Aivars Prūsis, Aivars Garda, Aivars Borovkovs, Aivars Andersons, Aivars Gedroics

Šeit jūs variet iepazīties ar Līgas Muzikantes “priekšrakstu” Aivara Prūša paziņojumam.

Neko teikt, īsts padomju laika šedevrs:

A. Garda

FOTO: Aivars Garda-augstākās raudzes Krievijas provokators.

“Pēdējā gada laikā vairāki laikraksta “DDD” lasītāji ir pauduši sašutumu par viena no “Helsinki-86” dibinātāja, bet tagad Vācijā dzīvojoša Vācijas pilsoņa, pašradīta “Latvijas Republikas Tautas tribunāla” priekšsēdētāja Linarda Grantiņa dīvainībām un muļķīgu gānīšanos internetā. Atbildot uz lasītāju satraukumu, “DDD” redakcija publicēja Aivara Gedroica atsūtīto rakstu “Kas tas tāds ­ – Tautas tribunāls” un sniedza pēc tā savu komentāru (skat.: “DDD”, Nr. 15(269)).

Pēc šīs publikācijas pie “DDD” redakcijas vērsās bijušais Liepājas Pašvaldības policijas priekšnieks Aivars Prūsis, lūdzot mūsu avīzes palīdzību, lai cilvēkiem paskaidrotu, ka viņam nav nekā kopīga ar Linarda Grantiņa destruktīvajām aktivitātēm – L.Grantiņš Aivara Prūša vārdu zem saviem sacerētajiem spriedumiem un paziņojumiem izmanto bez viņa ziņas un piekrišanas.”

Bet šeit variet iepazīties ar visu rakstu:http://fronte.lv/2012/09/aivars-prusis-es-neesmu-tautas-tribunala-biedrs/

Šeit, savukārt, Helsinki-86 paziņojums,http://tautastribunals.eu/?p=9718 kuru LNF pasludināja par: “Grantiņa muļķīgo sacerējumu”.

Publicēt, lai parādītu DDD lasītājiem, cik tas “muļķīgs”, Aivaras Garda negrib. Pat norādījums www.fronte.lv komentāru daļā uz šo rakstu, tiek nekavējoties izdzēsts. Tas norāda uz to, ka šis noziedznieks, kura vārds ir Aivars Garda, pilda DP un Maskavas pavēles.

==========================================

Kurā vietā sākas cilvēks un kurā viņš pārstāj par tādu būt ?

Linards Grantiņš- Helsinki-86Runāsim šoreiz par Aivaru Prūsi, bijušo Liepājas Pašvaldības policijas priekšnieku. Kā jau mums daudziem zināms, tad A. Prūsis pašreiz dzīvo Anglijā. Kā viņš pats stāstīja: esot cīnījies pret Liepājas mafiju, kuras priekšgalā bija Sesks, Vaiteiks, Briķis, Dīķis, Mikuļskis, Opincāne un citi mazāk pazīstami bandīti.

Ar Prūsi, kuru pazinu no Prof-tehniskās skolas laikiem, reiz tikos Liepājā.

Nepaspējām pat kārtīgi sarokoties, kad Aivars man sāka stāstīt par savu “problēmu”- cīņu ar Liepājas mafiju, ka tā viņu gribējusi nogalināt,- knapi paspējis pamukt uz Angliju.

Stāstīja viņš ticamas un neticamas lietas par Liepājas mafiju- http://tautastribunals.eu/?p=125. Redzot apkārt notiekošo, pilnībā noticēju savam bijušajam skolas biedram. Tāpēc šodienas Aivara Prūša nostāja pret Grantiņu un LRTT liekas kaut kāds MURGS, nevis realitāte.

Bet sāksim visu pēc kārtas.

Nestāstīšu man zināmo par Aivaru pirms Atmodas laikiem, bet sākšu ar 1986.g. Un tā: satiku reiz Aivaru uz ielas un viņš man stāstīja, ka viņu grib sūtīt uz Černobiļu ! Sacīju, ka man ir sakari ar raidītāju BRĪVĀ EIROPA un, ka informējot pasauli, tā centīšos viņu no šīs problēmas paglābt. Raidstacija arī nolasīja manis sagatavoto tekstu un cik zinu, tad Aivars tika paglābts no Černobiļas “misijas”.

Pēc vairākiem gadiem atkal satiku Aivaru un arī šoreiz viņš man sūdzējās, kādas LIETAS pret viņu tiek bīdītas. Arī šoreiz centos Aivaram palīdzēt. Aizgāju pie viņa uz slimnīcu(kurā viņš bija nokļuvis Latvijas apciemojuma laikā), pierakstīju viņa liecības, saņēmu arī kādu laikraksta izgriezumu ar Jura Aizezera draudiem, un aizsūtīju Maizītim, kurš, protams, pēc Godmaņa un Borovkova pavēles, šos dokumentus “noraka” līdz šai “baltai dienai”. Arī uz laikraksta KURZEMES VĀRDS redakciju, lai izgaismotu A. Prūša problēmu, ieteicu aiziet, ko arī izdarījām. Lai Aivara Prūša cīņu pret noziedzniekiem darītu zināmu visai latviešu tautai, aizvedu viņu uz Rīgu un iepazīstināju ar LNF, kur arī viņš deva pirmo plašāko interviju par Liepājas mafiju.

To visu laikam Aivars ir aizmirsis ikdienas steigā !!!

Visu to taču organizēja Grantiņš, vai ne tā, Aivar ?

Tagad tu nelietīgi apgalvo, ka netīšām esi Tribunāla i-vietnē ieraudzījis savu foto, bet kā tad, Aivar, paliek ar tavu KOMENTĀRU tajā ?

Visa tava intervija DDD http://fronte.lv/2012/09/aivars-prusis-es-neesmu-tautas-tribunala-biedrs/ laikrakstā ir stulba- gļotaina melu gūzma, kuru safabricējuši Līga Muzikante, Liene Apīne un pats Garda. Tu, protams, devi viņiem uz to “zaļo gaismu”. Ne reizi tu man neesi aizrādījis par Aivaru Borovkovu, bet tavā intervijā šis noziedznieks tiek pieminēts. Protams, ka tas ir Aivara Gardas iespraudums par Borovkovu, kur šis slepkava netieši tiek atmazgāts. Nožēlojami, Aivar, ka tu atļāvies no šiem cilvēkveidīgiem(borovkova,gardas) izdzimteņiem sevi  iebaidīt.

Tu, Aivar, saki, ka neesi iestājies Tribunālā !

Tas tiesa, papīru ar zīmogu un tavu parakstu neesmu tev iedevis. Visas lielas lietas šajā pasaulē ir notikušas uz VĪRA DOTO GODAVĀRDU. Tā es nodibināju HELSINKI-86, un tā es arī nodibināju LRTT. Un tagad atceries savus vārdus, kurus tu man sacīji braucot mājās no tikšanās ar LNF. Es tev izstāstīju par saviem nodomiem dibināt Tribunālu un aizvilkt visus šos noziedzniekus uz karātavām.

Tu visam tam piekriti, sakot: “Dari visu, lai šos maitas varētu tiesāt!”

Jā, Aivar, tie bija tavi vārdi un es viņus uzskatīju par: VĪRA GODAVĀRDU.

Man vēl daudz, kas par tevi ir sakāms, bet tas lai paliek nākotnei- rezervei.

Es varu piedot nelietim, bet nodevējam nekad !

Es esmu vienmēr tev centies palīdzēt, kā teikt, ar savu “krūti” aizstāvēju tevi, bet tu, kā zemisks lops, atļāvies uzrakstīt vīrietim necienīgus komentārus-atbildes. Ja tu atļāvies publicēt DDD laikrakstā manu brīdinājumu, tad mans pienākums ir publicēt tavu zemisko atbildi, kā man, tā E. Dambītim, kurš bija šokā, izlasot tādas cūcības. Edgars Dambītis tam nespēja noticēt, tāpēc pajautāja tev personīgi, tu arī atbildēji… .

Toreiz, kad aizlaidies uz Angliju, Borovkovs ar Godmani tevi pārbaidīja(bez šo žīdu ziņas Liepājas mafija neko neveica), tieši tāpat arī šoreiz, jo šie divi žīdi ir Latvijas bendes.

Kā kļuvis zināms, tad Aivars Garda arī ir žīds, un tas izskaidro daudzas lietas… .

================================================

Aivara Prūša atbilde Grantiņam:

Aivars saka:

2012. gada 13. augusts 23.44

Tu pedarast Grantin,pievaldi zaunas un nebaidi tanti ar lielu pipeli !Es Tev pautu dveesele, nekad neesmu atlaavis manaa vaardaa,kaut kaadas praatam neaptveramas mulkiibas rakstiit un man pie dirsas Tavs tribunaals! Aivars Pruusis

Aivars saka:

2012. gada 13. augusts 23.54

Ja shajaa briidii Tu man Grantin patraapiitos par rokai,es Tevi dirsaa izpistu bez vazeliina !Es domaaju,ka Tu pauta dveesele ,esi mani pilniibaa sapratis !

===============================================

Kāda pārbiedēta gļēvuļa pazemība, Aivar Prūsi, izpaužas šajos pretīgajos komentāros, kuros tu centies pielīst saviem biedētājiem, noniecinot Grantiņu… .

Šeit Edgara Dambīša jautājums un Prūša atbilde:

Edgars-Dambītis1-492x800

Labdien, Aivar !

Mani ļoti pārsteidz šādi komentāri,vai tiešām tos esi rakstijis  savam cīņu biedram, nevaru tam noticēt. Varbūt vari atbildēt ?  Kāpēc klusē.

Gaidu atbildi.

Edgars.

Aivars Pruusis

Aivars-Prusis_1-300x277Klausies un lasi visu uzmaniigi Edgar Dambiiti,jo loti neveelos atkaartoties !Pautu dveesele Grantinsh ,nekad nav bijis un nebuus mans ciinu biedrs, to,ka vinsh savu probleemu risinaashanai izmanto manu  vaardu,tas nenoziimee,ka vinsh ir mans ciinu biedrs,un mans glaabshanas rinkis,tas pirmkaart !Otrkaart- es savas probleemas, kaut kaa, pacentiishos atrisinaat pats, bez pautu dveeseles Grantina paliidziibas ! Tanii pat laikaa mani pilniibaa, neinteresee, pautu dveeseles Grantina smiekliigais tribunaals,vina probleemas,vina ienaidnieki,vina pakaramie,vina apzeelotie u.t.t !

Tas arii viss Edgar Dambiiti,par lielu nozeelu ar Grantinu var tikai,suudus vaariit,nevis  kaut kaadas,tur nopietnas probleemas risinaat ! Ja atklaati,man tas Tavs Grantinsh ir tik daudz vajadziigs, kaa zakim triperis !Domaaju ,ka Tev Edgar Dambiiti,kaa gudram viiram,beidzot viss pieleca !Ja godiigi, Grantinam ar steigu jaaarsteejas, nevis cilveeku likteni jaalemj,to labaak,lai vinsh atstaaj,taa kunga zinaa ! Lai Tev veicas  Edgar Dambiiti !

P. S.

Izlasot Prūša atbildes un zinot arī skolas laika “piedzīvojumus” ar viņu, liekas, ka Prūsis nav cīnījies par taisnību, bet gan par IETEKMI. Prūša BŪTĪBU izsaka arī šie divi komentāri:

Prūša kaimiņš saka:

2010. gada 27. februāris 11.15 (Labot)

Tādas slavas dziesmas ”nevainīgajam, noziedzības apkarotājam” Prūsim…patiesi slima organizācija un biedri! Painteresējieties labāk Vaiņodē cik nesekmīgs bija šis tirliņš, cik palika uz otro gadu, kā viņš mocīja dzīvniekus jau bērnībā, kā viņa tēvs mocīja dzīvniekus. Vai kā viņš piespieda dot viņam kukuļus, nolaupot bērnus??? Tiešām ideāls ierēdnis…

Prūša kaimiņš saka:

2010. gada 27. februāris 11.32 (Labot)

Vēl es nosapņoju, kā kādas pilsētas Pašvaldības policijas bijušais šefs, sauksim par Krūsi, bērnībā dzīviem putniņiem spārnus rāva ārā un pat pamatskolu nepabeidza, kā, jau liels būdams, vecākiem saka, jūsu bērns ir pie mums ( kādas VARAS iestāds darbinieki, kur viņš bija šefs), ja negribi lai viņu piesmejam (izdrāž), maksā…

Pajautājiet to Prūsim – viņš ar tādus sapņus ir redzējis….

Šie komentāri pauž drausmīgas lietas par Prūsi ! Tie atrodami: http://tautastribunals.eu/?p=125

Visu šo IETEKMĒŠANAS akciju veica LNF un NA(tā “īstā”), protams, pēc attiecīgu “orgānu” ieteikuma. Kas ir šie “orgāni”, nav grūti uzminēt.

Sevišķu aktivitāti Grantiņa “atmaskošanā” izrādīja kāds Aivars Andersons no “īstās” NA !

Visas šīs jezgas rezultātā kļūst pilnīgi skaidrs, ka šīs divas brandžas(LNF un NA) ir mūsu tautas benžu kalpi.

Lai viņus Velns parauj uz turieni, no kurienes TIE nākuši !!!

Kā redzam, tad ap Gardu pulcējas civilizācijas padibenes, tādi kā Konstantīns Pupurs un Aivars Gedroics, kuri arī bāžās visiem virsū, lai viņiem “atsūkā” ! Tagad atradies vēl viens- “drāzējs” !

Laikam jau Gardas DĀMAS gūst baudu no TĀDIEM.

Sakarā ar šiem komentāriem piebildīšu Aivaram Prūsim:“Drāzt tu vari savus kluba biedrus, man “tā vieta” darbojas tikai vienā virzienā”.

Starp citu, man ir sieva, atsķirībā no tevis un Gardas.

Un vienu, DRĀZĒJ, iegaumē pa visām reizēm:“Ja esi pacēlis kaujas cirvi pret mani, tad tu viņu trāpīsi atpakaļ savā pederasta pierē !”

L. Grantiņš LRTT & H-86

16.09.12

You may also like...

29 komentāru

  1. AG saka:

    Grantiņš kārtējo reizi pierāda, ka tiešām ir smagi slims!

  2. Janka > AG saka:

    Neko viņš nepierāda, taisnība var būt, nav dūmu bez uguns. Kas attiecas uz Grantiņa nelīdzsvarotību, tā nemaina lietas būtību! ;)

  3. AG saka:

    Es parakstīšos kā Grantiņa kaimiņš un minēšu savā postā, ka pats redzēju, kā viņš izvaroja mazas meitenītes ar netēstu apses mietu! Tu man ticēsi, janka?

  4. AB saka:

    Savu dēlu noteikti nesaukšu par Aivaru! :D

  5. AG saka:

    Jā, vēl Lembergs ir Aivar, piemini viņu!
    Un te mēs abi kopā redzami: http://miljons.com/lv/8729/

  6. doma saka:

    Pēc HELSINI- 86 pasaulē palaistā paziņojuma ļoti daudziem cilvēkiem mainās domas. Cilvēki, kam trūka informācijas, pateicoties Linardam Grantiņam, sākuši saprast, kas patiesībā ir Aivars Prūsis, Aivars Garda, Aivars Borovkovs, Aivars Andersons, Aivars Gedroics un citi “aivari”.

  7. Zināmais saka:

    Starp citu, A.Borovkovs savā twitterī diezgan aktīvi citē Ušakovu un slavē Saskaņas Centru. Domāju, ka vismaz daļēji Grantiņam ir taisnība par to žīdu! ;)

  8. Meta saka:

    Vai tad par šiem tirliņiem vispār vajadzēja rakstīt,viņi ir pilnīgi nekas. Vajadzēja rakstīt par tiem kas lemj lietas latvijā,vai par tiem neļauj rakstīt,ja tos pakutinātu (kā viņi paši saka – varētu elpot ar pilnu krūti)būtu interese palasīt,būtu kautkas jauns.

  9. Zināmais > Meta saka:

    Cik zinu, tad Aivaram Prūsim ir dēls, tā, ka viņš nav pederasts.

  10. Eduards Lunis saka:

    zināmais-to gan tu pareizi pateici-bija izsaukta ātrā palīdzība, gribēja Ķeguma nelieši mani aizvākt uz ogres slimnīcu!Bet parunājot ar mani ,ārste saprata, ka esmu gan fiziski,gan garīgi vesels un aizbrauca prom…
    -Mana cieņa pret Grantiņa kungu pieaug ar katru viņa publikāciju!
    Neuztraucies Linard,attīroties no tādiem un norādot nodevējus TAUTA PALIEK STIPRĀKA’-GARĪGI UN FIZISKI!eSMU PĀRLIECINĀTS-TĀ VIŅI ĀRDĀS JŪTOT SAVU GALU…

  11. coment saka:

    Zināmais > Latvija saka:

    2012. gada 17. septembris 10.08

    Bet kas attiecas uz E.Luni, viņš gadījumā jau nav psihiatriskajā uzskaitē? Cik zināms, viņš reiz kails “prostēja” kaut kur Ogrē vai ap to. Vajadzēja pa taisno uz Tvaika ielu, Rīgā viņu transportēt, kaut arī gandrīz pat labāk būtu, ja šis ārstētos kopā ar A.G. Daugavpilī, Lielā Dārza ielā.
    —————-

    No publikācijām droši zināms, 2007. gada 8. februārī pie Latvijas Saeimas 15 “Visu Latvijai” puiši, izģērbušies puskaili 18 grādu salā 40 minūtes protestēja pret Abrenes atdošanu Krievijai. Vai, jūsuprāt, šie 15 puiši bija transportējami uz Tvaika ielu?

  12. Vecais saka:

    Ko tu muldi tur zem segvārda- Latvija ,gan jau kāds no Grantiņa kunga aprakstītajiem kangariem ārdās. Pilnīgs duraks. Neņemam vērā šitos slimos komentarus.

  13. Zināmais > Vecais saka:

    Protams, ka Godmanis ir bandītu bandīts, bet Grantiņš neredz tālāk par savu sūro pagātni no savas Vācijas. Šobrīd Latviju aktīvi izsaimnieko sorosieši un viņiem piepalīdz krievu imperiālistu mafija, kurai gali ir, piemēram, Rīgas, Jūrmalas un citu pilsētu vadībās, par Latgali nemaz nerunājot. Tas, ka Putina partijas filiāle atrodas valsts galvaspilsētas vadībā, vācu Granting nemaz nesatrauc, viņam satrauc avīze “DDD”, kas vienīgā iestājas par dekolonizāciju (jo kamēr nav notikusi dekolonizācija, tikmēr šī ir un paliek LPSR, nevis Latvijas Republika, tas jebkuram loģiski domājošam cilvēkam ir skaidrs). Grantiņam patīk apd*rst Latviešu tautas aizstāvjus un vienīgos patriotus un cīnītājus, bet noklusēt par īstajiem tautas ienaidniekiem gan no Kremļa, gan Eiropas Savienības un ASV (Soross) puses…

  14. Zināmais > Vecais saka:

    Tu dumais ēzeli, tu tiešām domā, ka Grantiņam ir taisnība par Aivaru Gardu, Līgu Muzikanti, Lieni Apini un Aivaru Prūsi? Viņa “taisnība” pat nepakļaujas elementārai LOĢIKAI un kā zināms, patiesība nevar būt neloģiska! Vāji slēpti meli gan!

  15. Vecais saka:

    Nu un kāpēc gan Grantiņa kungam rakstīt apmelojumus? Gan jau kaut kas ir tāds,kas nav pieņemams jūsu darbībā. Neviens jau eņģeļus neaiztiek bez iemesla.

  16. students saka:

    Latvijā Linarda Grantiņa “apklusināšana” nav vienīgais gadījums ne vecajos, ne visjaunākajos laikos. Komunistu mafija turpina turēties pie varas un ar dažādām metodēm “apklusina” arī citus tai nevēlamus cilvēkus, tajā skaitā studentus.

    Neapskatot, kas par ko cīnās, te būs pavisam svaigs raksts ar piemēru, kā tas tiek atspoguļots citos rakstos. Labā ziņa ir tā, ka Latvijā aizvien vairāk cilvēku neklusē un cīnās par savām tiesībām.

    http://www.apollo.lv/zinas/ratnieks-parmet-kila-birojam-iejauksanos-mediju-darba/531179

    Latvijas Studentu apvienības (LSA) prezidents Edvards Ratnieks pirmdien vairākām valsts amatpersonām iesniedza vēstuli ar lūgumu izskatīt 14.septembrī Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā «100. panta preses klubs» izskanējušo paziņojumu, ka Roberta Ķīļa birojs ir izkārtojis Ratnieka nepiedalīšanos raidījumā.

    Kā liecina LSA paziņojums presei, vēstule šodien nogādāta Valsts prezidentam Andrim Bērziņam, Saeimas priekšsēdētājai Solvitai Āboltiņai (V), Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim (V), Saeimas frakciju priekšsēdētājiem, Tiesībsargam Jurim Jansonam, Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes priekšsēdētājam Aināram Dimantam, LTV ģenerāldirektoram Edgaram Kotam un ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram.

    «Šāda situācija, kad tiek ierobežota vārda brīvība, nav pieļaujama, tāpēc sagaidu operatīvu rīcību atbildīgo amatpersonu kompetences ietvaros. Ceru jau tuvākajā laikā saņemt atbildi uz šodien iesniegto vēstuli ar situācijas skaidrojumu,» norāda Ratnieks.

    LSA informē, ka Ratnieks saņēma uzaicinājumu piedalīties LTV veidotajā raidījumā, kurā viesojās arī Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis un Rektoru padomes priekšsēdētājs Arvīds Barševiskis, taču jau nākamajā dienā viņam paziņoja, ka diskusijai piemērotāks esot Saeimas pārstāvis.

    Your browser does not support iframes.

    Kā vēlāk noskaidrojās, šis pārstāvis bija Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Ina Druviete, kura raidījumā piedalījās Ratnieka vietā.

    «Raidījuma vadītājs Dzintris Kolāts paziņoja, ka LSA prezidenta Edvarda Ratnieka nepiedalīšanos raidījumā izkārtojis Ķīļa birojs. Ratnieks ir sašutis par notikušo un vēlas saņemt atbildes un situācijas skaidrojumu no vairākām amatpersonām,» norāda LSP pārstāve Sintija Segleniece.

    Izglītības un zinātnes ministra Roberta ķīļa padomnieks Reinis Tukišs portālam «Apollo» norādīja, ka ministra birojs vēlamības formā var izteikt savas vēlmes attiecībā uz sarunu biedru, taču gala lēmums jāpieņem redakcijai.

    Tukišs skaidroja, ka Ratnieks nepārstāv visu studentu intereses, turklāt viņš atrodoties interešu konfliktā ar Izglītības un zinātnes ministriju. Tukišs gan nevēlējās precizēt, kādā veidā.

    Šī iemesla dēļ tika izteikts lūgums raidījumam pieaicināt citu viesi, kurš pārstāvētu studentu intereses.

    Vaicāts, vai LTV atteikuma gadījumā nomainīt Ratnieku, tika draudēts, ka ministrs neapmeklēs raidījumu, Tukišs sacīja, ka tiešā veidā tas neesot bijis izteikts, taču ministram ir tiesības pašam vērtēt savu ierašanos vai neierašanos.

  17. Zināmais saka:

    Admins jeb, precīzāk, Linards Grantiņš dzēš ārā jebkurus komentārus, kas viņam nepatīk, pat ja tajos nav nevienas rupjības un meli! Faktiski gandrīz puse komentāru no šīs tēmas izdzēsti! Vai nav aprobežotība?

  18. Neviens komentārs, kurš rakstīts par apspriežamo tēmu, vēl nekad šajā i-vietnē nav izdzēsts, bet tavas “žļurgas” gan.

  19. Eduards Lunis saka:

    -Atbalstu JŪsu rīcību,Grantiņa kungs!Nav ko te tos zemiskos,smirdīgos ,melīgos pretekļus laist TRIBUNĀLĀ!
    -Nožēlojami jau viņi izskatās ar savu debīli-perverso ,,žļurgošanu,,un tādā veidā apkauno sevi,bet labāk no tādas netiŗības turēties tālāk…

  20. AG saka:

    Kāpēc es un Prūsis neesam tiesājami kā nodevēji? :))

  21. Janka > AG saka:

    Tu ar Prūsi salīdzinot esi kā nakts pret dienu. Tu drīzāk esi pielīzināms Eduardam Lunim. Pat Lunis ir sakarīgāks par tevi, nerunājot nemaz par Grantiņu un citiem… Es te pat nepieminēšu vissakarīgākos patriotus A.Gardu utt. Bet tu esi viena sūdu muša bišu dravā! Tava vieta ir tikai un vienīgi Daugavpils trakonamā Lielā Dārza ielā vai arī kādā bomžu atskurbtuvē. Tu esi sabiedrības padibene, nekas vairāk!

  22. Vecais saka:

    Ko jūs te lieniet,anti-Grantiņa propogandisti?

  23. Zināmais > AG saka:

    Tevi nemaz nevar tiesāt, jo tu esi nepieskaitāms. Tava nākotne “spīd” Lielā Dārza ielā, Daugavpilī… Tur ir tavi “cīņubiedri”, atradīsi tur ne tikai Hitleru, bet arī Napoleonu, Hruščovu un Gēti. Viņi tevi ņems par “gaili”!

  24. informācija saka:

    Igauņu skolēniem māca, kā atvairīt Krievijas virtuālos uzbrukumus

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/94362/igaunu-skoleniem-maca-ka-atvairit-krievijas-virtualos-uzbrukumus

    18.septembris 2012 06:12

    Žurnāla „Newsweek” Pakistānas izdevums raksta, ka mazā un drosmīgā Baltijas valsts Igaunija gatavojas kiberkaram ar Krieviju. Mūsu ziemeļu kaimiņi jau no septiņu gadu vecuma gatavo ekspertus, kuri varētu atvairīt Krievijas kiberuzbrukumus.

    Pakistānas žurnāls „Newsweek” raksta, ka Igaunija gatavojas Maskavas kiberuzbrukumam. Atvairīt virtuālo uzbrukumu igauņu bērni tiekot mācīti jau no 1. klases.

    „Tā izklausās pēc donhikotiskas idejas, bet tā ir lieliska ideja, kaut kas līdzīgs digitālās ēras iesaukumam, gatavošanās kiberkaram,” raksta „Newsweek” Pakistānas izdevums. Žurnāls arī raksta, ka „Baltijas valstis dienu un nakti mokās, domājot, kā izstrādāt izdzīvošanas stratēģijas, atvairot Maskavas uzbrukumus.”

    „Newsweek” uzsver, ka Igaunijas valsts oficiālajām un uzņēmumu interneta mājaslapām jau vairākkārt ir nācies piedzīvot kiberuzbrukumus no Krievijas, tādēļ ideja igauņu skolās jau no 1. klases skolēniem mācīt programmēšanu ir lieliska.

    ———————–

    Tā savus bērnus jau no mazotnes sagatavo Igaunijā. Tur valdība daudz maz rūpējas par savu tautu. Savukārt Latvija ir bezmaz vienīgā valsts, kur Satversme garantē bezmaksas izglītību, bet tajā pašā laikā Ivara Godmaņa ielikteņi liek vecākiem pirkt mācību grāmatas. Latvijā par izglītības līmeni kā Igaunijā var tikai sapņot. Igaunijas valdības kuluāros runā, kā Latvija pie lielām summām var neattīstīties? Uz to jautājumu sniedz atbildes Linards Grantiņš, saucot lietas īstajos vārdos.

  25. Miervaldis saka:

    jā Grantiņ – šādiem deģenerātiem kā Aivars Prūsis, atejā tikai vieta!

  26. Miervaldis saka:

    Aivars Garda ir tarakāns, un prūsis arī!Tas, ka Aivaram Gardam un Aivaram Prūsim ir divi uzvārdi, neko nemaina!

  27. Nāks reiz stunda, kad Grantiņam būs jāatbild par izdarīto un godīgi jāizstāsta, cik cilvēkus viņam nācās nodot un apmelot, lai nopirktu sev tiesības aizlaisties no Latvijas. Te ir tikai kādi pāris dauņi (atvainojoiet – luņi), kuri tic šī provokatora meliem.

  28. info saka:

    Pensionāre saka, ka Aivars Gedroics ir viņu piekrāpis.

    http://www.youtube.com/watch?v=0OA1JnVia7k&feature=relmfu

  29. *** saka:

    Man priekšā stāv 2008. gada Nr.19 LNF laikraksts DDD. Tajā melns uz balta uzdrukāts raksts “Nepieciešams atjaunot paščieņu”, kurā Ilze Liepa intervē Aivaru Prūsi.

    DDD: Kas jūs mudināja iesaistīties Latvijas Republikas Tautas Tribunālā?
    Aivars Prūsis: Tā ir vērtīga lieta un veids, kā paust savu attieksmi pret dažādiem notikumiem un parādībām Latvijā. Šī kustība attīstās. Mēs vērojam un uzraugām notikumus un personas Latvijā. Pienāks laiks, kad sāksies tiesas procesi, un pasaule ieraudzīs, ka Latvija nav tikai nelietīgu korumpantu zeme, bet tā ir suverēna, tiesiska valsts, kurā valda taisnīgi likumi. Katrs saņems, ko pelnījis. Tāpēc nepieciešams tāds Tautas Tribunāls, kurš visu un visus reģistrē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *