J.Reiniks. Politiski represētie ir fašistu banda

LRTT 1LRTT uzdrošinājās pajautāt DP šefam Reinikam:”Kā jūs uztverat politiski represēto prasības:apturēt krievžīdu fašistu Lindermaņa, Osipova un Ušakova nelikumīgās akcijas ?”

DP šefs J. Reiniks atbildēja īsi, bet saprotoši:”“Politiski represētie” ir represēti par PSRS likumu pārkāpšanu, tātad, ir uzskatāmi par noziedzniekiem, kuri nekādas prasības nedrīkst izvirzīt. LR DP darīs visu, lai šie fašistisko prasību prasītāji nonāktu tur, no kurienes tie nedrīkstēja atgriezties.”

Jā, Reinika atbilde neprasa paskaidrojumus.

Šeit variet lasīt “fašistisko elementu” nelikumīgās prasības. Izlasiet, tad arī pārliecināsieties cik tās ir absurdas. LRTT iepazinās ar šo noziedznieku “memorandu” un pilnībā piekrīt DP šefa Jaņisa Hujonoviča Reiņiksa teiktajam:

Ierobežot pretlatvisko darbību!

imagesCAIA4U8Q

Foto: “Šeit šiem “neliešiem”, politiski represētajiem, ir jāatrodas, nevis jāmaršē pa našas Rīgas ielām,” saka Jāņis Hujonovičs Reiņiks.

Latvijas Politiski represēto apvienība (LPRA) – cilvēki, kas cietuši no okupācijas režīmiem, – ir norūpējušies par stabilitāti un dažādu Latvijas Republikai lojālu tautību cilvēku saskaņu mūsu valstī brīdī, kad šos Latvijas pastāvēšanai un attīstībai vitāli svarīgos elementus apdraud novembrī aizsāktā agresīvā kampaņa par krievu valodu kā otru valsts valodu.

Šī akcija pašos pamatos vērsta pret Latvijas kā latviskas, neatkarīgas, demokrātiskas valsts pastāvēšanas jēgu un būtību: nodrošināt latviešu nācijai pastāvēšanas un attīstīšanās iespēju, kādas tai nav un nebūs nevienā citā valstī. Divu valsts valodu ieviešana ar likumu noteiktu latviešu valodu neprotošās, mācīties un lietot negribošās minoritātes privilēģijas un valsts nācijas diskrimināciju. [..]

Bet Satversmes grozījumu prasītāju īstenais mērķis jau arī nav rūpes par krievu valodu un krievu minoritāti. Viņu destruktīvie mērķi skaidri redzami vēsturiskā kontekstā: divdesmit gadus kopš mūsu valstiskās neatkarības un Satversmes darbības atjaunošanas jautājums par otru valsts valodu nebija aktuāls, izskanot vien atsevišķu politiķu populistiskos paziņojumos. Tūkstošiem cittautiešu ieguvuši Latvijas pilsonību, apliecinot labas valsts valodas zināšanas. Latvijā izmainījusies demogrāfiskā situācija, palielinoties pamatnācijas pilsoņu īpatsvaram. Būtiski bija mazinājusies etniskā spriedze.

Veselu mēnesi krievvalodīgā informatīvā telpa pieaugošā intensitātē tika pārplūdināta ar klajiem meliem un nacionālo naidu kurinošiem propagandas materiāliem. Ir jābūt aklam, lai neredzētu šīs akcijas saikni ar organizatorisku centru Krievijā. (Tāds ir arī Krievijas demokrātiskās inteliģences pārstāvju un parlamenta deputātu viedoklis.) Par to liecina arī kampaņas vērienīgais finansējums. Ir skaidrs šīs kampaņas inspirētāju patiesais mērķis – izraisīt Latvijā etnisku spriedzi un nacionālus konfliktus, lai sekmētu Krievijas impērisko ambīciju realizāciju. [..]

Novembra kampaņas pieaugoši agresīvais raksturs (īpaši Vladimira Lindermana videofilma – nacionālā naida kurināšana, kas prasa tiesībsargājošo iestāžu rīcību atbilstoši likumam) liek domāt, ka šai lielformāta provokācijai sekos arī citas.

Tādēļ par īpaši nosodāmu uzskatām Rīgas mēra un citu politiķu bezatbildīgo rīcību: pilsētas galvas pienākums ir neatkarīgi no savām politiskajām interesēm sekmēt stabilitāti un dažādu nāciju cilvēku saprašanos viņam uzticētajā pilsētā.

Latvijas Republika ir demokrātiska valsts, bet demokrātija nav visatļautība! Mēs prasām Latvijas Valsts prezidentam, Saeimai un valdībai:

1. Visus latviešu politiķus atteikties pilnībā no krievu valodas lietošanas Latvijas medijos un publiskajā telpā, ar to rādot svarīgu priekšzīmi visai tautai.

2. Ierobežot krievisko mediju, it īpaši TV5, pretlatvisko darbību.

3. Izskatīt jautājumu par Satversmes aizsardzības biroja un Drošības policijas bezdarbības iemesliem pašreizējā valsts apdraudējuma apstākļos.

4. Darīt visu nepieciešamo, lai Latvijas televīzija un Latvijas radio konkrēti un aktīvi aizstāvētu LR kā latviešu valsts nacionālo ideoloģiju.

5. Steidzami jāizstrādā Latvijas valsts Nacionālā stratēģija.

6. Noskaidrot, kāpēc mūsu valstī tika ielaists atpakaļ Lindermans, un izmantot likuma spēku šā cilvēka darbībai, kurinot nacionālo naidu.

imagesCACJAHPQ

Foto: “Šos vagonus mēs esam saglabājuši perfektā stāvoklī, jo zinājām, ka tie vēl noderēs,” saka Krievijas spiegs Jaņis Vaginovičs Šubkins(j.kažociņš), kurš dienējis Dižbritānijas armijā.

Vienlaikus mēs apliecinām savu solidaritāti ar visiem Latvijas iedzīvotājiem neatkarīgi no tautības un aicinām apvienot spēkus mierīgai valsts attīstībai mūsu visu kopīgo interešu vārdā. Prasām arī maksimāli ātri Latvijā ieviest elektroniskā paraksta iespēju (kāda ir Igaunijā), lai iespējamā referenduma gadījumā nodrošinātu dalības iespēju arī tiem pārsimts tūkstošiem Latvijas pilsoņu, kas – arī mūsu valdību tuvredzīgās politikas dēļ – aizbraukuši darba meklējumos uz ārzemēm.

=============================================================

Šeit redzamie 12 lopi cilvēku izskatā(tikai daļēji cilvēku izskatā) iestājas par krievu valodas dominanci mūsu Tēvzemē. Viņi dāsni, ignorējot Satversmi, piešķīra latviešu tautas slepkavām līdzekļus parakstu vākšanai !

V.Dombrovskis premjerministrs, aizsardzības ministrs Artis Pabriks, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, finanšu ministrs Andris Vilks, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, labklājības ministre Ilze Viņķele, satiksmes ministrs Aivis Ronis, veselības ministre Ingrīda Circene, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs un zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

Rihards KozlovskisIvans DombrovskisArtis PabriksEdgars RinkevičsDaniels PavļutsAndris Vilks

Roberts ĶīlisIlze ViņķeleAivis RonisIngrīda CirceneEdmunds SprūdžsLaimdota Straujuma

NOVĒLĒSIM: “Lai viņus Velns parauj uz mūžu mūžiem !!!”

==============================================

Pilsoņi represētie, kā lai šie divi- SAB un DP “kantori” iestājas pret noziedzniekiem, ja ir šo noziedznieku barveži !!!

Kažociņš-ZirgasmieklsReiniks -žurkuģimisFoto: Šeit skatāmi divi latviešu izcelsmes lopi: žurkuģīmis Jānis Reiniks un zirgasmiekls Jānis Kažociņš. Abi ir Krievijas specdienestu aģenti. ASV vēstniecībai tas ir zināms…., bet kā redzams, tad ASV ir ieinteresēta Latvijas valsts iznīcināšanā.

Abiem šiem latviešu izcelsmes šakāļiem rokas līdz padusīm ir notraipītas ar latviešu asinīm. Šeit teiktais atbilst patiesībai, jo nāk no ASV izlūkdienesta…

NOVĒLĒSIM: “Lai viņus Velns parauj uz mūžu mūžiem !!!”

13.12.2011

You may also like...

23 komentāru

  1. Janka saka:

    Ļaunums mūs cenšas iznīcināt…

  2. AG saka:

    Neticu gan, ka Reiniks tā būtu atbildējis, lai gan draņķis viņš, protams, ir liels.

  3. annamarija saka:

    Es i-netā lasīju represēto vēstuli. Tā bija adresēta daudziem kantoriem; vai kaut viens ir atsūtījis arī oficiālu atbildi?
    Reinika atbilde tikai apstiprina uzskatu, ka 4. maija režīms ir tā pati okupācijas vara, kas transformējusies vien tiktāl, ciktāl “viņējie” var zagt, laupīt un shēmot. Bet visi SAB, DP uc represīvie orgāni paredzēti vienīgi nacionāli noskaņotu latviešu ķerstīšanai.

  4. skats saka:

    Neapšaubāmi, ka pie politiski represētajiem piederēja arī 1983. gadā notiesātais Gunārs Astra. Astra būtu sejā iespļāvis Jānim Reinikam par šādu atbildi. Šī atbilde liecina, ka tā kā Latvijā nav veikta deboļševizācija, tad pie varas palikuši tie paši nodevēji un latviešu tautas žņaudzēji, kas Padomju okupācijas laikos jaunietim ar izcilām spējām neļāva mācīties augstskolā, aizstāvēt disertāciju, saņemt labu darbu – ja viņš nestājās komunistiskajā partijā, ja viņam gadījās nepareizie radi vai mājās, nedod Dievs, atrada nepareizo literatūru, ja mācījies svešvalodas. Daudzi no viņiem ar visu augstāko izglītību, pat sarkano diplomu, bija spiesti strādāt par šoferiem, sargiem vai lopkopjiem tikai dēļ tā, ka viņiem neļāva strādāt citur – viņus atzina par nepareiziem.

  5. Dakters saka:

    Bet tagad , uzdošu jautājumu!!!!
    Kāpec nav neviena reala tiesas procesa šai jautajumā?????

  6. black_joker saka:

    kur tas vēstules oriģināls ? Atkal autors nosapņojis būs tādu DP atbildi- tāda oficiāla atbilde izraisītu tādu skandāls, ka visas banku krīzes aizmirstos uz kādu laiku……….

  7. Kalvis saka:

    Autor, iekopē (vai ieskanē) mums Reinika atbildes vēstuli šeit, vēlamies zināt, vai Tevis teiktais atbilst patiesībai? :)

  8. labs muah saka:

    Janka,ag,kalvis,black_joker,dakters un daudzi citi ir šo slepkavu atbalstītāji(ir daudzi kas piedzied,bet tie nu rok pavisam dziļi).Visvairāk jau jābaidās no atbalstītājiem,kamēr būs viņu atbalstītāji slepkavu eksistēšana droša.

  9. Dakters saka:

    Zināšanai!!!!
    Es te netaisos nevienu ne atbalstīt ne ari aizstavēt.
    Jautaju vēl reiz ,kad būs reali tiesas darbi, nevis te ,kā pa miskasti ņemtie un velti tukšus salmus kūlt.
    Vai tas vismaz ir skaidrs,KO ????

  10. Dakters saka:

    Nākamgad atbalstu 307,7 tūkstošu latu apmērā filmu uzņemšanai Rīgā no pašvaldības saņems Krievijas filma par Latvijas šahista Mihaila Tāla biogrāfiju, kā arī Somijas filma par ebreju kopienu Otrā pasaules kara laikā Somijā, pavēstīja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā.

    Un te ir atbilde ,kam maksājam un kam liecam savas galvas,
    Grantiņ, Tu tak tīri labi to visu saproti ,tad kāpēc Tev vajag vēl radīt letiu starpa kaut kadu sadomātu naidu un škelšanos???

    Ej uz Antonijas ielu un tiesājies uz nebēdu, bet šeit izskatās pēc tadas kompjuter spelītes , kaut ko uzraksti un tad skaties kāda ir reakcija.
    Jēga tam visam ir kāda,
    Vai patiesi ceri ka būsi pie tām karātavām un karsi tava uztverē kaut kādus nodevējus, bet kas tad esi Tu pats??????

  11. Miervaldis saka:

    PATS TAS REINIKS IR SūDA OKUPANTU UN čIGāNU KURPJU UN PAKAļU LAIZīTāJS! DIEZ VAI REINIKAM IR VīRIEšU MīLESTīBA UZ KAžOCIņU? Jā, Jā, VIņš KOPOJAS AR VISIEM, KURI IR PASPēJUšI IZZAGT VALSTI!TU REINIK, TU SūDS, TU PADOMJU PEDARASTA GABALS, TAVA SMIRDOņA NāK GAN PA MUTI, GAN PA VISāM VīLēM āRā, JO LABI ESI MāCīTS KREMLī, LABI GAN!jO TIK VIEN KREMLī RūDīTS OKUPANTU PAKAļLAIžU SūDS, VAR UZDROšINāTIES PUBLISKAJā TELPā, MAZUS BēRNUS UN ZīDAIņUS (PREPRESIJāS GāJA BOJā ARī GRūTNIECES UN SIMRGALVJI), NOSAUKT PAR NEZ KāDIEM TUR “FAšISTIEM”.ES TO SAKU, LAI AIZVēRTU TEV REINIK SAVU SMIRDīGO MUTI, UN ES TIEšāM CERU, KAD TEV VIENREIZ, PAR šāDIEM VāRDIEM, KāDS REPRESēTAIS SALAUZīS žOKLI, JO ESI PIETIEKAMI KREMLī MāCīTS!

  12. Garāmgājējs- Dakters saka:

    Ko tu “ganies” šajā lapā, ja tev nekas nepatīk.Tie ir žīdiskās čekas paņēmieni, kādus tu piekop.Palasi DIENU vai VESĶI un atslābsti.Vai tu patiešām domā, ka varēsi ietekmēt Grantiņu ?

  13. vēsture saka:

    Vispārzināms fakts, ka starp politiski represētajiem bija arī ļoti mazi un nevainīgi bērni.

    Tātad DP šefs J. Reiniks atbildēja īsi, bet saprotoši:”“Politiski represētie” ir represēti par PSRS likumu pārkāpšanu, tātad, ir uzskatāmi par noziedzniekiem, kuri nekādas prasības nedrīkst izvirzīt. LR DP darīs visu, lai šie fašistisko prasību prasītāji nonāktu tur, no kurienes tie nedrīkstēja atgriezties.”

    Kādam gan Jānim Reinikam jābūt neģēlim, lai mazus bērnus uzskatītu par noziezniekiem?

    – Likumus nedāvina Dievs, likumus raksta cilvēki. Vārds ‘’likumīgi’’ nenozīmē to pašu, ko vārds taisnīgi. Ja noziedznieku banda kādā valstī sagrābj varu, bet tas var notikt pat vēlēšanu ceļā, tad viņi izdod likumus, kas izdarītos noziegumus akceptē un salaupīto legalizē. – Andris Kolbergs.

    Tagad nav nekādu šaubu par to, ka Latvijas valsti pārvalda krimināli politiska mafija un Jānis Reiniks pieder pie šīs politmafijas.

  14. Dakters saka:

    Paldies, garāmgājējiem utt.
    Lai veicas , un netaisos ne ko ietekmēt ne arī kādu te pamācīt.
    Izteikt šeit savu viedokli ir tik pat kā sevi apgānīt.
    Visur kur vien palasi , ir vieni čekisti un kremļa aģenti.
    Neviļus rodas jautājums ,Kas tad Jūs cienijamie esiet paši,,????
    Un man ir pilnīgi vienalga , saukājat zākājaties cik vien Jums tīk,
    Uz veselību.

  15. black_joker saka:

    “labs muah” un “vēsture”- un atkal rejat kā šakāļi, bet nespējat atbildēt uz jautājumu- kur DP šefa vēstules oriģināls vai audioieraksts???? Ja nav, tad nav ko stulbības fantazēt- šoreiz jau autora apgalvojums velk uz krimināllietu. Tad, kad DP paņems ciet par sava šefa apmelošanu, tad varēsiet blakus raksta autoram uz beņķa tiesā sēdēt- incanti, ko tad dziedāsiet par dziesmu?

  16. Jancis > black_joker saka:

    Šaubos, vai viņi ķers ciet kādu pustraku Vācijas pilsoni! :D

  17. Jancis saka:

    Bet vēlos piebilst arī, ka es nekādā veidā neattaisnoju un neatbalstu DP un netaisos to darīt!

  18. Garāmgājējs saka:

    Visi cepās kā nenormāli, ja būtu izlasījuši Reinika un Kažociņa “tēva” vārdus, tad saprastu par kādu “prozu” ir runā. Starp citu, šo kantoru bezdarbība, bet pareizāk būtu teikts;apzināta darbība,ļaujot kolonistiem graut Latvijas valsti nozīmē to, ka Reiniks un Kažociņš klusībā saka to, kas šajā “intervijā” rakstīts. DP un SAB ir Krievijas slepeno dienestu vadītas iestādes. Par to variet nešaubīties.

  19. Dakters saka:

    Iesaku labak nomierinaties un sākt lasīt ko mierīgāku.

    http://www.manizurnali.lv/

  20. Kristers V saka:

    Man liekas, ka šīs lapas veidotājus būtu lietderīgi ielikt uz pāris gadiem aiz restēm. Vai arī attiecīgā profila ārstniecības iestādē, ja vaina ir medicīniska.

  21. informācija saka:

    http://www.kompromat.lv/

    2011.11.16 kompromat.lv publicē Rīgas mēra Nila Ušakova saraksti ar krievijas vēstniecības pārstāvi Aleksandru Hapilovu, kurš tiek turēts aizdomās par spiegošanu Krievijas interesēs.

    2011.11.18 pret kompromat.lv tiek uzsākti nepārtraukti hakeru uzbrukumi, kas vēl aizvien nav beigušies.

    2011.11.21 kompromat.lv par uzbrukumu portālam vēršas Ekonomikas policijas Kibernoziegumu apkarošanas nodaļā, bet nekāda aktivitāte no atbildīgā inspektora Aleksandra Bebra (ALEKSANDRS BEBRIS) netiek izrādīta.

    2011.11.22 pēc ziņām portālos par kompromat.lv uzlaušanu Latvijas IT drošības incidentu novēršanas institūcija CERT.LV sazinās ar kompromat.lv un piedāvā palīdzību incidenta risināšanā. Izskatot log failus, CERT.LV izdodas identificēt uzbrucēju, un CERT.LV ir gatavs vajadzības gadījumā piedalīties lietā liecinieka statusā.

    2011.12.03 inspektors Aleksandrs Bebris paziņo, ka Kibernoziegumu apkarošanas nodaļai ir svarīgākas lietas, kas jāizmeklē, un nekādas tālākas izmeklēšanas darbības netiek veiktas, kaut arī iesniegtie pierādījumi ir vairāk nekā pietiekami vainīgo aizturēšanai.

    2011.12.14 inspektors Aleksandrs Bebris uzaicina kompromat.lv servera uzturētāju Edmundu Zālīti sniegt liecības kompromat.lv uzlaušanas lietā. Inspektoru Bebri sevišķi interesē kompromat.lv servera tehniskie parametri, kā arī tas, vai tiek veikta rezerves kopēšana. Tāpat inspektors vēlas uzzināt arī piekļuves paroles, kuras, pamatojot ar drošības apsvērumiem, netiek atklātas.

    2011.12.15 plkst. 12:30 Kibernoziegumu apkarošanas nodaļas inspektors Aleksandrs Bebris ar vēl trim policijas darbiniekiem maskās ierodas Pasaules tirdzniecības centra telpās un, ar lauzni uzlaužot durvis, iekļūst interneta kluba telpās. Pēc pusotras stundas policisti dodas prom, līdzi paņemot kompromat.lv serveri, serveri ar uzrakstu “backup” un divus optiskos diskus ar uzrakstu “Norton Systemworks 2005” (spriežot pēc protokola, kas rakstīts, izmantojot sliktas kvalitātes koppapīru). Kratīšanu pieprasījis VP GKPP ENAP 4. nodaļas izmeklētājs Nauris Liepiņš un akceptējis tiesnesis Rinalds Silakalns. Kratīšanā piedalījies Aleksandrs Bebris un Pēteris Reinfelds.
    Vienlaikus savā dzivesvietā tiek aizturēts kompromat.lv žurnālists Leonīds Jākabsons.

    kompromat.lv vārdā

    Edmunds Zālīte
    edmunds.zalite@gmail.com

    http://kompromatlv.wordpress.com/

  22. Kristers V saka:

    Mani nošaut un izmest būtu drīzāk man noderīgi, nekā bezcerīgi ar jums te ņemties, jo es esmu tikai zems krievu un čigānu kurpju laizītājs, un nesalīdzinoši zemāks, par jums – tēvzemes varoņu rindām!

  23. Miervaldis saka:

    Edvard – ja tu man ieteiktu lasīt Dienu, kopā ar Vešķi, tad es tevi pasūtītu, jo krievi patreiz nav nekāda dabīgā minoritāte, un doma, kad man būtu jāsadzīvo ar šiem padomju zemajiem ieklīdeņiem, man ir pretīga, un tāpat doma, kad viņiem vajag tadas pašas tiesības kā mums – Latviešiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *