Pārmaiņas. Komats jāliek pareizajā vietā

Katrs krievs un vēl jo vairāk krievu okupants, ir pelnījis sev reparāciju daļiņu, bet varbūt pat Hāgas tribunāla spriedumu ar zīmogu – apžēlot nedrīkst [komats] nošaut. Tā kā komunistu uzdāvināto Latvijas pilsonību, nāksies vien anulēt, jo citādi, kurš tad apmaksās impērijas ambīcijās radītos zaudējumus un genocīdu Ukrainā kā arī agrāk okupētajās valstīs izdarīto postu.

Vairs nepietiek, ka 4.maija kliķe apzagusi Latviju, nodrošinājusi bezrūpīgu dzīvi krievu okupantiem un piesedz kremļa naudas atmazgāšanu, tā dod arī pajumti visādiem dožģiem, kas reāli rūpējas par orku armijas kaujasspēju.

Krievijas impērijas galvenais kolonizācijas ierocis vienmēr ir bijis, okupēto teritoriju pamatiedzīvotāju aizvietošana ar klaidoņiem no krievijas vidienes.

LRTT papildinājums

Skaidrs, ka komats okupantiem jāliek tajā vietā, kas nodrošina viņu galvaskausu uzkabināšanu uz naglas. Tas pats attiecas uz visiem komunistiem un VDK darboņiem. Krievi nav uzskatāmi par normālas sabiedrības līdzcilvēkiem. Viņu zvērības ir prātam neaptveramas.

Latvijā šiem mēsliem priekšrocības ir radījuši bijušie čekisti un komunisti, kuri šodien savu ādu grib paglābt slēpjoties aiz viņu masām. Vai tad tad tas pats Kariņš nav savus miljonus ieguvis sadarbībā ar Krievijas valsts izlaupītājiem ?

Ir !

Šis debilā izskata ģenētiskais atkritums(uz viņu nu tieši var sacīt- ģenētisks atkritums) ir veicis dubultnoziegumu- aplaupījis latviešu tautu un sadarbojies ar Krievijas izlaupītājiem. Viņš ir tiesājams kā Latvijā tā arī Krievijā. Mēs taču visi esam ievērojuši, ka visi bijušie VDK virsnieki ir pasakaini bagāti. Visiem uz kontiem ir miljoni ! Tie visi ir tautai un valstij nozagti. Agrāk vai vēlāk, bet par to visu būs jāstājas tiesas priekšā. Un atkal- KOMATS BŪS JĀLIEK AIZ PAREIZĀ VĀRDA ! To visu viņi saprot un tāpēc arī vēl šodien notiek Latvijas rusifikācija.

Nu par kādu morāli var runāt tāds lembergs, šlesers, krištopāns, levits, brigmanis & co ? Viņiem ir jāsaņem SAVA TIESA, un tā arī viņiem tiks piešķirta. Visi šie mēsli ar bailēm skatās uz ukraiņu varonību, jo viņu uzvara ir nāves spriedums pār KRIEVU PASAULI, kurai pieder visi Latvija izlaupītāji.

02.12.22

You may also like...

18 komentārs

  1. Kaupēns saka:

    Kad pierēķina 8000€,deputātu algu un vēl bagāto algas,tad Latvijā iznākot vidējā alga 1400€. Bagāto pigas paostiet! Ap 200€,bet,ja kāds ļoti skrien,kamēr zarnas krīt laukā,tad ir drusku vairāk.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Tad nu atkal pats autors atkārtoti norāda to, kas ir Latvija un tās nacionālā izkārtne šodien. Karins un Levits ir redzamās sejas, bet saimnieciskajā darbībā ikdienas pienākas saskarties visās sfērās ar tādiem īpatņiem! Kamēr latviets raksta komentus, ka chempis nav īstais patriots tikmēr īstie patrioti kopīgi čakarē ukraiņus patriotisma vārdā. Varoņiem slava! Vīri karo, bet gala rezultāts vai patiesi būs ukraiņiem labvēlīgs? Vēstures īpatnības, kas skar telpu no Baltijas jūras līdz Melnajai ir daudz kopīgas, bet tā lielākā bēda ir tās Lietuvas lielvalstī savairotie parazīti. Šodienā to pēcteči visur ir Nacionālie patrioti! Pienākas dzirdēt, ka kādam ukrainim senči ir latvieši un arī jau tāda iespēja pastāv. Vien izbijusam kgbeshnikam sieva bij ukrainiete un pats jaunībā studēja militārismu tieši Krimā. Pēc viņa teiktā sieva viņam tika piekabinata, kā ārštata darbiniece. Neoficiāli vienkārši mājsaimniece, bet vajadzības gadījumā Kgb darbiniece! Nu i rietumos ir savādāk? Tā pati visur glunosa acs, kas grib zināt pilnīgi visu, kur ej un ar ko? Tā nu paskatoties ar uz tām ukrainu patriotu sejām, kā Taras Berezovecs rodas kārtējie jautājumi par kādu Ukrainu vīri cīnās? Kāda sūda pēc vēl chempim līst tais viņu savstarpējos slaktinos? Slaktejiet viens otru un sūtiet vairāk ukrainu jaunavu uz Kurlandiju!

  3. (4.maija režīma ziņu pasaulītē) saka:

    LTV-1 Panorāma,šodien.
    “… leģionāru slimība legonellas …”
    Kā stabulē pūš? Laikam to stabulē,kas maksā un pasūta mūziku!
    Sīkbūtnēm “legonellām” nav nekāda sakara ar leģionāriem! Bet tādos tekstos 4.maija režīma rupori parasti runā tovojoties 16.martam,lai mūsu Dzimtenes aizstāvjus pielīdzinātu kādām banalitātēm. Tātad “beda -po beda” viņu cienīgajiem mēdijiem tik tuva,ka tie ar mieru ir noriet leģionārus cauru gadu!

  4. Pie valodas stūrīša saka:

    Vecticībnieki – Neprecīzs apzīmējums pilnīgi atšķirīgām cilvēku sabiedrībām.
    Vieni,kurus sauc par vecticībniekiem ir krievžīdi! Precīzāk: krievu masas jūdaisti. Dažādi rakstītāji un pētnieki bieži pat netur par vajadzīgu to paskaidrot.
    Otri,kurus tik pat vienaldzīgi dažādos rakstos sauc par vecticībniekiem uz krievu fõna,ir patiesībā slāvi,vēdu kultūras sekotāji. Latviešus tādus apzīmē par pagāniem.
    Laikam,lai būtu lielāks sajukums izpratnē un sajaukums vispār,daži ar nolūku “vecticībniekus” met pār vienu kārti.

  5. 85 saka:

    Kad raktiet par tiesu, tiesiskumu, un tādā manierē, ir vēlams precizēt ko ar to domājiet, lai lasītāji var saprast – tiesa kā sods (parazītu atšaušana, darba nometnes, nozagto līdzekļu atsavināšana) vai tiesa kā līdzekļu sadalīšana (parazitāra, parasti koruptīva nodarbe, piemēram, organizētajā reliģijā bija tāds noformulējums “desmitā tiesa”).
    Par reparācijām pareizi, ne tikai krievi, bet visi slāvi u.c. padomju eirāzijas savienības, neparazitāras dabas, cilvēkveidola oriģinālapziņas, cilvēki (tostarp latvieši), ir pelnījuši reparācijas no rietumu un vakareiropas parazitārnacistiski organizēto kapvalstu nemiera uzturēšanas agresordarbībām – gan par dēmonkrātijas genocīdu pret cilvēku sugas gara struktūrām (virspretlikumīga īstenības viltošana, masu dezinformācija ar kaitniekpsiholoģijas sērgu, pasaules slimību organizācija, kaitniekuzņēmējdarbība,
    noziegumi pret cilvēci (organizēta rasisma naida kurināšana pret slāviem) bērniem, neapzinātiem, un vēl procesā cilvēkiem, noziegumi pret komunismu – pret vissaprotami pašsaprotamām veselīgām un laimīgām dzīvildzēm, pret dieva liktu prieku, optimismu un tt) ne tikai pēc diviem pasaules kariem, bet arī “mūsdienās”, no nacisma nedabīgo iedīgļu organizētājiem un attīstītājiem Ukrainā un Eiropā, gan par virspretlikumīgi sanaidotu slāvu savstarpēju fizisku likvidēšanu, tā vietā, kad starptautiskā līmenī pasaulei jālikvidē ir “valdības”.
    Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, arī pils_onība zaudē savu nozīmi un jēgu – apzināti stulbreklamējot pils_onību, lrtt tikai pierāda piederību savam “kloākas ceļam”. Pēc būtības, reparācijas pamatdzīvotājiem (arī cilvēku avataros) maksā parazīti, dēmonkrātijas “valstu valdības” – mutantkropļu kopumi bez cilvēkveidola oriģinālapziņas, un ar tiem apzināti sasaistījušies cilvēklīdzības subjekti – ierēdniecība, organizētā medicīna – pfarmācija, kaitniekuzņēmējdarbība, iz_glītība un tt, un maksā ne tikai “mūsdienu” materiālā izpratnē, bet reāli zūdot nebūtībā no pasaules – neturpinoties sociumā un dabā.
    .
    .
    .
    Admins
    “mutantkropļu kopumi bez cilvēkveidola oriģinālapziņas,”– tas tieši raksturo tevi, 85.

  6. Valodas stūrītis saka:

    Par “85”. Tač’ latvietis vai slāvs tādu neuzrakstīs!

  7. rīdzinieki saka:

    Hmm, kas tas par žīdkremlisko “85” te uzradies un pabāli kopē nelaiķa Priedīša stilu?!
    .
    .
    .
    Admins
    Man arī visu laiku likās kaut kas pazīstams viņa tekstos. Tieši tā, kaut kas līdzīgs Priedīša kungam !

  8. :))) saka:

    Grantiņ , Tu esi viens no tiem , kurus 85 apraksta ,konkrēti, globālistu piekritējs.Nebrīnīšos , ja būsi reptilis ,vai tāds Tev iekšā sēž .

  9. mēs tā domājam! saka:

    :))) 2022. gada 3. decembris 19.54
    Grantiņ , Tu esi viens no tiem , kurus 85 apraksta ,konkrēti, globālistu piekritējs.Nebrīnīšos , ja būsi reptilis ,vai tāds Tev iekšā sēž

    – zini, ja nu kads ir reptiilis, tad taads 100 proci pintikis esi tu un tev liidzigie shii pretekla 85 liidzinieki, jo tikai 4.maija kolaboranti-zilirozaa defekti vai kremlinu salashnas var ko taadu te bezspeeka naidaa sasmirdeet

  10. tam suncītim >mēs (?) tā domājam 4.25 saka:

    :) ,kad novauvoji ,peļķīti uzlaizīji? Pamēģini domāt …:
    Apziņai nav reliģijas, nav ticības vai ideoloģijas, nav dzimuma, nav seksualitātes, nav rases, nav vecuma un nav tautības.
    Tu ESI apziņa.

  11. Anonīms saka:

    Nūja! Grantins un viņam līdzīgie visur ir baltie nevainīgie jerini, ka riebj tādi pioniera laika latvieši, kas pie pirmā kritiena spēles laukumā skrien sūdzēties maminai. Spēlējot pēc stundām skolas sarkanajā laukumā basiti ar klases teicamnieku skolas formās nometusi vien žaketes tas nez kādā veidā pats nomaucas un nobrauca ar savu augumu pa sarkanā uzbēruma laukumu tā, ka visa labā puse kļuva sarkanaka par pionieru kaklautu. Momentā teicamnieks ieblavas, ka pateiks visu māmiņai! Īsti pats nesaprazdams, kā es viņu varēju nogāzt, ja pat viņam ne pieskaros devos domājošs kārtējo reizi mājās par teicamnieku garīgajām īpatnībām? Nākamais rīts apstiprināja manas domas un latviešu valodas skolotāja kopā ar Jūrmalas pilsētas tiesnesi stāvēja visas klases priekšā lasīdams man morālās lekcijas, kā tu to varēji!? Vien klusējot noskatījos uz viņu debilismu un bieži vien gribētos nekā neteikt, bet tomēr norādīdams tam Grantinam, kas sevi uzdevis par visaptverošo latvietības zinātāju jānorāda viņam šī līdzība. Tā tiesnese bij izteikta latviete nu chuliete! Piezīmes pēc jānorāda, ka par latvieti īsto sevi var saukt tikai latgalieši kurus chulji visādi ir izsemejusi un ar šodiena bieži sauc par nodevējiem, ja viņiem nav pieņemamas chulju garīgās samazgas. Ulmaniesiem vainīgie bij Latgali pie viņu dzīves bēdām, tad šodiena arī vainīgie ir krievi ar žīdiem, ja latviets ir pats ielīdis aiz mauciskas dzīves īpatnības parādos.

  12. Anonīms saka:

    (Latvieši paši vainīgi,ka aizņēmušies naudu) Īsta hazāržīda runa. Izsmiešana,ņirgāšanās! Kaut arī nav labi būt naudas parādā. Jo beigās ierodās žīds un paņem visu,kas tavs (par parādiem).

  13. Anonīms saka:

    Uja, …
    katolu plesonju midzenis daudz bernu pazudinajis………. jo velns vinu patrons.

    mauciskie ,vecie, lubraki pederasti – kaut kaa jauki ieliiimeejusies , tieshi , LATGALES pasakaini skaistajaas ezeru ainavaas.

    Pat vinu mauciskajaam orgjijaam, tuuliit internets ruuks kaa traktors. un restots iedegums vai laternu stabs, SHITOS ,jau gaida.
    PAR MAZ NEBUS.

  14. mamomīms saka:

    Latvijā ir vairāki nelaimju cēloņi.Dažus zinām,dažus nezinām,bet par vienu varam būt droši,tas ir kopības šķelšanas trollis-anonīms.Varbūt,ne trollis,bet tad nu,stulbs gan.Stulbums kā nobarots ruksis,vai ļaunums kā pielipis spļāviens-vienkārši tikai pretīgs.

  15. neatpazinies saka:

    Nu,kaut kas traks! Kā jāaizstāv latvieši pret internacistiem,tā visu laiku tiek piesaukti klāt kādi tur piderasi.
    Bet par rituālu piekopējiem gan taisnība! Nupat uz Ukrainas pierobežu ved šamaņu vienības ar visiem šamaņiem un šamaņu jurtām,burties. Staļins ar bijis aktīvs šamanis un burvju aprindu goda loceklis. Kā brīvmūrniekam Staļinam bija tāpat jāpiekopj sātaniska buršanās. Visādi šādu sātanisku rituālu piekopēji ir arī Leviatānijā. Bet latviešiem vajag attīrīt savu apkārtni!

  16. Tesla saka:

    “Alfa viļņi cilvēka smadzenēs ir starp 6 un 8 herciem. Cilvēka dobuma viļņu frekvence rezonē starp 6 un 8 herciem. Visas bioloģiskās sistēmas darbojas vienā frekvenču diapazonā. Cilvēka smadzeņu alfa viļņi darbojas šajā diapazonā un zemes elektriskā rezonanse ir no 6 līdz 8 herciem. Tādējādi visa mūsu bioloģiskā sistēma – smadzenes un pati zeme darbojas vienās un tajās pašās frekvencēs. Ja mēs varam kontrolēt šo rezonējošo sistēmu elektroniski, mēs varam tieši kontrolēt visu cilvēces garīgo sistēmu. “Savienība”
    ~ Nikola Tesla

  17. Grantiņam ... :))) saka:

    “Lai gūtu panākumus pasaulē nepietiek būt stulbam, jābūt arī labi audzinātam. ” ~ Voltērs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *