgādina eņģeļus. Atcerēsimies, ka ļaunajam ir viena laba īpašība, pie pirmās izdevības iznīcināt savu konkurentu.

Mēs visi taču zinām MŪSU Lāčplēša cīņu ar Melno bruņinieku. Novēlēsim, latviet, arī šiem abiem „bruņiniekiem(masoniem un cionistiem) to pašu likteni, kāds piemeklēja Melno bruņinieku un Lāčplēsi. Ja toreiz mēs raudājām, kad Lāčplēsis kopā ar „melno” nogāzās aizā, tad šoreiz mēs uzgavilēsim, ja abi ņems ļaunu galu.

Kamēr Latvijā(visā pasaulē) netiks iznīcināti krievžīdiskie okupanti un komunisti(cionisti), nekas nemainīsies.

Šeit variet redzēt krievžīdu melus, ka Rietumi grib “niznīcināt” krievus un Krieviju:

https://www.youtube.com/watch?v=v32hfvZF_a8

Dievs svētī Latviju !

30.01.15.      LRTT

***Šis žīdu bandītiskais veidojums pastāvēja no 7. Līdz 10. gs. pie Melnās jūras.

https://www.youtube.com/watch?v=LXcIPMEAyAU

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAP.S.

Lūsēns-Zālīte-Reiniks.-SAB-DP-LRTTUn paklausies tikai, ko kāds/kāda Jānis Lūsēns un Māra Zālīte saka par šiem parazītiskajiem elementiem: ”ebreju asinis saistītas ar tālredzīgu domāšanu.” „ebrejiem esot perifēriskā redze, kas ļauj redzēt piecus gājienus uz priekšu !” „ebreju asinīm esot spēja reflektēties.

Visiem tiem, kuri šos glumos un pretīgos Lūsēna žīdu slavinājumus lasa, tiek iepotēts mazvērtības komplekss.

Vairāk par šiem nožēlojamiem nodevējiem lasīt šeit: „Lūk, viņi ir garīgie Aivara Brīzes slepkavas”.

Vai ir iespējams vēl ko pretīgāku pateikt ???

Vai ir iespējams vēl vairāk nicināt savu tautu, kā to dara šie cilvēkveidīgie lopi ???

You may also like...

8 komentāru

  1. Miervaldis saka:

    Admin – tu nepieminēji krievus, kuri aizstāv putina slepkavniecisko režījumu.

  2. Garāmgājējs saka:

    Uz bildi skatāmie visi trīs ir ebreji. Tad, kāpēc lai viņi domātu savādāk ? Viņi nav latviešu tautas nodevēji, jo nav latvieši.Viņi ir līdzīgi kā ūdens piles.Zālīte,Lūsēns,Meierovics,nekas neliecina viņu izskatā par latvietību.

  3. vēsture saka:

    Pateicoties komunistu zākātajiem “puvušajiem” rietumiem, daudzi latvieši palika dzīvi un izdzīvoja. Mūsdienās šie paši komunisti nedz Aivara Garda, nedz Jura Lapinska, nedz daudzu citu latviešu viltus draugu personā rietumos dzīvojošajiem latviešiem gara ziņā nestāv pat tuvumā. Piemēram, salīdziniet, kā radio Merkurs “runā” Juris Lapinskis un kā runāja Alberts Jekste, stāstot par mūsu tautas likteni, cīnoties par brīvību dokumentālā filmā “My Latvia”:

    https://www.youtube.com/watch?v=LxlBwbnLw2o&x-yt-cl=85114404&feature=player_embedded&x-yt-ts=1422579428

    Gods un slava mūsu tautas izcilajam tautas dēlam Albertam Jekstem.
    Kārļa Ulmaņa valdības laikā sāk veidot latviešu profesionālo filmu, un Jekstem ir uzticēts radīt pirmās profesionālās skaņu studijas filmu uzņemšanai, kā arī filmu laboratorijas. Top pirmās skaņu filmas, gan dokumentālās: Dzimtene sauc, Mūsu pelēkais dārgakmens, gan kultūrfilmas: Zem baltzaļā karoga, Sirmā Rīga.
    1937. gadā tiek uzņemta pirmā lielfilma Zvejnieka dēls V. Lapenieka režijā, ar aktieriem M. Zīlavu, Ņ. Melbārdi un Ž. Katlapu galvenajās lomās un J. Mediņa un J. Norviļa mūziku.
    Krievu okupācijas laikā 1940. gadā viss tiek nacionalizēts, bet Jekstem atļauj vadīt Rīgas mākslas filmu studiju, kura darbinieku skaits tolaik ir ap 300. Tiek pabeigta mākslas filma Kaugurieši Voldemāra Pūces režijā un ar Bruno Skultes mūziku. Filmas pirmizrāde Splendid Palace par kauguriešu izvešanu uz Sibīriju notiek 1941. gada 17. jūnijā, tikai trīs dienas pēc latviešu tautas pirmajām lielajām deportācijām un izraisa milzīgas dusmas varas iestādēs.
    Drīz jau kara fronte tuvojas Rīgai un sākās komunistu varas atkāpšanās. Rīgas filmu studijas darbinieki sekmīgi paslēpj vērtīgākās filmu tehnikas iekārtas no izlaupīšanas un iznīcināšanas. Naktī no 30. jūnija uz 1. jūliju filmu grupa pāriet uz Latvijas Radiofonu un sāk savest kārtībā komunistu izpostīto raidītāju. Jau no rīta Alberts Jekste no atjaunotā radio ziņo, ka Rīga ir brīva, un aicina klausītājus izkārt sarkanbaltsarkanos karogus. Visas Latvijas himnas skaņuplates ir sabojātas, tādēļ pirmā dziesma, kas atskan radio viļņos, ir Tev mūžam dzīvot, Latvija. Pēc tam atrada un nospēlēja Dievs, svētī Latviju.
    Alberts Jekste turpina vadīt Latvijas Radiofonu līdz 1941. gada oktobrim vācu okupācijas laikā. Tomēr šajā laikā arvien lielāks kļūst spiediens no vācu okupācijas varas, aug arī nesaskaņas starp pašiem latviešiem un apsūdzības par māksliniekiem, kas sadarbojušies ar iepriekšējo komunistu varu. Jekste aiziet no radio, tiklīdz tas tiek pārdēvēts par Hauptsender Riga. Tomēr vāciešiem ar to nepietiek un 1942. gada 19. maijā Jeksti apcietina, un viņš nonāk Salaspils koncentrācijas nometnē.
    1943. gada jūnijā Albertu Jeksti atbrīvo, bet uz laiku izsūta no Latvijas. Kara juku laikos ar pirmskara vācu vadošo filmu producentu palīdzību izdodas denacionalizēt filmu produkcijas daļu un nodibināt latviešu uzņēmumu Rīgas filma. Firmas uzticīgie darbinieki paspēj kara beigās evakuēt gan aparatūru, gan uzņemto dokumentāciju par komunistu varas briesmu darbiem okupācijas laikā. Pats Alberts Jekste nonāk latviešu leģionā un kā kara ziņotājs piedalās cīņās no Volhovas līdz Liepājai. Kara pēdējās dienās Vācijā pāriet Elbas upei, lai nonāktu amerikāņu pusē. Vienā diennaktī kājām nosoļoti 72 km, līdzi nesot kaut ko īpaši vērtīgu no Latvijas – latviešu pamatskolu grāmatu komplektu. Tiek atrasta ģimene, sieva Irma ar mazajām meitām Dzintru un Zani.
    Pēc kara angļu zonā bēgļu nometnē Blombergā Jekste ar filmu kolēģiem atkal ķeras pie filmu produkcijas atsākšanas, vispirms dokumentējot latviešu bēgļu dzīvi un darbus. Informatīvā filma Kas mēs esam un ko mēs spējam tiek izsūtīta uz dažādām iespējamām bēgļu emigrācijas zemēm. Nometnēm likvidējoties, Jekste ar saviem kolēģiem turpina iesākto darbu Hamburgā. 1950. gada rudenī Kanādas Ņūfaundlendas premjers Smolvuds apmeklē filmas grupu un vēlāk ierosina visus pārcelties uz Ņūfaundlendu. Lai gan daļa filmas darbinieku emigrē uz citām ASV un Kanādas pilsētām, neliels Rīgas filmas kodols ar kuģi 1952. gadā nonāk Kanādas austrumos, Sentdžonas pilsētā Ņūfaundlendā. Darbs Kanādā sekmīgi turpinājās, līdz 1957. gadā Monreālā tiek nodibināts Jekstes uzņēmums Atlantic Films, Ltd., kas ne vien veiksmīgi izgatavo 20 dokumentālās filmas, bet attīsta jauninājumus filmu tehnoloģijā. Īpaši pieminamas inovācijas zenona gaismas projekcijai, kas izmantotas pasaules izstādēs Kanādā, Japānā, ASV un Austrālijā un ir priekšgājējs t. s. IMAX sistēmai.
    Albertam Jekstem vienmēr ir rūpējis tautas liktenis. 1954. gadā Jekste panāca vienošanos ar ASV Ārlietu ministriju, ka viņš kopā ar filmu uzņēmumu Warner Bros. izgatavos filmu My Latvia no līdzatvestajiem dokumentālās filmas materiāliem, kas parādīs lielo ļaunumu, ko komunisms izdarījis viņa zemē. Filmu pārtulkoja 22 valodās, un to plaši izmantoja ASV Informācijas aģentūra visā pasaulē. (1. daļa; 2.daļa) ASV septiņu miljonu tirāžas lielais žurnāls Life Jekstes filmai veltīja trīs lapaspušu garu reportāžu.
    Lai atzīmētu Latvijas neatkarības 50 gadus, 1968. gadā Jekste piedāvāja kopā ar Amerikas Latviešu apvienību izgatavot filmu atskatu par latviešu trimdinieku dzīvi kopš izceļošanas no Vācijas bēgļu nometnēm, to nobeidzot ar lielajiem dziesmu svētkiem Klīvlandē. Filmu sekmīgi izrādīja visos latviešu centros brīvajā pasaulē.
    Jau 1953. gadā Alberts Jekste nodibināja pie Amerikas Latviešu apvienības pirmo studentu stipendiju, nosaukdams to savas vecākās meitas Dzintras vārdā. Otra meita Zane līdz dzīves beigām aktīvi turpināja sava tēva iesākto darbu, cieši sadarbojoties ar atjaunotās Latvijas filmu talantiem. Jekstes nacionālais gars turpinās arī trešā paaudzē. Mazmeita Daina Freivalde-Bloka šobrīd vada Vašingtonas latviešu skolu, bet otra mazmeita Inga Freivalde mēģina saglābt māju Krišjāņa Valdemāra ielā 51 Liepājā, kurā dzima Alberts Jekste un viņa māsa Anta Klints.
    Alberta Jekstes mūžs saistījās ar Latvijas valsts centieniem. Viņa lauks bija komunikācija, pirmāk VEF un Rīgas filma, bet vēlāk citi uzņēmumi, kas pauda Latvijas vārdu pārējai pasaulei.

  4. vēsture saka:

    Turpinājums.

    Dokumentālā filma “My Latvia” (2.daļa):

    https://www.youtube.com/watch?v=RKXeDgwL2Uo

  5. skaidrais saka:

    Leonīds Breikšs

    Vakarjunda.

    Svēts mantojums šī zeme mūsu tautai,
    Un svētīts tas, kas drošs par viņu krīt,
    Lai mūžu mūžos zelt un plaukt Dievs ļauj tai
    Un saulei liek pār mūsu druvām līt. 2x

    Te tēvu tēvi sviedros vagas dzina,
    Šī saule pirmā svētījusi mūs,
    Lai takas tās, ko pirmais solis mina,
    Redz gaitā pēdējā reiz ejam mūs. 2x

    Nekur virs zemes neapsveiks tik silti
    Vairs mūs neviens, kā apsveic druvas šīs,
    Gar kuŗām augšup slejas bērzu ciltis
    Un liepas šalcot veŗas debesīs. 2x

    Pār visiem svētumiem, ko sirdī nesam,
    Lai šo ikviens sev pirmā vietā liek :
    No zemes šīs mēs izauguši esam,
    Par zemi šo mums galvas jānoliek.

  6. vēsturnieks saka:

    Tas vēsturnieks ir varens,viņš tāpat kā vulfsons pateica, ka okupācija bija….
    Tie jau ir tie vīri,kas piecus gājienus pasaka pirmie …..

  7. Modris Slava saka:

    Riebums pret mahinācijām

    Es nezinu kā jums, bet manī šodien žīda Pimenova uzstāšanās “Krustpunktos” izsauca riebumu. Kas te bļauj par taisnīgumu? Tie, kas nekādu holokaustu pret sevi nav piedzīvojuši! Tieši otrādi! Jūs varbūt neziniet, bet es lasīju, ka tos nelaimīgos žīdus, kas nebija piedalījušies represiju organizēšanā pret Latvijas iedzīvotājiem Baigajā gadā (bet piedalījušies bija ap 10 000 žīdu), vispār neielaida PSRS un dzina atpakaļ uz Latviju, kuru jau bija sākuši okupēt vācieši, labi zinot, ka tādējādi viņiem faktiski tiek piespriests nāves sods. Uz PSRS padomju toreizējā robežapsardze laida tikai tos, kas bija šai asiņainajai varai kalpojuši un kuru rokas bija mirkušas gan latviešu, gan baltemigrantu krievu, gan pašu žīdu asinīs – no mūsu viedokļa viņi bija noziedznieki pret cilvēcību. Tādus pašus noziegumus pret cilvēcību izdarīja PSRS represīvie orgāni, īpaši čeka, kas pirmskara laikos lielā mērā bija žīdu rokās, varbūt ne tik daudz tad, kad Vācija kļuva par PSRS sabiedroto, bet tomēr arī tad. Viena milzīga nelaime un netaisnība pret Austrumeiropas tautām bija šo noziegumu pret cilvēcību neiztiesāšana un vainīgo (kaut vai aizmuguriska) nenotiesāšana. Un tagad kaut kāds Pimenovs (man liekas, ka tieši no šīs krievžīdu pasugas) uzskata, ka latvieši ir kaut ko parādā arī no PSRS šeit iebraukušajiem padomju žīdiem – okupantiem un kolonistiem? Lika pagaidīt! Drīzāk būtu jāizmeklē tas, ko viņi paši ir darījuši padomju laikos, it īpaši Staļina varas laikā.

    Un, galvenais, ka šos Latvijas žīdu īpašumus pieprasa sev nevis vietējo žīdu reliģiskās draudzes, bet gan kaut kādu “žīdu vispār” sabiedriskā organizācija, kuru vada Krievijas žīds, kas pat latviski vēl nav iemācījies runāt! Un nebūt ne reliģiskiem mērķiem, bet gan šo īpašumu pārdošanai un, acīmredzot, izzagšanai! Nu, gatavie cunduri! Nē, lai viņi iet ieskrieties! Mums bija savi žīdi, Latvijas pavalstnieki un šīs valsts līdzbūvētāji, kuru bojāeju mēs patiešām nožēlojam un jūtam līdzi viņu tuviniekiem visur pasaulē, bet tos 10 000, kas piedalījās represijās pret Latvijas pavalstniekiem, mums nav žēl, kaut gan, jāsaka, viņi cieta vismazāk, jo lielai daļai no viņiem izdevās aizmukt kopā ar toreizējo sarkano armiju.

    Ārpus Izraēlas vispār nav žīdu nācijas, ir tikai žīdu izcelsmes dažādu tautu locekļi, par spīti visām Izraēlas deklarācijām, kas nosaka, ka jebkurš žīds ir Izraēlas pavalstnieks. Tā tas nav, žīds ir Izraēlas pavalstnieks tikai tad, ja viņš ir gribējis tāds būt un ja viņš grib dzīvot kopā ar Izraēlas tautu, un neviens cits. Ir, piemēram, žīdu izcelsmes latvieši, un ir žīdu izcelsmes krievi vai žīdu izcelsmes poļi utt. Un tāds ir žīdu izcelsmes cilvēku statuss ārpus Izraēlas.

    Šajā situācijā atkal parādās daudziem žīdiem iedzimtā tieksme uz visādām savtīgām, alkatīgām mahinācijām, kas jau ir īstenojusies Rietumeiropā, stipri pārspīlējot žīdu tautas zaudējumus holokaustā Vācijā un izspiežot no šīs valsts daudzus miljardus, tādējādi žīdu tautas ciešanas, tā sakot, pārvēršot biznesā. Un tas ir riebīgi, un citādas jūtas pret to man nav un arī nevar būt. Tam nav nekāda sakara ar patiesu taisnīgumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *