Kā jau LRTT sacīja: Krievija ir Izraēlas “darba instruments”

Pavisam vienkārši, Krievija dara to, ko pasūta Izraēla !

Vai tad vēl skaidrāk var pasacīt, kurā pusē ir Izraēla. Maskava veic cilvēces vēsturē neredzētu genocīdu pret saviem kaimiņiem un tajā paša laikā Izraēlas GALVA, jaunais un tas pats vecais prezidents Netanjahu skaidri pasaka, ka nepalīdzēs Ukrainai ar ir ieroču piegādi. Tas pierāda pa visiem 100 procentiem jau gadiem ilgi rakstīto LRTT, ka: Krievija ir nekas vairāk kā Izraēlas “darba instruments”. Tieši Izraēla ir tā, kura veic genocīdu pret ukraiņu tautu. Tikai muļķis to neredz. Šeit vairs nav runa tikai par Izraēlas valdību, bet jau Izraēlas iedzīvotājiem, kuri šo cionistu atkārtoti ievēlēja. Tas pats variants, kas Krievijā, ka pat līdz šim brīdim Putina agresiju atbalsta no 70 līdz 90% krievu. Tas ir izskaidrojams ar to, ka gan Izraēlas, gan Krievijas tautas lielākā daļa ir neatgriezeniski debilizējušās, kā šodien mēdz izsacīties: viņi ir cilvēces ģenētiskais atkritums.

Tas nepatīkamākais ir tas, ka šie “ģenētiskie atkritumi”, ar korupcija palīdzību ir ieņēmuši vadošos amatus daudzās valstīs, sākot no makroniem, šolciem, trampiem…un beidzot ar to pašu zeļenski. Ukraina, tāpat kā Latvija, ir pilna ar šiem hazāriskajiem baciļiem, kuri sabotē vietējo tautu centienus pēc demokrātijas. Viss Zeļenska prezidenta birojs sastāv no šiem izdzimumiem, tāpat kā Latvijas. Ukraina pamazām sāk no viņiem attīrīties, bet Latvijā viņi kļūst arvien varenāki.

Visu Latvijā regulē SINAGOGA

Valsts taču Latvijā ir atdalīta no baznīcas, tad ko visa Latvijas valdošā varza meklē sinagogās ? Sanāk tā, ka sinagogas nav pieskaitāmas baznīcu “sortei” ! Eiropas Savienības “valdības nams” ir pilns ar šiem deģenerātiem tieši no Latvijasždānokas, dambrovski, ušakovi, ameriki, ījabi… ! Latviju pārstāv nevis tautas pārstāvji, bet hazāru mafijas ielikteņi. Tieši sinagogisti ir tie, kuri visā vaino kaut kādus tur mistiskus globālistus. Tiek mākslīgi uzkurinātas visvisādas akcijas “cīņai par tradicionālo ģimeni”, lai tikai novērst uzmanību no saviem asins darbiem. Tajā sakarā arī notiek nepieredzētas L. Grantiņa nomelnošanas akcijas un neskaitāmi tiesu procesi.

No kurienes tam visam “aug kājas” ?

Tieši no čekas pulkveža, I. Godmaņa apsardzes bandas fīrera, Andra Bunkas kantora. Kā zinām, čekisti un komunisti ir jūdaisma ideoloģijas īstenotāji- slepkavas un laupītāji.Tiesneši un prokurori tiek viņiem iecelti vai arī no viņiem iebaidīti.

Šeit skaidri redzam, kādu tautas daļu ar savu leksiku pārstāv hazārs Bunka(atvēr un brīnies, kas ir viņa komandā ! Brīnums, ka Kūtris aizmucis… .)

Tad, kad manu LIETU idiotisma dēļ tiesnese vēlējās izbeigt, uz tiesas sēdi aizskrēja Andra Bunkas audžu dēls, hazāržīds- slepkava Rihards Bunka ! Tiesnesei tika piedraudēts…un tūlīt pat arī aizskrēja uz LA un paziņoja savus murgus… . Rodas idiotisks jautājums: kāds sakars ir R. Bunkam ar L. Grantiņa tiesu ? Būtībā nekāds, ja neskaita to, kuriem viņš kalpo un tā ir šodienas valdošā 4. maija banda, sākot no dzintariem un beidzot ar urbanovičiem !

Te tad arī nonākam pie tā, kāpēc visādā veidā tiek traucēta palīdzība Ukrainai, jo, ja uzvarēs ukraiņi, tad ne tikai Ukrainā stabi tiks DEKORĒTI ar šiem Ciānas atkritumiem, bet arī Latvijā. To šie ģenētiskie atkritumi labi saprot un tāpēc trako !

24.01,23

You may also like...

9 komentāru

  1. AG saka:

    Labi, ka Bordāns nav ne krievs, ne žīds… :)))

  2. Skolnieciņš saka:

    Ir svarīgi turēt Latvijas enerģētiku tīru. Ir svarīgi latviešiem apzināties to, ka latvieši ir pagāni. Latviešu tautai ir izcila neopagāniska, politeiska reliģija – dievturība. Dievturi tic Latvju Dieviem – Dievam Pērkonam (Pērkoņtēvam; visvarenajam Pērkonam — Debesu Tēvam), likteņa Dievietei Laimai, nāves un dzīvības Dievietei Mārai (Mārai — Veļu Mātei; Mārai — Zemes Mātei), Dabas Mātei, Austras kokam (pasaules kokam; Saules kokam), Dievam Jumim, Dievam Ūsiņam un citiem Dieviem un citām Dievietēm. Dievturībā katram Dievam vai Dievietei ir savs vārds. Manuprāt, latviešiem un lietuviešiem ir jāapvienojas, lai atjaunotu dievturību kopā.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība vienmēr dzīva.

  3. Visiem dievturiem senlatvju spēka zīmes ir ļoti aktuālas un noderīgas. Paldies Dieviem, ka ir ļaudis, kuri ir digitalizējuši senlatvju spēka zīmes.
    failiem.lv/u/b6wg4trxy [Fonti “Latvju Raksti ALT” un “Latvju Raksti BLT”.]
    https://failiem.lv/u/b6wg4trxy
    Ar cieņu, Skolnieciņš

  4. Dievturi ir pret Krievijas izraisīto karu Ukrainā. Dievturi lūdz Latvju Dievus, lai Latvju Dievi dod spēku ukraiņu tautai cīnīties pret okupantiem!
    failiem.lv/f/uuhd9a25f
    I stand with Ukraine.
    https://failiem.lv/f/uuhd9a25f
    Ar cieņu, Skolnieciņš

  5. Tālis saka:

    Te,jau visa kā gana. Daudz,kas atkārtojas.
    Telegrammā Modris Burbergs raksta ļoti patriotiski.
    Jācer,ka Linards tiesu ar visu uzaicinājumu noliks pie vietas. Sava publika tiem notikumiem seko. Cerams,ka šī vietne arī turpmāk būs sasniedzama.

  6. :))) saka:

    Idiots ir pārliecināts ,ka visi ,izņemot viņu ,ir idioti …

  7. Labi izgaismots, paldies! saka:

    Skolnieciņš 2023. gada 23. janvāris 19.45
    Situācija ar krieviem ir baisa. Kara noziedznieku vladimiru putinu atbalsta vairāk nekā 80% visas krievu tautas, kura krievijā vien ir savairojusies līdz 140 miljoniem, un ārpus krievijas dzīvojošo krievu migrantu, piemēram Latvijā, Igaunijā un Vācijā, krieviem patīk putins. Tad visas vainas novelšana tikai uz putinu un viņa propagandistiem, ir melīga un realitātei neatbilstoša. Putins iemieso krievu tautas vairākuma vērtību sistēmu, mentalitāti un sapņus, tāpēc var droši apgalvot, ka putins ir absolūts krievu tautas simbols. Un tad, kad putina vairs nebūs, krievu tautas vairākums izvēlēsies jaunu putinveidīgu asiņainu vadoni. Un ivans bargais, ļeņins, staļins un putins ir tikai daži krievu vadoņu piemēri, kuri ir iemiesojuši krievu tautas vēlmes un sapņus. Un krievu propagandisti visos laikos ir teikuši tikai to, ko asinskārā krievu tauta ir vēlējusies dzirdēt.
    Tādi ir krievi.
    Bez cieņas, Skolnieciņš

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Tā bilde ir jau vēl sausaligaka, ja iedziļinās visos līkločos, tad visas tirdzniecības iestādes un darba sfēras ir viņu cilvēku pārpildītas. Protams viņiem ir tie jajam zirdziņi par tradīcijām un ģimenes vērtībām, ko mālē īpaši pirms vēlēšanām, bet baznīcas sen ir komunistu uzraudzītas. Kas to nezin, ka lielākā daļa tie garīdzniecības pārstāvji ir ar novirzēm? Dirst virsū vīram par tradicionālu ģimeni un pieprasīt no vīra 12 bērnu uzturēšanu, ka pats sevi knapi velk pa pasauli ir kroplu īpatnība. Cik ir veču, kas izklejojusies pa pasauli darba meklējumos iekļuvuši dažādās ķezas? Vien kļuvusi par klaidoniem un beibes pa prostitūtām. Ukrainu meitenes Eiropā tiek pieprasītas tāpat ar polietes un krievus kas, ja latvietei sanāk sapreceties ar kādu angli, tad viņai tas ir glābiņš. Tomēr tais jaukšanas īpatnības ar svešiniekiem rodas daudz problēmu un veselīgāk būtu, ja pistos klasiski bez maucibas gumijām un ar vietējās cilmes pyikiem. Tradicionālu dzīves īpatnību uzturēt ir senči uzturejusi i pie nabadzības, i pie labās klāšanas. Ja S ieviet E nesaprot savu vārda nozīmi, ko var gribēt tai sabiedrībā. Nu tai tautas kultūrā ir jāieskatās un jāsaprot kaut ko no tradicionālā tautas tērpa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *