Helsinki-86 paziņojums vācu val.(Deutsch)

dok-1dok-2

You may also like...

1 Response

  1. NIKS FONTS TITULS saka:

    Patiesībā Latvijā izveidojusies POLITISKĀ APOKALIPSE – t.i. nav politiskās partijas, kura pārstāvētu Saeimā un REALIZĒTU latviešu tautas, LATVIJAS PAMATNĀCIJAS, TIESĪBAS UN TIESISKĀS intereses.

    Vienotība savulaik izmantoja situāciju, kad Zatlers nerosināja Saeimas atlaišanu, oligarhiem izzogot valsti, kad to tauta saskaņā ar SAVĀM tiesībām, ko tai dod Satversme, prasīja Zatleram rosināt atlaist “lietussargu revolūcijas” laikā, vēlāk Doma laukumā, kur uzstājās Zatlers (viena no organizētājām S.Ēlerte no Vienotības, Dombrovska padomniece šodien), vēl vēlāk politiskajos nemieros 2009.g. 13. janvārī.

    13/01/2009 nemierus radīja un izprovocēja Āboltiņa, Pabriks, Ēlerte, Štokenbergs u.c. Vienotības aktīvisti , lai pārņemtu varu. Tas tiem lieliski izdevies, turpinot komunistu varas pārmantotāju iesākto, apzogot tautu, izzogot valsti, tostarp SVF, PB, ārzemju kapitāla interesēs, piesedzot, atbalstot Godmaņa, Slaktera noziedzīgās darbības Parex pārņemšanā.

    Bet šodien faktiski Āboltiņa ir izsvilpta, Pabriks visu vainu, ka Latvijā kļūst aizvien sliktāk, noveļ uz Krieviju, Dombrovskis imitē eiro ieviešanu un “izgriež” rokas latviešiem, kam jāpamet Latvija, jo ar Vilku turpina saistību pret SVF, PB pildīšanu – parādu atdošanu, piesedzot Godmaņa, Slaktera noziegumus Parex pārņemšanā, valstij zaudējot Parex pārņemšanā vien 1.72 MILJARDU latu.

    Vilks, esot pie varas, nenocietās un izdarīja vēl vienu noziegumu pret tautu – apkrāpa pilsoņu kopumu, iedzīvotājus, sabiedrību stāstot TV medijos, ka ar Krājbanku viss kārtībā, kad Krājbankai draudēja bankrots, kādēļ, paklausot Vilkam, kā ministram, noticēja (tiesiski paļaujoties uz Vilka sacīto) iedzīvotāji, pašvaldības, zaudējot simtos miljonos latu, savlaicīgi neizņemot no Krājbankas – S.Anča, R.Pauls, Z.Liepiņš u.c. Vilka bezdarbības un krāpšanas rezultātā vēlāk Latvija, lai segtu kompensācijas Krājbankas bankrotā, no SVF aizņēmās vēl simtus miljonus latu. Zaudējumi Latvijas ekonomikai un finasēm ir divkārši – tika zaudēta nauda, gan neizņemot no Krājbankas, gan aizņemoties uz procentiem no SVF.

    NA, kura it kā pārstāv latviešu intereses, ir sīka, nožēlojamu cilvēciņu grupa, kura izmanto latviešus, lai atrastos Saeimā. NA izaugusi no tā saucamās Latvijas Tautas Frontes, kas, kā redzams šodien, bijis otrs Interfrontes spārns. Viena no redzamākajām LTF aktīvistēm bija Kalniete, kas par 7000 eiro algu mēnesī šodien smaida, pozē madijiem un mīļi Briselē sarokojas, sarunājas ar Ždanoku, Rubiku, Godmani, Zīli u.c. latviešu tautai naidīgiem spēkiem. Šiem cilvēkiem NAV domstarpību. Kalniete jau skaidri saka – SC un Vienotība būs pie varas nākotnē – bijušo komunistu kliķe, kas kopā joprojām ir pie varas un piekopj genocīdu (genocīds ir ne tikai kādas cilvēku grupas vai tautas fiziska iznīcināšana, bet arī “tādu dzīves apstākļu apzināta radīšana, kas vērsti uz tās pilnīgu vai daļēju iznīcināšanu, garīgu kropļošanu vai dzimstības apturēšanu) pret latviešu tautu, tā jau 500 000 apjomā pametusi un turpina pamest Latviju.

    Vienotības līdere Āboltiņa, kā bijusī komuniste, pēc pēdējās ievēlēšanas Saeimā noskūpstīja Ušakovu, ko, kā politisko simbolu, redzēja TV skatītāji – Ušakovu, krievu okupanta dēlu, Putina draugu. Tālāk Vienotība realizē Rīgas pārkrievošanu, ar pirmo soli aiztaisot robežu, lai krievi Latgalē nevar ievest preces no Krievijas, kas ir krietni lētākas, ar mērķi iebūvēt pamatu likumdošanas iniciatīvai krievu pārcelšanai uz Rīgu. Vienotības, Āboltiņas, vadībā tika pieļauts valodu referendums, Vienotībai un SC noskaidrojot, cik latviešu PAGAIDĀM VĒL nešaubās, ka vienīgā valsts valoda ir latviešu valoda. Nākošajā solī Vienotība ŠODIEN organizē likumdošanu, lai krievi no Latgales var pārcelties uz Rīgu, valstij izmaksājot pārcelšanās naudas. Vienotības politikas rezultātā krievi Latvijā var iebraukt neierobežotā skaitā, pērkot īpašumus ar radiem un neradiem JAU šodien.

    Vislielāko nelaimi Latvijai nes NA politika, kura ar valsts varu sadarbojas pret LRTT (Latvijas Republikas Tautas Tribunālu), pret kuru pastāvošais režīms Latvijā izvērš aktīvas darbības, pārmetot LRTT varas uzurpāciju. Aktīvās darbības ir tās, ko veic LV ārvalstu institūcijas, SAB, DP, gan noklausoties, gan izsekojot , gan reāli speciālām darbībām kaitējot LRTT aktīvistiem, kuru VIENĪGAIS „noziegums”, ko pieraksta un safabricē pašreizējie varasturi Latvijā, ir cīņa par LATVIEŠU TAUTAS TIESĪBĀM UN TIESISKAJĀM INTERESĒM DZĪVOT LATVIJĀ, LATVISKĀ UN VALSTS SAKĀRTOTĀ VIDĒ AR LATVIJAS UN LATVIEŠU NĀKOTNI, TIESĀJOT un sodot tos, kas līdzīgi VIENOTĪBAI un Kalnietei veic noziedzīgas darbības pret Latvijas un latviešu tautas patiesajām interesēm.

    Vēlreiz atgādinu, ka pats personīgi NEKAD neeesmu sastāvējis, nesastāvu nevienā politiskā organizācijā, partijā vai kustībā, neesmu NEKAD balsojis ne par vienu no Latvijas politiskajām kustībām, partijām, personālijām, esmu balsojis PRET LV iestāšanos ES, PAR iestāšanos NATO.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *