Nodevības tēmas turpinājums

www.tautastribunals.eu-12Pēc lielās traģēdijas ar MAXIMU, kurā vainojama 4.maija noziedznieku banda ar Rīgas GALVU priekšgalā, atgriezīsimies pie „nodevības” tēmas.

Līga Muzikante

FOTO: Aivars Garda ar saviem ticības brāļiem. Ir jābūt pilnīgam idiotam, lai noticētu šim krievžīdiskā cionisma noziedzniekam.

Nav lieli nodevēji vai mazi, ir tikai un vienīgi nodevēji, bet cilvēks ir tāds radījums, ka viņš tomēr cenšas šo nodevību dalīt pēc „smaguma”. LRTT nav nekāds izņēmums, tāpēc liks arī dažu labu uzsvaru uz šo „lietu”. Nav lielas un mazas nodevības tāpēc, ka pati NODEVĪBA ir viens veselums. Ja iztrūks viena daļa, tad šis mehānisms apstāsies. Šī i- vietne jau vairākkārt ir „sacījusi”, ka vispretīgākie nodevēji ir tie, kuri nodod tautu slēpjoties zem nacionālā un taisnības lozunga(šis ir tas uzsvars, par ko iepriekš minēju).

Liene ApineŠajā rakstā tiks vienkārši un saprotami parādīta DDD laikraksta provokatīvā būtība un, ka Aivars Garda ar savām palīdzēm, ir visīstākie latviešu tautas bendes, kuri ne ar ko neatšķiras no godmaņiem, borovkoviem, staļiniem un hitleriem.

FOTO: Latvijas Nacionālā Fronte pilnā sastāvā. Nekas vairāk kā pretīgas nodevības gļotas.

Tātad, nav liels vai mazs nodevējs- slepkava, ir vienkārši nodevējs- slepkava.

Nodevība vienmēr noved pie nevainīgu cilvēku asinīm.

Tāpēc jebkurš nodevējs ir slepkava pēc būtības !!!

Vai Vaira Vīķe Freiberga ir slepkava, jo viņa strādāja kopā ar KGB ?

Jā, VVF ir slepkava un kā tādai ir jātiek sodītai un viņa arī tiks sodīta.

Vai A. Garda ar savām palīdzēm ir slepkavas ? Jā, viņi tādi ir. Laikrakstam DDD būtu jābūt sarkanā krāsā, jo viņu izdod komunists- cionists, kurš ved tautu uz nāvi. Meli ir asinsizliešanas pirmā stadija, par to, es domāju, ka neviens nešaubās, jo visi labi zina kā tiek sagatavots karš.

Aivars Garda

Foto: Šeit jūs redzat šos nodevības zemiskos “tārpus” savā “elementā”. Neviens latvietis šajā dienā(9.maijā) un šajā vietā neierodas.

Aivars Garda aktīvi apkaro tos, kuri cīnās par Taisnību. Viņš ir tas, kurš iebiedē tos, kuri vēlas ko darīt Latvijas labā. Viņš agresīvi un nenogurstoši cīnās kopā ar krievžīdiskajiem cionistiem, lai iznīcinātu H- 86 un LRTT. Viņa darbības rezultātā tika salauzts un pārbiedēts Aivars Prūsis(LRTT). Domājams, ka caur Borovkovu arī Edgars Dambītis(LRTT). Iespējams, ka arī vec-disidents Lotārs Stūre ir kritis par upuri Gardam, kurš no zila gaisa sāka veikt „pētījumus” par Vilni Bušmani, bet varbūt, ka šis varonis jau kopš izceļošanas(izraidīšanas) laikiem bija VDK savervēts. Šis laikraksts darbojas ar vienu mērķi, nepieļaut, ka Latvijā pie varas tiek latviski domājošie.

Par šīs avīzes meliem, ka Prūsis nekad nav bijis LRTT, ir jau rakstīts.

Tagad parādīšu šīs noziedznieku bandas(LNF) „triku”, kā nemanot tiek veikta pasīvā hipnoze. DDD bieži publicējas kāds Hitlera slavinātājs un veco ļaužu krāpnieks Aivars Gedroics, kurš ir vistiešākais Maskavas krievžīdiskais elements. Lūk, ko viņš raksta un ko Garda ar savām palīdzēm Lieni Apini un Līgu Muzikanti kāri uztver: Labi, ir daži cilvēki, kurus ir skāris vecuma marasms(piemēram, kādu pensionētu mācītājs) vai kuriem(piemēram, kādam šoferim no Minsteres) smadzenes no galvas ir vārda tiešā nozīmē ar ķebli ārā izdauzītas… .”

A. GedroicsAivars Gedroics wPilnu A. Gedroica “runu” jūs variet izlasīt iepriekšējā DDD nr. 21(299) No 1.- 14. nov.

Foto: Šeit skatāms Aivara Gardas un Jura Lapinska sirdsdraugs Gedroics, bez kura nu nekādīgi šie krievžīdiskie cionistu noziedznieki nevar iztikt.

Vecuma “marasma” skārtais ir neviens cits, ka prāvests Andrejs Kavacis, bet ar izdauzītajām smadzenēm, H- 86 dibinātājs un LRTT vadītājs Linards Grantiņš.

Un tagad iepazīstieties, pret ko cīnās Aivars Garda, šeit A. Kavača sacītais:

Nr.1> http://www.youtube.com/watch?v=UjemzKDs8BA

Nr.2> http://www.youtube.com/watch?v=XUHxy7WXzcE

Un tagad L. Grantiņa sacītais:

Nr. 1> http://tautastribunals.eu/?p=9718

Nr.2> http://tautastribunals.eu/?p=16492

Lūk, tad jūs redzat, pret kuriem cīnās Aivara Gardas „harēms” un arī Juris Lapinskis, radio Merkurs „Gaismas pils” vadītājs ar savu piekritēju varzu.

Tāpēc LRTT atkārtoti paziņo: Visi tie, kuri piedalās Jura Lapinska raidījumos un Aivara Gardas DDD laikraksta veidošanā- informācijas sūtīšanā, tieši vai netieši piedalās savas tautas iznīcināšanā.

02.12.12.  LRTT.

===========================================================

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

P.S.

L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3Čekas „iluzionisti”, kā jau sacīts, ielien visās “šķirbās“, kā puves “baciļi”, lai tikai novērstu uzmanību no īstajiem vainīgajiem, čekistu izveidotās 4. maija kliķes bandas. Kāda rubeņveidīgā manifesta kopējums tiek izplatīts DRAUGIEM.LV, kurā “dievmīlis”, evaņģēlists Mārtiņš Kalējs cenšas visu vainu uzvelt MAXIMAM. Protams, ka “maxims” arī ir vainīgs, bet ne galvenais vaininieks. Vainīga ir šī noziedzīgā- prettautiskā čekistu kliķe, kura tiek vadīta no Maskavas “nama”.

Jo sliktāk Latvijai, jo labāk krievžīdskajai Krievijai.

Prezidents Bērziņš ir viens no starpniekiem šajā ārprāta nozieguma ķēdes virknējumā. Šis krievžīdiskais- boļševiku austrumu noziedznieks A. Bērziņš, izmet rietumniecisko bandītu Dombrovski kā kartupeļa mizu cūkspainī, bet īstajiem vainīgajiem, Ušakovam un Amerikam, kuri ir visīstākie Maskavas pārstāvji, ļauj tālāk veikt noziegumus.

Atgādināsim šim rubeņveidīgajam „evaņģēlistam”, ka viņš vistiešākā veidā propagandē uz cenu paaugstinājumu citos veikalos, jo, ja neiepirksies lētajā MAXIMĀ, pircēju masveida pieplūduma rezultātā, pārējie paaugstinās cenas.

Tikai tad, kas mainīsies, kad pierādīsim ārpasaulei šo komunistisko puvekļu īsto „seju”. Mēs, latviet, to pierādīsim, lēni, bet pierādīsim un visi šie bērziņi, godmaņi un evaņģēlisti saņems to, kas viņiem pienākas.

Un, pienākas viņiem ASM- par genocīda veikšanu pret paša tautu.

DP(kgb) iluzionista “evaņģēlista” Mārtņa Kalēja rubeņveidīgais “memorandums”.

Imants Ziedonis reiz rakstīja – bērniņ neēd, kad dziesmu dzied!(“Bērniņ nerij, kad ģenseks Brežņevs runā, aizrīsies”, sacīja komunists Imants Ziedonis)
Skan sēru maršs, 27. novembrī pirmie traģēdijā cietušie glābēji tiks guldīti zemes klēpī.
Taču par spīti tam es zinu, ka atliks vien lielveikalu ķēdei Maxima izsludināt lielas, vai mežonīgi lielas atlaides, lai viņu veikali Rīgā un Latvijā būtu pircēju pilni. Varbūt ne pirmajā dienā, vai nedēļā, bet nu uz Ziemassvētkiem noteikti. Tik tālu ir degradējusies Latvijas iedzīvotāju sirdsapziņa. Ka tik lētāk, nav svarīgi par kādu cenu…

Ir skaidrs viens, ka cilvēki, kas gāja bojā traģēdijā Maxima veikalā Zolitūdē, varēja palikt dzīvi… Ja vien savas alkatības un peļņas dēļ Maxima īpašnieki nebūtu likuši izstrādāt instrukcijas, kuru prioritāte un mērķis ir peļņas gūšana vienalga, kādiem līdzekļiem, arī uz cilvēku veselības, drošības un kā izrādījās 54 cilvēku dzīvības rēķina. Pareizi teica prezidents Andris Bērziņš – ir notikusi masu slepkavība, vainīgie ir jāsoda. Taču tas ir tikpat viegli, kā Latvijas pelēkajām pelēm, uzkārt nobarotajam treknajam Maxima runcim kaklā zvaniņu…

Prokuratūra izvirzot Maxima apsūdzību par evakuācijas neveikšanu, skaidri parāda, ka veikala īpašnieku un augstākās vadības rokas mirkst asinīs. Tieši viņi padarīja šo traģēdiju iespējamu. Ir pilnīgi skaidrs, ka pircēji neatstās veikalu, ja kases un apsardze turpina strādāt tā, it kā nekādas briesmas nedraudētu. Un kasieres turpināja strādāt, kasieres glāba dārgāko, kas Maximā bija, viņas glāba kasi. Zināja, ka citādi tiks atlaistas, kaut arī par paverdzinošo darbu saņēma grašus.

Pat tad, ja ēka būtu sabrukusi, bet pie pirmā signalizācijas ieslēgšanās, kases pārstātu darboties un cilvēki atstātu Maxima veikalu, traģēdija tik milzīgā apmērā nebūtu notikusi, vai cilvēku upuru nebūtu vispār. Pāris tūkstošu neietirgotās peļņas zaudējumu vietā, nu mums ir lielākā traģēdija, kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas.

Visvairāk man sāp, ka arī pēc traģēdijas veikals Maxima turpina savu cinisko izturēšanos, kuru diktē mantkārība un vēlme visiem iespējamiem līdzekļiem izvairīties no pelnīta soda. Vispirms miljonus pelnošais uzņēmums nolien malā un paziņo, ka ir tikai nevainīgs ēkas īrnieks. Meli izskan pārliecinoši. Pēcāk pārbaudot informāciju atklājas, ka telpu īpašnieks un Maxima ir saistīti. Ir skaidrs, ka Maxima melos pie katras izdevības, lai tikai piesegtu savu īpašnieku maku un pēcpusi.
Tam seko, zemiska ir Maxima pārstāvju izturēšanās debašu laikā TV ekrānos. Izsmiekls, ar kādu Maxima pārstāvji izturas norāda uz klaju nesodāmības, pārākuma un augstprātības izjūtu – mēs ne pie kā neesam vainīgi, saprotiet jel lohi…

Visbeidzot nāk pats briesmīgākais, ciniskākais un nožēlojamākais, ko nācies piedzīvot atjaunotā Latvijā. Redzot sabiedrības negatīvo reakciju mēdijos un prognozējot iespējamos zaudējumus, Maxima nāk klajā ar rūpīgi izskaitļotu biznesa priekšlikumu, zaudējumu samazināšanai.
Tiek piedāvāts bojāgājušo vecāku bērniem piešķirt 500 Ls pabalstu mēnesī par viena vecāka nāvi, līdz bērnu pilngadībai. Latvija klausies un zini tēva un mātes dzīvības cena, vecāku dzīvības cena – ir vidējā alga – 500 Ls mēnesī! Tā deklarē Maxima. Pārējiem cietušajiem tiks atlīdzināti tikai medicīniskie un rehabilitācijas izdevumi. Cik maksā salauztās dzīves un likteņi? Tie neko nemaksā!

Veikals un zaudējumi ir apdrošināti par 3 miljoniem latu, tātad iespējams Maxima pat nopelnīs uz šīs traģēdijas rēķina vai zaudējumi būs minimāli. Īpašnieki, tā vietā, lai samaksātu par savu nolaidību un alkatību turpinās gūs peļņu. Traģiskākais ir tas, ka izskatās, ka Latvijas sabiedrība ne pirkstiņu nepakustinās, lai tas nenotiktu, un turpinās tērēt savu naudu uz Maxima…

Ņemot vērā tiesu varas vidi Latvijā, un to, ka katram ietekmīgam censonim, un vēl tādiem miljonāriem, kā Maximai ir gali arī Latvijas tiesībsargājošās iestādēs. Maxima vilks laiku un centīsies „pārslēgt pārmijas” un panākt, ka notiesā „pārmijniekus”.
Maxima ir pierādījusi, ka tā ir gatava dot tik maz, cik maz vien ir iespējams. Galu galā viņi centīsies pierādīt, ka beigās vainīgs ir jebkurš cits, tikai ne viņi. Lai gan viņu īpašnieki un neviens cits, ir tieši atbildīgi par šo instrukciju garu, izstrādi un darbinieku iebaidīšanu.

Lai kas notiktu, ziniet šo cilvēku vietā varējāt būt jūs. Un Maxima īpašniekiem ir pilnīgi vienaldzīgas jūsu, jūsu bērnu un jūsu tuvinieku ciešanas, jo viss ko viņi pazīst un saprot, valoda, kurā viņi runā ir naudas valoda. Citā valodā var aprunāties, bet to viņi nesaprot. Par to liecina viņu līdzšinējā rīcība.
Lētāk ir atpirkties par 500 Ls mēnesī, lai tikai nebūtu jācieš lielāki zaudējumi par vienu miljonu latu. Firmas taču var bankrotēt, darbiniekus taču var nomainīt, bet īpašnieki turpinās pelnīt, lai arī viņu rīcības dēļ šīs peļņas cena mirkst 54 cilvēku asinis un ievainoto sāpēs.

Tāpēc es aicinu, to bērnu dēļ, kuri ir zaudējuši savus vecākus, to izpostīto ģimeņu dēļ – kurās vairs nav māšu un tēvu, vīru un sievu, dēlu un meitu, mazdēlu un mazmeitu, to glābēju dēļ, kuri atdeva savas dzīvības sava pienākuma dēļ, to dēļ, kas būs kropli un tizli, es jūs aicinu: Bērniņ neēd, kamēr dziesmiņu dzied!
Ja vien jums vēl ir Sirdsapziņa. Ja vien vēders nav to apēdis, iepērcieties citur! Runāsim ar viņiem tajā valodā, kuru Maxima saprot. Iesim garām Maxima veikaliem, lai cik lielas atlaides viņi piedāvātu. Ticiet, tikai tad viņi sadzirdēs un varbūt sapratīs. Tikai tad viņi sajutīs savas nolaidības un alkatības īstās un patiesās sekas, un tikai tad viņi būs gatavi maksāt „godīgu cenu”, ja par tādu to vispār iespējams nosaukt.
Es aicinu Latvijas valsti, un tās Prezidentu sekot, ka vienreiz Latvija pildīt savas valsts funkcijas, un lai ko lietuviešu rokaspuiši nebrēktu par investīciju aizsardzību un starpvalstu līgumiem, es ceru, ka Latvijai vēl ir Dūša aizstāvēt savus bāreņus un atraitnes.
Dūša, pārstāvēt visus un katru cietušo likumiskā civiltiesiskā strīdā ar Maxima pēc tam, kad tās vaina nolaidībā un netīšā slepkavībā tiks pierādīta tiesā.
Palīdziet cietušiem atzīt par nepamatotiem jebkādus papīrus ko Maxima lika, liks vai var likt parakstīt cietušajiem, to tuviniekiem vai mantiniekiem, par to, ka viņiem tiek atmesti sīknaudas graši par sāpēm un ciešanām, kas tiem nodarīti. Palīdziet, lai ikviens komersants, ne tikai Maxima darboņi atcerētos šo gadījumu, kad mēģinās ietaupīt uz cilvēka veselības un dzīvības rēķina.
Tikai tad Latvijas pilsoņi ticēs, ka viņiem ir vērtība, ka Sirdsapziņai vēl ir vērtība un tā, ir lielāka par naudu! Laiks rādīs no kā mēs esam veidoti un vai mums vēl Sirdsapziņa ir dzīva? Jeb mēs jau to esam apēduši līdz ar Maxima atlaidēm… Jeb taisnība būs Veidenbaumam, kas rakstīja un vēders dievs visaugstākais, un katrs pats sev tuvākais tiklīdz kā izsalcis…

Mārtiņš Kalējs
Evaņģēlists
Rīgas Doma Draudze

You may also like...

10 komentārs

  1. čuguns saka:

    Boikotēt MAXIMA veikalus ir pareizi, jo tas ir riebīgs un krievisks(vismaz Latvijā) veikals, kas diskriminē vietējos lauksaimniekus un ražotājus, jo tur pārsvarā ir tikai leišu preces.

    Taču piekrītu, ka MAXIMA nevar tik ļoti vainot notikušajā kā amatpersonas un būvniekus, kā to grib ieborēt Kalējs.

    Nevajag mums ne kliķi, ne Maximu! Abi bojā Latviju un tās labklājību! Vajag latvisku un godīgu valdību, un pašiem savu veikalu tīklu!

  2. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Visu nelaimju celonis ir tiribas trukums,nolaidiba,neviziba,vizdeguniba,
    cienas un viesmilibas pamatu zaudesana.Var but skaists uzvalks un slipse,
    bet kabata netirs kabatlakats,un kurpes nemazgatas zekes.Neviens nevares
    pateikt,ka ta ir citu vaina,ka tagad pienemts.Vari mazgaties cik gribi,ja
    dvesele melna,melns ir viss.
    Eiropa ir viena samazgu bedre,ar tiru uzvalku un miesu,bet 100% melna.
    Nacionalisms pari visam,kurs mazga baltu.Laiks kontakteties
    a)mironovboris.livejournal.com/67132.html
    Jo esam aplaupiti
    b)pandoraopen.ru/2013-11-30/odrablenie-veka-100-let-frs/
    un tapec vajag but trako,vai nabagmaja uz 2014 gadu.
    Ir izeja,ja 1991 gadu nemsim,ka rungas vienu galu
    c)pandoraopen.ru/2013-11-30/otkrovenie-evgeniya-gordeeva/
    Ja ne,bus bezgaliga naivuma cels ar bezgaligiem dvinu torniem,kur gaja
    boja tikai goji,jo neredzeja kodetu informaciju.

    VELAK VEL/TENcINU

  3. skorceni saka:

    MAXIMA=LIEPĀJAS METALURGS.Aizdomas,ka aiz Mximas notikumiem tiks aizmirsts metalurgs.Un beigās neviena vainīgā,izņemot parastos strādniekus.

  4. skorceni saka:

    Žīdkrieva ušikova cenšanās šodien noturēties pie siles ir tik spēcīga ,ka rada izbrīnu par cilvēka nekaunības izmēriem.Domāju ,ka nekaunībai nav robežu ,tāpēc tas lops var izvērsties……Beidzot tauta redz,kas tas ir par dzīvnieku.Nožēlojami!

  5. raksta izvilkums saka:

    Kāpēc Bērziņš saudzē Ušakovu?

    «Saskaņas centra» politiķi labi zina, uz kuriem latviešu politiķiem var likt, lai nostiprinātu savu varu un ietekmi Latvijā. To skaitā ir bijušie PSKP nomenklatūras kadri. Tāds ir mūsu prezidents Andris Bērziņš. Tāpēc nav jābrīnās, ka prezidents Bērziņš kategoriski atsakās komentēt Ušakova atbildību Zolitūdes traģēdijas sakarā, ja atceramies, ar kādu politisko spēku palīdzību bijušais televizoru meistars, kas uzkalpojās līdz PSKP priviliģētai nomenklatūras kastai, tika Rīgas pilī. TV ziņu operatoram prezidenta vēlēšanu laikā 2011. gada 1. jūnijā bija izdevies nofilmēt sarunu starp jaunievēlēto Valsts prezidentu Andri Bērziņu un kolēģi Aivaru Dronku (ZZS), kas meta ēnu uz viņa ievēlēšanas procesu un radīja aizdomas par aizkulišu vienošanos starp partijām..

    Sarunās bija dzirdams, kā Bērziņš Dronkam vaicā: «Kā tur «Saskaņas» puikas?» un saņem atbildi, ka normāli. Sarunas turpinājumā viņš apvaicājās arī par to, kā ir ar Rasnaču (VL/TB/LNNK). Jāpiebilst, ka Rasnačs publiski žurnālistiem līdz tam bija apgalvojis, ka balsos par Valdi Zatleru. .

    Tas toreiz raisīja aizdomas par balsu pirkšanu un aizkulišu vienošanos starp partijām. Šīs aizdomas tagad kārtējo reizi ir apstiprinājušās, redzot, kā prezidents Bērziņš saudzē savus vēlētājus vecajā Saeimā. Viņš nekad neprasīs savu politisko krusttēvu atkāpšanos. «Saskaņas puikas» deva iespēju Bērziņam rullēt Rīgas pilī, un par to pateicībā Bērziņš atbalstīs, ka šie rullē Rīgas domē. Pat ja uz viņu sirdsapziņas ir 54 nāves..

    Ne tikai Maskava, bet arī ne Bērziņš, ne Ušakovs asarām netic. Politiskā andelēšanās augstāka par visu. Arī par atbildību, godu, un sirdsapziņu. Kā īstā homo sovieticus un negodīgā lietotu auto tirgus politikā pienākas.

  6. lasītājs saka:

    Mūsu visjaunāko laiku Latvijas vēsturē latviešu tautai jāpiedzīvo okupantu un viņu pēcnācēju kārtējā bezkaunība. Nepilsoņu kongresam nav pat juridiska statusa Latvijā, bet viņi aicina Latvijas Valsts prezidentu Andri Bērziņu pārstartēt politisku sistēmu. Kurā virzienā?

    http://www.diena.lv/latvija/viedokli/nepilsonu-kongress-aicina-prezidentu-parstartet-politisku-sistemu-14035490

  7. Jurmalnieks saka:

    Nopietni ? 9.maija bilde ir photoshops :D

  8. Sprīdītis saka:

    Ko sakat par BOOM FM raidījumiem, it īpaši “Suņa būdu”.

    Jaunatne pavlekas.

  9. par gedroicu no Daugavpils saka:

    Tas taču ir riktīgākais krāpnieks. http://www.youtube.com/watch?v=0OA1JnVia7k

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *