Skaidrāk jau nepateiksi: es, Lato, esmu Izraēlas cilvēks, viss latviskais man riebjas

Par kādu Patiesību vai cilvēcību mēs varam runāt, ja ļaunums tiek godināts un Patiesība “paslaucīta pagultē” ! Jau kopš gadiem esmu rakstījis savā vietnē, ka Lato Lapsa ir ļaunāks un bīstamāks par ienaidnieku. Vai ir kāds cilvēks Latvijā(runa ir par politiski aktīviem), kuru viņš nav apķēzījis ? Pirmā un viennozīmīgā pazīmē, ka kāds ir latviešu tautas nīdējs: ir tas, ka viņš nomelno Kārli Ulmani un arī Latvijas neatkarības cīņas ! Tieši to ir vienmēr darījis Lato !

Nu, padomājiet tikai, kāpēc viņam vajadzēja savos sacerējumos ierakstīt, ka Indulis Ronis un Linards Grantiņš ir garīgi “apdalītas” personas ?

Tagad viņš pārspīlētā veidā uzbrūk prezidentam Rinkēvičam(kurš ir viens no asākajiem krievijas kritiķiem ES), bet tai pašā laikā savā vietnē publicē krievžīdu Lindermani ? Kāpēc viņš to visu dara, esmu jau sacījis. Šajā video(zemāk skatāmā) viņš pilnība apliecina manis teikto.

Lūk, viņš ar putām uz lūpām uzbrūk Ārlietu ministrei B. Bražei par tās atbalstu palestīniešiem, tā automātiski aizstāvot asiņaino Izraēlas politiku pret palestīniešiem. Izraēla veic tādu pašu noziegumu kā Krievija. Tā prettiesiski ir gandrīz jau pilnībā kolonizējusi palestīniešiem paredzēto teritoriju. Ja palestīnieši aizstāvas, tad tie, lūk, esot teroristi ! Bet, kā redzam no Lapsas sacītā, tad jāpūš tā saimnieka stabulē, kuram kalpo un saņem “dienišķo maizīti” !

B. Bražes sacītais aptracinājis Izraēlas vēstniecības vadību(suns zina ko rijis) !

Okupantiem un slepkavām ir jāsaprot, ka viņu zvērības nebūs mūžīgas. B. Braže jau neuzstājas pret semītiskajiem ebrejiem, bet pret aptrakušo hazārcionistu bandu, kura noziedznieka Netanjahu vadībā veic pret palestīniešiem genocīdu. Netanjahu, tāpat kā Putins un Tramps, ir noziedznieks, kurš atstājot ieņemamo posteni tiks iesēdināts. Viņa sieva jau atrodas aiz restēm ! Trampam arī draud vairāk kā 200 gadi aiz restēm, bet Putinam karātavas Huseīna stilā !

Es nezinu, kāda ir šī jaunā ārlietu ministre, bet tas ko viņa pasacīja ir svētība Patiesībai, kas nāks reiz pa labu Latvijai !

Šajā video viņš sevi pilnībā ir atmaskojis kā cionists- Izraēlas “darba instruments” !

09.05.24

You may also like...

5 komentāru

  1. LV cenzūra pilnā sparā un mēdiji kā pērkamas padauzas izdabā! saka:

    https://www.la.lv/10-efektigas-vasaras-pukes/komentari 

    Neprecizitate Jokpēterim
     15:40, 9. maijs 2024
    Vatņiks, ar kātiem šķērsām – ietvei vai sab. transportlīdzeklī, kas tiem ir norma! Lai dzīvo 9. mais!

    Stulbi noņemt komentarus – duma strausa politika čekas stilā!
     16:00, 9. maijs 2024
    Par krieviju un karu, kas šobrīd ir neeefektīva, nekā 2022. g. un par to kāds analītiķis izteicās šādi: Piemēram fakts- 2022. gadā. krievijas artilērija izšāvusi esot apm. 80 000 patronu dienā un strauji virzījās uz priekšu, ieņemot Ukrainas apgabalus. Bet 2024. g. tai ir tikai 10 000 patronu dienā, viņi ar mokam “ieņem” Avdījivku veselu pusgadu, un joprojām mokās ieņemot ciematus un nevis pilsētas. Un pēc pusotra gada karadarbības intensitāte samazināsies vēl vairāk – krievijas armijai būs sadzīti vairāk cilvēkresursi un palicis daudz mazāk mehanizēto resursu, iespējams, pat vēl mazāk šāviņu dienā – tas viss ir atkarīgs no pasaules lielvaru politikas spiediena uz Irānu un uz Z-Koreju un tās piedāvājuma faktora. Pa to laiku krievi jau paspējuši bezspēka izmisumā draudēt britu impērijai, lai tā nedotu bruņojumu Ukrainai un vienlaikus vervē savai agresijai lielgabalgaļu pa visu pasauli, pēdeja informacija, ka pat indieši tikuši savervēti , tiem melojot, ka darbs būs ne karalaukā, bet vēlāk piespiesti ņemt ierocus un karot Ukrainā!

    Tik par puķēm drīkst vergu bars komentēt
     16:13, 9. maijs 2024
    Tas “Komentēt anonīmi” to pareizi raksta un par “PRIECĪGO DEVĪTO MAISU” ari izņirgts labi! Vatei sīki kreņķi, bet vatņiki formās un Saeimā sajūsmā, ka svešo vate tonnām saglabāta spriedzei latviešu zemē!

    Teksts tev kremlisks beigās bet doma pa
    reiza!
     16:24, 9. maijs 2024
    HAAAA 13:47, 9. maijs 2024 Jā, Latvijā nav vārda brīvības, kā valdība baidās no tautas viedokļa!!! Cenzūra, cenzūra, cenzūra. Laipni lūgti Ziemeļkorejā! ========================= Tas saucās -no viena grāvja otrā! Pirms tam idiotiski ļāva jēlas un pretīgas rupjības defektiem rakstīt, imitējot “demokrātiju”, parizāk tās parodiju un vienlaikus dzēšot pat ļoti korektus, bet politiskus tekstus, kas privāti nepatika redzkcijai! Nu, šie vēl otrā gravī iekšā – neļauj neko , izņemot par puķēm – izcili stulbi tumsoņi redakcijā!

    Šis pērkama vaņkas viedoklis nav latviešu tautas viedoklis !
     16:26, 9. maijs 2024
    vaņka 14:54, 9. maijs 2024 Sev.Koŗeja eta zajebisj !
    ———————————————————————————————————————————–
    Absurds turpinaā visās preses jomās! Tā saucamās nra Forumā gadu atklāti kremļa troļļi lēja neslepti dubļus, melus un apvainojumus latviesu tautai, Latvijai un visādi ganīja Ukrainu un naidīgi, ļauni izmeja ukraiņu nogalinatos civilos un slaveja krievu okupantus un neviens no valsts iestāžu un politologu vai spec dienestu puses neiejaucās, saucot kremļa spiegus pie atbildības! Un tad vienkāŗši gļēvi noņēma Foruma sadaļu, nevis KAUT REIZI atspēkojot kremlinu sameloto, bet izdzēšot visu, protams arī patriotiskos un tautai intresantos un godīgos tekstus!

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Ne Ulmanis i Rinkevics nav bijusi un nav piederigs pie vietējo tautu saimēm. Kā viens tā otrs6masinisma vemekli, bet foto bildēs un kino lentēs var pasniegt skaisti arī sūdu un izdzejot daiļi. Vai to dara Lato Lapsa vai būtu darījuši pirms viņa citi, ko tas ikdienā maina, ja pienāk apmaksas rēķini un pašiem bail, ka neizliek uz ielas dzīvot Saimi? Padomajies, ka Latvija ziedo un pārskaita naudas visādiem cietējiem un ir koku exportetaj lielvalsts, bet veči strādā no rīta līdz vakaram ne vien par sevi, bet vēl par spoka tēlu, kas vienmēr ir blakām tikai tā spoka miesa guļ mājās saldi, kad jāsaņem ir algas lapele, tad izrādās spoki saņem vairāk nekā vīrs, kas strādājis un rokas naidā pret6burzujiem tam trīc. Ņem tu veci rokas cirvi un koku vietā cērt galvas nost priekšējiem niekiem, ka tavu goda darba algu tie pārskaita palestīniešiem un Israeli šiem. Latvija ir vienmēr bijusi izpalīdzīga svešu tautu bērniem, bet saviem paliek vien priekš bonbongas Chupa chups. Šai valstij nav nekādas labvēlīgas nākotnes i var gremdēties vien miroņu laikmetā, cik labi bij pirms 40.gada. Tikai jūsu apjusmotais Ulmanis bazas ar saviem ielikteņiem Latgalē tāpat, kā kriminalais kaimiņš ar savu netīro veļu lien mātes veļas mašīnā kamēr tā visu dienu prom. Kad sāk norādit uz jūsu pašu augstprātību un vēstures netīrībam, tad viena dziesma – Maskavas dirsa lidejs. Paši ne redz savu smirdoņu. Padomajies tas Rinkevics rej visu skaļāk Krievijas virzienā!? Kāds no tā ir īpaš labums, ka bļauj un runā skaistām frāzēm, bet Saimnieciski ziedi kļūst no tā skaistāki un bites vairāk medus ienesīs?

  3. Pārmaiņas saka:

    Atmoda = komunisti & čekisti
    https://youtu.be/Uv8YFevSoiI

  4. muša saka:

    Tās ārlietas reizēm novērš uzmanību no pašu iekšējām lietām. Un reizēm jāpabrīnās, kurš kuru atbalsta. Par BB, redzēju viņas labvēlīgu interviju radio swh, kas ilgi, varbūt arī tagad ir godmaniešu stute. Šamējiem ir (bija savulaik) plašas iespējas kontrolēt cilvēkus, varbūt saistībā ar vēl kādiem dienestiem. Es jau arī biju (vai arvien esmu) šitādiem uz grauda, bet es vairs nebaidos, diezgan jau mani iznerroja. Nebaidos ko uzrakstīt ne TT, ne Pietiek, jo citur vairs nav kur savas domas paust, citi neta portāli ir deģenerējušies, negrib zināt tautas domas. Tad nu atliek skatīties ukraiņus vai ko līdzīgu.
    LL arī reizēm kļūdās, nosauca Ņevzorovu par kremļa stabulētāju, bet tas tā nav. Toties M.Vellers nesen diezgan nikni pret saviem tautas brāļiem, sak, tie oligarhi sazagās laikā, kad bija iespējams zagt.
    Brīnos es arī par mūsu vadošo partiju tagad – pseidoliberāļiem, netradicionāļiem, ar visu savu Vadoni. Viņi tak ir tā kā internacionālisti, un izraēļa tauta arī tāpat, bet kāpēc atbalsta musulmaņus, kas turas pie savām tradicionālām vērtībām? Ja muslimu bēgļi, kurus tā gaida premjere Siliņa & Co, te sabrauks, viņi taču būs pret visiem šiem lgbtutt. Kur loģika?
    P.S. neesmu pret visiem musulmaņiem, tīri simpātisks liekas RB, varbūt viņš vēl ko uzrakstīs.
    Vēlreiz rakstu tiem, kas mani izseko – es vairs nebaidos, ja mani sāks iztaujāt, tad dabūs daudz dzirdēt.

  5. muša saka:

    Nupat gan Vellers novaimanāja par to, ka Baidens vairs nedod ieročus, ar ko slaktēt palestīniešus… Esot nodevējs tomēr. Pirms Ukrainas kara biedrs no cip aizbraucis uz Maskavu un teicis – nu labi, ņemiet to Ukrainu, bet tā ātri ātri.
    Kas zin, cik tur taisnības. Ko darīt vienkāršiem cilvēkiem, kad pasaule jūk prātā?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *