Kas ir genocīds un kā to atklāt

H-86-3Pienāks diena, kad uz karātavām vilks tos, kuri veikuši genocīdu pret latviešu tautu.

Varam ar pārliecību sacīt, ka daudziem pa bikšu apakšgaliem tecēs nenosakāmas izcelsmes šķidrums, bet tas nepaglābs šos neliešus no taisnīga soda.

Par genocīda veikšanu ir tikai un vienīgi viens soda mērs- tas ir nāvessods.

Piemēram, Sadamam Huseīnam un viņa līdzskrējiem tika izpildīts ASM-pakarot.

Pasaules sabiedrība to uzņēma ar sapratni, pat gavilēm.

Kā noteikt, vai kāda persona ir veikusi genocīdu ? Ir sarežģītas metodes, bet Latvijas gadījumā tās ir “izskaitļojamas” ļoti vienkārši. Minēsim pirmāk pašus smagākos gadījumus. Tādiem: Godmanim, Borovkovam, Šķēlem nekāda tiesa nav vajadzīga, jo viņu noziegumi rakstīti viņu zvēru purnos.

Viņiem sods tiks izpildīts starptautisko novērotāju klātbūtnē.

Jānis Straume

FOTO: Tas ir tikai laika jautājums, kad šis alkoholiķis un genocīda īstenotājs pret latviešu tautu saņems ASM.

Vidējie gadījumi varētu būt, teiksim, bijušais deputāts Jānis Straume. Vai viņš ir veicis genocīdu pret latviešu tautu un ir pelnījis ASM ? Protams, ka viņš ir veicis genocīdu un tiesājams ar augstāko soda mēru. Civilizētā pasaulē šāda veida noziedznieki tiek pakārti, kā jau šeit pieminētais Sadams H.

Tātad, kāda ir mēraukla genocīda noteikšanā miera laikos ?

Runa ir par varas iestādēs strādājošajiem. <: Tiek fiksēts šī cilvēka konto stāvoklis un dažāda cita veida īpašumi. Ja šī cilvēka mantiskais stāvoklis viņa “valdīšanas” laikā ir krasi uzlabojies, bet tautas materiālais stāvoklis ir krasi pasliktinājies, tad šī persona ir pieskaitāma pie genocīda īstenotājiem pret paša tautu.

i.godmanisTātad, bijušais deputāts Jānis Straume ir tiesājams par genocīdu, kuru viņš ir veicis pret paša tautu. Viņš savtīgos nolūkos ir izmantojis ieņemamo amatu. Tas tikai ir laika jautājums, kad viņam tiks izpildīts ASM. Tas pats attiecas arī uz “īsto letiņu” Kārli Šadurski. Viņa materiālais stāvoklis ir krasi uzlabojies, kamēr tautas krasi pasliktinājies. Tas attiecas arī uz Dombrovski, Āboltiņu, Vaideri un daudziem citiem valdības locekļiem un deputā-teļiem, kuri skatījušies acīs cionistam un slepkavam Godmanim un balsojuši “īkšķa” virzienā.

FOTO: Šis komunists, slepkava un KGBists ir pelnījis tūkstoškārtīgu pakāršanu. Viņš ir veicis prātam neaptveramu genocīdu pret latviešiem. Apzadzis tautu par miljardiem un ceļ objektus 11 pasaules valstīs.

Nolādēts lai ir šis sātanists- Antikrista uzticīgais kalps !

Izrēķināšanās ar visiem šiem tautas “kalpiem” būs drausmīga, bet taisnīga.

Viss notiks pēc Starptautiskajiem Likumiem un starptautisko ekspertu uzraudzībā. Tā būs paraugtiesa un brīdinājums citām valstīm, kuras neievēros cilvēktiesības.

LRTT nevienam nedraud, bet atgādina, kāds liktenis sagaida noziedzniekus, kuri šodien pārvalda Latviju un veic genocīdu pret tās tautu.

Uz tikšanos Tiesas dienā, nožēlojamie 4.maija kliķes noziedznieki.

LRTT  30.01.12

You may also like...

6 komentāru

  1. 4.maija politmafija saka:

    Pasaulē vēl nav bijis tāds gadījums kad vieni un tie paši cilvēki(necilvēki) varētu mainīt sistēmu vai iekārtu.
    Uz Domu laukuma uztaisa teijāteri un pasaka ka nu esiet brīvi no 50 gadu darba sataupītās naudas,konfiscēto zemi noņem un pārdod kaut kādiem ārzemniekiem ,saved vecus lūžņus,neēdamu pārtiku,sintētiskās lupatas un daudz,daudz citas briesmas.Bet pūlim baram pateikts ka nu esiet brīvi un nu variet plivināt karogu,20 gadu garumā turpinās genocīds pret latviešu tautu.
    Jautājums LRTT ,vai ved uzskaiti par noslepkavoto,pašnāvības,pazudušo,pārdoto,neskoloto,izbraukušo,aplaupīto, atņemti dzīvokļi,tiesu zvērības pret cilvēkiem un daudz citām zvērībām.Šobrīd jau vēl ir maz nosaukti slepkavas bet galvenais viņu atbalstītāji vēl nav uzskaitīti,nebūs atbalstītāji slepkavām, nebūs noziedznieku.
    Kas tad šobrīd ir,vai brīvība,vai genocīds???

  2. Andris saka:

    Latvijā ASM izpaužas kā ieraksts Latvijas Vēstnesī.

  3. ag saka:

    Latvietis nekad vācu formu nevalkās,tikai ebrejs var šobrīd valkāt visādas formas,apsaukāt visādi žīdus,visiem zināmos viņu,,darbus,, atreferēt ko jau katrs zina,bet par nezināmiem,,darbiem,,ir klusums.Latvijā tādu ebreju nav kas izpaustu viņu nekrietnos darbus,bet Krievijā tādi ir kas atmasko viņu tālākos nodomus.Žīdi lamā un apsaukā tikai židus ar aprēķinātu nodomu.
    Tagad ir tādi klubi kur dzeltenos cenšās pārvērst par Baltiem(tas viņiem nekad neizdosies),kur skolo ka zemnieki muļķi un mirstīgie,bet tie bija pirmie kas prata lasīt un rakstīt, ,,aristokrāti,, kaut kā varēja redzēto uzmālēt,tie esot nemirstīgie.

  4. Eduards Lunis saka:

    Re kā latvijā varturi mēģina noturēties pie varas! Jau gatavi samazināt ierēdņu ,saeimas deputātu skaitu-ka tikai nav jāstājas TRIBUNĀLA priekšā!
    BET PAR ŠIEM NOZIEGUMIEM,KO VIŅI PASTRĀDĀJUŠI-NEVAR UN NEDRĪKST BŪT NEKĀDĀM ATLAIDĒM!
    PILNĪBĀ PIEVIENOJOS LRTT!

  5. Pietuka Krustiņš saka:

    AG te ir rakstīts par ASM un karātavām .

  6. Miervaldis saka:

    grantiņ – tu esi zīlnieks?Kā tu tik droši zini, kāds sods būs šiem neliešiem?Es nevaru droši atbildēt, kāds sods sagaida Straumi, bet es domāju, tas noteikti būs nāvessods, par sadarbību ar Latviešu tautas bendēm!Vai šis šmurgulis maz apzinās, kam viņš zābakus pucē?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *