Vai ir kāds tautai svarīgs darbs, ko viņi(puvekļi) ir veikuši ?

Vai ir kāds tautai svarīgs darbs, ko viņi ir veikuši atrodoties pie varas grožiem šos garos pēcAtmodas gadus ? Nav ! Ir bijusi tikai un vienīgi tautas iznīcināšana. Jūs kā pretīgi stafilokoka baciļi esiet barojušies no jau tik pat kā nāvei nolemtās tautas. Pie slepkavas Lemberga esiet skrējuši pēc “prēmijām”. Vai jūs kādreiz esiet apmeklējuši kādu HELSINKIETI, kuri nu jau šodien tik pat kā visi totālā nabadzībā aizgājuši no šīs pasaules ? Jūsu banda jau gadu desmitus uztur pret mani kriminālapsūdzību tikai par to, ka es vēlos demokrātiju un latvisku Latviju. Tu, Dzintar, ar savu varzu biji tas, kurš likvidēja latviskas Latvijas attīstības koncepciju ! Tu ar savu varzu esi veicis genocīdu pret latviešu tautu un kā tādi jūs tiksiet aizvilki uz “Nirnberga- 2”.

Vai pirmiem helsinkiešiem nebūtu jāsaņem pensijas vismaz deputātu algas lielumā ?

Kad tavas partijas ministrs pirms septiņiem gadiem mani zvēriski, laužot kaulus un iemetot karcerī, arestēja, tavā interneta VIETNE es netiku pieminēts ne ar pūš plestu zilbi !

Ir atkal vēlēšanas un tu ar savu varzu gribi atkal atrasties pie LATVJU TAUTAS GODAGALDA. Komunists Krustiņš jūs toreiz izbīdīja un komunists Lembergs ar savu čekistu varzu jūs šodien atbalsta. Tu, Dzintar, ar savu parazītu baru, neesi cienīgs atrasties star cilvēkiem. Jūs visi esiet ar nolādētibas zīmi apzīmogoti, jo kalpojat komunistiem. Vienkārši, tu dižais “varoni”, ar visu savu bandu esi nolādēts un tas, kurš par tevi balsos, nav labāks !

29.09.22

You may also like...

19 komentārs

  1. fakts saka:

    Komunists Krustiņš jūs toreiz izbīdīja un komunists Lembergs ar savu čekistu varzu jūs šodien atbalsta.

    ——–

    Jā, melis Raivis Dzintars bija ļoti nekrietni izmantojis un pēc tam uzmetis veco Mārtiņu Draudiņu (lai Mārtiņam Draudiņam vieglas smiltis, jo pagājušā gada decembrī miris, pirms nāves pastāstot patiesību, kā Raivis Dzintars izveidoja partiju uz citu rēķina).

  2. AG saka:

    Bet bija tak laiki, kad Raivītis bāza savu daiktu tavā dirsā, aizmirsi, Linardiņ? :)))

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Lielākā daļa dzīvo nabadzībā, bet pa ielām ripo eleganti auto.

  4. ! saka:

    saskaņā ar Krimināllikuma 77.1. un 95.1 pantu Latvijas pilsoņiem, tostarp, dubultpilsoņiem, nepilsoņiem un ārzemniekiem, kuriem ir pastāvīgās uzturēšanās atļauja Latvijā, par dienestu Krievijas bruņotajos spēkos un piedalīšanos karā pret Ukrainu un tās iedzīvotājiem draud kriminālatbildība.

    Tāpat dubultpilsoņiem saskaņā ar Pilsonības likuma 24. panta pirmo daļu par minētajiem noziedzīgajiem nodarījumiem var atņemt Latvijas pilsonību.

    Vai Latvijas drošības dienesti pilda likuma prasības?

    Pēdējo dienu laikā Rīgas iedzīvotāji novērojuši iespaidīgas rindas pie Krievijas vēstniecības ēkas Rīgā.

    Pašā Rīgas centrā notiek kara noziedznieka Putina izsludinātā daļējā mobilizācija karā pret Ukraiņu, pilnīgi iespējams, ka arī pret visām NATO dalībvalstīm, bet Latvijas specdienesti tikai pēta? Kad 2015.gadā vajadzēja necilvēcīgi spīdzināt disidentu Linardu Grantiņu, tad gan bija vareni.

  5. Jānis saka:

    Jau aprīlī tika pieņemti grozījumi Pilsonības likumā, kas ļauj atņemt Latvijas pilsonību personām, kuras ir sniegušas dažāda veida atbalstu agresorvalstīm. Lai gan grozījumi nepārprotami tapa ar domu par Krievijas miljardieri Pjotru Avenu, kurš kopš februāra ir iekļauts Eiropas Savienības sankciju sarakstos saistībā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā, viņš joprojām ir Latvijas pilsonis.

    Vārna (Latvijas zagļi un slepkavas) vārnai (Krievijas zagļiem un slepkavām) acīs neknābj?

  6. ??? saka:

    Ko ir izdarījis “demogrāfijas speciālists” Imants Parādnieks, saņemot iespaidīgi lielu algu? Bija redzams kopā ar baķku kohejā?

  7. Pārmaiņas saka:

    Varu tikai piekrist šajā video teiktajam:
    https://youtu.be/iLeqJ44YttI
    jūtūbe ir totāli pārņemta ar kremļa aģentūru. Vismaz man bieži uzkarās konkrēts video un apakšējā stūrī izgaismojas lodziņš ar uzrakstu ‘ютубер’ krievu valodā. Nemaz nerunājot par manipulācijām ar reitingiem, komentāru dzēšanu un daudzām citām sīkām riebeklībām. Googles meklētājs latviešu valodā, piedāvā vienīgi reklāmas un internetveikalus, bet praktiskas lietas ir pārsvarā automātiskie tulkojumi, kas netika meklēti. Agrāk vismaz varēja izvēlēties valsti meklēšanai, bet tā funkcija ir noņemta. Viss kam pieskaras krievu pasaule, paliek toksisks.

  8. fakts saka:

    https://youtu.be/gr50FxSTCf4

    Lato Lapsa video aicinājumā nostājies pret Jāni Bordānu un Konservatīvo partiju, raksturojot to kā bīstamu, bet aicina balsot tieši par Raivi Dzintaru un Nacionālo apvienību, kā arī Krišjāni Kariņu un Vienotību.

    Kas ir Lato Lapsa?

  9. Kā tas var būt? saka:

    Foto
    KNAB izmaksājis nodokļu maksātāju naudu izjukušai “partiju apvienībai”, kas tagad ar prettiesiskās naudas palīdzību raujas pie varas
    N. Andersons
    26.09.2022.
    Komentāri (11)
    Iesaki rakstu: Twitter Facebook Draugiem.lv

    Neraugoties uz partiju apvienības nonākšanu nelikumīgā stāvoklī un biedru zaudēšanu, KNAB izmaksājis t.s. “Pīlēna sarakstam” valsts naudu pēc tam, kad ziņas par to jau bija publicētas.

    59 469 eiro un 91 cents — tā ir summa, kādu Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) jūlija vidū pārskaitījis politiskajam projektam, kas tagad zināms ar nosaukumu “APVIENOTAIS SARAKSTS – Latvijas Zaļā partija, Latvijas Reģionu Apvienība, Liepājas partija” un kam iepriekšējie nosaukumi bijuši “Reģionu Spēks” un “Latvijas Reģionu Apvienība”.

    Tas noticis par spīti faktam, ka jau 30. jūnijā Pietiek publicēja faktus, kas parādīja: šī partiju apvienība kļuvusi nelikumīga kopš 2021. gada janvāra.

    To partiju apvienību, kas tagad pazīstama kā “apvienotais” jeb “Pīlēna saraksts”, bet pirms pieciem gadiem vēl saucās “Latvijas Reģionu Apvienība”, savulaik veidoja “Reģionu Alianse”, partija “Ogres novadam”, Vidzemes partija.

    Gadiem ejot, Vidzemes partija no apvienības izstājās, savukārt 2020. gada pašās beigās “Reģionu Alianse” un “Ogres novadam” veica apvienošanās procesu, saplūstot vienā partijā (kas ir viena juridiskā persona, ne vairs divas).

    Reģistrējot šīs izmaiņas, partiju apvienība (tobrīd tai bija izmainīts nosaukums “Reģionu spēks”, saglabājot veco reģistrācijas numuru 50008221771) izrādījās 2021. gada janvārī palikusi ar vienu vienīgu biedru sastāvā, jo no trim kādreizējām biedrēm viena bija izstājusies, bet divas pārējās — saplūdušas vienā partijā ar jaunu nosaukumu, adresi, reģistrācijas numuru un jaunu vadību.

    Tāpat kā nav iespējama laulība starp vienu pašu cilvēku vai nav iespējams nodibināt sabiedrisko organizāciju (biedrību), kur visa “sabiedrība” sastāv no viena vienīga biedra, tad nav iespējams eksistēt “partiju apvienībai”, sastāvošai no tikai vienas partijas.

    To definē Politisko partiju likuma 44. panta otrā daļa, kas nosaka — partiju apvienības valdei jāpieņem lēmums par partiju apvienības darbības izbeigšanu, ja apvienībā ietilpstošo partiju skaits ir samazinājies līdz vienai partijai. Tātad — konstatējot, ka apvienībā ietilpstošo partiju skaits ir tikai viena, apvienības valdei ir likumā noteikts obligātais pienākums pieņemt lēmumu par apvienības darbības izbeigšanu.

    Taču “Reģionu spēks”, kas tagad atkal mainījis savu nosaukumu uz “Apvienoto sarakstu”, savu prettiesisko stāvokli izlikās “nemanām” un turpināja eksistēt, vienlaicīgi saņemot partijas finansējumu no valsts budžeta.

    Kā informē KNAB, partijas, kas ieguvušas vairāk par 2% balsu vēlēšanās, no valsts budžeta saņem šādu naudu:

    — 4,50 eiro gadā par katru Saeimas vēlēšanās iegūto balsi;

    — 50 centus gadā par katru iegūto balsi pēdējās Eiropas Parlamenta vēlēšanās;

    — 50 centus gadā par katru iegūto balsi pēdējās pašvaldības domes vēlēšanās;

    — papildus 100 000 eiro katrai partijai, par kuru pēdējās Saeimas vēlēšanās nobalsojuši vairāk nekā 5% vēlētāju.

    2021. gadā, kamēr “partiju apvienība” sastāvēja no vienas vienīgas “biedres”, tā saņēmusi 169 371,50 eiro. Šogad 17. janvārī izmaksāti 84 685,75 eiro, savukārt 59 469,91 eiro izmaksāti jūlija vidū.

    Atsevišķs jautājums ir — kā tas var būt, ka KNAB darbinieki ne tikai pusotru gadu nepamana prettiesiskas partiju apvienības eksistenci, bet vēl pamanās izmaksāt tai gandrīz 60 tūkstošus eiro pēc tam, kad tai bija sen jābūt likvidētai, pie kam šie fakti ir publicēti.

    Šobrīd, kad “Pīlēna sarakstā” iestājusies arī Liepājas partija un Zaļā partija, biedreņu skaits ir vismaz trīs, taču tas neatceļ faktu, ka “apvienības” valdei bija pienākums iesniegt likvidācijas dokumentus pēc tam, kad “apvienības” dalībnieču skaits saruka līdz vienai, savukārt KNAB nevajadzēja tai izmaksāt valsts finansējumu. Šobrīd “Pīlēna saraksts” dodas uz Saeimu, izmantojot finansējumu, kurš pusotru gadu ticis izblēdīts no valsts

  10. MEDIA EXPERT saka:

    Nav nekas tāds,par ko šobrīd ļaudis ar gandarījumu steigtos balsot!
    Iepriekšējās Saeimas vēlēšanās ļaudis lielā skaitā nepiedalījās,tā pamatoti iebilstot pret Saeimas darbu un parādot,ka netic,ka jebkādu vēlēšanu rezultāti var nebūt viltoti.
    Šoreiz došanās uz Saeimas vēlēšanām atkal ir izmisuma iebilduma solis,jo vakcinētāji un citi ļaunprātīgu plānu īstenotāji ir panākuši,ka ļaudis,joprojām neticot taisnīgam vēlēšanu iznākumam,tomēr dodas vēlēt,cerībā,ka piespiedu vakcinācijas un @ diktatūras ieviesējus vairs neievēlēs.
    Ka tiks vaļā no valdošajiem neliešiem,iespējamība apšaubāma!

  11. No malas saka:

    Ukrainas okupanti,civilokupanti un okupantu pēcteči (līdzīgi kā Latvijā),pēc 1940.gada scenārija līksmo.
    Kas notika tālāk,pēc PSRS. 1940.gada scenārija? Bija Pasaules karš!

  12. Valodas stūrītis saka:

    “Nolemts,ka skolās turpmāk būs monitorings.”
    Nav skaidrs,kas notiks skolās,jo latviešu valodā neesošais vārds: “monitorings” neko nepaskaidro!
    Ieteicams skolēniem un skolotājiem neapmeklēt skolas,iekāms latviešu valodā netiks izklāstīts,kas notiks skolās! Iespējams,ka aiz “monitorings” vārda slēptas kādas bīstamas darbības,kuras apdraud skolēnu un skolotāju veselību un dzīvības!

  13. Anonīms saka:

    Šleser,mēs esam,jau tevi piedzīvojuši,kā oligrhu,buldozeram līdzinošos. Tavas runas ir uzrunājošas. Bet,ja tevi ievēlēs,tad tas liecinās tikai par cilvēku ļoti īsu atmiņu.

  14. Skaidrīte saka:

    Es domāju,ka L.Grantiņš pareizi norāda Dzintaram. Vismaz tā,gan var aizrādīt,ka “nacionālā apvienība” nemaz nav nacionāla un latviska.
    Par Latvijas prezidentu,turklāt jūs vēl esiet izraudzījušies žīdu! Fui! Un kauns! Jūs apkaunojāt visu nacionālo lietu,apkaunojāt Latviju! Un par jums nevar balsot!!!!!#

  15. ' EDINI NOVINI ' saka:

    Mobilo ierīču kompānija: ĒRIKSON piedāvā Ukrainai mobilo tālruņu 5G. pieslēguma pakalpojumus no mākslīgajiem satelītiem kosmosā. 5G. pieslēguma pakalpojums nodrošinās visu cilvēka dzīves digitalizāciju. Itin visas dzīves vides lietas,tāpat atradīsies ciparu sistēmu kontrolē. Ukraina beidzot būs nodrošināta ar jaunākajām tehnoloģijām. (Tālāk seko ziņas par kodoluzbrukuma iespējamību).

  16. augjonis saka:

    Puveklī,ko sauc par Latviju,rīt būšot kārtējās vēlēšanās puvoties.Visi uz puvošanām par vienoto Puvekļu bloku! Sveiciens svētkos!

  17. -Tekst- saka:

    “Eižen! Tu neko neesi pavēstījis par ātombumbu sprādzieniem.”
    —“Pareizi,es esmu vairāk atmiņas par pagātni. Bet viss,ko vēstīju notiks,es to redzēju. Tas ierocis,jau darbojas,viņš izmaina visus dabiskos likumus,kādi no laika gala iestādīti.
    Jūs baidāties no ātombumbām,nav mana darīšana. Es jums nevaru palīdzēt,nosacīta apokalipse notiks. Jaunais ierocis,jau pārrauj visu cilvēku saikni ar Dievu,un vairs sazināties arī nevarēsim.
    Neaizmirsti pierakstīt,ka sacerēts pie sasirgušajiem,trakānamā.”

  18. ××× saka:

    Vēlētāju aptauja, rāda, ka konservatīvie nav iekļuvuši 14. Saeimā, bet Raivis Dzintars iekļuvis.

    📸: Kārlis Miksons / Latvijas Televīzija

    ➡: https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/konservativo-politikis-par-veletaju-aptauju-jasagaida-istie-rezultati-iespejams-kadam-naksies-atkapties-vai-palugs-aiziet.a476158/?utm_source=AKpoust&utm_campaign=news&utm_medium=soc

  19. par to zilo cuuku saka:

    AG 2022. gada 29. septembris 19.39
    Bet bija tak laiki, kad Raivītis bāza savu daiktu tavā dirsā, aizmirsi, Linardiņ? :)))

    …nelien te resnaa cuuka ar savu te vieniigo atkaartoto pidaru teemu, ja esi tik zils un tik nedabuujis, lien pie saveejajiem “Progresiivajiem”, tur tev viss buus , par ko tu pediņ sapņo…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *