LRTT nežēlos kangarus un provokatorus

H-86-3Kā jau daudzkārt LRTT i- vietnē rakstīts: VISS reiz ieņem savu dabisko stāvokli.

„Nosauc savus draugus un es pateikšu, kas esi TU.”

Šoreiz vilksim „gaisma” jau vairākas reizes „izgaismoto” Imantu Parādnieku no VL!. Tie, kuri lasa www.tautastribunals.eu ir ievērojuši, ka mēs pamātā aizstāvam VL! darbību. Izņēmums, protams, ir VL! piesaistītie- uzspiestie DP(vdk) provokatori. Viens no tādiem piesaistītiem „elementiem” ir Imants Parādnieks, kurš jau daudzas reizes ir degradējis savu partiju un latviešu tautas intereses kopumā.

I. Parādnieks un R. Bunka

FOTO: No kreisās, Parādnieks un Bunka. Agrāk vai vēlāk, bet līdzīgi domājošie viens otru atrod.

Šie ir tie, kuriem vienmēr dun ausīs: “Bože hraņi, baķušku našu !”

Viņš uzrīdīja policiju Uldim Freimanim un Edgaram Dambītim, un nav ne mazāko šaubu, ka viņš pēc latviešu tautas ienaidnieku ieteikuma ieradās bērnu dārzā SS formastērpos, tā radot latviešos(it sevišķi svešajos) antipātijas pret VL!.

Mums taču ir tik jauki Latvijas armijas formas tērpi.

Kāpēc TAJOS nevarēja aiziet pie bērniem ?

Un  galu galā, mēs taču dzīvojam Latvijas Republikā.

Jā, Imant Parādniek, tā bija provokācija un tu esi PROVOKATORS.

Tas arī ir krievžīdu mērķis: noturēt pēc iespējas zemāku vēlētāju atbalstu šai latviešu partijai.

Tas Parādniekam izdevās spīdoši.

Raivim Dzintaram, un pārējiem Tiesiski un latviski domājošiem, no šī provokatora jātiek vaļā pēc iespējas ātrāk.

Pirms dažām nedēļām LRTT atmaskoja puskrieva – puslatvieša Riharda Bunkas maskaviskās aizkulises. http://tautastribunals.eu/?p=10059 Bunka ir 5. kolonas “fīrers” ar jau sagatavotām slepkavu vienībām. Kā jau tika minēts raksta sākumā: nosauc savus draugus un es pateikšu, kas esi tu ! Tad nu, lūk, izrādās, ka īsta komunistiskā rīkļurāvēja Andra Bunkas(slepkavas, komunista, cionista, KGBista, latviešu tautas apzadzēja miljardu apmēros, Godmaņa vistuvākais draugs) dēls Rihards Bunka, ir „mūsu” Imantiņa „koriš”. Ja mēs to zinām, tad daudzas Imanta Parādnieka neizprotamās darbības ir izskaidrojamas. Rihards Bunka, kā jau tas krievam ir gēnos, cīnās pret visu latvisko un par krievu valodu, kā valsts valodu.

LRTT nekad nav piekritis tiem, kuri saka: „Parādnieks ir vienkārši stulbs!” Nē, Parādnieks nav stulbenis, jo viņa skats to neliecina. Visas viņa darbības ir mērķtiecīgas un perfekti koordinētas, tāpat kā Gardam(lnf) un Lapinskim(radio merkurs). http://tautastribunals.eu/?p=9865

Šeit pieminētajiem nevajadzētu dusmoties uz LRTT, jo rakstītais ir tikai un vienīgi pašu PIMINĒTO teiktais un darītais.

Varbūt kāds domā savādāk ?

Taisnība uzvarēs un nodevības viepļi saņems to, ko pelnījuši !

LRTT   18.07.12

You may also like...

7 komentāru

  1. vēsture saka:

    “Nepublicēta” intervija ar vairāku Saeimas sasaukumu deputātu Oskaru Grīgu par Andri Šķēli.

    – Es esmu dzīvē saticis cilvēkus, kuriem nav principu, jūs saprotat? Es tādus cilvēkus apbrīnoju. Es arī varu palikt dusmīgs, varu bišķīt naidu turēt, bet es vienmēr cienīšu sevi un nostāšos pāri tām nelietīgajām rakstura īpašībām – soļot pāri līķiem. Viņš ir tāds.

    – Viņš iet pāri līķiem?

    – Jā, es domāju – simt punkti.

    – Par kuriem jūs domājat?

    – Vienalga, ka tikai piķis nāk.

    – Nu tad sanāk, ka, piemēram, Peimanis varētu būt uz viņa sirdsapziņas?

    – Ja? Šķesteris arī?

    – Paklusēšu par Šķesteri, bet uzskatu, ka Peimanis…

    – Bet viņi ar Peimani bija čomi, ja?

    -Jā.

    – Tas viņam neko nenozīmē?

    -Neko.

    – Tas viss tikai naudas dēļ?

    – Ģēģers viņam nebija? Es uzskatu, viņš Ģēģeru tā pārmeta pāri kā… Kas tad bija ministrs, cik tad Ģēģers bija ministrs. Ģēģers man zvērēja: „Tu zini, lai tie visi pārstrādes uzņēmumi nonāk latviešu rokās!” Es gan biju par kooperāciju, ja, zemnieku saimniecības, attiecīgi gaļas kombināti – baigi labā lieta. Nu, kur ir tie? Kur ir kāds? Ko, a? Un kur ir zemniecība? Šķēle zvērēja: „Viss paliks mūsu rokās.” Nu, kur šodien ir?
    Bet ar Andri tie procesi tad ir jāsāk no paša gala. Tad ir jāceļ augšā astoņdesmit pirmais un astoņdesmit otrais gads.

    – Kas tad bija? Tad viņš puķes audzēja.

    – Nē, viņš bija students.

    – Un ko viņš darīja kā students?

    – Es nezinu, par ko tur Ādamsons viņu nosauca, par ko?? Es gan neticu, ka viņš varētu tāds būt, bet nu kaut kas bija, astoņdesmit pirmajā, otrajā gadā, tur Jelgavā. Bet tā es viņam to lietiņu, tā teikt, noglušīju. Es to nevaru teikt, jo tā lieta ir, bet varbūt viņa ir iznīcināta, jo viņi jau paspēja politikā daudz ko iznīcināt…

    – Nu, tā tāda tāla pagātne. Par tuvākiem laikiem – tiešām Šķēle visu dara naudas dēļ, kā tiek uzskatīts?
    – Nu kāpēc ne?

    – Vai tad nu tiešām? Slims?

    – Slims, man liekas, ka slims, es neesmu ārsts. Viņu uzmeta Krūze. Nu ko citu Krūze paņēma tad? Vot, tik daudz viņš paņēma. Un cik Ģēģers paņēma? Vot, tik daudz. Vienā vārdā varētu teikt tā – viņš ir briesmīgs cilvēks. Man no viņa bail nav, bet viņš ir briesmīgs cilvēks. Dainis arī uz viņu, es jau to lietu pētīju pakaļ. Nu izbraucu to maršrutu, to īsto slepkavu maršrutu, arī tas Rīkurs nebija šāvējs. Tā bija podstavnaja utka.

    – Paga, viņš pat Peimani nešāva, tas Normunds Rīkurs?

    – Vairāk kā skaidrs, ka ne. Dabiski, puišeļiem piesola mašīnu, sastāsta viņiem, ka Peimanis ir iesaistīts kaut kādā baismīgā… nu, sastāsta tādas lietas: „Mēs esam valsts struktūra, mēs esam drošības struktūra, mēs jums uzticam, un mēs jums dosim par to mašīnu, un tur vajadzēs izsekot, nu, mēs esam no struktūrām…”

    – Un kas šāva?

    – Killers speciāli pasūtīts…

    – Atbrauca, ja?

    – Jā.

    – Un kāpēc tad to Rīkuru novāca? Viņš vienkārši par daudz zināja?–

    Ha, ha. Nu, kā tad savādāk? Ja kārtīgi izstrādā operāciju, – un tā bija labi izstrādāta operācija. Perfekti. Es pēc pusstundas biju tur, jo man Sandra [Peimane] piezvanīja. Oskars, dēls, viņš jau mans vārda brālis. Viņas puiku vēl te glābu no tiem… Attiecīgu cilvēku grupa gribēja uzsēdināt uz adatām, gandrīz jau uzsēdināja, lai viņš noraksta tās akcijas daļas, lai Sandra netiek kā mantiniece, jo bija sadalīts trīs daļās – meitenei, puikam un Sandrai. Tā tas bija.

    – Ārprāts…

    -Ja to visu celtu augšā, dabūtu gandarījumu par atbildību, tad es būtu ar mieru iet cīņā.

    – Bet kāpēc…

    -Nevar būt, ka nogrims nebūtībā un viņi priecāsies par to, ko ir aplaupījuši, it sevišķi to, ka izlaupīja laukus, nu, tas nozīmē – lauku cilvēkus nogremdēja.

    – Kāpēc jūs esat tik pārliecināts, ka Peimani…?

    – Tāpēc, ka tā viņš man pateica. Es Daini brīdināju. Liecinieku klātbūtnē teicu – Daini, tevi šaus, man ienāca informācija. Kāpēc neziņoja vēl kaut kur citur? Es arī neesmu pārliecināts. Es politikā iegāju un nacionālajā drošībā strādāju tikai tāpēc, ka mani augstu pielaida, un man ļoti daudz informācijas nāca. Un pat apbrīnojami, it kā jau es nekas neesmu, pāķis, zemnieks, emocionāls un tā un tā, bet man nāca informācija. Man pie durvīm pienes mapīti un saka, ka man noderēs, es saku: „Paga, paga, kas tad jums te kaut kas sakāms ir?” Viņš saka: „Nē, nu paskaties, noderēs!” Es kā attaisu vaļā, johaidī! Es domāju muļķības, domāju viltots, lai Dievs stāv klāt!

    – Kas tad tur bija?

    -Nu tas pats, par International, par dažādiem objektiem, par iesaistītiem cilvekiem, pat paraksts vēl virsū. Es to vienu mapi kā reiz aiznesu Skrastiņam.

    – Varējāt Šķēlem uzreiz nest…

    – Nē, nē, tur par Šķēli nebija, tur par attiecīgu cilvēku bija, apmēram par vienpadsmit miljoniem ar visiem parakstiem, no sākuma, kad to naudu izlaupīja. Skrastiņš mani aizsūtīja pie viena virsprokurora. Tā, šitā uzceļ kāju, atgāžas: „Nu, Grīga kungs, jūs tur laukos pie govs astes, jūs turpināt sēdēt pie astes un nebāžat te pilsētā degunu.” Un tad es nolēmu, ka velti ir tur iet, tas cilvēks ir cieši saistīts ar viņu, kas nosedz. Zem katra miljona apakšā ir, zini, kāda frāze? Melns uz balta rakstīts: nav nozieguma sastāva.

    – Bet par ko tad Peimani nošāva?

    – A kā tad jūs domājat, par ko?

    – Kādam traucēja tas viņa bioetanola projekts?

    – No kā tas bioetanols sastāv?

    – Nu, vietējā ražojuma degviela.

    – Paga, paga, tā ir tikai degviela. No kā sastāv degviela?

    – Nu, graudi, spirts.

    – Un kāda tad vēl tā kontrabanda ir?

    – Jūs gribat teikt, ka ar to saistīts Andris?

    – Kā tad savādāk?

    – To var kaut kādā veidā pierādīt?

    – Mierīgi. Tagad nē, tagad priekš kam vajadzīgs, nu ir miljoni, guļ, Priekš kam tagad vajadzīgs, bet kā tad tie miljoni tapa? Un Balzāms kā izgāja? Nu es saku – kaut kā pa blatu.

    – Atnāca krievs un nopirka.

    – Kāpēc viņš nopirka?

    – To gan es nezinu.

    – Āāā, nu redziet.

    – Un kāpēc?

    – Nu, tāpēc, ka miljoniem hektolitru gāja ārā kontrabanda uz Roterdamu.

    – Kāpēc Dainis tam pretojās?

    – Tāpēc, ka viņš bija godīgs. Tad viņam bioetanola projekts tapa tikai teorētiski. Es viņam zināmā mērā palīdzēju, palīdzēju bīdīt to projektu cauri. Jā, toreiz biju lobētājs. Man par to nekas netika, absolūti nekas netika. Es vēl iesniedzu toreiz to likuma labojumu, ko Leiškalns, šis zemiskais obers… es iesniedzu trīs labojumus alkohola aprites likumā. Teiksim, spirtu ražot tikai no Latvijā ražotiem graudiem, un alkoholu ražot tikai no Latvijā ražotā spirta. Un akcijas nodokli attiecīgi uzlikt ārzemju. Kas tur slikts, priekš mūsu tautsaimniecības, nu ļoti labs, ne? Es atbalstīju to bioetanola projektu tikai tāpēc, lai Zemgales un Kurzemes zemniekiem būtu kur grūst graudus, ne lai kalst! Bet šis, kuru kādreiz Miks tiesāja par pižika zagšanu un par mūzikas centra nozagšanu, tā viņš tur sēž iekšā, nu ko ta mēs runājam vairāk. Man uz viņiem nav naids, es arī esmu kādreiz ziepes taisījis, meitās gājis, iedzēris šņabi, bet tādas ziepes es neesmu taisījis. Un Dainis tam nepiekrita, kad Dainis saprata, pēc kā tas ož, tad viņam pateica: „Nu, vecīt, tu neesi ar mums, tu esi pret mums, nu tu skaties!”

    – Brīdināja?

    – Jā, brīdināja.

    – Kāpēc viņš neņēma pierē?

    – Neņēma pierē, uzskatīja, ka viņam ir baigais jumts, vot, tieši viņa vārdi tie ir. Nu viņš ir nelaiķis, neaprunājam nelaiķus. Es kādreiz esmu ar viņu sēdējis, saku: „Daini! Pamaini maršrutu. No Jaunpagasta nāk trīs ceļi ārā. Pamaini maršrutu.” A viņš ar lielo Audi vienmēr uz simt piecdesmit.
    Un tad balzāmu pārdeva viņiem, krievu bandītiem, tiem pašiem. Peimanis mēģināja spuroties pretī ar šo bioetanola projektu, tas nozīmē to, ka tie paši baņģugas nopirka Igaunijā spirta rūpnīcu un grūda degvielu uz Ukrainu. Ukraina grūda atpakaļ lēto spirtu un dragā iekšā Latvijā. Tāpēc jau mūsu zemnieki nosmaka, tāpēc jau Peimani nevajadzēja…

  2. ***** saka:

    Ja runā par juristiem, tad zivs pūst no galvas. Diezin vai bijušais Augstākās Tiesas priekšsēdētājs, tagadējais Augstākās Tiesas Senators un Latvijas Juristu biedrības čaklais apmeklētājs Andris Guļāns būs priecīgs, ja jautājumā par viņa dēla Armanda Guķāna, uzņēmēja, firmas nesamaksātajiem nodokļiem 263 tūkstošu latu apmērā kādā jaukā dienā atnāks vīriņi un liecinās, kā Guļāns juniors viņus ar varu spiedis shēmot shēmas, lai apzagtu valsti?

  3. Garāmgājejs saka:

    Imantam Parādniekam esot 600 000 liels parāds. Ar tādiem parādniekiem ir viegli manipulēt, kas arī tiek darīts. Parādnieks darīs visu, ko viņam “draugi” liks.Latviešiem stāv priekšā nāvīga kauja ar šiem parazītiskajiem radījumiem. Es arī piekrītu tautas Tribunāla teiktajam, ka taisnība uzvarēs.

  4. tribunāls saka:

    Kur tad bija visi šie tūkstoši gadi,kāpēc taisnība neuzvarēja ???
    Tas nu gan ir labi ka Grantiņa k-gs tagad sadarbojas ar citplanētiešiem,tad jau nu gan taisnība uzvarēs.

  5. Zelma saka:

    Lasu šito un domāju-kuri tads īsti ir tie provokatori, kuri tie nodevēji, jo runā visi pareizi un nacionāli, bet… riebjas, ka viens pret otry nevis visi kopē pret okupantiem un mūsu valsts nepārprotamiem nodevējiem un izzadzējiem?!!! Nu kāpēc tā?

    Aivars Andersons saka:
    2012. gada 30. jūnijs 12.57

    Turpinās Linarda Grantiņa uzbrukumi radio Merkurs un personiski Jurim Lapinskim un man. Ko tas varētu nozīmēt? Kādā veidā notiek LRTT tuvu stāvošu cilvēku terorizēšana? Kuri tiek terorizēti? Taču jāsaka, ka šī radio Merkurs apmelošanas kampaņa ir tikai paplašinājusi klausītāju loku. Par to “paldies”!!!

  6. advokats saka:

    Kapēc tribunals paradnieku vēl nav notiesājis?

  7. Miervaldis saka:

    Neticās, ka visi VL ir tādi labiņie!Pērkonkrustiešus no 18.novembra pasākuma aizdzina tieši Raivītis!To pašu var arī Igors šiškins apliecināt!Vai arī viņš ir provokātors?!Parādnieks Stulbenis nav, arī Raivis Dzintars nav!Bet neticas, ka VL rokas ir par garām, lai ietekmētu Igoru šiškinu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *