Kārtējo reizi varam sacīt….

demitersMIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

Foto: Edmunds Demiters.

Kārtējo reizi varam sacīt: šis purns izsaka visu !

Varētu vēl saprast, ja tiktu runāts aiz slēgtām durvīm ar G. Bērziņu(VL!), bet ne ar komunistu, čekistu, slepkavu*, Maskavas aģentu, kangaru Ādamsonu(SC).

Kas tika runāts, ko sabiedrība nedrīkstēja uzzināt ?

KAS ?

ZRP nav uzskatāma par partiju, bet gan par kangaru “ŠAIKU”.

Latvieši, novēlēsim lai Velns viņus ātrāk parautu !

=====================================

Zatlera Reformu partijas (ZRP) pirms vēlēšanām iestājās par atklātību un caurspīdīgumu politikā. Tomēr skarbā īstenība izrādījusies daudz prozaiskāka – ar zatleriešu svētību tautai Saeimas durvis tiek aizsistas deguna priekšā.

ZRP un tās pārstāvis Edmunds Demiters turpina maldīties solījumos saviem vēlētājiem.

Trešdien, 2. novembrī tās tika aizcirstas ar ZRP deputāta, Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas deputāta Edmunda Demitera palīdzību.

2. novembrī notika Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēdē, kurā komisijas deputāti iztaujāja un iepazinās ar jauno iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski (ZRP). Uz šo sēdi bija ieradušies ne tikai deputāti, bet arī žurnālisti un nevalstisko organizāciju pārstāvji.
Tomēr sabiedrībai nebija lemts uzzināt, kas notika sēdē, jo deputāts Jānis Ādamsons („Saskaņas centrs”) ierosināja sēdi noturēt aiz slēgtām durvīm.

Viņam piekrita arī Demiters.

Sēdi aiz slēgtām durvīm Ādamsons aicināja rīkot tādēļ, ka jaunajam iekšlietu ministram pagaidām pienākoties „saudzēšanas periods”.
Komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis („Vienotība”) tomēr norādīja uz nepieciešamību atļaut Kozlovskim izteikties atklātā sēdē, bet Ādamsons oponēja, ka plašsaziņas līdzekļiem ministrs var izteikties jebkurā laikā.

kasjauns.lv

*- Jūs nepārklausījāties, uz čekista Ādamsona rokām ir latviešu asinis.

02.11.11

You may also like...

7 komentāru

  1. Šādiem tautas kalpiem ir vieta smilšu kastītē lai spēlētos.Atmoda sākās ar saukli, ka mūs var glābt tikai pilnīga atklātība, taču viss notiek slepenībā.Kam lai uzticas mūsu naivā tautiņa???

  2. Eduards saka:

    -Aivar-nu neesam MĒS NAIVĀ TAUTIŅA!
    Cik daudz protestu,mītiņu ,apvienību- protestē pret varturu nelietnībām-bet VIŅIEM pie vienas vietas…
    Ir TIKAI VIENS CEĻŠ-JĀPANĀK LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKA IZMEKLĒŠANA UN VAINĪGO -SODĪŠANA!
    Tikai TAD, kad būs atstumti NO VARAS-MASU MĒDIJOS,TIESĀS, VISĀS VALSTISKI SVARĪGAJĀS INSTITŪCIJĀS,TIKAI TAD BŪS IESPĒJA MAINĪT ŠO NOZIEDZĪGO REŽĪMU!UN TIKAI TAD TU REDZĒSI,KA TE NAV NAIVA TAUTIŅA…

  3. Edgars. saka:

    Dzīvojot ģimenē,tēlot nezinīti par savas sievas darbību ir galīga mūļķa laišana,un tāds cilvēks būs musu Latvijas valsts iekšlietu ministrs,bet agrāk pabijis DP,tad skaidri redzams kāpēc dzīvojam noziedzīgā ,nodevīgā valstī.Divdesmit gadus jau šādi ,,cienijami,,ministri un viņu pakalpiņi mūsu zemi un latviešu tautu par lielu naudu pādevuši rietumu cionistiem un austrumu krievžīdiem.šie noziedzīgie plāni ar ,,demokrātijas,, vārdu bija radīti tautu muļķošanai un aplaupīšanai civilizētā veidā.Jaunajai paaudzei piedāvāts izvirtības,narkotikas un visatļautības iespējas.Cik brīvs var justies trīspadsmitgadīgs skolnieks ar cigareti stundu starplaikā,viņš jūtas brīvs un varens,bet tā ir mūsu nākotne,šādi rietumnieciski izaudzinati cilveki būs tikai vērgi un pakalpiņi.Valdība,kura pērkama un pakalpīga nekad nespēs radīt apmierinošu dzīvi savai tautai un šoriz arī nekas labs nebūs.Lai lietas novestu pareizā virzienā jābūt stingram mugurkaulam,ne tādiem kā visus šos pavadītos gadus

  4. Ernis Purnis saka:

    Neesiet naivi,nečīkstiet virtuvēs, atveriet acis un ausis un pretojieties aktīvi un visi kopā un visur kur vien esiet, negaidot uz citiem, katrs savā vietā! Tā nav nejaušība, vai sakritība, ka it visās valsts dzīves normās un izpausmēs tas pats notierk – gan ar izglītību, medicīnu, lauksaimniecību utt. un kultūras joma ir viens no pēdējiem nacionālajiem bastioniem, kurus jāiznīcina! Un to dara gan kremļa salašņas, gan rietumu atsevišķi un amorāli, bet finansiāli vareni spēki kuriem te vajag brīvu teritoriju, bez seno aborigenu traucēkļiem un valodām un saviem likumiem. Diemžēl pagājušā gadsimta vēsture un īpaši 2PK ir aiznesis un iznīcinājis labāko, nacionālāko un inteliģentāko mūsu tautas daļu. Jo citādi nebūtu šodien tik daudz latviskas cilmes deģenerātu, kas akli kalpo vieniem un otriem mūsu tautas iznīcinātājiem un kā ķedes suņi aprej savas pašu tautas patriotus un neuzpērkamos cilvēkus! Tikai apvienojoties zem viena nacionālu spēku karoga, aizmirstot savas ambīcijas un ķildas varam pretīm stāvēt svešajiem spēkiem un arī tos uzvarēt. Tikai un vienīgi vienotībā ir mūsu spēks un to tieši sekmīgi cenšas izjaukt visur esošie kangari,svešie un to ēnā esošie emisāri.

  5. Ernis Purnis saka:

    Kā teikts Bībelē: klauvējiet un jums taps atvērts, meklējiet un jūs atradīsiet!
    Tā arī cienijamie tautieši ir mums visiem jādara-jāmeklē tos, kas rīkojas, kas pulcina mūs kopā zem viena karoga un kuru pagātne ir tīra! Un ir šie ļaudis un top ar vien vairāk jauni sekotāji, jo šie apstākļi un šis sabrukuma laiks samīca vājos, bet citus rūda un krāj taisnīgu niknumu! Kā lēnā upē metot akmeņus, tā strauja kļūst, tā tauta mostas lēni, bet tad būs neapturama un senie, neaptraipītie mūsu karognesēji-patrioti būs virziena rādītāji tautai izšķirošos brīžos, kuri tuvojas ik dienas!

  6. informācija saka:

    Pēc mēneša – decembra sākumā pašreizējās Latvijas Republikas eksistēšanas laiks pārsniegs pirmskara Latvijas neatkarības laiku. No 1918.gada 18.novembra līdz 1940.gada 17.jūnijam pagāja 7882 dienas, bet šā gada 6.decembrī būs pagājušas 7883 dienas kopš 1990.gada 4.maija.

    18. novembra Latvijas sasniegumi priekš tiem laikiem ir neapšaubāmi augsti, cilvēki tos atceras kā ziedu laikus. Pēdējos 20 gadus cilvēki nosaukuši par Latvijas valsts nozagšanas gadiem. Latviešu tautai nav lepnums un prieks par mūsdienu Latviju. Bet paliek ticība, ka labie cilvēki uzvarēs. Ļaunie zemcilvēki saņems pēc nopelniem.

  7. annamarija saka:

    Nedrīkst uzticēties cilvēkam, kam sarunā acu skatiens nav vērsts uz sarunu biedru, bet šaudās kā zaglīgas peles…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *