Cik labi, ka “nošaujas” tie vajadzīgie

temida_baltaJā, patiešām, cik labi, ka nošaujas, pakaras, noslīkst, no lapsenēm tiek “nokosti“, no balkona nokrīt, ar infarktu vai sirds mazspēju nokrīt vai vienkārši pazūd,- tie “vajadzīgie“.

====================================

Visi “nelieši“, kuri apdraud komunistiem celt “gaišo nākotni” un paturēt “nejauši” kabatā ieslīdējušos miljonus paši saprot, ka “jāvācas” prom no šiem medību laukiem.

Zaļš, tautastribunals.euUz A. Grūtupu var pilnībā attiecināt Garīgās Pasaules izzinātājas Vilmas Lūles teiko: “Sliktajā ir apslēpts labais un labajā ir apslēpts sliktais.” Nevēlēsim A. Grūtupam ne sliktu, ne arī labu, lai viņš pats “Tajos medību laukos” tiek ar visu galā, jo viņa labvēļi un nelabvēļi dalās pusi uz pusi.

Vai A. Grūtups izdarīja pašnāvību ?

Nē, tā nebija pašnāvība, bet brutāla KGBistu- MOSSADistu veikta slepkavība. Iespējams, ka viņš bija slims, bet tas nenozīmēja, ka pašam ir jādara gals. Grūtups nebija garīgi aprobežots un tāpēc saprata, ko nozīmē pašnāvība.

Runas par lielajām sāpēm tiek “producētas” no iestāžu darbiniekiem, kas viņu “aiztransportēja” uz TURIENI no kurienes neviens neatgriežas.

Andris Grūtups bija skabarga “izredzēto” acīs.

Viņš savā grāmatā EŠAFOTS nepārprotami apgāza žīdu melus, ka latvieši ir žīdu šāvēji. Tādas lietas sātaniskie “vīzentālisti” nepiedod. Vācu ģenerālis Fridrihs Jekelns pasacīja, ka neviens latvietis nevienu žīdu nenošāva, šāvēju komanda sastāvēja tikai no vāciešiem. A.Grūtups, Ešafots

Latviešiem tādas LIETAS neuzticēja.

To, ka Cukurs vai Arājs bija masu slepkavas, izgudroja žīdi. Ne Arājs un ne Cukurs nav nevienu cilvēku noslepkavojuši. Žīdu rakstītais, ka Cukurs pašrocīgi noslepkavojis 30 000 ebreju, ir šīs tautas iedzimtā ļaunuma(kas nāk no Sātana) izpausme. To visu nepārprotami Andris Grūtups savā grāmatā pasacīja un par to arī teiksim viņam paldies. Toties žīdi nu nekādā gadījumā viņam par to pateicības dziesmas nedziedās. Viņš arī uzstājās pret žīdu banditiskajiem aicinājumiem atdot viņiem Latvijas valstij piederošos īpašumus.

Lai nomelnotu Grūtupu, tika uzpirkts nodevīgais Māris Ruks, kurš atkal sāka žvadzēt par latviešiem- kā žīdu šāvējiem. Šis deģenerāts vairs nav jānolād, jo viņš ar savu nodevību sev pats kaklā ir uzkāris “dzirnakmeni“, kas viņu novilks uz Elles vistumšāko muklāju. Novēlēsim šim jūdasam laimīgu ceļu uz turieni.

Neba Grūtups pirmais ne pēdējais, kurš sirgst/sirga ar vēzi un cieta sāpes. Sāpes varbūt, ka ciestu kāds nabags, bet ne tik turīgs vīrs, kāds bija Grūtups. Viņam nauda pietika, lai iegādātos pietiekoši efektīvus pretsāpju līdzekļus. Tātad, runa var būt tikai par apzinātu dezinformāciju, kas tiek “raidīta” no Reinika kantora.

Pat tik tālu nonāk savā “ticamības radīšanā“, kad kā “eksperts” tiek citēts Kabānovs: “Mēdz būt, ka cilvēki bioloģiski ir dzīvi, bet zaudē savu cilvēcisko veidolu. Andris nolēma pielikt punktu pats,” sacīja Kabanovs.” Smieklīgi, ka šis krievu mēsls tiek uzskatīts gandrīz vai par Grūtupa draugu. Tas viss tiek darīts, lai dezinformētu jauno paaudzi, kura maz zina par šo krievu impērisko draņķi, kurš degunu šņaucis Latvijas karogā.

Arī Lato Lapsas absurdā A. Grūtupa apliešana ar samazgām norāda uz to, ka viņš tika noslepkavots. Kaut ko tik zemisku var uzrakstīt īsts ļaunuma kalps un arī tikai pēc attiecīgo iestāžu norādījuma: http://www.delfi.lv/news/comment/comment/lato-lapsa-krustteva-dzive-un-nave.d?id=44622552 Mēs zinām, ka L.L. ir Krievijas KGBistu dzemdēts produkts un tāpēc nekas, kas aizstāv Patiesību un latviešus, netiks no viņa teikts.

Toties E. Veidemanes “paziņojums” norāda jau uz 100% slepkavību: “Andris Grūtups pēdējoreiz man piezvanīja pirms nedēļas. Esot ko teikt latvju tautai. Telefoniski pasmaidījām, ka nu jau atkal būs par ko sulīgi parunāt un interviju uzrakstīt. Tad tiekamies? Jā, vienīgi… «Es vairs neizeju no mājas. Mēs varam intervēties tikai telefoniski,» viņš teica, piebilzdams, ka sāpes ir tik nomācošas, ka viņam šķiet – ar tām viņš apgrūtinās visu pasauli, ja vien izies kaut kur ārpus sava mitekļa. Sarunājām sazvanīties šonedēļ.

Taču šodiena atnāca ar traģisku vēsti: advokāts un rakstnieks, tautfrontietis un sabiedriskais darbinieks Andris Grūtups ir labprātīgi aizgājis no dzīves. Uzskatu, ka tā bija vīrišķīga rīcība: pārstāt mocīt gan sevi, gan savus tuvos ar pastāvīgām, neremdināmām sāpēm. Par Andri Grūtupu var spriest un domāt dažādi, viņš ir ārkārtīgi pretrunīga persona, un viņa pēdējais solis to arī apliecina, bet šoreiz gribas pateikt par to labo, ko viņš devis Latvijai.”

http://nra.lv/latvija/119495-andris-grutups-in-memoriam.htm

Andris Grūtups, Reiniks, Āboltiņa, Bērziņš,GrantiņšJa A. Grūtups būtu miris dabiskā nāvē, tad vēl būtu saprotama viņa solītās intervijas izpalikšana. Varam noprast, ka viņam pirms nāves bija, kas ļoti, ļoti svarīgs, ko sacīt latviešu tautai un to krievžīdiskie Latvijas okupanti nedrīkstēja pieļaut. Domājams, ka Veidemane ir iejaukta šajā “lietā“, tāpat kā Brīzes noslepkavošanā, jo viņš gatavoja speciālu programmu latviešu jauniešiem. Kā viens, tā arī otrs par to samaksāja ar dzīvību.

Arī Nila Ušakova hemoroīds Ints Ķuzis jau pirms tiesu medicīniskās ekspertīzes steidz paziņot, ka Grūtups pats sev lodi ielaidis vēderā. Pašnāvnieki vienmēr lodi “ielaiž” galvā, bet ja ir bijuši “neparedzēti” apstākļi, tad lode “ieskrien” citā vietā. Arī tā atvadu vēstule, par kuru runā “milicija”, izsauc tikai smīnu.

Bet varbūt, ka tā saucamā atvadu vēstule bija “vēstījums latviešu tautai“?

Gan jau pienāks diena, kad uz Jaņisa Reiņiksa pleciem tiks “piemērots” svina STEKS, tad arī uzzināsim taisnību.

Arī A. Grūtupa kolēģi netic pašnāvībai… .

Andris Grūtups tika noslepkavots, par to nav nemazāko šaubu un par to arī skaidri runā loģika, kad saliekam kopā notikumus.

Tā arī mēs nekad neuzzināsim to ļoti svarīgo, ko viņš gribēja sacīt latviešu tautai.

Bet varbūt tomēr ?

Borovkovs, Āboltiņa, Šlesers19.06.14.  LRTT

NOLĀDĒTĪBA: https://www.youtube.com/watch?v=L6vjnGbYHTI

You may also like...

17 komentārs

  1. Akmens saka:

    Grūtups uz vecumu kļuva sirdsapziņas saēsts, jo 80to gadu beigās, 90tajā gadā nebija krietns jurists – iestājās LPSR AP un balsoja par 4. maija deklarāciju. Kādēļ tad LR pēctecība netika atjaunota tā, kā tai bija jānotiek? Godīgs latviešu jurists nebūtu pieļāvis tādu šmuci (ļoti maigi sakot). Tikai Latvijas tautai saskaņā ar Satversmi piederēja augstākā vara, lai atjaunotu LR neatkarību, nevis LPSR AP.
    .
    .
    Admins
    Tur jau ir tā problēma, ka viņu saēda paša grēki. Iespējams, ka par visu to viņš vēlējās ar Veidemani runāt, pirms došanās uz Aizsaules laukiem. Viņam vajadzēja saprast un zināt, ka Veidemane ir čekistu “modrā acs un auss”. Nav ne mazāko šaubu, ka viņu novāca, un tieši ar Veidemanes palīdzību, jo viņa nekavējoties par to zinoja Reinika kantorim.

  2. Andris7 saka:

    Liberalisms iekaro pasauli enu valdibai.Visiem,kuriem ir kompromitejoss
    materials ir japazud ,uz visiem laikiem.Sodien smaidam.Rit saujam nost.
    https://www.google.co.uk/search?q=andris+grutups+jews+images&tbm=isch&ei=uSGjU8G1DLOV7AbeoIHIBQ#q=andris+grutups+books+images&tbm=isch&imgdii=_
    Vakcinas un zales ari,var ielikt vielas totalai organisma mazspejai.
    Lato Laapsa,ka liberalisma informativais ierocis,uz nevelamajiem merkiem.
    http://www.kasjauns.lv/objs/news/lv/images/w_image_1366295200008_36685.jpg
    Ar stipru varas aizmuguri.

    http://www.kasjauns.lv/galerijas/skolas_salidojuma_tiekas_zatlers/9MG_6747.jpg
    .Uz politiskas skatuves nak jauni speki.
    http://politicalvelcraft.org/2013/10/17/illuminati-bankers-aka-rothschild-aka-nwo-seek-revolution-by-economic-means-scotus-dead-congress-neutered-obama-nwo-puppet/

    Tencinu

  3. Aivars Gedroics saka:

    nu, Grantiņ, iemetīsies tev vēzis, tad redzēsim, varēsi tu paciest sāpes vai labāk darīsi sev galu….
    .
    .
    Admins
    Tu jau nerunā par vēzi, bet centies pierādīt to, ka viņš izdarījis pašnāvību.

  4. Māris M. saka:

    Piekrītu Akmens teiktajam, bet nenoliedzami Grūtups bija vīrs ar mugurkaulu. “Tiesāšanās kā ķēķis”, manuprāt bija mēģinājums šō mugurkaulu ielauzt, kad viņš nolēma labot savu slikto darbu sekas. Viņa intervijas nepārprotami norādīja uz iepriekšējo gadu kļūdām savā rīcībā.
    Nebiju lasījis Veidemanes teikto. Tagad, to izlasot, arī es uzskatu, ka tā bija slepkavība. Lidz šim svārstījos 50:50. Tādi vīri parasti paši neaiziet, atstājot nepadarītus darbus, lai arī kāds viņu stāvoklis. Viņš neaizgāja nepublicējis vēstījumu, nepadarījis iesākto.
    Ja nu tomēr viņš pats aizgāja, tad varam sagaidīt kaut ko ļoti īpašu, ko viņš noteikti ir atstājis putras vārīšanas lielmeistariem “ķēķistiem” pagaršot. Ja nekas graujošs, labas pārmaiņas nesošs nesekos, tad tā viennozīmīgi ir slepkavība.

  5. Vidzemes šakālis saka:

    Arī man ir aizdomas, ka Grūtups neizdarīja pašnāvību, jo tad to būtu izdarījis agrāk. Otrkārt, Grūtups bija tāds, kas nepadodas, bet visu izplāno līdz pēdējam sīkumam. Vēlēšanās Veidemanei ko pateikt, neliecina par pašnāvības mērķi.

    Grūtups bija jurists, bet katrs izcils jurists zina starpību starp patiesību un taisnību „likuma izpratnē” un ko nozīmē pierādijumu nozīmība vai to trūkums. Tādēļ, izsverot apstākli, kāda nozīmība LR tieslietās bija Grūtupam, nevar visu vērtēt viennozīmīgi, jo Grūtups arī bija tikai cilvēks, kas nonāca apstākļos, kas visiem bija jauni – 50 gadus tikām turēti mucā un pa spundi baroti – gan talantīgie, gan mazāk talantīgie.

    Pilnīgi piekrītu viedoklim, ka Grūtups ko vēlējās pateikt Veidemanei, bet skaidri zinot, ka Grūtupa noteikti telefonu noklausījās, visticamāk, lai viņš nepateiktu „ko lieku”, viņu vnk nošāva.

    Raksts atstāj patīkamu iespaidu, jo ļauj runāt faktiem pašiem par sevi, nevis autoru vai autora viedoklis tiek uzspiests citiem.

  6. Vidzemes šakālis to Māris saka:

    Es arī domāju kā Sandra Veinberga, mūsu domas atšķiras parasti par 1% un līdzīgi viņai arī esmu komentējis TVNET, bet nezinu, kādēļ jau pusgadu man neļauj komentēt TVNET.Vai nu S.Veinberga jau uzrakstījusi manas domas, vai arī esmu uzrakstījis savas un pēc tam ir viņējās..Sagauidu, ka man liegs komentēt apollo.lv, jo tas ir vienīgais portāls, kur vēl man ļauj komentēt, ja neskaita tādus nenozīmīgus, kurus neviens naapmeklē.

  7. izziņa saka:

    NRA līdzjūtības sludinājumu Grūtupam ievietojušas vien divas personas: Lembergs un Broka.

  8. Vidzemes šakālis saka:

    No bildēm apollo.lv Grūtupa izvadītāju vidū baznīcā bija redzami LV Valmieras – galvenā politmafijas grupējuma spārna tēvi – Šķēle un Bērziņš. Kā zināms, Grūtups bija viens no šī Valmieras klana locekļiem, kas, komunistiem pārņemot varu pēc 4. maija neatkarības pasludināšanas, veidoja juridisko bāzi valsts nozagšanai.

    Starp nosauktajiem neredzēja Kučinski, Nagli, Šadinovu, Lembergu (lai arī pārstāv Ventspils grupējumu), Maizīti, Kalnmeijeru,ek.prof.U.Osi u.c. Ja visi nenosauktie un zināmie ierastos, mēs savām acīm redzētu visu LR politmafijas vadību kopumā, nerunājot par bijušajiem tiesnešiem un citiem Grūtupa klientiem..No izvadītāju kopuma bija redzams, ka politmafija bija vienojusies, kurš no tās locekļiem apmeklēs Grūtupa izvadīšanu un kādā skaitā, izrādot godu arī citu vārdā.

    Vieglas Latvijas smiltis Grūtupam! Viņš, lai kā, strādāja pārsvarā latviešu interesēs..
    .
    .
    Admins
    Bija, bija, gan Naglis ,gan Lembergs, venīgi tevi, šakāl, tur nepamanīju.
    http://www.delfi.lv/news/national/politics/foto-laikabiedri-pedeja-gaita-aizvada-advokatu-andri-grutupu.d?id=44641936#dgslv-31630:4362732

    Tu taču solīji šajā LAPĀ vairs kāju nespert(un tas jau kuro reizi), tad kāpēc neturi vārdu(tā ir vissliktāka cilvēka īpašība) ?
    Tu aplej mani ar savām drazām, bet vienalga lien pie manis.
    Tavi segvārdi vien jau norāda cik vērts esi, ka ar psihi īsti draugos neesi:Niks Fonds, Māstrihts, Tods, Vidzemes šakālis…. .

  9. Vidzemes šakālis saka:

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/broka-drosibas-apdraudejums-tiesas-ir-reals/656711

    Spriedumi tāpat pieejami pēc tiesas apmeklēšanas – vajadzīgi valsts algoti apsardzes darbinieki visiem tiesnešiem, prokuroriem, policistiem, jo LR tieslietu sistēma ir netaisnīga, kas nostiprināts pat ar likumu – kopš 2009. gada vairs nav iespējams pārsūdzēt Augstākajā tiesā adminitratīvās lietas, kur tiesnešu kolēģija taisa spriedumu, pamatojoties uz nepatiesiem faktiem, jo valstij vajadzīga nauda, ko saskaņā ar materiālajām tiesībām ar tiesas spriedumiem uzliek samaksāt Valsts kasē vainīgajai personai.

    Lai atriebtos tiesnešiem, šis personas, kurām liegtas tiesības uz taisnīgu tiesu, tiesnešiem var uzbrukt ārpus tiesas zāles. Pati tieslietu sistēma ir satrunējsi un B.Broka pamatoti nav pielaista valsts noslēpumam, jo ar šādiem paziņojumiem kā tieslietu ministre sevi pierāda kā diletanti.

    Ja valsts ar apsardzi grib nostiprināties pret iedzīvotājiem, nonāksim cietumu sistēmā – cietumnieki būs vai nu tiesneši, prokurori.., vai iedzīvotāji.., kuri patešām, zaudējuši tiesisko paļavību tieslietu sistēmai, sāks uzbrukt prokuroriem, tiesnešiem, policistiem, Brokai provocējot šādas darbības..

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Grūtups zināja un saprata Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanas nozīmi 1993. gada 18. februāra naktī.

    Viņa spriedumu par 4. maija valsts vadītāju PRETLATVISKAJIEM noziegumiem nedrīkstēja uzzināt sabiedrība – tādēļ viņu noslepkavoja komunistu un čekistu politmafijas punduri.

    Grūtups saprata, ka ar laiku Latvijā atjaunosies visas 1940. gadā iznīcinātās latviešu biedrības un patiesība uzpeldēs.

    Grūtupa slepkavība ir PRETLATVISKO politisko spēku izmisuma plānota akcija.

  11. Andris7 saka:

    Atbilde Livonijas Sakalim !
    Latvija ir specigs cionistu grupejums.Vini izvirza prezidentus,partijas
    un sev velamus elementus valsts vara.Vinu politika ir liberala.Vini
    grauj visu nacionalo,Latvijas valsti ieskaitot.Putina ara gimeniskas
    vertibas un tautas dzimtas mantojumu.Regule meligo izglitibu.Saites….
    http://www.am.gov.lv/data/Israel/Lipkes_atklasana12.JPG
    http://www.lza.lv/ZV/zv250-5.jpg
    Nogalina nevelamas personas,kuri ir nacionali un dzivo pec sirdsapzinas, un
    vesela saprata ,ka liek dzivot dzimtas mantojums,no vecakiem bernos.

    Turpinajums….
    Akademiska skatuve masoniem,no Peterburgas laikiem
    https://www.youtube.com/watch?v=GrdtuQwEKjU
    Andris Grutups saka so temu.Vinu iebaroja ,ar zalem.Nelidzeja.Tad viekarsi
    nema un nosava.Lai kads vins bija,bet vins bija speks, pret Latvijas
    cionistiem.
    http://nazisinlatvia.blogspot.co.uk/2012_02_01_archive.html

    Tencinu

  12. Vidzemes šakālis saka:

    Admins
    Bija, bija, gan Naglis ,gan Lembergs, venīgi tevi, šakāl, tur nepamanīju.
    http://www.delfi.lv/news/national/politics/foto-laikabiedri-pedeja-gaita-aizvada-advokatu-andri-grutupu.d?id=44641936#dgslv-31630:4362732

    Tu taču solīji šajā LAPĀ vairs kāju nespert(un tas jau kuro reizi), tad kāpēc neturi vārdu(tā ir vissliktāka cilvēka īpašība) ?
    Tu aplej mani ar savām drazām, bet vienalga lien pie manis.
    Tavi segvārdi vien jau norāda cik vērts esi, ka ar psihi īsti draugos neesi:Niks Fonds, Māstrihts, Tods, Vidzemes šakālis…. .
    ————————————————————–

    Tu esi debīls tips, nu gan man skaidrs! Mēģināju tevi pacietīgi apgaismot, bet nu gana!
    .
    .
    Admins
    Tādi VDK promiteji kā tu, ir bijuši jau vesels lērums- dižais apgaismotāj !

  13. Miervaldis saka:

    Tur jābūt galīgam muļķim, lai nesaprastu, ka DP Grūtupu novāca, jo šis centās pamodināt Imantu un Latviešus no murga.

  14. Miervaldis saka:

    Visi latviešveidīgie mēdiji kā zirgi bubina, ka Grūtupam dzīvot apnicis bija, bet šo mēdiju darbinieki taču to saprot un zin, kas Grūtupu nogalināja.Vienu to darbinieku protams nogalinās, ja viņš uzdrošināsies teikt patiesību, taču šī patiesība ir tikpat spoža, kā tā patiesība, ka Latviešu tautai palikuši nepilni 30.gadi(!)Bet kādēļ nav vienotības?Atbilde – lielākais daudzums masu mēdiju darbinieku ir savervēti kremļa kalpi.Kuri dabūs savu algu!Uzvārdus mēs zinam.

  15. IncParaac saka:

    “Ešafotš” – manī uzbagoja sakarību ļoti zīmīgu;
    Grūtups atstāsta savu rūpi – tiesas dokumentos rast apstiprinājumu, jeb noliegumu Mavrika Vulfsona ap-gal-vo-ju-mam:”Es kā tulks fašistu ģenerāļu tiesā iegaumēju atbildi uz tiesas jautājumu – kāpēc tik daudz žīdus iznīcināja tieši Latvijā? Un ģenerālis atbildēja:”Tāpēc, ka šeit bija pateicīga vide.” Grūtups secina – ko katrs latvietis nojauta – Melo žīdiņš Mavriks. Jo tam – viņš strādā visu mūžu.”
    Redzamais Latvijas armijas seržants ar neredzamajām – NKVD KAPTEIŅA pagonām …Ļaunprātīgi apmeloja tautu bīdot gešeft – Tieši tāpat = Herberta Cukura lieta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *