Provokatori

H-86-2“Netaisnais lai dara vēl netaisnību, nešķīstais lai grimst vēl nešķīstībā, bet taisnais lai dara arī turpmāk Taisnību, svētais lai pastāv arī turpmāk Svētumā.”

“ES nākšu drīz un Mana alga līdz ar Mani atmaksāt ikvienam pēc viņa darbiem.”

==============================================

Jā, tie patiešām ir “drosmīgi” cilvēki, kas neievēro šos Mūžības Esībā rakstītos vārdus. Neviens neizspruks no saviem darbiem. Realitāte aiz šīs zemes SLIEKŠŅA ir drausmīga ! Drausmīga tiem, kuri ir centušies kalpot savam VĒDERAM un LEPNĪBAI. Tāda veida nelieši šodienas Latvijā ir pārpārēm. Šodien runāsim par tiem, kuri dara nelietības, slēpjoties zem Taisnības un Tautas maskas. Par atklātiem neliešiem tādiem kā, urbanovičš, zatlers, āboltiņa vai dombrovskis, nerunāsim.

Runāsim par čūskveidīgiem rāpuļiem latviešu tautas azotē, kuri runā “taisnīgus” vārdus, lai tiktu pie sava MELNĀ mērķalatviešu tautas kapa.

Dzīvās ētikas enģeļi.

Foto: Šajā vasarā, kad tika uzņemts šīs kadrs, Līga Muzikante man(Grantiņam) pavēstīja: “Vīrs mani ar bērniem pameta manu nacionālo uzskatu un darbības dēļ !”

Te nu gribas piebilst:”Ja tādi ir tavi nacionālie uzskati, Muzikantes kundze, un cīņas veids, kādu mēs redzam foto, tad tu esi sveikā tikusi cauri… “

Un alkohols “ta” arī tiek lietots aizliegtā vietā, bet šiem dievcilvēkiem, par kādiem viņi sevi uzskata, viss ir atļauts. Kamēr vīrs vāc bērnus, tikmēr Līga un Aivars nodarbojas ar LNF stratēģiju.

FOTO NOSAUKUMS: IZVIRTĪBA

Atkārtoti runāsim par Aivara Gardas harēmu un radio MERKURS “ekspertu” Juri Lapinski. Pēc viņu runām liekas, ka viņi ir īstie “letiņi“, bet īstenībā viņi ir mūsu tautas nāvīgākie ienaidnieki. Viņu runas ir domātas, lai “nolaistu gaisu” latviešu nacionālai pašapziņai. Ja nebūtu tādi DDD vai radio Merkurs, tad latvieši iespējams sen jau būtu izgājuši ielās. Abos šajos “veidojumos” uzkrītoši tiek noniecināta to cilvēku darbība, kuri cenšas kaut ko darīt latviešu tautas labā. Kā Juris Lapinskis, tā arī DDD pie pirmās izdevības atļauj apliet ar dubļiem Raivi Dzintaru un Jāni Dombravu. Tai pašā laikā šai partijai “piespēlētie” noziedznieki Ilmārs Latkovskis vai Konstantīns Pupurs(ir arī vēl citi) tiek pasargāti. Pasargāti tiek tādēļ, ka šie divi nelieši ir no tā paša kantora, kuram kalpo Merkurs un DDD.

Šis secinājums ir izdarīts no ilgstošiem vērojumiem.

Garda rupjā un melīgā veidā pārtrauca sadarbību ar LRTT tieši tad, kad sākās atklāta nomelnošanas akcija pret šo politisko veidojumu. Tika arī atrasti un publicēti laikrakstā DDD “disidenti”, kuri atklāti nomelnoja L.Grantiņu. Ne velti Atmodas laikā A. Garda atradās Maskavā, kur viņš tika apmācīts būt par „nacionālistu“ DZĪVĀS ĒTIKAS aizsegā. Tai laikā Maskavā atradās arī dižais karognesējs, krievu militārista pēcnācējs Konstantīns Jevgeņija d. Pupurs, kurš šodien piedrazo internetu ar saviem jēli naidīgajiem komentāriem pret visu latvisko.

DDD laikraksts ļauj izteikties vecāka gadagājuma nacionāli domājošiem patriotiem, lai viņus vēlāk iemestu papīrkurvī. LNF ir arī sava i-vietne, bet tajā šie labie raksti netiek publicēti, jo tad tie būtu pieejami jaunākā gadagājuma latviešiem, bet tieši tas nedrīkst notikt. Tika arī atteikta sadarbība ar www.tautastribunāls.eu i-vietni.

Dižie cīnītāji no LNF atteicās publicēt HELSINKI- 86 paziņojumu starptautiskajām organizācijām.

Nu, protams, protams, kā gan lai TĀDU publicē, kurā tiek apvainotas Krievija un Izraēla. DDD laikraksta redaktores Līgas Muzikantes attaisnošanās Edgaram Dambītim šajā jautājumā bija vairāk kā smieklīga, ja ne absurda: “Mūsu vadonis A. Garda ir ielikts LRTT kartotēkā un pat solīts viņu nošaut, tāpēc mēs nepublicējām šo paziņojumu.”

Pilnīgs apdauzītums valda šajā harēmā, kurā Garda kā gailis grozās. Viņš sevi uzskata kā vienīgo Nikolaja Rēriha sapratēju. Pēc viņa teiktā: Nikolajs Rērihs nav neviens cits kā HIERARHS pats !

Tātad,- DIEVS.

Tad iznāk, ka Garda ir viņa “vienpiedzimušais” dēls, kuram pēdējās dienās ir pievienojies “dižais” latviešu tautas cīnītājs- moceklis Jānis Rožkalns.

Te nu ir jāsaka Volanda vārdiem: šizofreņija !

Par radio MERKURS destruktīvo darbību LRTT jau ir rakstījis. Šī destruktivitāte nav mazinājusies Jura Lapinska vadītajos raidījumos GAISMAS PILS. Viņš ļauj izteikties dažādiem “elementiem”, kuri nievājoši izsakās par VL! un Raivi Dzintaru. Tieši tā arī tiek īstenota naida kurināšana pret visu latvisko.

Veselīgi un latviski domājošs cilvēks nekad neklausīsies šo Lapinska ārprāta tonīpasniegto” raidījumu.

Juris-LapinskisTas arī ir viņa uzdevums, aizņemt šo informācijas “nišu” un aizbaidīt visu nacionālo ar absurdā veidā pasniegto nacionālo taisnīgumu.

LRTT sagādāja Lapinskim materiālus, lai varētu atmaskot kādu provokatoru. Klusums no Lapinska puses !!! Un būs arī klusums, jo provokators ir no tās pašas iestādes, kurai kalpo radio Merkurs. LRTT Lapinskim aizsūtīja HELSINKI- 86 paziņojumu. Kas tad notika bija apbrīnas vērts !

FOTO: GAISMAS PILS

Nenolasīt nevarēja.

Raidījumā, kad bija jānolasa šis paziņojums, Lapinska kungs viņu esot aizmirsis mājās. Protams, ka tas bija jāaizmirst mājās, jo raidījumā sakritības dēļ bija uzaicināts jurists, kurš šo tekstu bija palīdzējis pataisīt juridiskāku. Un vēl viena sakritība, laikrakstā DIENA parādījās raksts, kas centās mazināt HELSINKI -86 paziņojumu. Ir jābūt muļķim, lai nesaprastu, ka šis paziņojums, ar Lapinska gādību, nonāca pie attiecīgās iestādes “analizatoriem”, kuri arī ieteica DIENAI publicēt attiecīgo rakstu. Nākošajā nedēļā raksts tika nolasīts tā, ka vienkārši “mati cēlās stāvus”. Šis svarīgais ziņojums, kuram bija jākalpo par vienīgo apskatāmo “objektu”, tika atšķaidīts ar kaut kādu paša Lapinska sacerētu murgu: Jāņa vēstuli.

Tā strādā tikai augstas klases KGB profesionāļi.

Ja nebūtu zināms, kam kalpo Merkurs, tad varētu sacīt: idiotisma kalngals !!! Bet, ja mēs zinām, ka Merkurs ir VDK ietekmēšanas instruments, tad viss nostājas savās vietās.

LRTT ieteic NA izvērtēt Jura Lapinska darbību un tikt vaļā no šī provokatora. Ja tas netiek darīts, tad jāuzskata, ka arī NA iet Latvijas valsts graušanas ceļu.

DIEVS, esi ar latviešu tautu un pasargi viņu no šiem Sātana kalpiem !

LRTT     10.06.12

You may also like...

23 komentāru

  1. Miervaldis saka:

    Varbūt Lapinskis vēlāk pasniegs variantus, kā rīkoties?!Es ceru!Nedomāju ka Lapinskis speciāli nestāsta, ka izdzīvot!Bet par Gardu var tikai piekrist!

  2. Sigurds Graudiņš saka:

    Latvietis latvietim…!
    http://www.draugiem.lv/blogs/#/blogs/?p=7236144

  3. Agnese saka:

    ADMINS
    Komentārus raksta pēc attiecīgās tēmas izlasīšanas…. . Nekomentēt to, kas nav rakstīts.

  4. Sigurds Graudiņš saka:

    ADMINS

    Komentāri neatbilst tēmai…

  5. Sigurds Graudiņš saka:

    Sigurds no Rīg to Letins no Minster …29707549 !

  6. Nepatīkami saka:

    Dīvaini gan ar to Grantinu, visi komenti, kas neatbalstīja viņa uzbrukumus radio Merkuram tika kās čekistu laika dzēsti!
    Hoxma, nu vienīgais nedzestais ir dižais Miervaldis un antiņglobalists Sigurds Graudiņš

  7. Komentāri, kaut arī viņi ir pilnīgi pretēji LRTT paustajam viedoklim, dzēsti netiek. Tiek dzēstas Pupura un AG veida jēlības. Loģika saka:jēlie komentāru rakstītāji aizstāv sev līdzīgos.Arī tas ir pierādījus, kam kalpo šeit iztirzātās personas. Tāds tādu aizstāv… .

  8. Miervaldis saka:

    Admin – tādus izdzimteņus kā Godmanis un ēlerte es neaizstāvu, un kaut gan šinī mājaslapā ļoti daudz kas ir pareizi uzrakstīts, arī jūs mēdzat nošaut greizi!

  9. no tautas saka:

    piekritu miervaldam, nu baigi greizi grantins nolaidis, jo jau pari diviem gadiem merkuru klausos un tas ir viens ists nacionals radio, par gardu nezinu

  10. Dīvaina sakritība, kolīdz Linards Grantiņš uzsāk aktīvu apmelošanas kampaņu pret radio Merkurs un “Gaismas pils” raidījuma vadītāju Juri Lapinski, Latvijas radioI sāk cildināt Grantiņu. Ko tas varētu nozīmēt?Var domāt, ka tā ir šīs noziedzīgās varas sadarbība ar H-86 pret patiesiem nacionālistiem.

    Dzēsts ir Agneses korektais komentārs par rakstīto tēmu…..

  11. Neviens komentārs netiek dzēsts, kaut arī tas ir pret LRTT. Pa gaisu sagrābstītas muļķibas gan. Citē teikumu, kurš neatbilst taisnībai un “apgāz” to.
    Nenodarbojies, Aivar, ar demagoģiju. Šajā rakstā viss ir skaidri pateikts.
    Atkārtoju, Lapinskis ir provokators !!!
    Ja, kāds apvaino mani, es par to neuztraucos,bet neļaušu tautu iznīcināt.
    Kaut kā interesanti sanāk, ka jūs ar Gardu esiet sākuši vienādas darbības, ar ietekmēšanu un iebaidīšanu. Kas tad jūs tādi esiet, ka draudiet ar ATBILDĒŠANU.
    Un kura priekšā tad mums būs jāatbild ?
    Un ja es tieku pieminēts radio, tad tas ir sakarā ar 14. jūniju, kuru es organizēju. Tu neesi tas, par ko uzdodies. Tu neizpildīji neko, ko es tev prasīju, kaut gan viemēr sacīji: jā, jā… .
    Bet par to būs atsevišķs raksts. Tu varēsi sniegt savu versiju, es to pilnībā publicēšu.

  12. Eduards Lunis saka:

    Piekrītot Grantiņa kunga rakstītajam,tomēr gribu teikt,ka Lapinskis Juris ir vairāk garīgi nepilnvērtīgs ,nekā provokators! Viņš tiek izmantots! Bet tas jau viņa darbības kaitīgumu nemaina!
    Nu bet Andersons ir TĀDS PATS KĀ VISI,kuri vandās pa partiju augšām-NEKĀDS!

  13. Dzēsts ir Agneses komentārs, ir liecinieki, ir nokopēts.

    Latvijas Nacionālās frontes stratēģijas padome alkoholu nelieto vispār, nemaz nerunājot, ka tas varētu notikt pludmales smiltīs.Tie ir pirmie meli.

    Radio Merkurs nekalpo nekādam “kantorim”, no pirksta izzīsta “patiesība”.

  14. Aivar, nesāc iziet no eņģēm un nepaliec smieklīgs ar saviem apgalvojumiem par Gardas harēmu.Tas jau vien, ka tu viņus aizstāvi, runā savu valodu. Foto ir ņemts pirms trim gadiem no http://www.kasjauns.lv .Klāt bija arī raksts, ka viņi lietojuši alkoholu neatļautā vietā un par to sodīti.Es nekad neesmu apgalvojis, ka viņi ir dzērāji.Meitenes ir ar neiedomājami lielu darba sparu- potenciālu. Divas jau ir sapratušas Gardas nelietīgo būtību un aizgājušas. Viņas tiek no Gardas ļaunprātīgi izmantotas. To es tev esmu sacījis, bet tu visu atkal sagriez kājām gaisā.Tu neesi pildījis nevienu savu solījumu. Cilvēkus vērtē pēc darbiem, ne pēc gudras runāšanas.Tu esi daudz runājis, bet darbi tavām runām nav sekojuši.Pēc tagadējās jūsu agresijas secinājums viens:jūs neesiet latviešu tautas aizstāvji.Ja ir taisnība, ko man sacīja Edgars, un viņam var ticēt,tad tas nozīmē tikai, ka jūs strādājat pēc “norādījumiem”. Man tava labvēlība nav vajadzīga.Es savu tautu aizstāvēšu no tādām kretīniskām darbībām, kādas veic Lapinskis. Agrāk vai vēlāk ļaunajam tiks zobi izsisti.

  15. Meli ir par Lapinska sacerētu “murgu” :Jāņa vēstuli. Jānis ir reāls cilvēks ar adresi un telefona numuru,kurš Jurim ir sūtījis jau vairākas vēstules.Tāda apmelošana bez faktiem ir cilvēka necienīga rīcība.

  16. Par kādu agresiju runā Admins nav skaidrs.

  17. A.Balts saka:

    Šādas (zemāk iekopētās) bija mūsu domas un attieksme par radio “Merkuru” un tā vadītāju toreiz. Un man personīgi tās nav mainījušas arī šodien! Nevaru nepateikt, ka A.Andersona radio ēterā paustais, gan personīgās sarunās teiktais nav atšķīries. Tāpēc uzskatu visu šo konfliktu par kādu spēku ļoti profesionālu provokāciju. Vai arī par milzīgu pārpratumu!

    Tāpēc, izlasot šo rakstu, uzreiz mēģināju ievākt informāciju un noskaidrot notiekošā būtību. J.Lapinskis bija šokēts un neizpratnē par rakstu Tribunālā, jo pirmo reizi neesot varējis nolasīt H-86 paziņojumu tehnisku iemeslu dēļ un otrreiz to esot izdarījis savā izpratnē pēc labākās sirdsapziņas. A.Andersons arī bija neizpratnē, jo esot personīgi informējis Linardu, ka viņa vainas dēļ Juris neesot varējis pirmajā raidījuma reizē nolasīt minēto paziņojumu, jo Linards aizmirsis to viņam atnest. Bet Juris nevarēja izkopēt un atvest aizmirsto izkopēto tekstu esot bijis par vēlu. Tas esot viss stāsts par šo “lielo noziegumu”.

    Pirmajā telefona sarunā ar E.Dambīti pēc šī raksta izlasīšanas mēs abi nospriedām, ka L.Grantiņam vajag uzrādīt neapgāžamus pierādījumus par J.Lapinska nodevību vai arī savus apgalvojumus jāatsauc, jo tas grauj jau tā trauslo mūsu nacionālo cilvēku vienotību un rada neuzticību pret visiem, pašu LRTT un L.Grantiņu ieskaitot. Otrajā reizē mēs ar E.Dambīti tikāmies personīgi, kad viņš bija parunājis ar L.Grantiņu un bija tapis šaubīgs, ka A.Andersons neesot izpildījis kādu L.Grantiņa uzdevumu, bet J.Lapinskis esot sevi nodevis, kad pirmajā reizē neesot atskaņojis H-86 paziņojumu, bet nākamajā reizē esot to nolasījis ļoti slikti un sapinis kopā ar kāda Jāņa vēstuli. Es teicu, ka tas ir privātas attieksmes jautājums un paša Linarda vērtējums tomēr nav iemesls tādam, tik asam un publiskam apvainojumam nodevībā LRTT vārdā. Edža man piekrita un teica, ka tādas privātambīcijas esot jārisina personīgajos e-pastos, nevis publiski, un es tam pilnībā pievienojos. Viss vēl varētu būt labojams, ja vērtējam objektīvi – viens bija neizdarīgs un nokļūdījās, otrs bija pārāk pārsteidzīgs un pārāk ass, bet čekistus un nodevību es nesaskatu!

    A.Balts saka:
    2011. gada 20. decembris 23.13

    Tas, ka A.Garda ir nolamājis Tribunāla vadītāju, nav, protams, nekas labs vai slavējams. Tomēr neredzu iemeslu tāpēc vērsties pret radio “Merkurs” un tā raidījuma “Gaismas pils” vadītāju Juri Lapinski. J.Lapinskis ir nenogurstošs un jauneklīgas degsmes pilns Latvijas patriots, kurš aicina dažādus sabiedriski aktīvus un populārus cilvēkus uz saviem raidījumiem.
    Un, cik saprotu, nav J.Lapinskim ne tiesības, ne iespējas aizliegt vai norādīt saviem radio viesiem, kā domāt un kā izteikties! Par saviem izteikumiem atbildīgi ir paši runātāji, bet pats J.Lapinskis gan neko nepareizu vai Latvijai kaitīgu un nederīgu gan nav dzirdēts runājam.

    Edgars Dambītis saka:
    2011. gada 22. decembris 2.06

    Eduard,savu stulbo izteikumu par Juri Lapinski iespējams vari atiecināt pats uz sevi.Ja visi ikdienas dzīvē cilvēkiem izskaidrotu neliešu darbības,kā to dara Juris,tad tauta nejūsmotu par ,,labiem,, un smukiem komunistiem kas pāvalda Latviju,un to izpārdevuši krievžīdu švinistiem un starptautiskām cionistu organizācijām par jūdasa nieka grašiem.

  18. Krievs-pilsonis saka:

    …Njaa, nacionāļi, hmm, kam nu ticēt

    Admins:
    Tas, kurš rakstīja augstāk minēto, rakstīja arī šo komentāru:
    “visa ta lieta ir savadaka, manim vacu radiem kaiminos dzivo Granting kung ar kundze un visa sita informacija ir caur vina kundze inspiret, lai daudzus zakus reize sautu-gan atgrustu nacional letinjus no Grantin, gan Lat5vija tauta vairs nezinat kam ticet, gan radio merkur ar Lapinsk kung vair neticetu u ta viens aktivs nacionalis butu atgrudis citus nacionalis ar pasu rokam. Es uz isu brid esu dzimtene unnejausi to uzzinaj, citadi man butu daudz vairak info par to Grantin kundze, kas to putru vara, nezin tik kadi dienesti vinu vada un nezin cik vina zina, ko dara vai kam tic”.

    Kas raksa ar niku: Krievs-pilsonis–ir LRTT zināms.

  19. Dīvaina “sakritība” ,LRTT apmelo un nomelno radio Merkurs, gan Juri Lapinski, gan mani-Aivaru Andersonu, bet piesedz Krievs-pilsonis.Kāpēc netiek zināms nekas par šo personu.Vai tā ir pasargājamo statusā?

  20. Agnese saka:

    Agneses komentāru nerakstīja Aivars, bet gan es – Agnese. Admins taču redz kaut vai to, ka mēs katrs rakstām no savas IP adreses. Es Aivaru personīgi nepazīstu, tikai esmu par viņu dzirdējusi no A.Balta.
    Joprojām, rūpīgi apdomājot, nesaprotu, kas tik neatbilstošs tēmai bija manā komentārā, lai to vajadzētu dzēst.
    Joprojām Grantiņa kungs nav devis pat mājienu, pamatojoties uz kādiem faktiem A.Balts būtu uzskatāms par neuzticamu. Faktus, lūdzu, faktus!

  21. Agnese saka:

    Un gribētu lūgt faktus arī par A.Andersona un J.Lapinska pretlatvisko darbību radio Merkurā. Jo neko tādu ne reizes neesmu dzirdējusi viņu pārraidēs pat sīkumos. Tāpēc arī piekrītu A.Balta rakstītajam un dzirdētajam par viņu darbību. Šādi smagi apvainojumi prasa pierādījumus, ja vien nav mērķis uzmest cilvēkiem dubļus, un tad lai nu attīrās.

  22. J.S.Jaunzeme saka:

    Piedosim LNF vadībai viņu pārkāpumus: alkohola lietošanu u.c. Es arī ieslīgu alkoholismā, kad nācās dzīvot alkoholiķu un narkomānu vidē. Māksliniekiem, raksttniekiem, radošai inteliģencei diemžēl nereti piemīt alkoholisms un bohēma. Tomēr tieši radošā inteliģence ir tā, kas tautas garu uztur možu. Radošie ļaudis ir tie, kas sapņo par “zilo tāli”, nevis sarauktu pieri skaita makā katru santīmu.
    .
    .
    Admins
    Droši vien zīlonis Āfrikas džungļos noticēs jūsu teiktajam, bet tikkai ne latvietis.
    Par kādām “zilām tālem” tad sapņo tautas apzadzēji: zālītes, peteri, dripes…., kuri caur/ar savu pēcnācēju rokām kļuvuši par miljonāriem…?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *