Teic man savus draugus un es pateikšu, kas esi TU !

LRTT 1Pirms savām beigām Ļaunais vēl paspēs daudz ļauna pastrādāt.

Tas ļoti izteikti ir redzams Latvijā.

Ļaunais- šajā gadījumā domāts čekas izdzimtenis, komunists un slepkava Aivars Borovkovs. Šis netradicionālais latvietis, kā viņš pats sevi dēvē, ir tik pat liels latvietis kā krokodils Nīlā. Šis Ļaunais, Borovkova veidolā, cenšas šodien ārdīt visu latvisko ar vispretīgākajām nodevības metodēm.

A. Borovkovs 1Lai sagrautu LRTT no iekšpuses, šis žīdiskās izcelsmes deģenerāts uzmetas par draugu visiem nacionāli domājošajiem, pat LRTT piesēdētājam Edgaram Dambītim piedāvāja savu draudzību.

Migla sarkanā- nolādētā

Foto: SLEPKAVA

E. Dambītis, protams, ka atteica šim slepkavam.

Bet jautājums SAASINĀS, ja mēs redzam, ka šo čekistu, slepkavu, vārda vistiešākā nozīmē, ir apstiprinājuši par draugu tādi CĪNĪTĀJIRoberts Kļimovičs, Leonards Inkins, Viktors Birze, Imants Parādnieks un Atis Lejiņš. Ar pārliecību var sacīt, ka šie cilvēki ir informēti par Aivaru Borovkovu, jo viņi lasa www.tautastribunals.eu i-vietni. Pēc E. Dambīša lūguma šodien nerakstīšu detalizēti par katru no viņiem, bet ļaušu viņiem sniegt izsmeļošu atbildi LRTT i-vietnē.

Domāju, ka to vēlēsies zināt lielākā daļa šīs i-vietnes apmeklētāji.

imants parādnieksleonards inkinsroberts kļimovičsviktors birzeJa viņi to nedarīs, tad tiks liktas kopā šo cīnītāju uzvedības “detaļas”, kuras ir visai nepatīkamas.

Par šīm detaļām, ja netiks sniegta izsmeļoša atbilde, tiks noteikti šajā vietnē runāts. LRTT nepieļaus nelietību pret latviešu tautu, lai arī kādā formā tā tiek īstenota.

Foto: LRTT gaida izsmeļošu atbildi, kāpēc jūs apstiprinājāt draudzību ar latviešu tautas lielāko bendi Aivaru Borovkovu ? Garīgajā pasaulē JŪS noslēdzāt LĪGUMU ar Sātanu, tas atnesīs lielu nelaimi latviešu tautai !

V. Birzes sniegtā atbilde uz manu jautājumu par Borovkova draudzības apstiprinājumu ir smieklīga, tāpēc netiek akceptēta.

Lai labāk būtu izprotama šo cilvēku aprobežotība, minēšu piemēru.

Teiksim: jūs ieejat interneta vietnē WWW.DRAUGI LPSR pirms 50 gadiem un redzat, ka L. Grantiņš apstiprinājis draudzību ar Šustinu, Noviku un Kononovu.

Es varu iedomāties, kādi būtu lasītāju secinājumi par Grantiņu.

LRTT gaida jūsu paskaidrojumus, godātie kungi.

L.Grantiņš   14.10.12.

You may also like...

21 komentāri

  1. Arnis-G saka:

    Manuprāt īsta draudzība nav gluži tas pats, kas “draudzība” sociālajos tīklos. Tik pat labi par nodevējiem var nosaukt visus, kuri dzīvo ar Borovkovu vienā pilsētā. Bet to, ka Borovkovs dikti grib “draudzēties” ar nacionāli noskaņotiem latviešiem, gan ir manāms, jo viņš bija biežs viesis un pat sponsors likvidētajā raidījumā “Tēvijas laikmets”.

    Admins
    Jā, Arni, sponsorēja to, ko pats likvidēja. TĒVIJAS LAIKMETA likvidēšana bija Borovkova roku darbs. Tikai aklais to neredzēja un kurlais nedzirdēja.

  2. Labu vēlot saka:

    To ka Aivars Borovkovs ir īsts cekists un uzdarbojās Atmodas laikā ir apstiprinājums no nesenās radiopārraides!!!!!!!! Laikam borovkovs cenšās ar savu draudzību provocēt latviski domājošos.Laikam medī tādus ,lai pēc tam tos kompromitētu . Ari man par brīnumu draugos aicināja aivars borovkovs un foto vietā bija gulošs kaķis un es baidījos, ka tas nav tikai cekists un draudzību neapstiprināju. Paldies par rakstu un es centīšos pārbaudīt vai tas ir tas pats borovkovs kuram draugos ir pieminētie draugi.
    Radiopārraidē atklāja žīda govmaņa klicku -romaška.Tur bija daudzi atklājumi par ceku.

  3. NIKS FONTS TITULS saka:

    Es, protams, tā nereaģētu, nepieprasītu paskaidrojumus, nododot iepriekšējos draugus un draudzību ar tiem, atzīstot draudzību ar citiem. Es konstatētu faktus un, izejot no tiem, reaģētu, neprasot paskaidrojumus, jo katram ir brīva izvēle kļūdīties, vai izvēloties citus ceļus. Tādēļ arī man draugu nav un tie man nav vajadzīgi, tādēļ arī uzskatu par liekiem facebook, draugiem.lv u.c.

    Draugu nav, ir intereses.

  4. Labu vēlot saka:

    Vai tad Atis Lejiņš ir latviski domājošs ? Par to pat vistām ir jāsmejas. Vienkāršs trimdas pabira, caurkritis kangars- sociķis.

  5. Eduards Lunis saka:

    PIEKRĪTU GRANTIŅAM PAR VISIEM VIŅA UZSKAITĪTAJIEM … ESMU PATS UZ SAVAS ĀDAS PĀRBAUDĪJIS GAN BOROVKOVU, GAN BIRZI-TIKAI PAR KLIMOVIČU PAGAIDĀM NAV ĪSTA SPRIEDUMA…

  6. Viadukts saka:

    Grantiņ, izlasi šo interviju ar R.Kļimoviču:
    http://fronte.lv/2012/10/latviesiem-jaatkaro-sava-valsts-intervijas-1-dala/

    Par I.Parādnieku ir pilnas mediju lappuses, bet, protams, vari censties viņu izzināt pats…

    Kāpēc gan lai tu neuzdotu šos jautājumus pašam Borovkovam, nevis tiem, kas ir viņam it kā “draugos” (tas ir tikai interneta portāls)?

    Admins
    Tā nav intervija, tas ir kaut kāds murgs. Tas ir Gardas gaumē rakstīts prokrievisks murgojums. Kāpēc prokrievisks, nedēļas nogalē paskaidrošu.

  7. X saka:

    Viss ir pa vecam. Pilnīgi nekas nav mainījies. Viss turpinās kā komunistu laikos. Par mums čeka nav aizmirsusi.
    Tāpat kā padomju gados, arī tagad patriotiem mēdz uzrasties dīvaini draudzēties gribētāji, kas lokās visvisādi, lai iekļūtu viņu dzīvoklī, iekļūtu to dzīvē. Filtrējiet draugus, un pamatīgi, jo mēs nezinām, bet varam tikai aptuveni nojaust, kāpēc šī spiegošana tik intensīvi turpinās.

    Admins
    Vārds PATRIOTS diez vai būs tas piemētotākais šiem “kungiem”. Borovkovs viņiem “naganu” pie deniņiem nelika kā 1940tajā gadā. Drīzāk jau apvienojās tie, kuri kopā cīnās par savu LIETU.Ja nebūšu saņēmis paskaidrojumus no šiem “patriotiem”, tad nedēļas nogalē parunāsim konkrētāk.

  8. Starp citu saka:

    Tie 4 “draugi” ar borovkovu brāļojās tikai pēdējās 10 dienās , jo pirms tam tie nebija kopojušies . Tas ir dīvaini, zinot, kas ir borovkovs, jo profils tiek slēpts, tie turpina brāļoties. Tātad borovkovs ir veicis speciālu akciju, lai visiem zināmiem latviski noskaņotiem piesūtītu ielūgumu, lai tos kompromētu. Brīnums ,ka Dvinskas pedofils vel nav borovkova draugs, tad abi varētu ar sieviešu krūšturiem atsūtīt jaunu foto, nevis ar Hitlera frenci.

  9. Starp citu vēl saka:

    Lai saprastu, kas ir “Dvinskas pedofīls”, pietiek vien uzmest acis šai šermuļus uzdzenošajai fotogrāfijai:
    http://i44.tinypic.com/sxkrig.jpg

  10. Garāmgājējs saka:

    Jā, noderīga informācija, bet bēdīga ziņa, ka tie, kurus mēs uzskatījām par patriotiem, un pat par tautas sirdsapziņu, ir izrādījušies viltus pravieši.Vai tiešām nav vairs neviens, kam var uzticēties? Šī kolektīvā “draudzības” apstiprināšana ar Borovkovu nevēsta neko labu. Tiek kaut kas pretīgs gatavots.

  11. pārdomām saka:

    Pieņemu, ka publika zina, kas ir Aivars Borovkovs un kāda ir viņa loma genocīdā pret latviešu tautu. Tāpēc vienam otram var būt dziļa vilšanās par Leonardu Inkinu, Robertu Kļimoviču un Viktoru Birzi, kas paguļas apakšā katram borovkovietim, kas viņiem uzsvilpj. Par Imantu Parādnieku jau sen zināms, ka tas ir izvirtulis un pašlabuma meklētājs uz citu cilvēku rēķina.
    Bet par Aivara Borovkova rosīšanos. Tā jāskatās kopsakarībā ar Aivara Gardas, Jura Lapinska un Tatjanas Ždanokas rosīšanos. Tālie un tuvie mērķi viņiem ir vieni. Kādi ir tuvie?

    Lūdzu te būs raksts, kas varbūt atvēsinās Leonarda Inkina, Roberta Kļimoviča un Viktora Birzes smadzenes. Varbūt, ka viņi sapratīs, ka Aivars Borovkovs nav viņu draugs.

    http://www.apollo.lv/zinas/zdanoka-nepilsonu-referendumam-var-but-pozitivs-rezultats/535661

    Ždanoka: Nepilsoņu referendumam var būt pozitīvs rezultāts

    LETA
    Otrdiena, 2012. gada 16. oktobris 07:54

    Kustības «Par vienlīdzīgām tiesībām» rosinātajam referendumam par pilsonības piešķiršanu visiem nepilsoņiem var būt pozitīvs rezultāts, intervijā aģentūrai LETA apgalvo Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka (PCTVL).

    Citādi pret tā norisi nebūtu izvērsta tāda kampaņa, piebilst EP deputāte. Par labām referenduma perspektīvām, pēc Ždanokas domām, liecina aptauju rezultāti, kā arī liels daudzums latviešu, kuri parakstījās referenduma rosināšanas pirmajā posmā.

    Atšķirībā no referenduma par krievu valodas statusu, kuru vajadzēja atbalstīt vismaz 772 502 vēlētājiem, uzvarai referendumā par Pilsonības likuma grozījumiem nepieciešams savākt tikai 230 000 balsu «par».

    Pēc Ždanokas domām, tas ir pilnībā reāli kaut vai tāpēc, ka referendumā par Satversmes grozījumiem par oficiālas valodas statusa Latvijā piešķiršanu krievu valodai nobalsoja 273 347 vēlētāji.

  12. pārdomām saka:

    Bet Tatjanai Ždanokai der atgādināt, ka referendumā par oficiālas valodas statusa piešķiršanu krievu valodai pret krievu valodu kā otru valsts valodu bija nobalsojuši 821 722 jeb 74,8% vēlētāju.

  13. fui saka:

    Kas ir inkins par to jau zināja 20 gadus atpakaļ,daži zināja no viņa dzimšanas brīža.

  14. NIKS FONTS TITULS saka:

    Niks Fonts Tituls Pirms dažām sekundēm
    0
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Kādēļ tiek diskriminēts Niks Fonts Tituls un par viņa komentāriem nevar balsot, jo tajos ši iespēja noņemta?

    he Pirms dažām sekundēm
    0
    – +
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Kādi prieki? Kam tad ir tie prieki? Dombrovskim ar savu ierēdņu elektorātu?
    Gunča pirms 7 minūtēm
    +1
    – +
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Zviedru deģenerāts, izskatās ka iznācis no trako mājas.

    Niks Fonts Tituls pirms 1 minūtes
    0
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Arī Somija draud pamest eirozonu – tā nevēlas ar savu ekonomiku balstīt eiro vērtību līdzīgi Latvijai, kuras ekonomika piesaistīta eiro – lats piesaistīts eiro.

    Gunča pirms 3 minūtēm
    0
    – +
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Zviedru deģenerāts, izskatās ka iznācis no trako mājas.
    ======================================================================

    Apollo diskriminē Niku Fontu Titulu – palaikam aizliedzot komentētājiem balsot par viņa komentāriem, kas redzams no šī materiāla – komentāru balsojumā ir 0, bet nav ne – , ne +. kas dotu iespējas balsot.

  15. NIKS FONTS TITULS saka:

    hmm Pirms 56 sekundēm
    0
    – +
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Vecim psihiski slima un vajpratiga cilveka skatiens. Un tas ari redzams vina domas, ja vins var uzskatit, ka Latvija notiek kada pozitiva izaugsme. Realitate komunalo maksajumu un partikas cenas, ka ari bezdarbs – tikai pieaug.

    Niks Fonts Tituls Pirms 57 sekundēm
    0
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Apollo.lv mehāniski un diskriminējoši manipulē ar balsojumu, jo IEROBEŽO balsojumA IESPĒJU par Nika Fonta Titula komentāriem, no kā secināms, ka apollo.lv manipulē ar viedokļiem VISPĀR AR BALSOJUMIEM, tos uzspiežot sabiedrībai un komentētājiem nezināmu politisku spēku interesēs..

    pipec pirms 1 minūtes
    0
    – +
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    foturologs ? – ir vienkaarshi FUFTOLOGS tikai zviedru .

  16. NIKS FONTS TITULS saka:

    http://www.apollo.lv/zinas/zviedru-futurologs-bridina-ka-latvijas-prieki-var-atri-beigties/535837

    smiin Šodien, 07:23
    +6
    – +
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    nu bet protams, mees jau neviens nezinam kaadas atskaites sniedz muusu taukmuulli un ko taniis raksta, uz papiira jau tiek sad/irsts pa riktiigam, dziivee viss savaadaak

    Niks Fonts Tituls » Matīss Parādīt diskusiju pirms 27 minūtēm
    +5
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Tu esi pilnīgs muļķis, ja tā spried.
    Par to pašu darbu, kas UK, arī LV jāmaksā līdzīgi. Bet to panāk ar valūtu attiecībām. Lai LV vajadzētu aizņemties un aizņemties no SVF un tā būtu nabaga un nabaga, lats ir piesaistīts eiro, uz kura pamata tiek aizdota un notērēta nauda Spānijā, Grieķijā, Portugālē, Francijā u.c, LV latam mēģinot uzturēt eiro vērtību, paverdzinot latviešus ar mazām algām tā, ka tie neiztur un aizbrauc no LV, LV padarot VĒL nabagāku.. . Lai LV neprotestētu ar saviem “eirodeputātiem”, to paziņojumiem Briselē, protestējot pret LV nabadzību – Godmanim, Kariņam, Rubikam, Kalnietei, Vaiderei, Ždanokai, Zīlem u. c maksā 7000 eiro mēnesī algu. Un tie klusē, kā ūdeni mutē ieņēmuši, smaida un pozē medijiem, medijus un tautu “barojot ar pasaciņām” par to, cik labi būs (tāpat kā šiem šodien, dzīvojot eiforijā, neko nedarot), ja LV ieviesīs eiro, kas turpinās apkalpot SVF aizdevumus Spānijai, Grieķijai, Francijai, Portugālei uz LV nabadzības rēķina.
    Līdzīgas pasaciņas stāsta Dombrovskis, kas, apzog tautu, izkalpojoties amatam Briselē un Vilks, kas apzaga R.Paulu, S.Anču, Z.Liepiņu u.c., kas, paklausot Vilka kā amatpersonas sacītajam, ka Krājbankai bankrots nedraud, savu godīgi nopelnīto naudu simtos tūkstošos latu no Krājbankas neizņēma.

    Niks Fonts Tituls Pirms dažām sekundēm
    0
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Kādēļ tiek diskriminēts Niks Fonts Tituls un par viņa komentāriem nevar balsot, jo tajos ši iespēja noņemta?

  17. NIKS FONTS TITULS saka:

    ŠĀDI IZSKATĪJĀS VĒL VAKAR

    labākie
    jaunākie
    vecākie
    Pievienoti 39 komentāri
    Niks Fonts Tituls
    Niks Fonts Tituls Parādīt diskusiju Vakar, 10:28
    +9
    – +
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Iespējams kā mūziķis Pauls ir ģēnijs, bet juridiskajos jautājumos muļķis, maigi izsakoties. Kā jau esmu vēstījis – visiem, kuri neizņēma naudu, paklausot Vilka sacītajam, ka ar Krājbanku viss kārtībā, jāvēršas pret Finansu ministriju, jo Vilks ir finanšu ministrs un jāprasa atdot naudu no valsts, tiesiski paļaujoties uz Vilka sacīto, naudu neizņemot no bankas, valstij ,savukārt, jāvēršas pret Vilku, to padarot nabagu paaudzēs, kamēr nauda tiks atdota.
    rm
    rm Vakar, 10:46
    +7
    – +
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Ja mana atmiņa neviļ, tad R.P. bija to izredzēto vidū, kas no “Bankas Baltija” naudiņu atguva, bet citi ne… Nu šoreiz nebija to izredzēto vidū…
    ====================================================================

    Niks Fonts Tituls Pirms dažām sekundēm
    0
    – +
    Atbildēt Ziņot redaktoram!
    Neko tas nemaina. Nav partijas, kas pārstāvētu latviešu intereses.
    Neatkarīgi no tā vai atlaistu Saeimu, vai neatlaistu, Dombrovsklis jau izpelnījies Merkeles un Briseles atzinību ( tika realizēts, neapstrīdēts, saglabāta pēctecība Briseles norādījumā pārņemt Parex par valsts naudu) Latvijas paverdzināšanā – piesedzot Parex pārņemšanu, par valsts naudu sedzot zaudējumus pārņemšanā, piesedzot Godmaņa un Slaktera noziedzīgās darbības, kas ir pretrunā ar Satversmi, valstij zaudējot 1.72 miljardi latu, kā rezultātā iestājās sekas – naudas aizņemšanās no SVF.
    Dombrovska un Vilka bezdarbības rezultātā iestājās Krājbankas bankrots – sekas – papildus miljoni latu zaudējumi, bankrotējot Krājbankai, aizņemoties no SVF naudu kompensācijām.
    Dombrovskim tā vai tā garantēta vieta Briseles kabinetos un gaiteņos, turpinot paverdzināt Latvijas iedzīvotājus un valsti, realizējot genocīdu pret latviešu tautu, kura spiesta pamest Latviju, LV spiesta turpināt aizņemšanos no SVF, vecos parādus dzēšot ar jauniem.

    =========================================================================

    Pašlaik Nikam Fontam Titulam liegta iespēja komentēt apollo.lv vispār – IP bloķēts.

  18. Miervaldis saka:

    No visiem šeit parādītajiem vien Inkins un Klimovičš no LRTT izietu sausi, pārejie ir vai nu nodevēji vai putrasgalvas, gaidiet man komentāru par V.Birzi!

  19. Miervaldis saka:

    Nu jau Grantiņš arī zin, kas Viktoriņš Birze ir par putrasgalvu ! Viņš aizstāvot Latviešus ? Kādā veidā ? Gānot sitot tos, kuri ir atšķirīgi ? Vienkārši atšķirīgi, un neko nekaitē Latvijas valstij ! Patreiz ne ! Nu par krievu okupantiem viņš visu ir pareizi pateicis, bet redzams, ka viņam vairāk rūp citas eiropas valstis, ne Latvija ! Par krievu okupantiem viņš pareizi ir visu uzrakstijis, bet ja viņš savā darbībā bāzējas uz naidu pret cilvēkiem, kuri ir atšķirīgi, tad viņš ir vai nu provokātors, vai krievu aģents, jo tad taptu skaidrs, viņa neizprotamā rīcība, biedrojoties ar Latvijas niknāko ienaidnieku Ļedjājevu, un viņa darbība, vēršoties pret visu atšķirīgo, un neturoties savā darbībā pie mūsu senču garamantām, tā, lūk!

  20. Ambrozijs Gerhards saka:

    briinos, ka ne komenteetaaji, ne LRTT nezinaaja, ka r.Klimovichs ir sens a.borovkova draugs, par L.Inkinu gan neko sliktu nezinu

  21. Reinis saka:

    Vēl Borokovs ir draugos ar Solvitu Āboltiņu, Sandra Kalniete kapēc jautājumu man nav.
    Bet kāpēc draugos ir Jānis Dombrova un vēsturnieks Andris Tomašūns ?
    Iesaku pārbaudīt arī viņu personības

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *