Nodevība un nodevēji NR.4

www.tautastribunals.euGribi sev pakļaut cilvēku – piespied viņu sajust mežonīgas bailes!

Iegaumē Borovkov, es tev atmaksāšu par visu, par sevi, par savu tautu un par šiem iebiedētajiem cilvēkiem.

L.Grantiņš

=========================================

Turpināsim par nodevējiem un nodevību. Cilvēks, pirmkārt,  kā jau šajā i-vietnē daudzkārt rakstīts, ir GARĪGA būtne. Tas, kas notiek materiālajā pasaulē, jau iepriekš ir noticis garīgajā pasaulē. Pasaki, kas ir tavi draugi, un es pateikšu par tevi visu. Tas ir DZELZS LIKUMS, kurš paskaidrojumus neprasa. Mēs visi esam liecinieki tam, ka šodien tauta atrodas uz pilnīgas iznīcības robežas. Ļaunie- sātaniskie spēki dara visu, lai mūs iznīcinātu. Pie pašiem ļaunākajiem Latvijas ienaidniekiem ir pieskaitāmi tādi izdzimteņi, kā Borovkovs un Godmanis. Mēs arī nojaušam, ka tuvojas kādi LIELI NOTIKUMI. Pasaule ir sasniegusi kritisko ļaunuma punktu. Ļaunajam ir jātiek iznīcinātam un tas arī tā notiks, bet pirms savām beigām viņš paspēs izdarīt vēl daudz ārprāta lietas. Šis arī ir LIELAIS “atsijāšanas” laiks.

Ir teikts: ”Ieejiet pa šaurajiem vārtiem, jo vārti ir plati un ceļš ir plats, kas aizved uz pazušanu, un daudz ir to, kas pa tiem ieiet. Bet šauri ir vārti un šaurs ir ceļš, kas aizved uz dzīvību, un maz ir to, kas to atrod”.

Jānis DombravaLeonards inkins 1Ieva niloleta dāboliņaŠos vārdus ir sacījis pravietis un tie ir aktuāli arī šodien. Pa kuriem vārtiem iet TIE, kuri apstiprina draudzību ar mūsu tautas bendi Aivaru Borovkovu ? Šo jautājumu šodien gribas uzdot Jānim Dombravam(VL!), Leonardam Inkinam(Latvietis.lv) un Ievai Nikoletai Dāboliņai(brīvdomātāja) ?

FOTO: Mēs apstiprinām draudzību ar KGB oficieri un latviešu tautas bendi A. Borovkovu, lai turpinātu Staļina nosprausto kursu uz gaišo nākotni… .

.) Jānis Dombrava, pēc atbildes interneta sarakstē, ir pilnībā šķīries no prāta(lasīt pielikumā i- sarakstē), jo neizpratnē jautā: “Kas tas tāds Borovkovs ?” Arī viņa raksts par latviešu demogrāfisko situāciju tika publicēts brīdī, kad bija “jākliedz” pēc palīdzības. Viennozīmīgi var sacīt, ka tā bija provokācija. Tai pašā dienā(interesanta sagadīšanās) arī LRTT i-vietnē tika publicēts raksts par šo tēmu, kur redzama pēdējo trīs gadu “katastrofa” šajā jautājumā. Publicēju šo tabeli arī šodien(skatīt raksta beigās).

.) Leonards Inkins dara it kā labas lietas, bet pie visām lietām pielikta ir “āža kāja”, kura diskreditē latviešu tautu pasaules sabiedrības acīs. Inkins nav aprobežots cilvēks, tātad, šī darbība ir mērķtiecīgi koordinēta no kādas iestādes. Kā piemēru var minēt Hitlera “MEIN KAMPF” izdošanu un izplatīšanu. Hitlers bija mūsu tautas lielākais ienaidnieks, tāpat kā Staļins. Šī viņa darbība diskreditē latviešus. Un tālāk, kādā video, kur uzstājas prāvests Andrejs Kavacis, tiek piekabināts klāt provokators Jansons ar savu fašisma slavinošo runu. Kāpēc ? Kas kaut mazliet spēj “iekāpt” cilvēka “psiholoģijas laukos”, sapratīs, ka Inkins veic latviešu tautas vienotības graušanu ar patriota lozungu mutē.

.) Kāda jauna un simpātiska brīvdomātāja I.N. Dāboliņa, kura ir uzrakstījusi daudzus aizkustinošus nacionālpatriotiskus rakstus, arī apstiprina draudzību ar šo slepkavu. Ko tas nozīmē, gribas jautāt šiem jaunajiem Borovkova draugiem ? Ir tas totāls stulbums, gļēvums vai atklāta iznākšana no ierakumiem, tā parādot, ka Krievijas “iesoļošana” Latvijā jau ir sākusies ?  Paskatoties šo video http://www.youtube.com/watch?v=N4Xgt-nrrJg un redzot pēdējos notikumus valdībā un “nacionālo cīnītāju” demaršu, paliek diezgan dīvaina sajūta. Šo dīvaino sajūtu pastiprina arī tas, ka man vairāki pazīstami cilvēki ir sākuši slavināt krievu valodu un nepieciešamību to apgūt… .

Jā, J. Dombrava, L. Inkin un I.N. Dāboliņa,TAS CEĻŠ, kurš ved uz nebūtību ir ļoti plats, bet tā taciņa, kas ved uz Templi, ir šaura un ērkšķaina… .

Jūs ejat TUMSĪBAS un IZNĪCĪBAS ceļu… .

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

Interneta sarakste:

Labdien, Jāni !

Nu nav, Jāni, smuki, ka Tu jauc prātu tautai ar saviem “pētījumiem”.
Sniegt demogrāfiskos datus  desmitgadīgā laika sprīdī ir nekorekti.
Tā nav parasta pārskata sniegšana, bet gan apzināta latviešu tautas dezinformācija. Par idiotu vai muļķi es, Jāni, tevi neuzskatu, tātad, Tu esi provokators. Uz to arī norāda tas, ka Tu esi noslēdzis draudzību ar latviešu tautas slepkavu Borovkovu. Tu labi zini, ka viņš bija galvenais fīrers H-86 iznīcināšanā un visas Atmodas nobendēšanā. Viņš ir tas, kas nosaka, kurš jālikvidē. Viņš arī mani pavēlēja likvidēt. To Tu, Jāni, visu zini. Par visu to tev būs jāstājas tiesas priekšā pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā. Tā nav mana vēlme, bet tava griba, jo Tu esi nostājies pret PATIESĪBU- DIEVU. PATIESĪBA ir drausmīga, tā samaļ savā ceļā visu. Nekur Tu un pārējie borovkovisti(sātanisti) no VIŅAS nepaglābsieties. Bet atgriezīsimies pie taviem maldinošajiem demogrāfijas datiem. Kāpēc Tu neņēmi statistiku par pēdējiem trijiem gadiem ? Protams, ka tā ir biedējoša latviešiem un par to nedrīkst runāt, jo tiek piekopta brutāla latviešu iebaidīšana, lai bērnus sūtītu krievu skolās. Rēzekne ir draudošs piemērs tam. Ja skatās šīs pilsētas statistiku, tad rodas sajūta, ka ir notikusi kārtējā latviešu deportācija. To Tu zini un tāpēc es saku: “Tu esi viens no viņiem, no cionistu šakāļu līdzskrējējiem un manas tautas bendēm!” Interesanta sakritība, mēs vienā dienā esam ielikuši informāciju par šo tēmu. Apskati manu tabeli: http://tautastribunals.eu/?p=11862 , tā izsaka patieso lietas būtību. Atkārtoju, noslēdzot draudzību ar latviešu tautas slepkavu, Tu esi atzinis par pareizu visu, ko komunistiskie čekas slepkavas ir veikuši ar manu tautu, ieskaitot pavēli mani likvidēt.
Tu esi atnesis nelaimi manai tautai, Jāni !!!
Tā nav vienkārša saskriešanās uz ielas.

DRAUDZĪBAS NOSLĒGŠA, tā ir DARBĪBA GARĪGAJĀ PASAULĒ !!!
Tev ir jāpazūd no VL! partijas.

Dombrava atbilde:

Sveiciens! Pirmkārt man ir jautājums, kas ir Borovkovs? Neatceros, ka būtu pat ticies ar cilvēku, kuram būtu šāds uzvārds?…..

L. Grantiņš     20.01.13.

You may also like...

16 komentārs

  1. Leonards saka:

    Grantiņ, vai tas ir prāta darbs savā i-vietnē ievietot Leonarda Inkina pārrakstīto un internetā ievietoto I. Lešinska «Kalpības gadus».
    Lūdzu izņem, citādi lasītāji domās, ka Tev ir kas kopējs ar L. Inkinu un I. Lešinski, par kuru L. Inkins izdeva grāmatu.
    Un zini, gudrākais apklust pirmais…

  2. Os saka:

    Nepieciesams izveidot publiski pieejamu datu bazi,net-lapas veida,ar visu autobiografiju un radinieku,ikviena subjekta teroristiskas komunistiskas bandas LOCEKĻA,ievietojot ikvienu pieradijumu tam(dokumenti,raksti prese un tamlidzigi),tadu,ka pretizlukosanas “lapu”,jo tauta nezin varonus pilniba. Bet lapa ir jataisa arzemes. Jabut tai,ipaši parskatamai un vienkarsai.

  3. Os saka:

    “cionas protokoli”ar talmuda =visu 49gramatu gudribam,ar Kremla židiem ,ir veiksmigi realizets Latvija,jo faktiski ir okupantiem viens grupejums SC,savukart GOJIEM neskaitamas partijas. Riga ir kritusi. Ir objektivi nepieciesams saskelt so židu grupejumu,maksimali sikpartijas.

  4. lapas saka:

    Net-lapā lai būtu pārskatāmi un vienkārši jāieraksta visi valsts un pašvaldību darbinieki (labi būtu ar autobiogrāfiju un tālak),atbalstītāji pasaulē ir visbriesmīgākā kasta.

  5. Arnis-G saka:

    Ar to Borovkovu nav tik vienkārši. Neteikšu, ka neesmu sekojis un interesējies par pēdējo 25 gadu notikumiem, bet vienīgā vieta, kurā esmu lasījis par Borovkova noziegumiem ir tautastribunals.lv. Līdz ar to neizslēdzu, ka “draudzības” apstiprinātāji par Borovkovu tiešām var daudz ko nezināt, un pieskaitīt viņus visus nodevējiem ir pārsteidzīgi. Acīmredzot Borovkovs prot rupīgi maskēties un lieki nelīst acīs. Tāds pelēkais kardināls sanāk.
    Starp citu, par šauro taciņu un plato ceļu runāja nevis parasts praveitis, bet Dieva dēls Jēzus Kristus.

  6. Os saka:

    Tiesi ta,visas Valsts amatpersonas,ar pilnigu autobiografiju ,ka ari Cilveki subjektivi var pievienot inf.,kuras patiesumu var analizet pecak. Neapšaubami tas ir liels darbs,bet tas ir jadara un net-lapas tekosos izdevumus varetu kompenset no ziedojumiem,lai lapa butu pieejama ikvienam. Var piekrist,ka nezin,kas ir borokovs un daudzi citi. Savukart Dieva deli ir visi Cilveki,bet jezus(krustnesis) bija vienkarsi žīds,no žīdu tautas un t.t. Un cik launuma Cilvecei ir izdarijusi kristianizacija,ar si žīda jeza likto fundamentu-žīdu ekspansijai pasaule,tas tak ir visparzinams fakts. Gramata”krievu dievu sitiens”to loti labi atspogulo.

  7. graši saka:

    Visām četrām varām un atbalstītājiem nemaksās pensijas,viņi uz to jau gatavojās.Jaunā tauta latvieši, ir nepārspējami melošanā un zagšanā.

  8. Os saka:

    Grasi,nepin Latviesu tauta ieksa savus sugas bralus dzivniekus(židi,krievi,komunisti un citi komjauniesi aktivisti). Latviesu nacija ir vienreizeji stipra,gudra un atbildiga tauta. Tu gan gribetu,lai pie Latviesu tautas pieskaititu visus vel 300 000 mana Tevzeme savairojusos degeneratus (nepilsonus),caur “0” pilsonibas iegusanas variantu,pie aprekina,ka 700 000 so degeneratu,jau ir kluvusu par “latviesiem jaunajiem”. Pat neceriet,seit ir Latvija un nekad nebus savadak,lidz pat pasaules galam,ta luk cekas grasi.

  9. izzināt saka:

    Paldies Andrim par saitiem ,bet tie jau ir seni pārlasīti un pārdomāti.Jūs varbūt esiet atradis internetā par nelieti nastradamuss,būs kaut kas jauns un interesants,uzrakstiet.

  10. Namejs saka:

    Kritizējot Dombravu necieš tikai Dombrava, bet visa viņa pārstāvētā partija. Kritizēt mēs mākam visi, bet atrast cilvēku, kuram sekot zem lodēm tā arī nēesam atraduši. Tapat es uzskatu, ka pārmaiņas nenesīs tikai pāris kropļu kritizēšana, ja to dara tad pretī ir jāstāda cilvēks, ar ko var salīdzināt, kas ir paties cīnītājs un pelnījis atrasties un būt par tautas priekštāvi.

  11. Os saka:

    Andri,paldies,ka noradi derigu informaciju. Judas noteikti grib,lai viss butu mierigi un klusi,ka to sludina ari bibele “vara ir no Dieva dota un samierinieties GOJI

  12. Os saka:

    Namejam var piekrist,ir jasniedz pretim Cilveks. Žaneta Jaunzeme izskatas patiess Cilveks. Savukart nacijas intereses aizstav tikai TB(apvieniba Tevzemei un Brivibai),citu jau vienkarsi nav. Ko tad žīdkrieva kosmopolits ušakovs ar kušakovu aizstav Latviesu nacijas intereses,nebut ne un savadak nebus. Tas pats Maris Grinblats bija un ir pret “0”varianta Pilsonibas variantu. Ko nevar teikt par broku,kuru ir jadzen prom ar sudainu mietu. Savukart tadas pamulkes izskolotas,ka ēlerte,nu ta ir diagnoze,ar ko ir secinams,ka paliek tikai TB. Protams,ari sini apvieniba ir nepieciesama tirisana,bet tad klat tai ir janak jauniem Cilvekiem. Par jaunu speku pagaidam var nesapnot,visam savs laiks. Ir jau ari lietas,kuras Cilveks var izdarit netisi,it ipasi sini perioda,kad žīdu partijai sc visu programmu izstrada kremla izlukdienests un finanse. Pretizlukosanas,kas aizstav Latviesu nacijas intereses uz pašsaglabasanos nav,nav teritoriali vienota limeni. Nav lieki atkartot,ja TB, butu 51 balss,tad,par manu Latviesu naciju,tas tiesisku esamibu nakotne,ari turigu(materiali),man saubas neraditu.

  13. Arnis-G saka:

    “Judas noteikti grib,lai viss butu mierigi un klusi,ka to sludina ari bibele “vara ir no Dieva dota un samierinieties GOJI”
    Vara ir tautas spogulis, par to esmu pilnīgi pārliecināts. Ja visus šos gadus tik liels vēlētāju atbalsts bijis tādiem spēkiem kā LC, TP, ZZS, Vienotībai, ZRP, nemaz nerunājot par SC, tad tā ir diagnoze visai sabiedrībai, nevis tikai varai. Vara, kas pārstāvēs latviešu intereses, nāks tikai tad, kad paši latvieši tam būs gatavi. Tad, kad paši latvieši mainīs savu vērtību sistēmu un domāšanu, lai viņiem iestātos dabisks riebums pret iepriekš minētajīem politiskajiem spēkiem. Kamēr tik daudzi jūsmos par Dombrovki un viņam līdzīgajiem, nekas labs nav gaidāms.

  14. IncParaac_ » _GalmaJurisc saka:

    Borovkov, nekas nav aizmirsts! Saprati?
    Einārs Repše avīzē “Padomju Jaunatnē” teica:”Starptautiskā audita publicētā mierinošā atskaite – “BB ir viss kārtībā!” – aizsargā tās likumīgu pastāvēšanu! Tomēr – prātā turams fakts! Nekur pasaulē – neviena – banka – taaadus procentus maksāt nespēj!”
    Kurš grib – tas šodien zina – zem starptautiskās auditfirmas vārda Bankā Baltija čubinājās Ingrīda Ūdre!
    Guntis Ulmanis – tak Prezidents – medijos čomojās ar Laventu, vēstīja, ka arī pats naudu BB ieguldījis!Sak` ir OK! Kāpēc Repšem BB piesauc 2009m gadā? Kurš ir miljonārs šodien ? Ulmanis ! Kā ? Latvija bankrota priekšā! Borofko kaitēt lūko Eināram, atriebjoties to vārdā, kuri iztērēja 10 miljonus Repšes 1/2 miljona izkausēšanai Latvijā – pat Saeimas Komisiju iesaistīja, lai ASV nobēdzinātajai klāt tiktu!

    Padsmit gadus kopš BB piramīda nobruka netīrā nauda netīru darbu veic – smērējot publiskus sodrējus uz neuzpērkamo portretiem. Visvairāk viltus liecību par vīru, kurš “pazīst drēbi” – Einārs Repše …
    Palīgi neslavas cēlējiem :
    – naudu zaudējušie Bankā Baltija
    – meitenes un zēni no Borofko kūrētiem čekmaisiem!
    Minētajiem – atrasts ko novelt atbildību, kaunu – par alkatības aptumšoto ieguldījumu BB!Par savervētību! Paššaustīšanu vērst par apsūdzību ir arī izdzīvošanas mehanisms – “Repše že Latvijas Bankas vadītājs!Kāpēc ļāva zaudēt man naudu! Kā-pe-ēc Licenzi neat-ttt-ņe-ēma BB? (laven teleŪdre glāba?)
    Žurnālisti – ar visām pretrepšes mantrām:”Kā var nesolīt!Kra!Krā!”
    Enārs solīja tiem – kam pelnītais jāsaņem!
    Lai solījumu pildītu(!)Valsts Kases Sargam KNAB – Einārs Repše atrada Jutu Strīķi! Žurnālisti(pērkami) apsaukāja Jutu par Potapovu – Saeima ielika Loskutovu – cerot – gana liels = Kretino/Pantero – Tas nu – Jutu dabūs malā!
    Tak – Juta .. hm .. Loskutovs – kalvīšBodi atmaskoja – ielika vietā restotā kopā ar viedBērziņa palīgiem/tērmaņiem .
    KNABs “sēž uz čemodāniem”, ar premjeru Kalvīti tiesājas!
    Šajā laikā vieglāk šēmot – zemūdens koncertzāles – platīna tiltus – Gāzes termoelektrostaciju – zelta hokejhalli – kuru Dome atdod – nu jau tiesātam par slepkavību Ivanovam – par sviestmaizi, plus miljonvērtu halles zemi .
    Aivar Borofkof ! Tu komā biji ? Ne-re-dze-ji ?
    Repši rē-ji ?

  15. IncParaac_ » _GalmaJurisc saka:

    Starp citu, visi pie varas esošie uz tiem pašiem Austrumiem vien klanās, tikai – tas ir noslēpums, tāpat kā sarunu saturs ar visiem aizdevējiem. Tad jau labāk zināt, zem kā esam.
    Borovkov, pastāstiet, cik ekspertīzes jūs bijāt pieprasījis I. Fomina izraisītajā avārija? Pēc Talsu rajona ceļu policista stāstītā varēja noprast, ka I. Fomins ar savu draudzeni (nejaukt ar sievu) mašīnā ir atradušies pliki vai I.F. draudzene viņam sūkāja dzimumlocekli?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *