L. Stūre. Okupantu pāragrie prieki

lotārs Stūre 1 - KopieDaži okupantu ieklīdeņi nevar sagaidīt 18.februāra referendumu, kad piepildīsies viņu ilgas par rusifikāciju, kādu piedzīvojām okupācijas terorā.

To gadu mijā jau priekšlaicīgi centās īstenot SIA Stars Latvia, organizējot bērniem sarīkojumu VEF Kultūras pilī ar salaveci, sniegbaltīti ,sniega vīru un lapsu. Viss sarīkojums notika 100 % okupantiski, kaut par to agrāk nekas netika minēts.

Tas tādēļ , lai piekrāptu un pievilinātu ari latviešu bērnus, kuri svešo okupantu “riešanu” nepārvalda.
Parasti salavecis bērnus sagaida ar dāvanu maisu, žagariem, dzejolīšu deklamēšanu, bet tas viss šoreiz izpalika. Vienīgi bērniem, kuri saprata svešās okupantu komandas, lika staigāt pa zāli un viss .

Kaut bija izreklamētas atrakcijas un pārsteigumi. Cena par šo svešo, 1 stundas murgu nebija maza, 10 lati. Vai tiešam ar to skopajam kolonistu salavecim nepietika, lai bērnam kaut vienu konfektīti iedotu, uz kuru tik ļoti tika gaidīts?
Vai tiešām svešie okupantu ieklīdeņi nevarēja pagaidīt līdz 18.februāra referendumam,kad visi pārkrievošanas sekas
likumīgi izjutīsim uz savas ādas (Vismaz viņi tā domā).
SIA Stars Latvia ir jauna firma, kas dibināta 5.jūlijā 2011 gadā. Vai tiešām tai nebija labāk saukties īsā vārdā un Latvia nomainīt ar slāvisko Krieviju ?
Bet ko par šo pāragro pārkrievošanas murgu teiks Valsts Valodas Centrs, kuram jau nosūtīju informāciju ar lietišķiem pierādījumiem ?

Lotārs Stūre. 04.01.2012

You may also like...

11 komentārs

  1. AG saka:

    Okupācijas sekas tas ir, Lotār!

  2. Kārlis saka:

    Turies Lotār, cīņai sveiks!

  3. LS saka:

    Paldies Kārli. Es sevi uzskatu par latvieti un uz mani šis sauklis neattiecās. Bet latvju tautai jabut vienotai aizstāvot savu mātes valodu. Tāpat mums visiem kopīgi 18. februārī vienoti jasaka NĒ nolādētam okupantu un žīdu naidam pret mūsu tēvu zemi. Ja par to nobalsos miljons latviešu tas parādīs pasaulei mūsu tēvu zemes mīlestību un stingru mugurkaulu nacionālo vērtību aizstāvēšanai. Latviska Latvija ir mūsu nākotne, jo kangari nevar valdīt mūžīgi. Kopā uzvarējām Atmodā un to veiksim ari tagad.
    Starp citu ne šis raksts , ne ari mīlīgāks variants nebija pieņems Draugiem portāla cenzoriem , jo viņu SC un kremļa maizes tēviem tas nebija pa spalvai un šo nelietīgo pārkrievošanas gadījumu labāk bija noklusēt.
    Vispār kaut ko šajos laikos publicēt ir ļoti grūti.

  4. LS saka:

    Gribu piebilst , ka VVC es iesniegumā aizsūtīju ari video, ka pirādījumu un ceru, ka urliskais okupantu bordelis SIA Stars Latvia saņems pēc nopelniem . Latviju latviešiem !

  5. Skorceni saka:

    Tad,iet balsot pret vai ignorēt referendumu!???

  6. Skorceni saka:

    Referendums jāapmeklē vai nē?

  7. Skorceni saka:

    Apnikušas jau žīdu un komunistu izdarības,jo vairāk zini,jo lielāks riebums pret tiem…Tautai ir jānomaina visa tā zagļu banda,kas sēž saimā pie siles…cik tad var!!!!!

  8. Eduards saka:

    Pareizi ,,Skorceni”-apnikuši ,cik tad var! Un sniegt iasniegumus ,lūgumus var tikai -labākā gadi’jumā naivie!
    Aicinām VISUS gatavoties uz VISLATVIJAS PROTESTU-4. maijā-turpat,kur jau pulce’jamies 20 gadus atpakaļ…
    Latvijas Glābšanas komisija

  9. Miervaldis saka:

    Drīz jau nebūs jāgaida, kad mūsu valdības cūkas atļaus šeit ievest krievu armiju, nu un tad tie krievi šeit varēs riet viņu kastrēto suņu vaukšķos, nu un mēs tik vien klausīsimies?!Vajag krievu kaulus salauzt jau laikus, trennēties un trennēties, kamēr vēl nav par vēlu, tas ir jādara, nav jāpieļauj, kad krievu ieklīdeņi ņirgājas pat par mūsu bērniem!Ir jāpērk visiem prātīgajiem Latviešiem ieroči, jārūda miesa, un beigās jāizsit kādam krievam zobi!Protams tam, kurš ir tas okupants, tad kāda būs bilde?Vieni paši Latvieši netiks galā tas tiesa, nu bet tie varturi, kas pieļauj, kad ņirgājas šie svešie izkārnijumi par Latviju, un Latviešu tautu, tik piekauti, un iemesti cietumā pie šiem atkritumiem, tik vien ar tādu atšķirību, kad krievus vedīs uz krieviju, bet kangarus uz šautuvi!Bet pagaidām tauta paliek bez spēka, gluži kā Lāčplēsis ir palicis bez ausīm, taču tas nenozīmē, kad Latviešu tautai nav tiesību šo Latvijas bendēšanu apturēt!Jā, tieši tā!Ir jāsit tās krievu kremļa gļotas, un ar auglīgiem panākumiem!Dariet Letiņi to droši!Es jūs aizstāvēšu, es par jums atbildēšu!Un tas ir jādara, jādara jau laikus, pirms krievu tankiem (….) Krievu nepacietība ir viņu augstākās bezkaunības forma, un kauns viņiem tik vien būs, kad speciālo uzdevumu vienība viņus visus apsitīs un iztrenkās no viņu pļēguriem!Un tas viss ir jādara, un jādara tādēļ, kad krieviem būtu par ko kaunēties vispār (!) jo var Latviešiem tā pēdējā mohikāņa stunda var arī pienākt!Un vēl – Latvieši nekad nav bijuši bezkaunīgi!Pat savu tēvzemi viņi nav varējusi noturēt!Taču atrodas vienmēr tautā vadonis, kurš modina, un vieno savu tautu, labi – mani par šito rakstu DP drošvien nogalinās, bet grantiņš datus par mani nedos!Vai ne Grantiņ?Vadonis stāda par piemēru savas tautas labākos vīrus, tie ir vīri, kuri iedvesmo savu tautu, un rūdīt dzelzī savu valodu, tā kad nevar ne izkamt, ne sagrābt!Bet toties, kad Latvieši organizēsies, un pateiks atklāti krievam – “vācies atpakaļ u savu tundru”, tad tā nebūs bezkaunība, un krievam būs paveicies, kad tiks cauri uz krieviju ar to vien!Tādi vīri ir Linards Grantiņš!Es gribu lai visi Latvieši būtu tādi!

  10. Miervaldis saka:

    Jā Stūre, izdari tā.Lai tiem slāvu ieklīdeņiem bietē tiek!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *