Stambulas KONVENCIJA un idiotisms

Kā saka Krištopāns: Latvija esot gandrīz vienīgā valsts, kura neesot ratificējusi Stambulas KONVENCIJU ! Un, šeit ir vēl viens teksts: “ES konvenciju parakstīja 2017.gada 13.jūnijā
Konvencijai nav pievienojušas: Krievija, Azerbaidžāna…”

Kā redzam, tad Latvija stingri seko Krievijas paraugam !

Praktiski visa Eiropa ir ratificējusi šo KONVENCIJU ! Zemāk ir norāde uz šīs KONVENCIJAS tekstu. Izlasīju šo KONVENCIJU un neko draudošu mūsu valstij tajā neatradu, tāpat kā visas pārējās Eiropas valstis. Pamatā tā aizstāv sievietes līdztiesību ar vīrieti, kas ir teicami un pārējais pat nav vērts pieminēt. Tad jau arī nav jābrīnās, ka Krievija pret to uzstājas un par musulmanisko Azerbaidžānu viss ir skaidrs, jo pie viņiem sieviete ir tikai dzīvnieks… . Krievijā sievietes status nav labāks.

Un atkal kārtējais uzbrukums Rinkēvičam ! Šie divi Krievijas “atribūti”(Robertas Žemaitis un Vilis Krištopāns) jau iepriekš zina, ko darīs Rinkēvičs ! Viss Šlesera partijā pakārtots Krievijai. Krievijai Rinkēvičs ir kā “dadzis acīs”, tātad, Šlesera jefiņu uzdevums ir diskreditēt Rinkēviču. Tādu pašu ārprāta Rinkēviča nomelnošanu veic savā portālā Lato Lapsa.

Latvija ir Krievija miniatūrā !

Protams, kas attiecas uz valdību un Kariņu, lielajam Vilim, kā viņš pats sevi nodēvēja, ir taisnība. Bet, tikai, viena liela nelaime, ka viņš mazliet mums neatstāstīja savu “biogrāfiju”: Kā viņš esot premjers izmantoja savu STĀVOKLI, lai kļūt par miljonāru, protams, apzogot “reņģēdājus”(tā viņš reiz nodēvēja latviešu tautu). Par nozagto naudu ASV uzbūvēja kaut kādu tur vīna ražotni, bankrotēja un tagad atgriezies Latvijā, lai turpinātu apzagt nabaga “reņģgraužus” !

Tādam sprāgonim, kāds ir Krištopāns, vieta ir “laternas mastā” !

03.06.23

Stambulas konvencija – pilns teksts latviešu un angļu valodā.

You may also like...

2 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Īpaši jau tā sieviešu līdztiesība izpaužas tad, kad nav vairs vīra darba roku un sievietes strādā vīriešu darbus, bet Grantins jau ne tikai uztraucas par Rinkevicu, kā pidarastu prezidentu. Grantinam uztrauc sen dažādas garīgā murgojuma mācības – Cilvēku tiesības! Pirmais ar ko tas tavs mīļais Rinkevics nācis klajā, ka vajag6saregulet pidaru atiecibas6juridiski. Rietumos no visa tā jau ir paredusies, bet Grantinam redz uztrauc sieviešu vienlīdzība ar vīrieti. Vismaz musulmaņu pasaulē ne ieraudzīs tādas ārējās kroplības ar kurām izpaužas baltie ļaudis un viņi pisas, lai bērni būtu vairāk un baltie pisas, lai to nebūtu vispār. V pizdu tevi ar visām pidarastu tiesībām un paņemiet vēl līdzi Aspazijas konfektes!

  2. AG saka:

    Kārtējais pierādījums, ka Linardelis ir īsts pidars !!! :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *