V. Freimantāls. Atbalstu J. Bordāna cīņu pret Kalnmeieru

https://www.delfi.lv/news/versijas/janis-bordans-neizlemiba-kas-dargi-maksa.d?id=51130475

Kā var ģenerālprokurors atbilst savam amatam, ja ignorē oficiālus juridiskus iesniegumus uz ģenerālprokurora vārda ?

Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana 1993. gada 18. februāra naktī, likumīgo 1938. gada statūtu aizliegšana atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā un, (pēc vairākiem mēnešiem) viltus biedrības izveidošana ar tādu pašu nosaukumu ir SMAGĀKAIS kriminālnoziegums 4. maija Latvijas pastāvēšanas laikā !

Helsinki 86 izsaka pateicību Bordāna iniciatīvai !

Latviešiem ir NEATŅEMAMAS tiesības biedroties savā, likumīgi atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā, atbilstoši biedrības likumīgajiem 1938. gada statūtiem!

-Kalnmeiers neatbilst ieņemajam amatam ari tādēļ, ka apkaro Latvijas cilvēktiesību aizstāvības Helsinki 86 svētos principus un noziedzīgi vēršas pret Latvijas neatkarības atjaunošanas celmlauzi un Helsinki 86 dibinātāju Linardu Grantiņu !

-Kalnmeiers neatbilst savam amatam, jo Latvijā pastāv genocīds pret latviešu ģimenēm, kopš 1993. gada 18. februāra nakts TERORA akta un atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības prettiesiskās, BRUTĀLĀS iznīcināšanas ! (Un visu RLB dokumentu slepenās iznīcināšanas).

-Kalnmeiers neatbilst amatam, jo latviešiem pieprasa maksāt nekustamā īpašuma nodokļus, kaut viņu ienākumi nesasniedz pat iztikas minimuma pārtikas daļu !

Vissmagākā nasta tautai ir nepiemērotās, pretlatviskās tiesībsargājošo institūciju amatpersonas !

Laiks parādījis viņa neatbilstību – latviešu ģimenes masveidā pamet Latviju uz neatgriešanos !

Prokuratūras darbs ir zem jebkādas kritikas, jo 26 gadu laikā netiek saukti pie atbildības pretlatviskie kriminālnoziedznieki, kuri izplānoja un īstenoja likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības ZVĒRĪGO likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī !

Kategoriski pieprasu atjaunot likumību Latvijā un pārtraukt genocīdu pret latviešu ģimenēm !

Savu 10 bērnu un 15 mazbērnu, kā ari visu latviešu ģimeņu vārdā !

Valdis Freimantāls, Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas cīnītājs.

p/s

Kalnmeieram nekavējoši jāpārtrauc krimināllieta pret Linardu Grantiņu, jo Helsinku 86 pats pirmais un tiešais uzdevums ir vērsties pret komunistu un čekistu nelikumībām Latvijā !

01.06.19





4. maija kliķei(cionistiem- sātanistiem) netīkamās ziņas:

Kādas tik lietas nenāk atklātībā !!!

Nu beigsies žīdsātanistu laiks… !





Cilvēces atkritumu kloāka !

Ja tev kaut kas tāds iznāk lasīt un klausītes, tad patiešām vairs nevar apjēgt: raudāt vai smieties ?!

Neticami, ka tā var iezombēt cilvēkus…. ? !

Tāda sajūta, ja Levits viņai pasacītu: PAKARIES, tad viņa arī to izdarītu, piebilstot: “Cik tas patikami, Egil, ka varu piepildīt kaut daļiņu no tavas grandiozās vēlmes !!!”

You may also like...

13 komentārs

  1. Eduards Lunis saka:

    —Pilnībā atbalstu Freimentāla un Grantiņa teikto!
    Arī es, esmu iesniedzis Bordānam sūdzi’bu par Kalnmeijeru un Bičkoviču un ar prasību mani pieņemt personīgi darba laikā, jo man ir daudz dokumentāli fakti par noziegumiem tiesās ! Arī esmu iesniedzis Bordānam dokumentu par partiju varas uzurpāciju, kas neatbilst Satversmei. Arī Drošības policijai esmu iesniedzis šādu prasiību, kad viņi bija ieradušies pie manis mājās…

  2. No Maarupes saka:

    Pienemam,ka Grantina kungs zina tikai Freimentala vaardus, nevis darbus,jo tiesi freimentaals vairakos portaalos slavinaja un reklameeja k.Dimiteru un vina Tautas Varas Fronti, ka pareizo patriotu apvienibu, par iepazishanas portalaa OHO ar vardu Birnbaums un Bams Freimentals reklameja avanturistu un kremlinu K.Dimiteru!
    Mums tal likas “diivaini”, jeb taa ir sizifreenija, bet to nokluseet nedriikst ?
    .
    .
    .
    Admins
    Tur nav nekas dīvains.
    Viņi runā skaistus vārdus un Freimantāls, ka labticīgs cilvēks, uz tiem uzķeras.
    Man arī ir tāda “nelaime”, ka pārāk uzticos cilvēkiem…. .
    Vai tad mēs visi neticējām R. Dzintaram… .
    Cik labi ir tie, kuri paši neko nedara(iespējams aiz bailēm), bet norej tos, kas dara… .
    Ja mēs nevienam neuzticētos, tad nekad neatklātu nodevēju… .
    Galvenais motivācija….un netiesāts neviens nepaliks…
    PS
    Un, nav nemaz tik slikti, ja kāds to atgādina gan Freimantālam, gan Grantiņam.
    Perfekti mēs neesam neviens ! Galvenais-, ir nekļūt par nodevēju… .
    TEV TAPS PIEDOTS JA NEVARĒJI, BET NEKAD, JA NEGRIBĒJI !!!

  3. krievich saka:

    2.bilde 100% totally true! ta smaidiga kuce pat nezin ko vnju gaida gan virs zemes gan aizsaule..

  4. Eduards Lunis saka:

    ===Laikam esmu aizbaidējis visus patriotus!?
    Bet varētu pastāstīt vēl daudz ko-šausmīgāku-ko ar mani ,,”čekistu, komunistu,,kā Grantiņš mani ir nosaucis, ir izriķojušies varturi…!?

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde :no Maarupes”

    Vai nezini, ka Kaspars Dimiters izdomāja un radīja Tautas Varas Fronti lai dotu iespēju cilvēkiem Latvijā gudri protestēt un tikties NESAUDZĪGĀ tuvcīņā ar komunistu un čekistu totalitārās varas bandu?

    Vai nesaproti, ka ir jau izcīnītas vismaz divas neticamas uzvaras pret valsts varas pārstāvjiem!

    Ko tad Tu “No Maarupes” esi pats veicis? (Vai nedēļām nakšņoji bada streikā Ministru Kabineta priekša salā viens pats – dziļākā izmisumā?)

    Vai Kaspars Dimiters nav komunistu un čekistu ieliktņiem bīstams? (Kad viņam atslēdza mikrofonu arodbiedrības sapulcē pie Raiņa pieminekļa”)

    Vai Kaspars un Līga nav paši galvenie PRETPEDERASU cīnītāji Latvijā?

    Tā vien liekās, ka pederasu praida gājienā esi bijis apmētāts ar izkarnījumiem – no kā tāds naids uz Kasparu, Līgu un Tautas Varas Fronti!

    Tautas Varas Frontes ziņojumus un deklarācijas izlasi vispirms – tur nav ne mazākā atšķirība no Helsinku 86 pamatprincipiem! (Pilnīgi atmasko pastāvošo pretlatvisko varas noturēšanas prettautisko politiku)!

    Šķiet “No Maarupes” ir draugos ar esošajiem likumdevējiem un valsts pārvaldītājiem.

    Atceries anonīmiķi “No Maarupes”, katrs sitiens par komunistu izdzimteņu varas pozicijām ir atbalstams un tuvina mūs Nirnbergas 2 procesam, kur uz apsūdzēto sola sēdēs gara rinda šodienas pretlatviskās varas apmaksātie kangari.

    Vai savā šmugulīgajā naivumā tev nav saprotama VARONĪGĀ, visai pasaulei redzamā, Aināra Kadiša un citu badastreikotāju cīņa pret pārbaroto valdošo partiju pretlatviskajiem varas necilvēkiem?

    Ir jāgrauj komunistu un čekistu neierobežotā vara Latvijā, ne Helsinku 86 cēlais, vīrišķīgais darbs – atjaunot tiesisku Latviju!

    Ja kaut kas ir pārmetams Kasparam Dimiteram un Tautas Varas Frontei – uzraksti nepārprotami – kas tieši! Varas turētāju banda Linardam pārmet naida kurināšanu – jo patiesības paušana tautai Helsinku 86 vietnē Tautastribunals.eu. ir nepieņemama čekistu varas bandai!

    Es nekad neesmu neko pārmetis Kasparam Dimiteram un Tautas Varas Frontei, jo viņi ir nelokāmi cīnītāji – inteliģenti un principiāli likumības atjaunotāji daudz cietušajā Latvijā!

    Helsinku 86 spēks ir piesaistīt cīņai ar prettautisko varas monstru it visus : dziedoņus, komponistus, vēsturniekus, sportistus, mūziķus, zinātniekus, amatniekus, garīdzniekus, dzejniekus, biznesmeņus, politiķus, žurnālistus, publicistus, rakstniekus, lauksaimniekus, makšķerniekus, medniekus, studentus, skolniekus, šoferus, namsaimniekus, skolotājus, juristus, māksliniekus, jūrniekus, sētniekus un pētniekus!

    Un sevišķi augsti vērtējams piesaistīt redzamas personības ar titāna mugurkaulu!

    Tā lūk, anonīmais sarakstes biedri!
    .
    .
    .
    Admins
    Runā jau viņi labas lietas, Valdi, bet tur, kur ir Roberts Kļimovičš, viss nav kārtībā, jo viņa “komandieris” ir mūsu tautas slepkava Aivars Borovkovs !
    K. Dimiters ir komunistu aizstāvis.
    Un Latviju izzaguši tieši komunisti, kuri ir cionistu darba instruments.
    Tāds Dimiters nekad neatbalstīs Latviešu Biedrības… .
    Ja viņam spiestu izvēlēties, ar ko iet kopā, ar Freimantālu vai Lindermani, viņš ar 100% garantiju pieslietos Lindermanim… .

  6. Eduards Lunis saka:

    ___ Bordāna raksts Delfos par Kalmeijera pārkāpumiem.
    Bet kur Maizīša krimināli sodāma bezdarbība, kad 2009. g. 23.sept. Neatkarīgajā avižē, tika nopublicēts ,Pasaulē atzītā ekonomikas profesora no ASV M.Hadsona pētījums-LATVIJAS NEATKARĪBA IR NOZAGTA!?
    Un ko darīja tajā laikā Bordāns!?

  7. Nicinot kangarus saka:

    Paldies Admin. par skaidrojumu Freimentala gadijumā, bet nešaubos par Grantina labticīgumu,bet neticu Freimentālam! Jo viņš katrā vietā runā citādi un kad pie mana kaimiņa viņš ar kādu savu rokaspuisi mēģināja nokaulēt par grašiem vērtīgu glezxnu, tad no viņa nāca tādi sešstāvu krievu lamu vārdi, kādus pat okupanti reti lieto. Pardon, bet neticu Freimentālam, kaut te raksta viņš labi, bet te viņš ir kā cits cilvēks un citur atkal cits, vai nu ir šizo, vai nu baigs liekulis!
    Un – šis nekad neprasa okupantus prom no Latvijas, nekad un nekur!

  8. Tā raksta Delfos saka:

    NA vadība nodod latvju tautu!
    Ziņo redaktoram
    02.06.2019 17:11:58
    Tås tikai odzinas

    @Spiegs jo kas ir broka-nulle! bet…otrs un istais Trojas zirgs NA bija un ir viltiga un pretlatviska e.levita atbalstisana par katru cenu neprasot NA veletajiem, bet han preteji to domam! NA ierindas cilvreki ir godigi patrioti bet vinu vadiiba sen dara visu lai samazinatos un izzustu NA, ka liels speks, bet lai butu maza partijina, kas nekaite citiem kampejiem un mankurtiem, bet garante treknu sili nacionalu vadibai

  9. AGedroics saka:

    Grantiņam radušās reālas izredzes tikt pie varas! :)) https://jauns.lv/raksts/zinas/334176-vac-parakstus-par-to-lai-invalidiem-butu-garanteta-darba-vieta-valsts-parvalde?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=top
    .
    .
    .
    Admins
    Kā tur bija, Gedroic, ar to bedres rakšnu… ?

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Anonīmajam čekas izdzimtenim “Nicinot kangarus”!

    Jūtot nenovēršamo komunistu un čekistu NOZIEGUMU atmaskošanas tuvumu, sākās neloģiskas sarīdīšanas visa Latvijā!

    Apmaksāti pretlatviskie provokātori aptrakuši pavisam!

    Pierādījums!

    Nekad un nekur gleznu pircējs nelamājās – tas ir tik idiotisks izdomājums, ka skaidri saprotama provokatora misija – nomelnot Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvjus!

    KGBistu vājā vieta ir loģikas absolūts trūkums!

    Kolekcionāra spēks ir viņa intelekts un plašās zināšanas!

    Kolekcionārs vienmēr un visos apstākļos ir mērķtiecīgs un izcili pieklājīgs!

    Savā mūžā neesmu dzirdējis nevienu gadījumu, ka kolekcionārs ir spējīgs lamāties, vai pat sašust!

    Kolekcionāri ir smalkākie psihoanalītiķi un izcili pieklājīgi cilvēki – augstākās proves diplomāti!

    Vai jebkad esat redzējuši pulksteņmeistaru kurš salauž remontējamu, dārgu pulksteni, vai filatēlistu burzot markas?

    Nav iespējama rupjība pret potenciālu gleznu pārdevēju nevienam kolekcionāram uz pasaules! (Tieši otrādi, pārdevējs var apvainot kolekcionāru savas mantkārības un neaudzinātības dēļ – kas bieži notiek).

    Kolekcionārs tāpat kā cilvēktiesību aizstāvis ir altruists!

    Viņš atsakās no daudz kā, lai sasniegtu savu mērķi! Viņš ziedo savu laiku, līdzekļus un talantus uzsstādītā mērķa sasniegšanai!

    Kolekcionārs ir precīzs un nosvērts zinātnieks ar izcilu reputāciju!

    Kolekcionārs ir individuālists ar augsti izkoptu atbildības sajūtu ne tikai pret lietām, bet ari pret cilvēkiem!

    Nešķīstais, melīgais “Nicinot kangarus” atgādina man tos neskaitāmos mēslus, kuriem nav ne goda ne sirdsapziņas!

    Labi saprotot, ka Linarda Grantiņa aizstāvībai ir nepieciešami loģiski fakti par 4. maija varturu “NOZIEGUMU BUĶETI”, anonīmiķis ar niku “Nicinot kangarus” mēģina Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgo, prettiesisko likvidāciju nošķirt no Helsinku 86 2019. gada aktivitātēm!

    Iekšlietu ministrijas, prokuratūras un Tieslietu ministrijas provokātoru viltības SMIRD pa gabalu!

    Un pieprasu KGBistam uzradīt kaimiņu un gleznu un adresi par ko iet runa, lai Tautastribunāla lasītāji nepaliek aplieti ar KGBistu mēslu mērci!

    Par deokupācijas veikšanu jau rakstīju – pirms Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo 1938. gada statūtu atjaunošanas muldēt par deokupāciju ir klaja provokācija!
    Tāda apjoma pasākumus ir jārisina latviešu Biedrību līmenī! Pilsoņu kongresa līmenī! Bet ne RLB, ne PK nav pat telpas, kur šos jautājumus risināt!(Visu kontrolē komunistu un čekistu 4, maija KANGARU kliķe)!

    Vispirms pamati, tad sienas, tad jumts!

    Lūdzu Linardam šī kretīna murgojumus bloķēt un palīdzēt noskaidrot “Nicinot kangarus” vārdu, uzvārdu un adresi!

    Necietīšu idiotiskus apvainojumus pret Helsinku 86 saskaņoto un pārdomāto darbību Latvijas cilvēktiesību aizstāvības jomā!

    Kuram ir nojauta – kas ir šis apmelotājs, lūdzu nekavējoši ziņot man, Valdim Freimantālam uz e pastu elvismuseumlv@gmail.com. (Būšu ļoti pateicīgs).

    Priekšā stāv visas tautas informēšana par 4, maija komunistu un čekistu varas kliķes pretlatviskajiem NOZIEGUMIEM!

  11. divu gimene saka:

    Un vel trakak freimentals uzbruka tam Kangarus nicinot, bet ir normāli, ka ir cits viedoklis un citi fakti un domas par to

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *