25. marts- cilvēces sēru diena ! Šie smirdoņas nekur nav zuduši !

Kāmēr Latvijā būs kaut viens krievs(krievžīds), latviešu tautai nebūs nākotnes !

Šie nolādētie krievu okupanti nekur nav zuduši. Viņi, ar savām marionetēm, turpina vēl šodien mūs bendēt ! Šie noziedznieki pat pārstāv Latviju ES !

Viss šo okupantu avangards sastāv jebrejiem,- Izraēlas darba instrumentiem ! Visi, tā saucamie krievu skolu aizstāvji, ir no Krievijas ieklīdušie jebreji. Kāpēc šie deģenerāti nav padzīti no Latvijas un turpina smirdēt ar savu pretīgo “mātes” valodu ?

Visa pasaule šodien zin, ka: “Komunisms bija/ir apslēpts jūdaisma totalitārisms !” Jūdaisms, tas ir izkristalizējies sātanisms politiskajā aspektā ! Tas savā būtībā ir ANTICILVĒCIMS !

Kādai “tautībai” piederēja visi Gulaga nometņu priekšnieki ? Kas tad palika pēcAtmodas Latvijā pie varas ? Čekisti un komunisti, tātad- sātanisti !

FOTO: Visi kā viens komunisti, Cionistu “darba instrumenti” !

Tieši šodien mēs redzam, kā viņi vienojas: komunistiskā Ķīna ar komunistisko Krieviju ! Abi jūdaisma produkti, kuri vēlas pasauli iedzīt viduslaiku asiņainajā tumsonībā. Aiz tā visa stāv šodienas netanjauiskā Izraēla. Šī sātanistu varza darīs visu, lai neļautu ukraiņiem uzvarēt.

Video. Zeļenska sātanisms:

Ukrainas politiskā elite pilnība, tāpat kā Latvijā, sastāv no krievžīdiem un turpina masveidā apzagt ukraiņus pat šajā šausmīgajā iznīcības brīdī. Par to runā Ukrainas prese, bet nekas nemainās, nu tieši kā Latvijā ! Kā Zeļenskis, tā arī Levits ir asiņainā cionisma darboņi. Tāpat kā vilks nekad negrauzīs kāpostus, tā šie cionisti nekad nedarīs Patiesus darbus.

Nāvi krievu okupantiem un vietējiem kolaboraCIONISTIEM !

25.03.23

You may also like...

10 komentārs

  1. Np Maarupes saka:

    Kauns visai 4,naija bandai par 30,gadu nodeviibu un kauns par “latvisko” nodeveeja dzintara NA, kas okupantus naturalizee un liek valstiskos amatos kaudzeem, izniicinot latviskumu tuvaakajaa laika perodaa un dara to tiishaam!

  2. Skolnieciņš saka:

    Dieviete Māra. Māra – Veļu Māte, attīri Latvijas zemi no komunisma rēgiem! Neļauj te sumpurņiem pa naktīm klejot! Neļauj te jodiem ālēties! Lai Tavs spēks un Tava šķīstā griba virza latviešu tautu no pagātnes uz nākotni, cauri laikiem, cauri gadsimtiem! Saules mūžu Latvijai!
    commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Goddess+Mara&title=Special%3AMediaSearch
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš
    commons.wikimedia.org/wiki/File:M%C4%81ra_%E2%80%93_Zemes_M%C4%81te_2.jpg
    commons.wikimedia.org/wiki/File:M%C4%81ra_-_Ve%C4%BCu_M%C4%81te_1.jpg

  3. Skolnieciņš saka:

    Lai nāves un dzīvības Dieviete Māra dāvā mūsu dvēselēm savu aizsardzību! commons.wikimedia.org/wiki/File:M%C4%81ra_%E2%80%93_Zemes_M%C4%81te_3.jpg
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Te arī parādās šajos laikos tas, kas bij dzirdams 86 tajā gadā, kad satikās Jūrmalā Soviet politiķi ar amerikāņiem. Protams tajā laikā lielākajai daļai nekādas sapratnes par to, kas viņus sagaidīs 90tajos. Ķīnieši valdis pār pasauli! Kas tie bij vēl pirms 50 gadiem? Ja nē pārceltu tehnoloģijas no Eiropas uz Ķīnu un Amerika ne ieguldītu tais kiniesos savus līdzekļus tā Ķīna būtu vēl joprojām nekas attiecībā pret Ameriku un Soviet Union. Nu nekādas krievu varas nav pastāvējis Krievija kopš Ivana bargā laikiem un viss ir tikai nemitīgs Pārkārtošanās proces, ko virza pasaulē kāda reliģiskā organizācija. Nu komunisms ir nācis no rietumu civilizācijas cauri Baltijas teritorijā dzīvojošiem žīdiem un izbijusas Lietuvas Polijas lielvalsts žīdiem, kas arī ir iespricets Krievijā. Pašiem krieviem tas komunisms nav bijis vajadzīgs, bet ej tu pierādi, ja šauj lodes virsa. Nu tais revolūcijas netīrības Latvijas teritorijā žīdi izpaudās ar nelietībām tāpat, kā šodiena notiek Ukraina. Šava nost nekur nevainīgus cilvēkus vien tikai tāpēc, ka tam bij virsa mundieris. Nav svarīgi kāds, bet svarīgi šaut nost ikvienu, kam bij Krievijas impērijas varas zīmes uz drēbes. Tas pats R. Bangerskis norādījis savās atmiņās, ka pārnācis mājās viņa māte gauži raudājusi vien dēļ tā, ka komunisti nošāvuši dzelzceļa pārvaldnieku. Padomajies raudāt par svešu cilvēku, ka par savējiem bieži vien raudiens nenāk!? Tomēr tā nu mēdz būt, kad tai pašā sapņu valstībā vai murgu valstībā ierodas Ukrainu karavīrs un nesaproti pats, kā bleg tā var būt, ka esmu viss vienās asaras dēļ kaut kāda jobana murga? Kaut kādas kosmiskās strāvas vai Indras tīkla starojums? Kas jūs man tādi Ukraini i nafig jūs vajadzīgi, lai es vēl raudātu par jums? Tā nu protams gribētos, lai Ukraina uzvarētu, bet tomēr Krievija ir daudz lielāka spēkos. Ta nu vajag iesaistīties pilnīgi visām Eiropas tautām tai slaktiņa, bet vai gribās?

  5. Odze. saka:

    Anonims nuuja ,kaa vienmer savaa merkakjmurgaa, pamanaas iespraust – Tomer krievija ir daudz ,,LIELAKA SPEKOS,,,.
    Katrs tas palagraksts un eterpiemeslojums, satur krievijas ,,varenibu ,, rekLAmejosu iereejienu… nelielu, bet tomeer.
    Aldzinju pelna, BAZUNE.
    Bet ,tas Ukrainas karsh nes loti vertigu ,Pasaulei, lietu – KATRU BALTU DIENINU KRIEVINU VIRINJI KRIIT BUNTIITEEM VIEN,
    tas skaits … jau vairs sen netiek skaitits.
    KARMA … par visu nevainigo cilveku dziiviibam VINJI ATDOS PRETII SAVAS !!!
    KAMER SANAAKS SKAITS PRET SKAITU .
    DIEVS zin.

  6. Dievietei Mārai ir divi veidoli, t.i., divas dievišķās škautnes – dzīvība un nāve. Māras – Zemes Mātes veidolā Dieviete Māra ir dzīvības Dieviete. Viņa aizsargā lopus no slimībām. Laukus no neražām. Viņas simbols šajā veidolā ir Māras zalktis (Zalkša zīme). Māras – Veļu Mātes veidolā Dieviete Māra ir nāves Dieviete. Veļu valsts Dieviete jeb viņsaules Dieviete. Viņa pārcērpj cilvēka likteņa dzīparu ar savu sirpi, kad cilvēkam ir lemts mirt, un pavada dvēseli uz viņsauli nāves stundā. Dieviete Māra ir blakus cilvēka dvēselei, tam piedzimstot, lai aizsargātu jaudzimušo no visādiem mošķiem. Viņas simbols šajā veidolā ir Māras ūdeņi jeb Māras līklocis un Māras krusts. Dievietes Māras krāsas ir melna un balta. Melnā (arī pelēkā) krāsa atbilst Māras – Veļu Mātes veidolam. Bet baltā krāsa atbilst Māras – Zemes Mātes veidolam. Kā godāt Dievieti Māru? Savā privātmežā ir jānovieto svētakmens. Der jebkurš plakans akmens. Godājot Dievieti Māru, uz svētakmeņa atstāj baltmaizes vai rupjmaizes klaipu ar uzvilktu uz tā Māras krustu. Var arī vilkt Zalkša zīmi vai Māras ūdeņus. Maizes klaipam ir jābūt pašizceptam, to atstāj kā ziedojumu savā privātmežā. Pa svešiem mežiem vazāties nedrīkst! Ja nav sava privātmeža, tad var uz palodzes iedegt baltu, pelēku vai melnu svecīti māla svečturītī 25. martā vai veļu laikā rudenī. No kartona var izgriezt Maras krustu vai Zalkša zīmi, vai Māras ūdeņus blakām svecītei svečturītī. Nu, kaut kā tā.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    https://commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Dieviete+M%C4%81ra&title=Special%3AMediaSearch

  7. Skumji, ka tas aktuāli arī šodien! saka:

    Patiess, atmaskojošs un tālredzīgs ir bijis LRTT kurss uz latviskumu un Latvijas naidnieku un nodevēju atmaskošanu, ko pierāda jebkurš arhīva materials, lai cik sen atpakaļ tas nebūtu modinājis mūsu tautu:

    Cienījamie tautieši !

    Neaizmirstiet, ka, piemēram, tas kremļa piektās kolonnas radītais frukts – bl-jockers, afgānis utt. – nav viens, divi nodevēji, iebrukušo krievu komunistu deformēti  pajoliņi vai to kroplīgās atvases, bet patiesībā ir organizētas, pretvalstiskas un pretlatviskas grupas sastāva niecīga daļiņa.  Tās ir no tautas atkritumiem čekas izraktas latviskas cilmes amēbas, kuras cenšas radīt te un internetā iespaidu, ka Latvijā ir garīgi slimi ļautiņi ar latviskiem vārdiem, kuri atbalsta okupantu politiku un rīcību, imitējot latviešu ļaudis, kuri gara vājuma un alkatības dzīti pauž idiotiskas un novecojušas kremļa saceptas tenkas patiesu faktu, dokumentu un aculiecinieku vietā.Viņi izplata latviešu patriotu un citu mūsu izcilību apmelojumus naivā cerībā, ka latviešu tauta šos nepilnvērtīgos un dziļi melīgos savārstījumus, faktu un vēstures kropļojumus noturēs par patiesību un sāks simpatizēt šo pārkrāsoto komunistu ideoloģijai, uzturētai un regulētai Latvijā no okupantu štāba midzeņa kremlī! Un viņi visi ir kā konveijerveidīgas skrūvītes, kas blēj vienā balsī vienu un to pašu. Piemēram, šis maksas kvekšķis “bl-jockers” tikpat labi var būt alfreds petrovičs, cilēvičs, jurkāns,urbanovičs, plinersis, šlesers vai vēl kāds cits kolaborants un kangars. Šiem LV naidniekiem ir dota pavēle dezorganizēt latviskās sabiedrības domu, paust pastāvīgi sistemātiskus melus, kamēr tiem varbūt kāds nedomājošāks noticēs, to visādi morāli apstrādājot.  Acīmredzams ir norādījums īpaši censties degradēt latviešu jaunatni, apmelojot Pirmās Latvijas brīvvalsts latviešu valstsvīrus, vēsturiskas personības, sēt neuzticību pret Latvijas patriotiem vai vienkārši godīgiem cilvēkiem. Visus, kas runā taisnību, censties diskreditēt un vienlaikus arī veidot naidpilnu attieksmi pret ASV un Eiropu, izceļot tikai negatīvo, nonievājot to sasniegumus un politisko kursu, nemitīgi tieši un netieši slavējot “diženos” psrs sasniegumus un paslavējot tās mantinieci Krieviju. Enerģiski aizstāvot un balstot rusicismu visās Latvijas dzīves jomās un apkarojot valsts valodas nostiprināšanos ikdienā gan krievvalodīgās masas, gan visas mūsu sabiedrības vidē. Kremļa jau tā apdullinātos psrs krievvalodīgos okupantus kūdot un politiski apstrādājot ar demagoģiskiem, melīgiem argumentiem pret latviešu tautu un pret tās centieniem būt brīviem un neatkarīgiem. Arī iebrucēju un kolaborantu pretvalstiskie veidojumi  “PCTVL”,  “Saskaņas Centrs” ar savu satelītu, lielzagļu partijām darbojas, lai īstenotu šo okupantu pūžņu Latvijā galveno mērķi, tas ir, nepieļaut latviešu nācijas SASKAŅU un konsolidāciju, īpaši bremzējot cīņu pret valsts atbrīvošanu no minētajiem nelikumīgajiem, naidīgajiem civilokupantiem, un lai nevarētu veikt civilizētu dekolonizāciju!Bet tieši dekolonizācija ir mūsu stabilākais garants valsts atdzimšanai un ceļš stabilai nākotnei mums un mūsu bērniem, un mūsu visu pienākums ir piedalīties šajā procesā un to kopā panākt! Mums ir KATEGORISKI jāpieprasa, pat jāpiespiež valdību atjaunot Taisnīgumu un īstenot starptautiskajās normās paredzēto okupācijas seku novēršanu, atbrīvojot valsti no nelikumīgajiem psrs kolonistiem-civilokupantiem, kas te uzturas prettiesiski un pretēji Latvijas tautas gribai  un piekrišanai. 

    Ernis Purnis   14.01.11

  8. Pārmaiņas saka:

    Latvijas komunistu un kolaboracionistu 30 gadu darba augļi. Tagad varam lepoties ar vatainākās valsts uz planētas, statusu.
    https://youtu.be/eDGjmX01YGI

  9. Par liekuļiem vai stulbeņiem! saka:

    “Latvieši, sakoncentrējamies! Pēc 2 nedēļu diskusijām atkārtošu teikumu, kas daļēji tās izprovocēja – “russkij mir” ar saviem pieminekļiem un ielu nosaukumiem iečurā savas impērijas robežas. Kā zināms no vēstures, krievijas impērija beidzas tur, kur viņi dabū pa muti. Tā arī ir robeža,” sociālajā tīklā facebook raksta A.Hermanis.
    “Pieminekļi un ielu nosaukumi ir ideoloģiski simboli un tiem šai gadījumā nav nekāda sakara ar autoru daiļradi. Pēc pagājušā gada 24.februāra šie simboli ir viennozīmīgi mums naidīgas varas simboli un tiem ir jāpazūd no šejienes. Upīša piemineklis centrā stāv tāpēc, ka pēc viņa denunciācijas tika deportēti un aizgāja bojā Sibīrijā viņa kolēģi, citi latviešu rakstnieki. Un nevis tāpēc, ka viņš sarakstījis labas grāmatas.Bet grāmatas, protams, jāturpina lasīt. Visas,” uzsver režisors.

    Laura Reinika ieraksts mikroblogošanas vietnē Twitter par nacinālo pašapziņu un krievu kultūras “tīrīšanu” Latvijā:
    “Nezinu, kā jums, bet man Ukrainas stāsts ir uzdzinis tādu nacionālo pašapziņu kā nekas agrāk. Goda vārds. Un lielā RU kultūras tīrīšana/ravēšana mūsu zemē ir īstajā laikā. Pietiks baidīties. Mēs dzīvojam Latvijā, mūsu zemē. Un Maskavas iela ved arī uz Daugavpili. Pārsauciet tā.”
    —————————————————————————————
    Ja šie “patrioti” būtu garā apdalītie, varētu piedot un aizmirst, bet šos skaļos saukļus izkliedz spējīgi domāt un saprast realitāti un savu liekulīgo tukšvārdību! Kad publiski pieprasīsiet pretiesisko krievu okupantu naturalizāciju pārtraukt un veikt milzīgās iebrucēju masas internēšanu – tikai tad būsiet patrioti un goda vīri! Neveiktā, bet akūti nepieciešamā dekolonizācija ir vienīgais, kas latviešu tautu un latviskas Latvijas iznīcināšanu var apturēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *