Viņu noslepkavoja, viņš “neaizgāja” !

www.tautastribunals.eu-12Brīze neaizgāja, Aivaru Brīzi „aizsūtīja”.

aivars brīzeLatviešu tautas GARĀ atkal iecirsts kārtējais „cirtiens”. No mūsu vidus uz neatgriešanos ir „aizgājis” Aivars Brīze.

Tas ir sāpīgi katram latvietim.

LRTT biedri izteic visdziļāko līdzjūtību A. Brīzes tuviniekiem un latviešu tautai.

„Kamēr nebūs vajadzīgais skaits taisno nokauts, nekas nemainīsies”.

Aivars no mums neaizgāja, viņu „aizveda” tie, kuriem viņš traucēja. Un traucēt viņš pēdējā laikā sāka ļoti nopietni. Viņa teiktais nebija kā „soļi smiltīs”– vējš uzpūš un viss aizmirsts. No mums „neaizgāja” nedz Juris Podnieks, nedz Ita Kozakeviča, nedz Heinis Lāma, nedz Uldis Freimanis, nedz, nedz, nedz…utt. Kad redzēju viņa video klipu, kurā viņš uzstājas pret „zilo” un cionistu mafiju > http://www.youtube.com/watch?v=4Xq5NnPHdng skaļi pie sevis vienatnē noteicu: „Tu, vecīt, ne tur savu degunu esi iebāzis, tas tev var bēdīgi beigties.”

Šo viņa KLIPU ieliku arī: http://tautastribunals.eu/?p=15743

Ilgi, kā redzam, nebija jāgaida. „Zilie” un cionisti, kuri šodien pilnībā kontrolē un izzog Latviju, nedrīkstēja pieļaut, ka pret viņiem uzstājas tik populārs cilvēks, jo aiz sevis varēja „aizvilkt” latviešu tautas „masas”. Šajā sakaitētajā situācijā viss var ātri uzliesmot. To labi saprot komunisti- cionisti. Tāpēc tika pieņemts lēmums LIKVIDĒT Aivaru Brīzi.

Šī slimība, ar kuru it kā nomira Aivars, ir čekas standartpaņēmiens.

Mēs visi esam liecinieki, ka lielie žuliki ar Godmani, Borovkovu, Bērziņu un daudziem citiem priekšgalā, neviens nav nomiris no gripas, sirds mazspējas, noslīcis vai pazudis bez pēdām… .

L. Grantiņš

23.10.13.

Šeit pāris komentāru, kuri izsaka dziļāku lietas būtības jēgu:

tā es 22.10.2013 12:13

Nu nemīl zeme tos,kas nostājušies uz taisnās takas.Varbūt smaidi un nami slēpj nelaimīgas domas galvā?Lai vai kā man kļuva skumji un truli,tukšums par dzīvi uz žurnāla vākiem un skaudro patiesību ko zina tikai paši un liktens

Valentīna 22.10.2013 12:14

Ļoti zēl! Tāds DZIMTENES patriots, kurš nekā nebaidījās! It ka tiko bija sācis normālu bagātu, aktīvu dzīvi gan gimenē, gan sabiedrībā! Līdzjūtība tuviniekiem!

Rita 22.10.2013 13:58

Es tiešām nesaprotu kāpēc (?) visi šitie nolādētie un mantkārie sprāgoņi kā Šķēle, Šlesers, Lembergs, Kalvītis, Godmanis, kas latviešu tautai nodarījuši tik daudz pāri, ir dzīvi, bet tādiem labiem cilvēkiem kā Freimanis, Daiga Bute vai Brīze, kas pašaizliedzīgi ir devuši citiem tik daudz – ne jau naudas izteiksmē (nav galvenais dzīvē!) jāaiziet tik pēkšņi un skaudri … Galīgi ačgārni … Ļoti sāpīgi un liels zaudējums visiem īstiem latviešiem!

You may also like...

28 komentāru

  1. 999 saka:

    Vai tā ir tikai sagadīšanās, ka arī Aivars Brīze, tāpat kā ar daudziem tas noticis, pēkšņi mira (un kas jau par dzirdētu diagnozi) nepilna gada laikā pēc intervijas sniegšanas Aivara Gardas vadītās Latvijas Nacionālās frontes laikrakstam “DDD” (Lienei Apinei), kā arī bija “paciemojies” radiostudijā “Merkurs” pie Jura Lapinska? Kad jau tik daudz taisnīgo “nomiruši”, tad nav vairāk aiz kalniem tas laiks, kad sprāgdami nosprāgs arī sprāgoņas Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Aivars Garda, Juris Lapinskis un citi nelieši.

    Aivars Brīze: “Es lepojos, ka esmu latvietis!”

    2012. gada 26. novembris

    Intervija laikrakstā “DDD”

    Saruna ar mūziķi Aivaru Brīzi

    Krievvalodīgos okupantus vada naids

    DDD: Iepriekšējā laikraksta numurā publicējām internetā atrodamā videoklipa “Es esmu nelojāls” tekstu. Tu esi redzējis, kā krievvalodīgie agresīvi, naidīgi plātās, ka viņi ir nelojāli Latvijai un latviešu tautai. Kāpēc latviešu mūziķi, radošo aprindu pārstāvji klusē?

    Aivars Brīze: Jā, es redzēju to klipu. Manuprāt, tas būtu jāredz un jānovērš Drošības policijai – drošības dienestiem, kuriem vajadzētu atbildēt par valsts drošību un uzraudzīt, ko ļaudis, kas pieder pie piektās kolonnas, šeit dara. Mums gan tas nav nekāds noslēpums, un internetā ievietotajā klipā tas skaidri arī izpaudās.

    Skatoties krievvalodīgos reperus, man bija divējādas domas. Sākumā gribēju kliegt – atbāztviņiem pretī, ka šeit ir mūsu zeme un mēs, latvieši, šeit esam noteicēji, nevis jūs, ienācēji, kas neuzvedas pat kā ciemiņi. Pēc tam sāku šaubīties, vai tie šmurguļi ir pelnījuši tik lielu uzmanību. Gan jau būs izdevība viņus un viņiem līdzīgos nolikt vietā.

    Manuprāt, daļa cilvēku ir iedzīti galējā pesimismā, bet vairums ļāvuši virsroku ņemt bailēm un gļēvumam. Tātad divi iemesli – bailes un gļēvulība vada cilvēkus. Šobrīd visspilgtāk vajadzētu izpausties savas zemes izjūtai jeb patriotismam, bet notiek pretējais. Medijos un sabiedrībā sludina visādas dumjības, raksta nevajadzīgas lietas, lai aizmālētu acis, bet par svarīgāko, tas ir, ka mūsu zemē ir okupantu varza, piektā kolonna, neliekas ne zinis. Un šie reperi – krievvalodīgie jaunieši, kas izveidojuši naidīgo klipu, manuprāt, nav darbojošies paši ar savu iniciatīvu. Visticamāk, viņiem tas ir pateikts priekšā.

    DDD: Tu teici, ka sākumā tev bija doma viņiem kaut kā attiecīgi atbildēt. Pazīstot tevi, gļēvums vai bailīgums nebija tas, kas atturēja tev to izdarīt?

    A.B.: Pirmkārt, mantop viens nacionālpatriotisks projekts, kur gandrīz katrā niansē būs atbilde uz šādām lietām. Otrkārt, negribētu pārāk pievērst viņiem uzmanību. Manuprāt, ne jau muzikantiem būtu viņiem jāatbild, bet pavisam citiem cilvēkiem – drošības dienestu pārstāvjiem, kuri, kad jānovērš naids pret latviešiem, izliekas par beigtiem. Kā var nesodīti realizēt tik klajus uzbrukumus?! To es nesaprotu.

    Runājot par mūziķiem, ja mēs pamatu pamatos nesāksim neko darīt tā saucamajā popmūzikā, kas ir aizsniedzamāka lielākām tautas masām, kur mērķa auditorija ir jaunatne, ja caur dziesmām nesāksim runāt par savas zemes un savas tautas problēmām, parādot savas spējas, savu attieksmi, ka esam latvieši, ka šī ir mūsu zeme, ka mēs te esam noteicēji, tad diemžēl var pienākt brīdis, ka ir jau par vēlu.

    Modē dziesmiņas par neko

    DDD: Nevaru nosaukt nevienu dziesmu vai muzikālu projektu, kas liktu saprast, ka radošā sabiedrība, tas ir, mūziķi jūt latviešu tautas sāpi…

    Aivars Brīze: Nav jau ko dzirdēt. Es, godīgi sakot, brīnos – esmu vairakkārt visādos forumos savu viedokli klāstījis, bet nezin kāpēc producentus īstenībā neinteresē šī lieta – dziļi neinteresē. Viņi parāda savu apolitiskumu, savu nostāju, ka viņiem tikai traļi, vaļi – kaut kādas dziesmiņas par neko, lai tikai kaut kāds meldiņš tur būtu, lai tikai publika pavelkas. Faktiski tiek izmantots jaunatnes absolūtais apolitiskums. Manā izpratnē, mūzika ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē ir beigusies jau sen –1989. gadā. Pēc tam “radītais” ir komercija un skriešana pakaļ kaut kādiem Rietumu izdomātajiem mēsliem. Dziesmas ar saturu diemžēl ir beigušās. Ir jāsaprot, ja esi latvietis, tad tev sava zeme ir jājūt un jādzīvo tā, lai nebūtu kauns sevi saukt par latvieti.

    DDD: Bet varbūt, ka mūzikas pasaulē ir tas pats, ko mēs redzam arī politikā, – pie teikšanas jeb par zvaigznēm, kuras uzklausa, kļūst tieši tie, par kuriem režīms var būt drošs, ka viņi neko nepateiks.

    A.B.: Protams. Tā jau tas īstenībā ir. Runājot par jauno paaudzi, viss atkarīgs, kāda viņiem bijusi audzināšana ģimenē, skolā. Retais piedzimst par patriotu, bet par tādu var izaudzināt. Tādēļ, ja jaunietim nav iemācīta Tēvzemes mīlestība, tad atliek vien samierināties ar sekām. Protams, var jau teikt – es esmu mūziķis, neesmu politiķis un man nav nekas tur jādara. Bet, pagaidi, pirmkārt, – tu esi latvietis, tu esi šīs zemes pilsonis un saimnieks, un tev ir jābūt savai attieksmei pret to, tu nevari plūst pa straumi, pierīties desu, pelmeņus, būt laimīgs un pateikt: man vairāk neko dzīvē nevajag. Nu, tad arī dzīvo tai pelēkai masai līdzās, neapzinot savas zemes, goda un brīvības nozīmīgumu! Tas ir drausmīgi! Godīgi sakot, mani pārņem izmisums, kad par to domāju.

    Parunājot ar jauniem cilvēkiem, kurus mācu, saprotu, ka vairumam nav šīs izpratnes. Pārsvarā viņus vada tikai patērētāja intereses. Skolās būtu jāievieš Tēvzemes mācība, jo genocīds, kas notiek tagad, ir vienkārši neaptverams. Staigā pa pasauli tādas vairas vīķes-freibergas un citi, degradējot visu patiesi svēto un vērtīgo! Tas ir kaut kas neaptverams. Un viņa vēl bezkaunīgi pieprasa, lai tauta viņu atbalsta, maksā par šiku dzīvi!? Varētu domāt, ka viņa kaut ko labu izdarījusi šai zemei un tautai!?

    DDD: Pavisam nesen kāda sabiedriskā vietā dzirdēju Laura Reinika dziedāto dziesmu “Uz redzēšanos, prezidente!”, kur vārdi bija apmēram šādi: man bail, ka bez jums mums būs grūti… Šī dziesma uzrakstīta tad, kad Vaira Vīķe-Freiberga beidza savu prezidentūru. Šādu dziesmu Reiniks, lūk, var uzrakstīt, bet, kur ir dziesma: okupanti, aizbrauciet, lindremaņi, pazūdiet… Kur ir?

    A.B.: Jā, nav! Var jau teikt te visādi – latvieši nav tik agresīvi, latviešiem nav jābūt agresīviem, gan jau viņi paši aizvāksies. Bet no latviešu bailīguma, divkosības, gļēvuma metas slikti ap dūšu. Tas ir nenormāli! Virtuvēs visi baigie varoņi, bet, tikko jārunā publiski, piemēram, radio vai televīzijā, uzreiz parādās tā saucamā mīkstā tolerance – visiem gribi būt labs un parādi savu gļēvumu. Vai nu tu esi saimnieks savā zemē ar visu no tā izrietošā, ar savu stāju, atbildību, vai nožēlojams draņķis, kurā visi nelieši noslauka kājas. Turklāt stingrā saimnieka nostāja jāparāda visu laiku. Nevar tā – vienreiz kaut ko labu izdarīt un tad domāt, ka savu jau esi paveicis un nekas vairs nav jādara. Nē, tā tas nav! Man ļoti patika reiz laikrakstā “DDD” lasītais: cieņu var krāt visu mūžu, bet pazaudēt to var vienā mirklī…

    Latviešu karotāja gēns izzudis

    DDD: Tu apgalvo, ka ir jālepojas, ka esi latvietis, taču Saeimā nobalsoja, ka pasē tautību “latvietis” nedrīkst rakstīt, lai novērstu diskrimināciju. Vai tu jūties diskriminēts, ka esi latvietis?

    Aivars Brīze: Es jūtos diskriminēts, ka man kā latvietim neļauj pasē ierakstīt “latvietis”. Jūtos diskriminēts, jo neviena atjaunotās Latvijas valdība nav veikusi deokupāciju un dekolonizāciju. Par to, ka esmu latvietis, nejūtos diskriminēts – gluži pretēji. Man, latvietim, šī ir vienīgā zeme pasaulē, un es lepojos, ka esmu latvietis. Citas Latvijas man nav!

    Esmu ievērojis, ka valdošie, procesu virzītāji ik pa laikam ļauj, ja tā var teikt, pacepties, nolaist tvaiku par samērā nebūtiskiem jautājumiem, lai būtiskākie nebūtu jārisina. Latvieši tagad sašutuši par nieka pasi, kas faktiski ir ceļojuma dokuments un būtību parāda. Protams, pat neļaujot pasē norādīt tautību, Saeima parāda savu attieksmi un apziņas līmeni. Sliktākais ir tas, ka pārņem bezspēcības sajūta, ka tu viņiem, Saeimā sēdošajiem un lēmumu pieņēmējiem, neko nevari pateikt. Būtībā vajadzētu pajautāt: kas tu tāds esi, lai nolemtu manā vietā?! Tāpat sabiedriskais radio: kuras sabiedrības radio tas ir – vai Sorosa utt.?! Vai tas ir mūsu sabiedrības radio?!

    DDD: Cara laikā nedrīkstēja runāt latviski. Ja kāds runāja, tad uzkarināja viņam kaklā dēlīti ar uzrakstu “latiš” kā kauna zīmi.

    A.B.:Tāpat kā žīdiem zvaigzni…

    DDD: Tikai tagad mums ir jānokaunas par to, ka esam latvieši…

    A.B.: Jā, tas ir briesmīgi! Tik drausmīgā pavadā ir aizgājuši visi mūsu varturi. Šis ultraliberālisms gluži vienkārši sprāgst pa visām malām ārā. Es ļoti ceru, ka tā ir melno spēku agonija – ilgi tas nevar turpināties. Man ļoti negribētos reducēt uz visu latviešu tautu…

    DDD: Varbūt jāsadala: ir tauta un ir pūlis. Tauta ir domājošā sabiedrības daļa, kas ir mazākumā, bet visi pārējie ir krievvalodīga un latviešvalodīga masa…

    A.B.: Man negribētos dikti uzbraukt lauku tantiņai – viņa strādā laukos, slauc savu gotiņu, kaziņu, ravē dārzu, lāgā neaptverot, kas patiesībā notiek valstī. Tādi šie ļaudis ir, un negribu viņus aizvainot. Kāds izlasīs – no augstiem plauktiem tas Brīze sācis laist, kur tad tev ir tas automāts vai kaulu zāģis, cik daudzus esi apšāvis, ja vari būt te tāds…?

    Manuprāt, jāuztraucas tieši par šo darbīgo jauno paaudzi, kas ir mūsu nākotne, kurai būs jāturpina saimniekot. Lūk, par to ir jāuztraucas, uz kurieni šī paaudze savā apziņā virzās?! Kāpēc tā apstājās pie šīs mantiskās patērētājsabiedrības debīlajām lietām, ko šodienas laikmets paģērē? Neesmu pret informāciju kā tādu, bet, ja tu nespēj šo informāciju saprast – atšķirt graudus no pelavām –, tad vari apmaldīties. Cilvēks, kurš nezina vēsturi, noteikti apmaldīsies. Taču, ja tie, kuri sēž augšā un ir sekojuši visam līdzi, un daudzmaz orientējās procesos pasaulē, nemēģina vai pat apzināti izvairās pateikt patiesību, tad vairs nav kur… Lasot internetā, esmu šausmās! Vai tad tiešām kaut kādi pēc statistiskas atlasīti ierēdņi tur sēž un koriģē… Īstenībā negribētu tam piekrist. Internets nebūtu tas svarīgākais, jo tur daudzi pašapliecinās un savu nevarēšanu izgāž ar mēslu spaiņiem.

    Kas attiecas uz mani, tad es netaisos klusēt. Šobrīd strādāju pie projekta, par kuru runāšu tad, kad darbs būs izdarīts.

    DDD: Tā būtu atbilde arī mūsu lasītājiem, kuri prasīja, lai pajautājot, kur tad palicis mūsu, latviešu nacionālpatriots Brīze?

    A.B.: Jā, tas viss būs. Būšu lepns, ja tas būs sanācis. Jūtu, ka ir starp mums cilvēki, kuri spēs to saprast un atbalstīt. Nākošgad mēs to redzēsim.

    DDD: Informāciju un Aivara Gardas komentāru, kuru varēja lasīt iepriekšējā “DDD” numurā, par naidpilno krievvalodīgo reperu klipu publicējām labi zināmajā portālā “Draugiem.lv” un aicinājām latviešus neklusēt, protestēt un parādīt sašutumu. Latvieši arī neklusēja, bet zaņķis gāzās nevis pār naidīgajiem okupantiem, bet mums. Naida kurinātāji esot nevis tie cilvēki, kuri saka – es esmu nelojāls, bet mēs, jo pieprasām deokupāciju un dekolonizāciju…

    A.B.:Jā, tautas kareivīgais cīņas gars, genofonds, šķiet, ir aizgājis reizē ar leģionāriem, strēlniekiem un nacionālajiem partizāniem. Ar kādu lepnumu pirms dažām dienām kāds simtgadnieks savā jubilejā teica: “Kas tas par latviešu vīrieti, kas nav kārtīgi dabūjis izkaroties!”

    Vienā vārdā – nodevība!

    Aivars Brīze: Nezinu, kad latvieši beidzot tiesās vainīgos par genocīdu pret mūsu tautu?! Pusmiljons ir aizbraucis no Latvijas – tas ir gluži vienkārši ārprāts!

    DDD: Cilvēki meklē naudu, kas vēl nesen bija Latvijā, bet tagad kaut kur pazudusi…

    A.B.: Domāju, ka mūs tādā veidā grib paverdzināt. Ja nevar “pa tiešo” – ar tankiem iebraukt, tad iegūst mūsu zemi šādi. Krievs ar savu naudu, ar nopirktajām uzturēšanās atļaujām, savukārt Eiropas Savienība ar savām murgainajām direktīvām, saražotajiem un nevienam nevajadzīgajiem mēsliem, ar kuriem indē mūsu tautu. Neiesaku nevienam ēst to, kas dabūjams veikalos! Labāk atbalstīsim savus zemniekus un pirksim pārtiku tieši no viņiem.

    Zviedru pensionārs mierīgi sēž un gaida, kad par celmu naudu varēs šeit meža zemi nopirkt. Pēc pieciem gadiem viņš no pederastiskās Eiropas Savienības vēl dabūs kaut kādas fonda naudas un sāks šeit būvēt sev štellītes. Kā Eidis (Eduards Pāvuls) kādreiz teica: “Iznīciniet latviešu zemniecību, un ar to būs tautas beigu sākums.” Un tas jau ir noticis – zemniecība principā jau ir iznīcināta. Vispār vajadzēja aizliegt pārdot Latvijas zemi ārzemniekiem. Ja grib – lai īrē, kā tas notiek pie leišiem.

    Neatnāca neviens no Pleskavas, lai latviešiem padarītu pēc iespējas grūtāku dzīvi savā Tēvzemē. To izdarīja mūsu pašu tautieši – mūsu tautas nodevēji! Lai viņi ieraksta sevi sarakstā, tikai lai nedomā, ka dzīvos laimīgi ar saviem bērniem – tā nebūs.

    DDD: Tikko televīzijā rādīja filmu, atgādinot, ka pagājuši pieci gadi, kopš Latvija atdeva Krievijai Abreni. Sprieda, vai tas bija nodevības akts vai nebija. Tomēr filmas zemteksts lika saprast, ka “pareizi ir domāt”, ka Abrenes atdošana esot bijusi saprātīga rīcība.

    A.B.: Protams, cilvēku apziņas šādi tiek ievirzītas pilnīgi ačgārni.

    DDD: Tolaik tu uzrakstīji dziesmu, aicinādams neatdot Tēvzemi. Domāju, ka sabiedrības lielākā daļa šo dziesmu nemaz nav dzirdējusi.

    A.B.: Jocīgi, kāpēc?… (ironiski smejas) Radio atbild, ka tas neesot “radio formāts”…

    Lūk, dziesmas vārdi:
    Tikai neatdod Tēvzemi manu,Lūdzu, neatdod Latviju, Tēvs!Tie, kas Dzimteni tirgo un Dzimteni pārdod,Kā migla drīz izplēnēs.Tikai neatdod Tēvzemi manu –Es jau nelūdzu vairāk neko –Tikai saglabā jaunajām, jaunajām audzēmŠo dārgumu svētāko.Celies pāri pār šaubām un bailēm,Neliec muguru, taisnojies stalts,Esi varonis latviešu tautai –Būsi mūžīgā piemiņā kalts.Tikai neatdod Tēvzemi manu,Lūdzu, sargā no tumsības valsts!Tie, kas ziedoja dzīvību, dzīvību savu,Mūžos būs Taisnības balsts.Celies pāri pār šaubām un bailēm,Neliec muguru, taisnojies stalts,Esi varonis latviešu tautai –Būsi mūžīgā piemiņā kalts.

    DDD: Ne vien vārdi, bet arī melodija šai dziesmai ir iedvesmojoša un paceļ garu.

    A.B.: Šī dziesma vairāk bija domāta tiem varturiem, kuri tolaik spriedelēja par Abrenes atdošanu un visbeidzot pieņēma šo nodevīgo lēmumu. Mums te skandina par kaut kādām demokrātijām un tamlīdzīgi, bet lepnas nācijas nekad neatdos nevienu savas zemes pēdu! Vienā vārdā sakot, tā bija nodevība.

    Var stāstīt visādus zilus brīnumus, ka ekonomiski grūti pacelt, tādi laiki, pasaulē globāli viss notiek… Šādus pekstiņus visu laiku skandina, taču pasaulē ir tautas, kuras spēj sevi aizstāvēt un sargā savu zemi, kuras cīnās līdz pēdējam, piemēram, baski, čečeni. Viņi saprot, ka tautas gods, savas zemes un ģimenes mīlestība ir augstāka par visu.

    DDD: Fakts, ka tava dziesma neizskanēja radio, apliecina tikai to, ka radiostaciju īpašnieki, vadītāji neatbalsta taisnīgumu. Viņi ir režīma kalpi.

    A.B.: Nedrīkst taču mūsu varturiem tā – “pa tiešo” – dot pa purnu, skaidrā tekstā pasakot: jūs esat zagļi un nodevēji!… (ironiski smejas) Dziedot “Tikai neatdod Tēvzemi manu!”, es lūdzu Tēvu, lūdzu Augstāko Spēku, lai neļauj kretīniem iztirgot Dzimteni! Tie, kas Dzimteni tirgos un Dzimteni pārdos, kā migla drīz izplēnēs, jo viņiem nav mūžības. Un īstenībā kauns, ko viņi ir izdarījuši, jau ir iekodēts uz mūžīgiem laikiem viņu dzīvēs, viņu dvēselēs.

    “Tūdaliņ-tāgadiņ”…

    DDD: Konfūcijs ir teicis, ka par labu pienākas labs, bet par sliktu – pēc taisnīguma. Zinot, ka Augstākie Spēki jeb Dievs ir taisnīgs, mēs nešaubāmies, ka cilvēki, kuri ir nodevuši Tēvzemi, neizbēgami saņems sodu.

    Aivars Brīze: Protams. Cilvēkiem ir jāsaprot, ka no visiem tiks prasīts vienādi, un katram būs jāatbild. Sirdsapziņa ir šķīstītava, bet, ja tā ir netīra, tad nav iespējams normāli dzīvot.

    DDD: Tomēr, ja nelietīgs cilvēks stāsta, ka sirdsapziņa viņam liek paņemt sev tos miljonus, jo viņš jūt, ka ir nopelnījis, – ko tad?

    A.B.: Šos ļaudis es nevērtēju un pat negribu vērtēt – tādi nav tā vērti, lai par viņiem runātu. Ne jau naudā kaut kas ir rēķināms, mēs taču runājam par mūsu zemi, par mūsu tautas Dzimteni. Mūsu zeme pašreiz ir tik sarežģītās krustcelēs, kādās tā nav bijusi vēl nekad. Tas, ko varturi šodien dara ar mūsu tautu, ar mūsu valsti, ar mūsu zemi, ir vislielākais noziegums! Zeme bez tautas, bez saviem saimniekiem nav nekas. Izglītība, medicīna, sociālie apstākļi, darba iespējas – pilnīgi viss, kas saistās ar cilvēku dzīvi, ir nolaists līdz “kliņķim”. Mūsu zeme, mūsu valsts divdesmit gadu laikā varēja kļūt par paraugzemi visā pasaulē, bet ir noticis gluži pretējais.

    DDD: Latvija taču esot “veiksmes stāsts”…

    A.B.: … (ironiski smejas)…

    DDD: Mums nav sakārtoti valsts pamati – māja uzcelta uz netaisnīgiem, šķībiem un izkurtējušiem pāļiem.

    A.B.: Tieši tā! Nav veikta deokupācija un dekolonizācija. Klāt nākusi Eiropas Savienība ar savām antivērtībām. Šeit tiek iepludināta nekvalitatīva un kaitīga citu Eiropas valstu pārprodukcija – mums jau neviens nestāsta, ka tur vidējais un turīgais slānis tādai pārtikai pat nepieskaras, tāpēc tās ražotājiem šie produkti kaut kur ir jāliek: Latvija, Igaunija – gāžam tik iekšā un aizliedzam viņiem pašiem ražot! Latvieši ir vajadzīgi tikai tik daudz, lai izklaidētu tūristus – padejotu “tūdaliņ-tāgadiņ”, padziedātu “Pūt, vējiņi”…

    Par vīriešiem viņus negribas saukt

    DDD: Roberts Klimovičs intervijā sacīja, ka katram latvietim vajadzētu ieroci, ka latviešu tautai ir jābruņojas, jo bruņotai tautai neviens neko nevar nodarīt. Mēs zinām, ka katrs kaut ko domā, bet, līdzko aizver aiz sevis savas mājas durvis, viņš kļūst citāds – baidās atzīt, ka piekrīt “DDD” – pasarg, Dievs, tas ir ārprāts, to nevar!…

    A.B.: Tā ir divkosība. Mājās sievai un bērniem viņš rāda, ka ir varonis – uh, kā es varētu tos “krievus” “sist”… bet iziet uz ielas, satiek Pēteri, kas saka: “Klausies, tu gan esi stulbs, mēs te kopā biznesu taisām, bet tev nosmulējušies bērni staigā, davai, apkrāpsim šo valsti, atmazgāsim, un būs viss…” Šis attopas – jā, man nevajag tās galvassāpes par savu tautu, dabūšu vēl pa galvu, kam man to? Tā ir absolūta gļēvulība, bailes – pat nezinu, kā to raksturot. Par vīriešiem viņus negribu saukt.

    Cilvēku ir jāvērtē pēc darbiem. Ar vārdiem es varu būt rijā, bet ar darbiem – aizkrāsnē. Ne velti ir šāds sakāmvārds. Es kā mūziķis savu iespēju robežās cenšos kaut ko darīt, esmu parādījis savu stāju. Nesaprotu, vai tiešām tik daudz latviešu neko nesaprot un neredz – lai tad iebāž savus bailīgos degunus kartē un paskatās, cik liela ir Latvija uz pasaules fona! Bet drosme aizstāvēt Taisnīgumu, savu tautu ir tikai 0,000… procentiem. Patiesībā šī pat nebūtu jāsauc par drosmi, jo tā ir normāla stāja cilvēkam, kurš apzinās, ka viņam ir sava Tēvija. Un tā tam ir jābūt.

    Piemēram, francūzis – milzīga nācija, viņiem, protams, ir daudz vieglāk noturēt savu nacionalitāti, savu zemi, un viņi ir lepni par to. Tāpat vācietis – viņš nebrauks ar “štrunta” franču vai amerikāņu mašīnu, viņš brauks ar savu – principa dēļ. Viņš nepirks citu sadzīves tehniku, tikai vācu.

    DDD: Un izdarīs visu, lai arī citi nopērk vāciešu ražoto preci.

    A.B.: Tieši tā. Viņi ir lepni par savu Vāciju, un tādiem būtu jābūt arī latviešiem, lai, iebraucot Latvijā, ārzemnieki redzētu lepnu tautu. Aizbrauc uz Dienvidiem un paskaties, kas tur notiek: tur neviens nevarēs darīt, ko grib. Tur spēku un kārtību dod ģimenes matriarhāts, kas nemaz nav slikti. Bet šeit jau nav vairs ne matriarhāts, ne patriarhāts – te ir ono – ne šis, ne tas. Pilnīgs ārprāts.

    Atliktais pārbaudījums?

    Aivars Brīze: Godīgi sakot, par visu, kas šobrīd notiek Latvijā, esmu tik sarūgtināts, ka nevaru mierīgi skatīties ne televīziju, ne klausīties radio. Šie cilvēki nesaprot, kādu noziegumu viņi izdara pret savu zemi, un neapjēdz, kādas sekas tas nesīs viņiem pašiem.

    DDD: Domā, ka nesaprot?

    A.B.: Ja kādreiz sapratīs, tad var būt arī par vēlu. Viņi neapzinās, ka viss nāks karmiski atpakaļ – neizbēgami! Jebkura liela, globāla lieta jau ir kosmiska lieta, un par lielo devumu, mūsu zemi, kas mums uzticēta, – ja mēs nespējam to nosargāt, būs jāatbild. Arī es – negribu sevi nolikt ārpus tautas – nespēju nosargāt. Daru ko varu, bet neredzu veidu, kā visu ietekmēt. Varu uzrakstīt dziesmas, tās var atskaņot, un ceru, ka kaut kas līdz tautai nonāks. Bija laiks, kad tiešām šo vienotību jutām, bet kur tas viss tagad ir palicis?!

    DDD: Tu droši vien runā par Atmodas laiku. Diemžēl šodien nevaram vairs pārbaudīt, cik gatavi uz upuri toreiz bija cilvēki. Iespējams, ka tad, ja būtu nevis jādzied, bet jāņem rokās ieroči, daudzi tomēr nobītos. Līdz galam netika izcīnīta un atgūta brīvība, neatkarība. Viss izplēnēja dziesmās pie ugunskuriem…

    A.B.: Tas jau tika nogriezts pašā saknē. Jūtot tautas spēka izpausmi, tā bija jāaptur.

    DDD: Varbūtarī latviešu gatavība nebija tik pārliecinoša. Tautas frontē neviens tā īsti nestājās līdz brīdim, kad atbrauca no Maskavas un pateica, ka drīkst.

    A.B.: Protams. Bet visi jūsmoja: mēs esam varoņi, kā mēs cīnījāmies! Tās ir muļķības. Šādus paņēmienus var izmantot, ja vairums nespēj analizēt informāciju un nesaprot, kas viņiem īstenībā tiek stāstīts.

    DDD: Diemžēl ir jāatzīst, ka mēs nezinām, kas būtu, ja tiešām būtu bijis jācīnās un sāktu līt asinis – vai būtu, kas cīnās?!

    A.B.: Tik tiešām, vai būtu?

    DDD: Protams, latvieši ir pierādījuši sevi kā labi cīnītāji – varam lepoties ar strēlniekiem, leģionāriem un nacionālajiem partizāniem. Tomēr pirms divdesmit gadiem radās tikai mīts par drosmi un gatavību cīnīties, reāla cīņa nenotika.

    A.B.: Un šis mīts ir ļoti izdevīgs. Paldies, ka nebija asinis – “sakāvāmies” ar dziesmām! Ļoti iespējams, ka tad, ja ienāktu Pleskavas desantnieki, pusstundas laikā visiem būtu bikses pilnas…

    DDD: Varbūt nebūtu! Šī ir atliktā pārbaude.Tomēr bažas rada tas, ka daudzi, kas stāvēja uz barikādēm, tagad sēž Saeimā un ir ierēdņi, audzina jauno paaudzi. Redzam, kāda šodien ir izauguši šī jaunā paaudze.

    A.B.: Tieši tā. Tie, kas lielās, ka uz barikādēm cīnījušies par brīvību, sēž un baidās, ka tikai kaut ko tagad nepasaka tādu, ko nevajag. Viņi prātuļo: “Nu, vajag mierīgāk, nevajag nevienu aizskart, var taču pateikt – davaiķe, žiķ družno (dzīvosim draudzīgi)! Nevis – jūs te esat ieklīdeņi, šī nav jūsu zeme, un jūs te atrodaties nelikumīgi, starptautiskie likumi un konvencijas paredz, ka jums, šeit iepludinātajiem kolonistiem, ir jābrauc mājās!” Bet ko viņi saka?…

    DDD: To pašu, ko Sarmīte Ēlerte – ņemsim un integrēsim… Bet cik reizes mēs viņus integrēsim? Uz barikādēm integrējām, visus 20 gadus integrējām un tagad atkal integrēsim?!

    A.B.: Uz kāda pamata mums viņi ir jāintegrē?! Kāpēc vācieši, baltvācieši, kuri te gadsimtiem dzīvojuši, aizvācās? Krievvalodīgie kolonisti Latvijā ir izmitinājušies tikai septiņdesmit gadus, bet uzvedās tā, it kā šī būtu viņu zeme.

    Atmodas laikā es enerģētiski sajutu tautas pacēlumu, uzdrošināšanos – tā virmoja gaisā, bet lielais pārbaudījums nebija. Kaut gan “gaļas mašīnu” es noteikti neatbalstītu! Ja mēs spētu kā čečeni cīnīties par savu Tēvzemi, savu brīvību…

    DDD: Diemžēl tauta pieļāva, ka Gorbunovs, Ulmanis, Godmanis un citi atstāj okupantus un kolonistus ar čemodāniem Latvijā.

    A.B.: Protams. Vajadzēja virsnieku korpusu ar visām ģimenēm izmest no Latvijas – pat tas jau būtu atspaids. Un par šo nodevību pret savu tautu būs jāatbild.

    Bet, atgriežoties pie mūsu sarunas sākuma, gribu teikt, ka nevaru atbildēt par citiem, ta
    ču man ir ļoti žēl, ka cilvēki nesaskata iespēju, lai drosmīgi parādītu savu stāju. Viss taču ir atkarīgs no mums pašiem – no ikviena latvieša!

    Intervēja Liene Apine

  2. Lauku onka saka:

    Tieši tas iešāvās pirmais prātā, izlasot par viņu ziņās. Uzreiz atcerējos šo video un Uldi Freimani. Skumji.

  3. Os saka:

    Ja,neapsaubami,ka Aivaru nogalinaja,ar krievzidisko Kremla Cekas metodi,tas ir tik vienkarsi un it ipasi,ka nav likumigas Pilsoniskas Valsts-kas izmekletu,atrastu un soditu slepkavas,nav aizsardzibas. Un cik tukstosus Nacionalos uznemejus un vienkarsus Cilvekus nogalinaja Krievu KGB-isti 90.gados,norakstot ar Ceveru-ka kriminalas nesaskanas,pasiem viniem vadot,uzturot un organizejot maksligo ar 4.maija rezima darboniem-org.noziedzibu-lai aplaupot Tautu visu turetu totala terora drauda,tagad sis slepkavibas no brutalam pariet savadaka forma-slepta un “Maigaka”-saslima ar gripu,iekoda bite dibena,izkrita pa logu-dzerajs tads.Nekas nav Muzigs,liecinieki mirst,pat saule nav muziga-zids A.Lembergs,ha,ha. 4.maija grupejuma-dalibnieks. Lidzjutiba Aivara gimenei. Tas ir liels zaudejums visai Latvju tautai.

  4. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Ta cina,ko uzsaka Aivars Brize ir janoved lidz galam.Nav nekadas jegas
    nedz dzivei,nedz darbam,nedz gimenei,nedz dzimtai,no kuras nakam,ja
    nespesim.Dzelzs laikmets beidzies un sakas zelta laikmets,kura slepkavam
    nav vietas.Tas ir jasaprot.
    Uz musu zemes atrod granita zarkus,ar nezinamu skidrumu,kuros apglabati
    baltas rases cilveki ,un kuru vecums ir 800 miljonu gadu.Visi liecinieki
    nogalinati.Ritena nospiedums,slani,kurs ir 350 miljonu gadu vecs.Tas
    liecina,ka civilizacija,sasniegusi zinamu attistibas limeni sak degradet.
    aizmirsusi garigo pasauli.Neandertaliesi,arhantropi u.c. ir kadreiz
    varenas civilizacijas degradacijas sekas.Jasaprot,ka nevis,no vienkarsa
    uz sarezgito,bet,no vienkarsa uz visaptveroso.
    Slepkavu garigais kropluma sastavs
    a)antisionizm.info/Knigi-o-sionizme.html
    Kropliguma evangelijs
    b)www.pravda-tv.ru/2009/08/28/1959

    P.S. Niecibas” uzpustais” varenums,kura nekad nav bijis.
    c)pandoraopen.ru/2013-10-20/rimskaya-imperiya-vydumka-socialnyx-
    parazitov/

    VELAK VEL/TENcINU

  5. galvenais saka:

    Kā Lukašenko saka,lai būtu kārtība- pats galvenais ir nepiedot.

    Citi saka – kautko piedot varētu,bet aizmirst nekad.

  6. Arnis-G saka:

    Zinot nelaiķa A.Brīzes pārliecību un atklāti paustos uzskatus, man arī uzreiz ienāca prātā, ka viņš tā vienkārši “neaizgāja”. Burtiski pirms dažām dienām LR1 Monopolā izskanēja plašāka intervija, kurā viņš solīja turpināt cīņu savas tautas – latviešu labā. Ja tiešām Aivars Brīze ir kārtējais 4.maija režīma upuris, tad viņa nāve ir arī uz t.s. gļēvlatviešu sirdsapziņas, kuri nicina īstus savas tautas godavīrus, bet ceļ godā neliešus. Diemžēl “pragmatiskais” gļēvlatvietis pat nepieļaus domu, ka kārtējā latviešu patriota nāve verētu nebūt dabīga.

  7. black_joker saka:

    Mjā, Grantiņš pat nelaiķi Brīzi- lai viņam vieglas smiltis, iepinis savos naida murgojumos. Būtu kaut mazliet kaunu praties- tomēr atzīts un visu mīlēts mākslinieks, elks daudziem kopš “Līvu” pirmsākuma.
    Tādā pašā veidā, kā Brīze, katru gadu pasaulē mirst kādi miljoni divi. Nav jau noslēpums, ka “Līvi” aizrāvās arī ar grādīgo un dažs labs arī ar ko štengrāku- organisms sačakarēts pa tiem intensīvajiem apmēram 30 gadiem un infekcija, no kuras dazš labs tik paklepotu, novājinātam organismam ir stipri bīstama.

  8. Lauku onka saka:

    >>> black_joker

    Tieši tāpēc bērniem mācu – nerunājiet par sevi pilnīgi nevienam pilnīgi neko. Pat vismazāko sīkumu nē. Jo no sīkumiem čekisti un citi negodīgi ļautiņi salīmē tavas dzīves puzli un zin pa kurieni sist, lai citiem, kas no tā neko daudz nesaprot, liktos viss dabiski un pašaprotami.

    Ne velti to pašu ko tu tagad ziņas skandina. Tāpat kā par gripu tagad pilni portāli. Lai durakus nomierinātu.

    Var jau būt visādi. Var būt arī sagadīšanās. Bet kā man kāds Artmanes ģimenei tuvs cilvēks, kurš atzina, ka strādā VDK, teica – VDK ir iestāde, kas nekad nekļūdās. Ar šo drausmīgo pašpārliecību viņi tieši iekrīt. Tu un pārējie šīs gripas kampaņas dalībnieki neesat izņēmums. Jau par traku pāršāvuši pār strīpu, lai būtu ticami.

    Admins
    Blek-jokeris uzrādās tieši tad, kad jāaizstāv čekistu pastrādātais noziegums.

  9. ķiploks-> black_jocker saka:

    lĪVU laikos visi dzēra, taču Brīze ne tuvu nelietoja kā Grodums vai Virga. Un bez tam daudzus pēdējos gadus viņš bija pievērsies sabiedriskām aktivitātēm un aktīvi darbojās Visu Latvijai! rindās. Vienmēr kopā ar R.Dzintaru un Co gāja 16.martā.

    Paklausies jebkurā video viņš runā sakarīgi un ir pilnīgi skaidrā, pat uz skatuves:
    http://www.youtube.com/watch?v=gDdVGimVu_E
    http://youtu.be/yrqBRQWS-TQ?t=5m53s

  10. Brīzes piemiņai saka:

    Aivara piemiņai lai skan viņa dziedātā dziesma ar latviešu jūrnieka un dzejnieka vārdiem – http://www.youtube.com/watch?v=eRG0hdaSG7I

  11. čuguns saka:

    >>> black_jockeram

    Muļķības! Viņš dzēra tikai jaunībā, kad Līvi bija slavas zenītā. Bet pat tad viņš bija vienmēr skaidrāks par Grodumu vai Virgu. Bez tam jau daudzus gadus viņš strādāja par mūzikas skolotāju, aktīvi darbojās Visu Latvijai! rindās, gāja leģionāru gājienos kopā ar R.Dzintaru utt.

    Viņš vienmēr bijis sakarīgs un skaidrs, pat uz skatuves:
    http://youtu.be/yrqBRQWS-TQ?t=5m53s
    http://www.youtube.com/watch?v=gDdVGimVu_E

    Viņš ļoti atklāti aģitēja par Visu Latvijai!. Otrs tāds ne-politiķis ir tikai Artūrs Irbe. Viņi ir(bija) galvenie ne-politiķi, kuri bija līdz kaulam mūsējie un nebaidās to skaļi teikt!

  12. Juris J. saka:

    Vai es vienīgais tikai vietnē LRTT nevaru atvērt visus “jaunākos rakstus”? Daudzu rakstu vietā man parādās tikai raksta virsraksts un “zaļš ekrāns”?

    Admins
    Daudzi par to sūdzas. Daži pat izsaka domu, ka tā esot čekas “roka”, cenzūra, bet es domāju, ka tas atkarīgs no Tava datora jaudas.

  13. black_joker saka:

    čugunam,ķiplokam- jā, koda jaunībā- daudziem jau ar to pilnīgi pietiek, nevajag nemaz kost līdz 50 gadiem. Ne velti saka, ka jaunības uzdzīves rēķinus mēs apmaksājam vēlāk aptieku kasēs…. mans studiju biedrs- diemžēl jau pāris gadus nelaiķis- izdzēra litru šnabja un bija zolīdāks par zolīdu- tikai sarkanās acis nodeva, ka ir dzēris, nolika visus citus gulēt, aizgāja labu nakti meitenēm novēlēt, sakopa istabiņu, izvilka vēl vienu polšu un viens pats sēdēja dzerdams un klusēdams pie galda.
    Lauku onkam- ja tu māci bērnus svešiem nestāstīt, ka paps/mamma ir darbā, bet vecmamma kurla un akla, bet durvis nav aizslēgtas, tas ir tikai apsveicami. Tāpat, ja tu māci bērnus domāt, par ko runā, lai neizstāsta biznesa un ģimenes noslēpumus. Bet ja tu bērniem no bērnības stāsti par čekistiem un “puzles līmēšanu”, tad tu viņiem dari tikai sliktu- tu viņus zombē dzīvei ar iedomātu/izdomātu ienaidnieku. Piekrītu, ka padomju laikos varbūt no tā kāds labums bija, bet demokrātijā no tā nav nekādas jēgas. Sen jau nav ne VDK, ne Stasi, ne citu padomju laiku ienstu- labie kadri jaunajās struktūrās, sliktie kadri citos darbos, tik fanātiķi pie “sliktajiem” zēniem sapņo par iekārtas atjaunošanu.
    Ja nu kas- ar gripu katru gadu nomirst lērums cilvēku- pārsvarā no komplikācijām. Katru gadu ar pneimoniju mirst 7% no visiem mirušajiem- tos datus tu pats vari atrast. Līdzīgi ar gripas sekās satrakojušos pneimoniju nomira arī dziedātājs Mārtiņš Freimanis- ļoti gaišs un labs cilvēks.
    Grantiņam- lasu regulāri tavus “rakstus”, nekā jauna- atgremojumi vien, beidzot parādījās kas jauns un reizē tik debils. Principā tātad tu nekaunies izmantot arī slavenu mākslas cilvēku, turklāt nelaiķi, savu “teoriju” bīdīšanai.
    Šādi spilgti ne-politiķi ir visās valstīs- bieži vien ar laiku viņi kļūst par politiķiem- tādi cilvēki ir vajadzīgi jebkurai valstij, jo viņi tikai stiprina valsti. Demokrātijā tas viss ir atļauts un viss notiek. Vienmēr būs kāds, kam nepatiks galējie labējie un būs kāds, kuram nepatiks galējie kreisie politiķi.

    Admins
    Kur tu, Joker, saskati Latvijā demokrātijas pazīmes ?
    Šis ir vēl ļaunāks laiks par PSRS.
    Tu vienmēr uzrodies, kad jāaizstāv čekas slepkavas… .
    Pēdējais laiks pašam nokāpt no “korķa”.

  14. black_joker saka:

    Grantiņ, tarakāni tavā galvā tev applaudē kājās stāvot. Pasaki lūdzu, kur tu mācījies demagoģiju un tēmas aizvirzīšanu sev vēlamā gultnē? Es ar gribu iemācīties:):):)
    Tu laikam pārāk ilgi esi Vācijā sadzīvojis- te nav pazīmes, bet ir demokrātiska valsts- nevienu par plurālismu un piederību pie kāda politiska spēka neliek cietumā un neierobežo- izņēmums galējie aktīvisti, kas aicina gāzt valsts varu un sašķelt sabiedrību. Tu vari kritizēt gan vienu partiju, gan otru, gan trešo, vari piketus pieteikt, vari streikot, vari dibinā savu politisko partiju- visas durvis tev ir vaļā. Pamēģini šādi izrunāties un uzrakstīt portālā teiksim Baltkrievijā, Krievijā……Tavi līdzdziedātāji kā raksta, tā raksta- kā redzi- neviens nav ne iesēdies, ne kā savādāk noklusināts. Par taviem izteiktajiem draudiem protams tev DP sūta pavēstes un tās saņems jebkurš, kurš aicinās ar varu gāzt valsts varu un kādu sodīt bez likumīgas tiesas lēmuma.

    Admins
    Tev “taisnība” Aivaram Brīzem Tavas demokrātijas ietvaros atvēra vēl papildus vārtus uz “labākiem medību laukiem”. Tu, pirms dažiem gadiem, skrēji pie KGBistiem ar “ziņojumu”, lai dara galu Aisberga un Tribunāla graujošai darbībai….!!! Tas, protams, piederas pie tavas krievžīdiskās boļševiku demokrātijas. Par Krieviju nediskutēsim, bet Baltkrievijā tādiem “sorosa tarakāniem” kā tu, kaklu apgriež riņķī daudz nedomājot, lai viņi stāvus neaplaudētu. Lukašenko ir savas valsts patriots. Žīdiem nav atdevis pilnīgi neko, bet Putins ir noziedznieks. Tu, Joker, esi nožēlojas gnīda un garīgi smirdošs stukačs… .

  15. Lauku onka saka:

    Dziesmu par “labajiem” laikiem, tikai vēl saldākā meldiņā, dzied man pēdējos mēnešus piekomandētais DP stukačs, kuram sarunājoties patīk savu telefonu bīdīt man tuvāk. Neko jaunu jau jokerlācis nepateica. Viss pazīstams un vecs kā zeme.

  16. Lauku onka saka:

    Tas vairs nav pat smieklīgi! Atkal Virgam nozagta ģitāra
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/133834/tas-vairs-nav-pat-smiekligi-atkal-virgam-nozagta-gitara
    —————
    Arī šī metode ir pazīstama un veca kā zeme. Tas nekas, ka tiešie izpildītāji ir plukatas un ka polšu vai ķeškapeiku viņiem par to iedod ne mazāks plukata. Kājas tādai neatlaidibai parasti dzimst kādā kantorī pie galda. Arī mērķi skaidri – nedienu nomocīti cilvēki nespēj pilnvērtīgi veikt iecerētos darbus.

  17. Garāmgājējs saka:

    Domāju, ka melnais jokeris nodzēries un zaudējis darbu DP, bet izrādās viņš vesels kā rutkis. Interesanti, ka uzradās tieši tad, kad noteikti bija jāpierāda dziedātāja Brīzes dabisko nāvi.Arī informēts par Brīzes netikumiem un,ka šo netikumu rezultātā iestājās DP ilgi gaidītais rezultāts.Manuprāt, tas vien jau pierāda čekistu vainu, ka tāds jokeris uzrodas.

  18. black_joker saka:

    garāmgājējam – nu gan dzelžaina loģika:):):):) To, ka Līvi kapā alko nezināja varbūt tie, kas tajā laikā 80.gadu beigās- 90.gadu sākumā sūca knupīti. To zināja visi, kas gāja uz koncertiem un tusēja tajā vidē.
    Domāju, ka garāmgājējs nav garāmgājējs, bet kāds cienījamā portāla saimnieka alter ego – nu labākajā gadījumā tāds pats idea fix apsēstais.
    Dikti uzjautrinoši, ka cilvēki savas idea fix vārdā citādāk domājošos visus bez izņēmuma nokrustī par specdienestu darboņiem un sazin kādiem pasaku tēliem, piedomā klāt to, kas nekad nav bijis un rada no zila gaisa tēlu, kuram ar oriģinālu līdzība ir apaļa nulle.
    Grantiņam- nopietni- Lukašenko ir Baltkrievijas patriots???? Ja tu sacītu- Lukašenko ir sava dzimtīpašuma- Baltkrievijas-labs saimnieks, es vēl tev varētu piekrist:):):)Var jau cilvēkus turēt iebiedētus ar to, ka es tev kā saimnieks regulāri atmetu kaut ko- ja tu pīkstēsi, nedabūsi pa to. Tā nu tur dzīvo- baidās no saimnieka un nepīkst. Būs Pasaules čempis hokejā – aizbraukšu savām acīm “ideālo dzīvi” apskatīt.

  19. vel tautietim saka:

    Juris J. saka:
    2013. gada 25. oktobris 10.29
    Vai es vienīgais tikai vietnē LRTT nevaru atvērt visus “jaunākos rakstus”? Daudzu rakstu vietā man parādās tikai raksta virsraksts un “zaļš ekrāns”?
    —————————————————————–
    Tas tapēc. kā Jums ir Internet Eksplorer. bet vajag vai Mozilla f/Fox. vai Opera. vai GoogleChrom. Tad viss kārtība.būs

  20. Os saka:

    Sads solis ir nepieciesams-lai jelkad Mes varetu atjaunot Musu neatkarigo un suvereno (1918-1940) Latvijas Valsti. Sodien okupanttauta krievu ar okupantvalsti krieviju-ir nolaupijusi Musu Tautas Valsti ar tiesibam Cilveku Musu Latviesu Tautas. Tas ari laus-neatkarigai(1918-1940) Pilsoniskai Tautai sanemt-Aizbildnvalsts statusu Starptautiski,jo sodien tada iespeja nepastav,bet vienlaicigi ir liegta iespeja sanemt katram gribetajam savas Valsts Pilsoniskas Pasi,jo Latvija nav atjaunota,bet ir okupeta un uztaisits ar Kremli teroristisks veidojums virspuseji lidzigs Valstij. Latvju Tauta-negrib okupantvalsts un okupantPilsona Pasi,tas ir fakts. Lai krievija atzist un Pasaule,ka te ir krievijas vara gan faktiska,gan juridiska. Pietiek maldinat visu Pasauli,ka krievu okupanti ir te kaut ko atjaunojusi. Ir paspasludinajusi jaunu varas okupacijas formu 4.maija.1990.gada izskata

  21. Os saka:

    Vajag izveidot vienu apvienotu sarakstu-ar visiem nogalinatiem Cilveku vardiem,nogalinatiem ar Maskavas rokaspuisiem KGB-DP . Sabiedriba zinamakie protams seit ietilptu,Musu zemniekus nogalinatos var visus ierindot. Tas vajadzigs-Apsudzibas uzradisanai slepkavu krievzidu tautai (1940.g.17.jun.-2013.g.27.okt.),tautai-kura uz Musu Latvju Tautas kauliem ar Musu neatkarigo LATVIJAS VALSTI(1918.g.-1940.g.)-tas Zemi,ipasumus un Tautu, ir laupijusi,slepkavojusi,terorizejusi un antikonstutacionali(Pret,pretlikumigi ar viltu un meliem izdarija Satversmes 77.panta. Garantetas un noteiktas Valsts Starptautiskas tiesibas), atzit so 4.maija veidojumu par fikciju un atnemt Starptautiska subjekta tiesibas.

    Admins
    Tieši tā un par to arī H- 86(LRTT) cīnās. Bet par to nākošais raksts, jo tie nelieši mani sākuši tiranizēt no visām pusēm.

  22. Repatriants saka:

    Blek Joker, kaa tev mute paveras sho situaaciju saukt par “demokraatiju”?
    T’a ir virsrakstu, rekl’amu un “pokazuhas demokratija”, nevis iista, jo nav neviena meedija, nevienas aviizes kuraa vareetu izteikties cilveeki, kaa runa tirguu un virtuvees-tas ir teikt ko domaa!Vieniigie izneemumi ir taa DDD kuraa arii ir taada reizeem nesaprotami tendeeeta uz sveshaam veertiibaam un radio merkurs, kur vismaz reizeem sanaak cilveeki, kas saka ko tieshaam citur nedzirdamu! Bet tie ir VIENIIGIE un to tu nsauc par demokraatiju?” Man uzticami cilveeki teica, ka arii Univeristaates Aulaa Preambulas apsprieshanaa netika pielaisti pie vaarda NEVIENS oponents ,ha taa tik ir “demokraatija”!

  23. Os saka:

    Linard,(KGB-DP-FDD) tagad tiranizes tikai vel vairak,jo visus Spekus-kas atklaj vinu melus ar noziegumiem Starptautiska meroga vini ir likvidejusi faktiski,piemeram Aisbergu,viss plassazinas tikls pieder viniem un tiek cenzets,si ir VIENIGA vieta-ka plassazinas medijs neatkarigs no Maskavas un Drosibas Policijas okupacijas Kremla rezima totalitara. Pedejais palikusais taisnibas un likuma medijs

  24. Tante saka:

    1.Vispār jau baisi…Un dīvaini. Ka jauns cilvēks nodeg divās dienās. Specdienestiem ir lieli spečuki. Visu var paveikt un gailis nedziedās. Nesen maskavieši šūmējās, ka Gruzijā padzēra kafiju un nokrita ar sirds lēkmi pazīstama aktiera 23 gadīgā mazmeita. Jo bija vienīgā mantiniece miljonu vērtam dzīvoklis. Uzzināju ka vislabāk tādas slepkavības paveikt tad, kad cilvēks ceļo. Ei nu sameklē lieciniekus!
    2. Blek Joker. Milliardi ir izdalīti dienestiem, kuri čato internetā un veido “pareizo” viedokli.

  25. Miervaldis saka:

    Parunāsim kam Latvietis Brīze bija vaidzīgs, un kam nebija vaidzīgs.Bija vaidzīgs Latviešu tautai, tādat nebija vaidzīgs svešu varu pakalpiņam Dombrovskim, šim gnīdam!Kā viņš bija vaidzīgs Latviešu tautai?

  26. Miervaldis saka:

    Tiem gnīdām, kuri pakalpo, un dzenas pēc kremļa sojas desas luņķa, Aivars Brīze nebija vaidzīgs, bija nevēlams.Tas ir loģiski.

  27. Miervaldis saka:

    Sarkanie cionisti sevi laikam domā Dieva vietā.

  28. Miervaldis saka:

    paklausies melnā pļeka – Aivars Brīze bija cienijams Latvietis, tu esi gļēvulis un svešu varu kalps.Tu drīzāk nosprāgtu no dzeršanas ne Aivars Brīze, pats esi tāda cilvēku suga, māki melot, un izlikties kad vajag, to jau zin šajā e – vietnē, ka esi svešu varu kalps, izdomāt nekādus melus labos nemāki, lai attaisnotu savus saimniekus,tad nu kakā šeit, ā pieradis, jeb kā proti, to jau pēc tava komentāra satura var redzēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *