LRTT. Jūdaisms(žīdisms) un kangariskie viepļi

Kāds latgalietis saka:

imagesBija atnācis ciemos katoļu mācītājs. Nāk no Rēzeknes. Valērija Kargina dēls nopircis zemes gandrīz vai visā Latgalē 600 tūkst m2. Apkārt apsardze ar automātiem.

Tiek iebiedēti vecīši, indēti kaimiņu lopi, lai dabūtu latviešus prom un iegūtu ezerus.

Tik tālu esam nodzīvojušies. Bet specdienesti (Reiņika un Kažociņa kantori) nožēlojami klusē.

Nu īsti sprāgoņas, kas izliekas neredzam šo postu, deldē sēžamvietas uz nodokļu maksātāju rēķina, un vēl kukuļojas no mafijas.

23.08.11

You may also like...

19 komentārs

  1. Sigurds Graudiņš saka:

    Zatlera Rāpuļu Partija :
    http://puaro.lv/lv/politikas-raksti/zatlera-kardinali

  2. Ilze saka:

    Antiņglobalisti sāk uztraukties, jo viņu dievekļi saross un žīdi tiek celti dienas gaismā. Bet kas gan cits atliek Latvijas nīdējiem antiņglobalistiem okupantu un žīdu pakaļas bučotājiem ? Apgraizītie, kas pieminēti rakstā un zatleristi ir antiņglobalistu astoņkājis .

  3. Jurčiks saka:

    OffTopic

    “Visu Latvijai” apd!rsās pēc pilnas programmas! :D Ākstu bars!!!

    “Ko Parādnieks sastāstīja, apsolīja un palūdza „viltus Slucim”: pilna sarakste”

    http://www.pietiek.com/raksti/ko_paradnieks_sastastija,_apsolija_un_paludza_viltus_slucim_pilna_sarakste

  4. Talmuds saka:

    Kargins nav jūdaists
    Jūdaisms ir reliģija, tāpat kā kristietība, pietiek kultivēt naidu
    cionisms nav jūdaisms, bet ko gan dumjiem cilvēkiem ieskaidrosi

  5. Latvietis saka:

    Ne jau tikai jurčikveidīgiem , urlu kalpiem antiglobalistiem un Co patīk netīrās veļas mazgāšāna, lai Latvijā valdītu tikai viņu saimnieki ,cerībā pašiem piekļūt pie varas siles ,pat uzspļaujot latviešiem un latviešu valodai.Tādēļ jau pirms vēlēšanām ir jauzspļauj tiem ,kas iespēju robežās, kaut ko dara mūsu tautas labā. Jūdasa grasis kaut ar saliegtu muguru tādiem latvijiešiem kabatu nespiež.Vērga instinkts ir to prioritāte.

  6. Sigurds Graudiņš saka:

    Tie , kuri nav ar režīmu…
    http://www.draugiem.lv/user/3374332/gallery/?pid=227755192

  7. pilsonis saka:

    Nav jau citu , par ko balsot, kā tikai par VL! Īstākie “Patrioti” vēl guļ!

  8. no tautas >pilsonim saka:

    Bet kur palicis “lielpatriots” ag, laikam vel zem pagultes paslēpies ? Viņš kopā ar sc un antikglobalistu sūdu čupu gaida mesiju, kas uz paplātes no Maskavas atnesīs DDD.Bet ir jautājums kā šie “patrioti” iztiks bez viņu mīļās urlu valodas, ko gribētu redzēt latviešu valodas vietā ? Diemžēl ir šādi frukti, kas pielikuši sev “patriota” birku skaties uz laimes zemi aiz Zilupes.

  9. AG saka:

    VL nekad nav gribējusi dekolonizāciju! Neko vairāk viņi neprot kā Ilzi drātēt priekšā un pakaļā!

  10. informācija saka:

    Sarakste Delfos par Aivaru Gedroicu.

    Noklausieties šo Latvijas Radio raidījumu (iekopējiet saiti savā Windows Media Player programmā):
    mms://ier-w.latvijasradio.lv/pppy?20110819A123000130000

    AIVARS GEDROICS, IESPĒJAMS, APKRĀPIS VECU KUNDZĪTI!!!

    UN ŠIS GEDROICS VĒL SAKA, KA IR PATRIOTS!!! ĀRPRĀTS!!!

    Jelgavas rajona un pilsētas policijas pārvaldei
    Pētera ielā 5, Jelgavā, LV 3001
    AIVARA GEDROICA (081274-10215),
    dzīv. Daugavpilī, Teātra ielā 34-35,
    pasta adrese: a.k.32, Daugavpils, LV 5401,
    tālr. 65428660, 28229894,

    iesniegums

    2011.gada 19.augustā ap plkst.12.30 Jelgavas novada Elejas ciemā dzīvojošā IRĒNA OLGA PASTERE piezvanīja uz Latvijas Radio 1.kanālā tiešraidē notiekošo pārraidi „Brīvais Mikrofons” un teica tur šādus vārdus: „Labdien! Es gribētu griezties pie visas Latvijas iedzīvotājiem un pastāstīt, ka esmu izkrāp…, kā man izkrāpa Aiva…Aivars Gedroics no Daugavpils īpašumu…, jā, apsolījās ņemt un uzrakstīja…, un saņēma…, uzrakstīja man arī to uzturas līgumu, ka viņš man atbalstīs vecumdienās, palīdzēs un tā tālāk…, un tā tālāk…, un palīdzēs veselībai un viss, maksās 20 latus, bet, lai paiet tikai gads, viņš tūlīt man nopirkšot dzīvoklīti un varēšot apsildīt būtu visapkārt…, un viņa vecāki man palīdzēs; tagad ir pagājis gads, es esmu atkal palikusi uz tiem…, man ir ļoti maza pensija, 145, tos 20 latus viņš sola, bet māju viņš negrib pārdot, māja viņam ir liels īpašums, 200 kvadrātmetru, tas ir viņa īpašums, un…, jau piedraud man infarktu…, ne tikai dzīvokli nopirkt un palīdzēt man vecumdienās vairāk par to 20 latiem, kur vajag lielu malkas apgādi, kur vajag ūdeni, kur vajag visu, kur viss aizsalst…, lūdzu, es lūdzos visiem republikas iedzīvotājiem, ņemiet to vērā un nekad nenoslēdziet…, un neticiet Aivaram Gedroicam, neticiet viņa vārdiem, viņam ir divas se…”. Šā raidījuma ierakstu var noklausīties internetā, Latvijas Radio mājas lapā http://www.latvijasradio.lv/program/1/2011/08/20110819.htm
    Minētās personas teiktajā ir vesela rinda nepatiesu, mani apmelojošu izdomājumu. Nekad neesmu izkrāpis no viņas nekādu īpašumu. I.O.Pasterei agrāk piederošā māja un tai blakus esošais zemes gabals nonāca manā īpašumā saskaņā ar uzturlīgumu, ko noslēdzām 2010.gada 1.februārī pie Jelgavā strādājošās notāres Ināras Dzenes pēc pašas Pasteres kundzes paustās iniciatīvas, ievērojot viņas brīvo gribu un neizdarot uz viņu nekādu – ne fizisku, ne morālu – spiedienu. Pēc pašas I.O.Pasteres teiktā, viens no iemesliem, kādēļ viņa nodeva savu māju manā īpašumā, bija tas, ka viņas kaimiņi nepārtraukti izdarot uz viņu morālu presingu, spiežot pārdot šiem māju par ļoti lētu cenu, kuram viņa pati nespējot pretoties. Viņa izteica cerību, ka es šo māju vai nu vispār nepārdošu, vai pārdošu par atbilstošu cenu. Nekādas norunas – nu mutiskas, ne rakstiskas – par to, ka es pēc gada (vai kāda cita termiņa) šo māju Elejā pārdošu un nopirkšu viņai apsildāmu dzīvokli, nebija. Es vienīgi garantēju, ka gadījumā, ja man būs nepieciešama māja Elejā, kur pašlaik dzīvo I.O.Pastere, es viņu neizlikšu uz ielas, bet gādāšu viņai citu dzīvojamo platību. Ne pašlaik, ne tuvākajā nākotnē man nav plānu pārdot savu īpašumu Elejā vai veikt tā kapitālremontu, tāpēc neredzu nepieciešamību gādāt I.O.Pasterei citu dzīvojamo platību. Tāpat uzturlīgumā netika solīts, ka par I.O.Pasteri rūpēsies mani vecāki, kuri paši ir slimi, trūcīgi pensionāri. Es patlaban, tāpat kā uzturlīguma noslēgšanas brīdī, esmu bezdarbnieks, tāpēc nevaru maksāt I.O.Pasterei lielāku uzturnaudu, kā jau minētos 20 latus mēnesī. Neuzskatu, ka tādejādi es būtu šai personai kaut ko izkrāpis vai turpinātu viņu krāpt patlaban. Nekad neesmu I.O.Pasterei „draudējis ar infarktu”, esmu vienīgi privātā telefona sarunā vienreiz aizrādījis, lai viņa cenšas saglabāt garīgo līdzsvaru, jo pārlieka nervozēšana var izraisīt visādas gan garīgas, gan fiziskas slimības, t.sk., infarktu. Uzskatu, ka tādejādi es nevis draudēju, bet izrādīju rūpes par viņas veselību.
    Pamatojoties uz augstāk minēto, secinu, ka I.O.Pastere, zvanot uz radio un publiski paužot tiešajā ēterā nepatiesus, mani apmelojošus faktus, faktiski nepamatoti apsūdzēja mani LKL 132.pantā un 177.pantā paredzēto noziedzīgo nodarījumu paveikšanā, tādā veidā apzināti ceļot man neslavu, vēloties, lai sabiedrība, kas klausās Latvijas Radio, iegūtu par mani nepatiesu, nomelnojošu priekšstatu.
    Līdz ar to, lūdzu Jelgavas kriminālpoliciju uzsākt pret I.O.Pasteri kriminālprocesu pēc LKL 157.panta 2.daļas. Lūdzu atzīt mani par cietušo šajā kriminālprocesā.

    20.08.2011. Aivars Gedroics

    Autors: Otto
    Datums: 21.08.11. 19:37

    AG viedoklis nepārliecina. Izskatās, ka drīzāk viņš, nevis tā tantīte sēdēs! Un vispār, tik tiešām, kur AG rauj naudu kā “bezdarbnieks”, lai pirktu un uzturētu tādus īpašumus? Varbūt viņš nodarbojas ar krāpniecību? Vai arī varbūt daudziem foruma biedriem ir taisnība, kas jau izteikuši minējumus, ka AG patiesībā varētu būt Krievijas Federācijas aģents, kura mērķi varētu būt izskaust latviešu nacionālpatriotismu???

  11. Mikrofona klausītāja saka:

    Patiešām nelietīgi ir apkrāp vecus nevarīgus LATVIEŠU pensionārus.Tas nav pirmais šāda veida gadījums, jo citiem godīgums pat nav plika graša vērts. Tiesa ir nostājusies ari cietušo, nevis apzadzēju pusē. Bet ne katru reizi ir izdevies visu atgūt, jo dažreiz ir pat uzspēts izkrāpto noplenderēt.Ārēji tādiem cilvēkiem nav pat kripatiņas cilvēciskuma, ka pat diedelē naudu transporta izdevumiem un telefona kartēm, kaut patiesībā nemaz tik nabadzīgi nav . Ir pat izskanējuši draudi un dzēsti nevēlami komentāri, lai visu to piesegtu.Lai taisnība uzvar.

  12. Miervaldis saka:

    Varbūt uzrakstiet šinī majaslapā, kurš ir tas pidars, kurš iztirgo svēto seņču zemīti pa labi, un pa kreisi, lai es zinātu, kuram smadzenes iesist vietā!

  13. Sigurds Graudiņš saka:

    Raivuļis kā MESIJA štatos…
    Noziedoju tomeer tos $5. Bija zheel kaa zhiidam bet paarkaapu sev paari

    Es pateicu ka VL un Vienotiibas programmas ir visai liidziigas un pajautaaju kaadeelj Latvijai buutu jaatbalsta NATO vinju kriminaalajos karos. Raivis atbildeeja : “Bet vai ir kaada cita iespeeja?” Tas man shkjita diivaini ,ka taa vietaa lai valstij buutu savs mugurkauls , taa gatava piedaliities visaados cionistu banjkjier mafiju karos. Beigaas vinjsh man it kaa piekrita ,ka Latvijai taadaas situaacijaas buutu jaaietur neitralitaate.

    Daudz jau nesanaaca parunaat un faktiski tam arii nav lielas jeegas. Sanaakushi bija kaadi 30 vieteejie letinji. Visi vismaz par 20 gadiem vecaaki kaa es un visiem joprojaam sirdii dzilji taa “krievi naak” lieta. Vinji absoluti neredz ka drauds vareetu naakt shais laikos no rietumu zhiidu globalisma puses. Taa kaa Raivis ar savu programmu guva diezgam pozitiivu atsauciibu veco ljauzhu viduu, jo jaunaaku cilveeku tur nebija.

    Shovakar vinjsh izraadaas buus manaa pilseetaa letinju centraa. Buutu zinaajis, es nebuutu dzinies uz Garezera. Nu otru reizi jau $5 neteereeshu bet pajautaashu vai kaads nevar nofilmeet.

  14. Ilze saka:

    Iemācies valsts valodu salašņa

  15. Sigurds Graudiņš saka:

    Ilzītei – milzītei [ NESALAŠŅAI ] & LV- pisonim IZGLĪTOŠANAI…:
    http://www.draugiem.lv/user/3374332/gallery/?pid=228270798

  16. pilsonis saka:

    Ko tas S.Graudelis visur spamo, apriebies jau ar savu urlismu!

  17. Miervaldis saka:

    Tādu postu vēl Latviešu tauta nav piedzīvojusi!Ar automātiem (!), uz nevainīgiem cilvēkiem!Taču es novēlu būt latgaliešiem stipriem, nesalūzst arī šajos Latviešu tautai drūmajos laikos, aktīvi cīnīties par sevi, savu tēvzemi, saviem bērniem, un tēviem, un turēties pie savām saknēm!

  18. Miervaldis saka:

    redzams, tas Reiniks riktīgs žīdu tupeļu bučotājs!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *