Morāle un A. Priedīša morāle

www.tautastribunals.eu-12Nevaru atcerēties grāmatas nosaukumu, bet tās autors bija japānis un runāts tika par Dzen Budismu. Sekojošais citāts būs no šīs grāmatas. Tam ir ļoti dziļa jēga. Izlasot Artura Priedīša komentāru, tas man „uzpeldēja” no plašajiem zemapziņas laukiem.

Reiz Skolotājs(Austrumu gudrais) jautāja savam skolniekam: ”Vai tu dzirdi dzeguzi ?” Skolnieks atbildēja: ”Skolotāj, dzeguze ziemā nekūko.” Skolotājs: Es tev nejautāju, vai tu dzirdi kā viņa kūko …” Redzi, tālāk sacīja skolotājs: “Tev ir jāiemācās saklausīt arī viņas klusēšana… .”

Šī atziņa ir jau „pabijusi” šajā interneta VIETNĒ, http://tautastribunals.eu/?p=10378 bet tas nekas, par ļaunu nenāks. It sevišķi jau tad, ja iznāk saskarties ar tādu apziņas „apgaismotāju”, kāds ir profesors Arturs Priedītis. Klausoties(lasot) viņu, neaizmirsīsim „paklausīties” to, par ko viņš klusē. Viņš runā daudz un plaši. Ļoti daudz tiek citēti „pareizi” domājošie, tā radot ļoti gudra cilvēka iespaidu.

To, ka Priedīša kungs ir daudz zinošs un gudrs, nebūt negribu noliegt. Tikai jautājums, kādu mērķu sasniegšanai viņš ziedo savu gudrību, ja var uzrakstīt šādu komentāru ?>Grantiņš publicējis manas vēstules bez atļaujas, kas spilgti liecina par šī cilvēka amoralitāti. Taču viņa dziļi amorālajā rīcībā ir arī viens patīkams moments: publicētais citāts par specdienestu lomu latviešu “atbrīvošanās” kustībās. Protams, ordeņus neviens “varonis” neatdos. Lai atdotu ordeņus, arī ir vajadzīga noteikta morālā stabilitāte.”

arturs_prieditisl.-gantiņš-jānis.-zīverts

FOTO:Cik gan bezgalīgi lielam naidam ir jābūt uz savu tautu, lai teiktu šos melus:Latvieši ir starptautiski slaveni ar savu mežonīgo naidu pret atsevišķām kaimiņu tautām. Tādējādi var izpausties mazvērtības kompleksa sekas“. Un cik gan lielam līdējam ir jābūt, lai slavinātu okupantus- krievžīdu neliešus. Par šiem noziedzīgajiem vārdiem būs jāatbild visas latviešu tautas priekšā.

Parunāsim, Priedīša kungs, par jūsu piesaukto amoralitāti(morāli). Ja iedziļinās šī komentāra būtībā, tad gandrīz vai ir jāprasa Jums atļauja, lai lasītu jūsu rakstus, bet jūs taču neesat mans „apolitiskais kaimiņš”, kura man rakstīto vēstuli publicējot, būtu patiešām rīkojies amorāli. Jūs esat aktīvs politisko viedokļu paudējs- propagandētājs, tāpēc noklusēt jūsu viedokli būtu absurdi. It sevišķi jau tad, kad Jūs mani esiet aplējis ar prātam neaptveramām samazgām, pielīdzinot mani nacistu ideologam Alfrēdam Rozenbergam.

Kas jāsaprot ar vārdu- MORĀLE ?

Es Morāli saprotu ar PIETURĒŠANOS pie desmit Esības pamatpunktiem(Baušļiem).

Domāju, ka nospiedošais vairākums piekritīs šim īsajam(lakoniskajam), bet visu aptverošam, skaidrojumam. Jūs, cik noprotams pēc publikācijām un audio- video ierakstiem, sekojat pavisam citiem MORĀLES atskaites punktiem. Jūsu „augstā” morāle LIETAS apskata tikai no vienas puses- no redzamās. Tātad,- tā ir puspatiesība. Un puspatiesība, kā saka mūsu neiztrūkstošais komentētājs Andris, ir ļaunāka par jebkuriem meliem.

Un tā: Jūs bijāt(Putins sacīja, ka neesot bijušie komunisti) Komunistiskās Partijas biedrs. Kad stājāties šajā noziedzīgajā veidojumā, Jūs taču zinājāt par šīs partijas noziegumiem pret cilvēci un it sevišķi pret latviešu tautu.

Jūs pat zvērējāt turpināt šo ideju- novest līdz pilnīgai uzvarai, proti, pilnīgi iznīcināt latviešus kā tautu.

To arī Jūs darāt vēl šodien.

Dombrovskis, Priedītis,Repše, Reiniks, SaeimaZvērests Sātanam(jūdaismam-komunismam) ir drausmīga lieta. Tas nozīmē, ka esat pārdevis savu Dvēseli. Tās vietā ir ielikta Absolūtā Ļaunuma PROGRAMMA. Jūs, kā cilvēks, vairs neeksistējat. Jūs esat kļuvis par instrumentu destruktīvā SPĒKA rokās. Jūs vainojat Rietumu liberālismu, bet Latviju iznīcinājuši ir tieši komunisti(Jūsu partijas biedri) un Krievijas specdienesti ar krievžīdiem priekšgalā. Tieši viņi arī veic iebiedēšanas, uzpirkšanas un slepkavības.

Un tieši pie šiem noziedzniekiem Jūs vēršaties pēc palīdzības pilsonības jautājumā ?!

Tas viss ir politiskais teātris, lai vēl vairāk destabilizētu stāvokli Latvijā.

Kāda sakritība, tieši pirms manas ierašanās Latvijā parādās Jūsu raksts, kurā es tieku pielīdzināts(protams arī pārējie LRTT biedri)nacistu ideologam Rozenbergam. Tai pašā laikā latviešu tautas slepkava– žīds un čekists Borovkovs raksta: ”Cik ilgi vēl DP bezspēcīgi kā beigta reņģe noraudzīsies uz Grantiņa darbību ?” Šis karikatūriskais žīds mani arestēja par H- 86 grupas dibināšanu un viņš bija arī tas, kas pavēlēja mani ieslodzījumā likvidēt. Viņš to dara vēl šodien.

BĒRZIŅŠ,SESKS,LIEPĀJA,ZAHARJINS>Vai tad tas nenozīmē, Priedīša kungs, ka tie paši slepkavas ir pie varas grožiem, kas Padomju laikos.

>Vai tad Jūs pats sev neliekaties smieklīgs, kad vainojat Latvijas nelaimē Rietumus ?

>Vai tad šī nav tā reize, kad jāiemācās saklausīt arī „dzeguzes klusēšanu”?

Tas ir vistiešākais mudinājums uz izrēķināšanos- slepkavību, kas ir saskaņots ar Krievijas specdienestiem.

>Tieši to, ka noziegumos pret Latvijas valsti un latviešu tautu vainojami krievžīdi un komunisti, LRTT cenšas pierādīt ES un Vācijas drošības iestādēm.

>Tieši tas krievus, žīdus un komunistus dara trakus.

>Tieši tas arī Jūs personīgi dara traku, kā rezultātā Jums galvā viss saķīselējās- pielīdzinot Grantiņu Rozenbergam. Bet paklausīsimies, ko saka „dzeguzes klusēšana” ? Tās ir drausmīgās bailes no LRTT(H- 86), kura darbības rezultātā var sagrūt visa sātaniskā(Priedīša)valstība. Par šo jautājumu vairāk kādā no nākošajiem APSKATIEM– „Dvīņu brāļi”.

Komunisti- sātanisti apzinās milzīgo latviešu tautas Garīgo potenciālu, tāpēc arī cenšas mūs iznīcināt.

Bet neceriet priedīši, borovkovi, godmaņi, gorbunovi…, latviešu tauta visus jūs aizvilks uz karātavām, jo gan Pasaules, gan Dieva Likumi ir mūsu pusē !

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

17.01.14.    L. Grantiņš

======================================================

EDSO Parlamentu Asambleja staļinisko PSRS pielīdzina fašistiskajai Vācijai

Protams, ka biedram Priedītim šis „LĒMUMS“ ir kā velnam krusts sveču gaismā. Interesanti arī tas, ka ne valdošā kliķe, ne arī A. Priedītis nepiemin šo faktu.

Šī rezolūcija nepārprotami norāda uz to, ka komunisti ir jātiesā tāpat kā nacisti, tātad, arī pats biedrs A. Priedītis.

Tāpēc komunisti turpina veikt noziegumus arī šodien, lai tikai netiktu pilnībā īstenota šī REZOLŪCIJA.

Drīz, Priedīša kungs, drīz visi Latvijas izzadzēji- komunisti saņems pēc “nopelniem”, protams, arī Jūs.

Hitlers. Staļins, PriedītisEDSO Parlamentu Asambleja staļinisko PSRS pielīdzina fašistiskajai Vācijai

03.jūlijs 2009

Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) Parlamentu Asambleja (PA) piektdien pieņēmusi rezolūciju par Molotova-Ribentropa paktu, aģentūru BNS informēja Saeimas Preses dienests.

No vēsturiskās simetrijas neaizbēgsi. Pret rezolūciju, kā allaž, ļoti asi iebilda Krievijas pārstāvji, sakot, ka tā esot vēstures izvarošana – PSRS, kas uzvarēja fašismu, nevar tikt pielīdzināta fašistiskajai Vācijai.

Saeimas deputāts un EDSO PA Latvijas delegācijas vadītājs Jānis Eglītis (Tautas partija) paskaidroja, ka rezolūcijā “Sadalītā Eiropa atkal apvienota” (“Divided Europe Reunited”) kā vienlīdz noziedzīgi novērtēti gan staļinisma, gan nacisma totalitārie režīmi, ziņo BNS.
Tajā norādīts, ka divdesmitajā gadsimtā Eiropa pieredzējusi divus galvenos totalitāros režīmus – nacismu un staļinismu – un abi šie režīmi nodarījuši lielu postu un noziegumus pret cilvēci.
Asambleja aicina valstis skaidri un nepārprotami nosodīt totalitārismu, kā arī nepieļaut staļinisma un nacisma režīmu pagātnes glorificēšanu.

 

You may also like...

11 komentārs

  1. ANDRIS 7 saka:

    VISAS LABAS BAGATAS UN BRIVAS DIENAS!
    Kaut ari nabagi,bet gara stipri.Pie obligatas parmainas,nabags var but
    bagats,bet garigi vajs,par garigi stipru nebus nekad.Vares jau izlikties,
    bet tas ir pasapmans.Vel 400 gadus agrak dzivojam vienota ariesu
    Imperija,bez stridiem un naida.Ja rietumos slepkavoja musu asinsbralus,
    ari mes pret iebrucejiem karojam,bet nekad nekarojam sava starpa.Pedejais
    kars parada,cik mulkoti un apmaniti bijam,ka netikai karojam sava starpa,
    bet lielo melotaju judu vadiba.Nu,ko tur….
    https://www.google.co.uk/search?q=world+antique+map&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pS_IUrmTM8SN7QbP4YCABA&ved=0CEQQsAQ&biw=1034&bih=707#facrc=_&imgdii=_&imgrc=acazYxJYMqH7XM%3A%3BhLy091YBd2IQKM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.smh.com.au%252Fffximage%252F2006%252F09%252F20%252FknMAPS_main%252C0.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.smh.com.au%252Fnews%252Fmoney%252Fmaps-and-legends%252F2006%252F09%252F18%252F1158431644792.html%253Fpage%253Dfullpage%3B1965%3B1254
    Francijas revolucija visiem judam deva pilsonibu,bet Rusija,zinaja,kas
    tas ir,un,ko tas valsts stipribai un neatkaribai nozime.Tapec judu
    tiesibas bija ierobezotas,un viniem vajadzeja 1905 gada revoluciju,ka
    Francijas atkartojumu,bet soreiz visa pasaule,apetite rodas edot.
    Lpp.175 par Kurzemi un Livoniju…
    https://docviewer.yandex.com/?url=ya-disk-public%3A%2F%2FKQrjD8wZpYWjQvE6LC8lsNLPrh3QDZaqwsBJPNmJg6Y%3D&name=%D0%93%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BE%D0%BD%20-%20%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%8B%20%D0%BE%20%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D1%8F%D1%85%201914.pdf&c=52d91301d5a1
    Gramatas ari,maciet bernus pasi,jo si izglitiba un skolas izniks,kur
    apgut patiesas zinasanas bus bijusas baznicas,ar citu auru.
    http://pravilnieknigi.info/Sionizm.html

    VELAK VEL/TENcINU

  2. Os saka:

    Kremla rupors priedits visu laiku melo-ka L.Grantins jau neatdosot ordenus atpakal. Bet patiesiba ir tada-ka Linards nav pienemis nemaz Ordenus no sis asinaina totalitara krievu rezima rokam-kas valda sodien Latvija okupetaja telojot teateri Starptautiskaja nozime-ka Maskava esot pat palidzejusi “Atjaunot” neatkarigo LR,ar paris dekretiem,ka 1991.gada 21.augusts. Bet si krievu Iekarta totalitara,vairakkartigi ir centusies Linardam izrakstit pieskirot pa Ordenim,bet Linards ne un ne,biedri paturat tak sev. Biers,priedits gan ir pienemis Ordenus no si briza krievu Iekartas ka Valsts parodija-Ordenus,no asinainam rokam slacitam ar manasLatviesu tautas Cilveku asinim,tiesi tapat,ka biedr-steins valdis,puszidels,un gozejas apkaries ka Gails,sludinot-mes nemacejam,mums atdeva Brivibu,mes atjaunojam okupeto Latvijas Valsts Iekartu,okupacija beidzas pirms 23 gadi. Tas tacu viss ir meli ar Kremli deligeti meli un ar siem biedriem bazuneti,lai Latviesu tauta,un visas Zemes laudis ticetu-ka pa tiesam krievija,maskava ir atdevusi Varu-likumigai Latviesu tautai Pilsoniskai.
    .
    .
    Admins
    Biedrs Priedītis visus mēra pēc savas mērauklas.

  3. Velta saka:

    Vai jābrīnās? Ilma Čepāne un Solvita Āboltiņa, neargumentēti cenšoties norakt VDK arhīvus, nereaģējot uz sabiedrības pieprasījumu, neņemot vērā vēsturnieku argumentus, ignorējot lustrācijas nepieciešamību un starptautisko praksi (kaut arī izstrādāts lustrācijas likums), pārstāv VIENOTĪBU, kurā ierindas biedriem neļauj runāt pat partijas kongresā.:

    http://www.pietiek.com/raksti/juris_vidins_izsuta_vienotibas_biedriem_runu,_ko_nav_atlauts_teikt_kongresa

    Juris Vidiņš izsūta “Vienotības” biedriem runu, ko nav atļauts teikt kongresā
    PIETIEK
    18.01.2014.

    Sakarā ar to, ka partijas Vienotība vadība “liegusi ierindas partijas biedriem diskutēt kongresā par aktuāliem un sasāpējušiem jautājumiem”, pazīstamais partijas biedrs Juris Vidiņš atsaucis savu dalību 18. janvārī paredzētajā kongresā, – šodien publiskojam Vidiņa plānoto uzrunu kongresā, kuras tekstu viņš nosūtījisVienotības biedriem.

    Dāmas un kungi!

    Aizejošā valdība… Tā bija nemitīgu sadursmju un strīdu pilna, taču ne viens vien vērotājs tās sastāvu vērtēja kā labāko atjaunotās Latvijas vēsturē, un lielākā daļa konfliktu radās tāpēc, ka tajā strādāja cilvēki ar ambīcijām veikt nozīmīgas reformas.

    Valdības pirmajam izglītības ministram Ķīlim stipri piekliboja darbu praktiskā puse, tomēr varam būt viņam pateicīgi par izglītības reformas izvirzīšanu politiskās dienas kārtības galvgalī.

    Labklājības ministre Viņķele panāca pensiju sistēmas ilgtermiņa stabilitātei kritiski svarīgo pensionēšanas vecuma paaugstināšanu. Ekonomikas ministrs Pavļuts cīnījās vienlaikus daudzās frontēs, tomēr viens no viņa visnozīmīgākajiem darbiem bija beidzot līdz Saeimai dabūt likumprojektu par valsts un pašvaldību uzņēmumu pārvaldi.

    Finanšu ministra Vilka laikā tika noslēgta starptautiskā aizdevuma programma, nozīmīgi uzlaboti Latvijas kredītreitingi, ieviests eiro, nozīmīgi samazināta ēnu ekonomika.

    Tas ir citāts no žurnāla Ir.

    Partijas Dome vienbalsīgi uzticēja Āboltiņai un Dombrovskim meklēt potenciālo premjera kandidātu, un es viņu izvēli respektēju, lai gan uzskatu, ka partijas priekšsēdētājai pašai vajadzēja pretendēt uz šo amatu

    Jautājums partijas jaupienācējai un premjera kandidātei Straujumas kundzei – kāpēc Jūs jau pašā sākumā Vilku, Pavļutu un Viņķeli neesat aicinājuši turpināt iesāktos darbus?

    Vai par iemeslu tam ir Vilka patstāvība, pretēji partijas spices spiedienam ieceļot VID ģenerāldirektoru, Viņķeles īpašība saukt lietas īstos vārdos, nepieturoties pie „kā var nesolīt”, korumpēto personu atbrīvošanu no darba un LM izvēdināšanu no ZZS sasmakušās gaisotnes? Ar ko Jūs neapmierina zinošais Pavļuts?

    Vai Jūs ministru izvēli saskaņojat, kas Satversmē nav norādīts, ar Lemberga virzīto un SC, ZZS un atsevišķu Vienotības un NA deputātu balsīm ievēlēto Valsts prezidentu Bērziņu?

    Nevar tam par iemeslu būt atsevišķu ministru zemie reitingi, jo kā labklājības, tā veselības ministru amati ir politiski pašnāvniecīgi. Pensijas būs nepietiekošas vienmēr, un vecus un slimojušus cilvēkus par jauniem neiztaisīsim.

    Raidījumā Nekā personīga Straujumas kundze teica, ka ministri nedrīkstot būt „gadījuma cilvēki”, t.i. bez partijas piederības. Vai šie domu graudi no pašas pieredzes, un kā tad būs ar satiksmes ministru?

    Par partijas lietām. Nav atgriezeniskās saites – partijas biedri joprojām nesaņem valdes sēdes protokolus, nesaņem informāciju par nodaļu finansēm, par jaunuzņemtajiem partijas biedriem. Līdz ar to partijas ierindas biedrs jūtas nevajadzīgs un neinformēts. Līdz ar to apsīkušas partijas iekšējās diskusijas, tajās piedalās 5-6, jo nav vērts diskutēt, ja partijas vadība ignorē ierindas biedru viedokļus.

    Vairāk kā gadu atpakaļ Viļānu nodaļa griezās pie valdes par izslēgšanu no partijas Repši un Jaunupu, sakarā ar viņu šķeltniecisko darbību. Nodaļa tā arī nesaņēma atbildi no valdes, vai šis ierosinājums vispār izskatīts.

    Atceros vienas mūsu deputātes plašo interviju Lemberga ruporā Neatkarīgajā, kurā viņa slavēja bijušā Jaunā laika augsto morāli Jāatgādina, ka šīs partijas dibinātājs personiskās dzīves nodrošināšanai lūdza tautu saziedot miljonu un tad viņš būšot gatavs glābt nāciju. Saziedoja kādus 600 000, bet tie pietika kutera, lidaparāta un nez kurās sievas uzturēšanai, un nācija palika neizglābta.

    No kļūdām nemācamies. Atcerēsimies Zaķa skandālu ar nodokļu apiešanu, viņa un Smiltēna Gazprom interešu lobēšanu. Partijas biedri sodīja Zaķi, neievēlot viņu partijas valdē, bet deputāti abus kungus atstāja vadīt frakciju. Āboltiņas kundze, vai Jums neienāk prātā, ka daudziem TV skatītājiem uzmetas zosāda, redzot Zaķi priekšplānā sarunās pie valdības veidošanas?

    Par darbu līdz Saeimas vēlēšanām:

    1. Jāpieņem Levita izstrādātā Satversmes preambula bez būtiskiem grozījumiem. Neceru, ka pēc tās pieņemšanas visi Vienotības ministri un deputāti Latvijas krievu mēdijos runās valsts valodā, šie, pēc Levita apzīmējuma „gļēvlatvieši” joprojām mocīsies, aizmirstot kādu vārdu „veļikij i mogučij” valodā un ar pateicību pieņems Mamikina vai Rodina priekšā pateikto.

    2. Jāpublisko t. s. čekas maisi. 7. Saeima 1. lasījumā pieņēma deputāta Vidiņa un prokurora Dzalbes sagatavoto tā saucamo lustrācijas likumu, bet, pateicoties tā laika Juridiskās komisijas priekšsēdētāja Muciņa (LC) un, domāju, arī Saeimas priekšsēdētāja Straumes pūliņiem, tas netika virzīts otrajam lasījumam. Man kā vairākkārtēji represētam ir tiesības zināt, kuriem varu pateikties par Sibīriju un par 1988. gada represijām.

    3. Saeimai bez vilcināšanas jāpieņem likums par valsts un pašvaldību uzņēmumu pārvaldi.
    .
    .
    Admins
    Gan Čepāne, gan Āboltiņa ir komunistiskās partijas biedri/biedrenes.
    Āboltiņa kompartijā tika uzņemta Atmodas laikā, vienlaicīgi ar Ēlerti.

    Lūk, pēc šīs rezolūcijas pieņemšanas, viņām pienākās ASM:
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/5713/edso-parlamentu-asambleja-stalinisko-psrs-pielidzina-fasistiskajai-vacijai
    Viņām ir par ko uztraukties. Tāpēc, jo vairāk krievžīdu klaidoņi- okupanti ir Latvijā, jo drošāk viņas jūtās.
    Čepānei pat ir militārā pakāpe, protams, Maskavas Kremļa asiņainajos gaiteņos.
    Visas cilvēces nevainīgās asinis kliedz pēc atmaksas,- un VIŅA būs…. .

  4. Velta saka:

    Juris Vidiņš ir viens no tiem, kas nodeva Latviju. Viņa meita ir vispretīgākais radījums, kāds viens redzēts. Tomēr viņa raksts atklāj “Vienotības” noziedzīgo raksturu slēpt noziegumus pret latviešu tautu.

    Vidiņa vēstules 2. punkta izpildi pieprasa vislielākā tautas daļa. Vidiņš savtīgi izmanto prasību publiskot čekas maisus kā savu, lai tēlotu, ka pieder pie tautas godīgās daļas ar domu saglabāt sev un savai meitai labklājību. Punkts atbalstāms, un nav pieļaujams, lai Juris Vidiņš aizbaidītu citus cilvēkus no šīs prasības iedzīvināšanas dzīvē.

    Jāpublisko t. s. čekas maisi. 7. Saeima 1. lasījumā pieņēma deputāta Vidiņa un prokurora Dzalbes sagatavoto tā saucamo lustrācijas likumu, bet, pateicoties tā laika Juridiskās komisijas priekšsēdētāja Muciņa (LC) un, domāju, arī Saeimas priekšsēdētāja Straumes pūliņiem, tas netika virzīts otrajam lasījumam. Man kā vairākkārtēji represētam ir tiesības zināt, kuriem varu pateikties par Sibīriju un par 1988. gada represijām.

  5. ANDRIS 7 saka:

    Atbilde Veltai un chugunam.
    Satversmes preambula divas dalas,Latviesu nacijas loma un Kristigas vertibas
    Ja ir loma,tad ir aktieris,kurs spele lomu.Latviesu nacija ir aktieris.
    Rezisors ir apvienota anglu saksu nacija,kurai pieder NATO.Visu lugu
    scenarists ir pasaules valdiba,kura rakstamgalds ir Sveice.Judu aplausiem
    bagatakas lugas ir,Francijas revolucija,Anglijas revolucija,1905 gada
    revolucija,1 pasaules kars,Latvijas brivibas cinas,1917 gada revolucija,
    2 pasaules kars,1991 gada barikades ale barikades Francija.
    Ar kristigam vertibam iekaroja pasauli un dzives telpu,kur pievienojies
    NATO,jo bez brunojuma,to nevar izdarit.Atliek visu nostiprinat ar likumu,
    lai lomas kasta nostiprinatos muzigi,aiz Latviesu nacijas ,ka dzives
    telpas iekarosanas priekspostenim,lielgabalgalai prieks citiem.Ar HOLLY
    BIBLE uz HOLLY LAND.
    Lustracija.Es Janis Ozolins,atdzistos,ka esmu Abrams Solomons,un rakstiju
    daudz zinojumu KGB,par latviesiem.Biju cekas darbinieks ar iesauku
    Nepieskaitamais,bet visu tacu dariju pasaules iekarosanas,un savas tautas
    laba,par visu musu kopejo lietu.AMEN.

    TENcINU

  6. čuguns saka:

    Skat, skat, kas pamodies! Saskaņas centram pulkā nāk jauns NA nomelnošanas spēks. Tiks dibināta vēlviena partija, lai ēstu nost vislatviešus un šķaidītu viedokļus un balsis.

    Saskaņa Rīgu pārņēma tad, kad bija daudz latviešu partijas. Tagad izskatās līdzīgi būs visā valstī.

    Esam spiesti tā rīkoties…………
    šodien 18:56 Igors Šiškins
    ………jo, praktiski NA un pārējās uz šo brīdi esošās partijas, ar savu prettautisko darbību, ārda LR pamatvērtības, cēļā uz nac. valsti. Tādēļ biedrības “Gustava Celmiņa centrs” pērkonkrustieši. iesaistās šī polit. spēka veidošanā. Latviešiem būt savai valstīj!(sun) (flag:lv)

    ”Latvijas Antiglobālistu” dibināšanas kongress – 15.marts
    šodien 15:07
    Andris Orols
    Biedrības ”Antiglobālisti” 18.janv. kopsapulcē tika nolemts politiskās partijas ”Latvijas Antiglobālisti’‘ dibināšanas kongresu veidot šī gada 15.martā. Aicinām piedalīties domubiedrus! Dibināšanas kongresā vienkopus vienā laikā ir jāsanāk vismaz 200 Latvijas pilsoņiem līdzi ņemot pases.
    Vēlams ierasties katram līdzi ņemot arī vismaz 15 EUR (valsts nodevas, notāra pakalpojumi, telpu īre u.c.). Jau iepriekš esam skaidrojuši, ka visas aktivitātes veidojam pašu spēkiem. Ja arī tu vēlies Latvijā veidot citu politiku – bez sponsoru naudas un to ietekmes, tad nāc un piedalies! Vairāk par topošā politiskā spēka izvirzītajiem mērķiem var izlasīt http://antiglobalisti.lv/programma/
    .
    .
    .
    Admins
    Šiškins un Orols, abi DP(Maskavas)veidojumi.

  7. čuguns saka:

    NA rudenī aicināja visām parlamentā esošajām partijām(izņemot SC) apvienoties, lai piepildītu E.Berklava teikto un pieliktu punktu sašķeltībai. Rīgu zaudējām tieši pārāk daudz partiju dēļ. Tagad tiek veidots tas pats.

    Krievu partijas(2): SC un PCTVL
    Latvju partijas(11): Nacionālā Apvienība, Vienotība, ZZS, Reformu partija, Latvijas Attīstībai(Repše), Vienoti Latvijai(Šlesers), Demokrātiskie patrioti(Stalts/Bordāns), Latvijas antiglobālisti(Šiškins/Orols) un vēl jau kādas 3-5 sīkpartijas uzpeldēs…

  8. Sprīdīts saka:

    Tie antiglobalisti ir, lai tik bremzētu un atbaidītu cilvēkus-puspatiesības bļauri.

    Viss notiek ātrāk. Ātrāk arī nodevēju aizsegs izplēn. Grūtāk paliek melot, vieglāk tos atkāl.

    Novēlu latviešiem pašizglītoties, klausīties dziesmu vārdos un atpakaļ pie zemītes lauku darbos prieku, veselību rast.

  9. Arnis-G saka:

    Ir jau skisti runāt par latviešu partiju apvienošanos, bet man rādās, ka izņemot VL! un vēl pāris grupējumus, pārējās par latviešu partijām nav saucamas. Latviešu partijām virsmērķim jābūt latviešu tautas saglabāšana un attīstība, tāpat kā tā SC un PCTVL mērķis faktiski ir latviešu tautas iznīcināšana. Ja es redzu, ka Vienotība, ZZS, RP utt. dara visu, lai piepildītu SC un PCTVL mērķi, tad gaidīt šo “latviešu” partiju apvienošanos kopā ar to pašu NA var tikai latviešu nīdējs.

  10. Edgars Klavins saka:

    Grāmata kurā minēta “dzeguze” saucās- “Sūtnis” .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, kad atgādina, tad momentā atceros…. .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *