Izvēle ir vienmēr !

Tuvojas vēlēšanas un tavs pienākums, ja Tevi interesē sava tauta un savu bērnu nākotne, ir piedalīties tajās. Neklausi mūsu tautas vislielākajiem nelabvēļiem, kuri Tevi aicina boikotēt tās !

Par ko vēlēt ?

Vai vēlēsi par tiem, kuri jau visus pēcAtmodas gadus bijuši nemainīgi pie varas, dzīvojuši vienos melos un zaguši uz nebēdu ?

Šie karikatūras vēlas vest tautu uz saulaino nākotni !

Visi, sākot no Dzintara(VL!), Urbanoviča(S) un beidzot  brigmanistiem(ZZS),ir Maskavas vasaļa Lemberga(Ždanokas sirdsdrauga) koriģēti un piebaroti. Tāpēc pirms balsošanas padomā: kāpēc Latvijas vislielākais izlaupītājs Lembergs tik briesmīgi neieredz J. Bordānu ar viņa vadīto JKP ? Vai tie nebija J. Bordāns ar klaida latvieti Ragausi, kuri jau pirms gadiem gribēja veidot Latvijas neatkarību no Krievijas energo- izejvielām ? Kādu ārprāta traci par to sacēla un ceļ vēl šodien NRA un PIETIEK.com savās publikācijās ?

Vai tas nebija noziedzīgais miljonārs K. Kariņš(biedra Levita labākais skolnieks), kurš J. Bordānu nosauca par “nesekmīgu skolnieku”, kurš cenšas aizrādīt “cienījamiem” kariņveidīgajiem ministriem kā un kas jādara ? Vai atbildot uz Bordāna kritiku par Lembergu ģen-prokurors Stukāns nebrīdināja: “Lembergu neiesaku aiztikt” ?

Šeit pieminētie J. Bordāna “kritiķi” taču ir vistiešākie KRIEVIJAS DRAUGI ! JKP ir tie, kuri iestājas par LATVISKU LATVIJU ! Un, vai savu balsi atdot par klaunādistiem šleseriem, pļaviņiem, krištopāniem, stepaņenkovām & co būtu garīgi vesela cilvēka darbības cienīgi ? J. Bordāns man nav nekāds draugs, bet es redzu, ka viņš ir vienīgais kurš jau veicis un arī veiks daudz latviešu- Latvijas labā un tāpēc arī tik drausmīgs naids pret viņu no tā saucamajiem latvijiešiem- internacionālistiem-vecajiem komunistiem un KGB darboņiem !

JKP ir vienīgie, par kuriem šodien būtu saprātīgi balsot !

18.09.22

You may also like...

12 komentārs

  1. no malas saka:

    Ukraiņas tauta nav tas pats, kas Ukrainas valdība, ko arī mēs sen jau labi zinām! Te labs un aktuāls ukraiņu humors par šodienu, par krievu salašņām un to stulbumu un ļaunumu:

    https://www.youtube.com/watch?v=yBKZNmGZKkE   –   ДИЗЕЛЬ ШОУ 2022

    https://www.youtube.com/watch?v=WID1IDNpoEs  –   ДИЗЕЛЬ ШОУ 2022 🇺🇦 ПРЕМ’ЄРА

  2. no malas saka:

    Krievijas nelietīgo masu mēdiju bloķēšana,arī ir nelietība! Nolūks; “kā mucā turēt,un pa spundi barot”. Un tā var palaist garām atskārtu,ka Krievijas vara pilda to pašu globālo plānu,ko pārējie Anglijas karaļnama dzīru goda viesi. Tāpat,kā padomijas laikā,atliek rādio klausīšanās. Baltijā,jau vēl krievus dzird un valodu saprot,kā ir ar pārējām Rietumu valstīm? Rādio viļņi nevelk. Krievija ļoti precīzi pildot PASAULES VESELĪBAS ORGANIZĀCIJAS norādījumus. (Pasaules veselība!) Neizklausās,jau slikti. Ja vien pasekojot nenoslēpjamai patiesībai neizrādītos,ka minētā organizācija ir žīdu milijardieru privātā organizācija,kuriem pieder arī vairums lielāko farmācijas uzņēmumu,ar ražojumu noieta pieprasījumu! Tas vēl nav viss. Nelietīgās Krievijas ziņas dažkārt nemelo.

  3. pirmklasnieks saka:

    Kādā valodā Zeļenskis,Levīts,Putins sarunājas,kad tiekas? Idišā vai Tori?

  4. AG saka:

    Gan jau Bordāns tev iedos savu dirsu, ja ne šajā, tad viņā saulē noteikti! :)))

  5. Valodas stūrītis saka:

    “Sporta novitātes”: “Šodien notika spraigs mačs starp diviem pasaulslaveniem šahistiem.”
    Nav latviešu valodā pāris tekstā minētu vārdu! Tādā sakarā nav latviešu valodā izdibināms,kas noticis sportā un ar ko nodarbojās šahisti! Dzimtajā valodā runājošam un saprotošam latvietim gauži svešāda sastopas svešinieku iedibinātā valodas vide!

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Vien jau savos tekstos Grantin tu norādi, ka pilnīgi visi ir meļi un nelieši. Bordans? Kāda man daļa gar viņa darbībām, ja manā dzīvē neviens neko nav sniedzis laba latviskuma vārdā? Par latvisku Latviju, tad par latgaļiem, kā Bordans sevi pasniedz, bet manai mātei Bordans nav pārskaitījis ne centa par morālajām ciešanām, kas jādzird no chulju puses. Ja būtu latgalietis, tad ar parūpētos par savu kraju! Ja arī viņš grasās ēst nost tos neliešus, tad bez militārās organizētības neiztikt un tauta tam nav gatava tāpat, kā tas bij ar Albertu Kaulu, kam tauta pagrieza muguru, ja arī virs bij krietna darba darītājs un savs īsts Kuršu vecis. Tauta nav spējīga neko veselīgu pieņemt, jo pati dzīvo dzerstoties i melo tāpat, kā dara to varas pārstāvji. Tomēr tauta piepras savā dzērumā svētu prezidentu. Ha! Militāras organizētības un svešo tautību izvešana uz citām zemēm, ja negrib uz Krieviju. Stārķim taisnība, ka žēl latviešus, kas vēl tic vēlēšanām. Ja visos orgānos sēd svešinieki un pats Bordans arī ir zhids, kas var mainīties? Gedroicam ļoti patīk Bordana pakaļa un to jau pēc viņa rakstības nevar nesaprast, ka mīļākā tēma ir pedorastijas cilasana. Kad vajag izklāstīt domu par DDD, tad vienīgais spēj norādīt uz grāmatu, kur viņš būtu piedalījies tās veidošanā!? Ja dzejnieks ir no sevis uzrakstījis kādu gara darbu, tad to viņš spēj izteikt vēl un vēl, bet Gedroicam viens virziens uz genitalijam, kas vien liecina, ka ir piederigs pie Reptiliem.

  7. no malas saka:

    AG 2022. gada 19. septembris 16.55
    Gan jau Bordāns tev iedos savu dirsu, ja ne šajā, tad viņā saulē noteikti! :)))

    …šiziķis un jēlais treknis turpina censties, lai šo mīksto ņergu te neaizmirstu…

  8. Ruslans Straķis saka:

    Ex-ģenerāldirektors Ēriks Kalnmeiers iepriekš bija strādājis Parex bankā par juristu. Lasiet “strādājis gudras tautas kopienas bankā”.

    ☝🏼Arī Aldis Gobzems strādājis Parex labā kā jurists, shēmoja kopā ar tās darbiniekiem, kuri bija iesaistīti Magņitska lietā. Kāpēc tā? Jo gudras tautas kopienai ir sava juristu grupa, kura kontrolē tieslietu ministriju un valdību. NA vadība ar kuru plecu pie pleca cieši strādāja Aldis Gobzems, arī Jānis Bordāns ir no kopienas juristu grupas, bijis arī iepriekš TB/LNNK valdes loceklis. Tā ir viena kopienas jeb Latvijas pārvaldnieku juristu komanda. Tieši tas birojs (Gobzema klasesbiedra un drauga) ir iesaistīts Magņitska lietas organizēšanā.

    👉🏼 Maksātnespējas administratoru mafija patiesībā ir gudras tautas kopienas juristu komanda, kas likvidē viņu veidotas bankas, kuras pārsūknēja Krievijas naudu uz rietumiem. Citiem vārdiem sakot, satīrīja pēdas pēc kopienas baņķieru jeb Latvijas pārvaldnieku darbībām. Un tad Mārtiņš Bunkus vēlējās ielauzties jau sadalītā lauciņā, bet ticis likvidēts. Tad pieslēdzās Aldis Gobzems, kurš sāka publiski apmelnot Bunkusu, jo Gobzems ir no kopienas juristu grupas. Vēlāk banku likvidēja Ringolds Balodis, no tās pašas juristu grupas, tagad viņš ir iesaistījies Šlesera partijā, jo Šlesers ir no tās pašas grupas. Iepriekš Ringolds ar Ingūnu Sudrabu bija kopā vienā partijā un Saeimas frakcijā, bet Sudraba cieši saistīta ar Parex/ABLV grupu un pat strādāja tur. Viņas kolēģis bija John Christmas. Oligarhu sarunu lietas ietvaros KNAB ierakstīja, ka Putins izvirzīja Sudrabu par LR prezidentu, tagad viņa darbojas Latvijas-Ukrainas grupā. Interesanti, ka Zeļenska draugs un ex-padomnieks no Radas tribīnes paziņoja, ka Zeļenska biroju vada Krievijas drošības dienestu aģenti, bet Zeļenska priekšnieka Kolomoiska, kas ir Ukrainas “gudras tautas” kongresa vadītājs, projektus Latvijā virzīja tas pats Gobzema, NA un juristu mafijas birojs jeb LR gudras tautas kopienas juridiskais birojs. Arī Privat bankas atvēršanu. Vēlāk bankas vadībā atradās cilvēki no šī juristu biroja un banka tika iesaistīta Magņitska lietā jeb Krievijas iedzīvotāju naudas pārsūknēšanas uz rietumiem lietā.

    👉🏼 Gobzema partija iepriekš atradās gudras tautas kopienas zāļu karteļa ēkā Mūkusalas ielā un birojs atradās praktiski blakus Parex/ABLV patiesā īpašnieka un “gudras tautas” padomes vadītāja birojam. Pēc maniem ierakstiem birojs tika atvērts citur, blakus galvenajam gudras tautas kopienas baņķieru juristu birojam no kura tika virzīti tādi projekti kā Krievijas aizsardzības koncerna projekti Latvijā, Magņitska lieta, OIK, kases aparātu afēra. Praktiski valdības ēnu birojs. Arī Gobzema organizētais pikets Rododendrs ir saistīts ar Parex/ABLV grupas nu jau mirušo pārvaldnieku, kuru partnerdienesti man nosauca par galveno VDK mantas un finanšu uzraugu Latvijā. Nosaukums Rododendrs ir par godu viņam.

    👉🏼 Tas pats juridiskais birojs nevar darboties bez fiziskā atbalsta. To organizē dienesti, meklē tādus Vanagelus uz kuriem atver tūkstošiem uzņēmumu, lido uz ārzemēm, dibina ofšorus un risina citus melnos darbus. Hierarhija ir vienkārša. Gudras tautas kopiena, juristu komanda, drošības dienests. Gobzems ir no Latvijas pārvaldnieku juristu komandas.

    ☝🏼Un kādas ministrijas pakļautībā atrodas ģenerālprokuratūra? Tieslietu ministrijas. Un kas kontrolē TM? Kopienas baņķieru juristu komanda. Kur iepriekš strādāja Ēriks? Kopienas baņķieru bankā.

    ☝🏼Gatavoju video par pārvaldes konceptu. Man būs ļoti vajadzīgi jūsu “share”!

  9. Artis ne pabriks. saka:

    Publiskos mēdijos pašlaik ir lielās patiesības laiks. Piemēram,šodien ēterī daudz patiesības izvēma gobzems un vēl viens peģiks,šmiņks.Līdzīgu patiesību pludina kramiņi,vasiļevski ,didžie šmiti un tā spudņiki, un tā bez gala,līdz paliek nelabi no pašu pludinātāju āžkājas.
    Visā šajā ir viena nopietna nianse-to pauž vai nu izteikti nelieši,vai nelieši- kaitnieki,vai parasti kaitīgi elementi. Tā ir t.s. neliešu patiesība,divkošu patiesība,utt.,kas galīgi neiederas vēlēšanu pasākumu kontekstā,bet citā..
    Kas ir Straķis un kas ir Ruslans? Vai asaras un zvēresti pie Mātes kapa ir pietiekošs uzticamības arguments? Bez mazākā ļaunuma vēl ir iesētā šaubu ļaunuma noraidījums. Tur kur beidzas ,,var būt vēl sliktāk,, sākas labais,,. Tā sakot Esība.

  10. Odze. saka:

    Ruslani un citi teritoriju atbrivotaji nesaprot Pasaules Kartibas skaistako niansi- VISS MAINAS.
    LIDZ 2015 gadam sesu vai cetru pirkstu kombinacija vel kaut ko ietekmeja, tad TAGAD… izsauc smieklus.
    Ka arii termins ,, parvaldes koncepts,,.
    SEIT LATVIESHI KONCEPTEE PARVALDI. TE IR LATVIESU VALSTS.

  11. Vīķis saka:

    Kaut ko nesaprotu..- tikko nomainīja tenisa federācijas bosu, jo tas pēkšņi pēc inter gostiem vairs nevarot būt vdk darbinieks. Kā zināms tieši šis tips lv dod pavēles “novākt “. Tāpat visiem zināms, ka j. jurdassss ir viņa rokas puisis- izpildītājs. Un Lembis ir ar šamējiem kopā.. Bordeļjanka ar Leviatānu apkaro Lembi. Bet Leviatāna un Bordeļjankas sargsuns ir j.jurdassss..Paskaidrosiet ?

  12. MEDIA EXPERT saka:

    Nepacietīgākie vēlētāji šodien varēja nobalsot. Sarakstu materiāli vienuviet ļāva secināt,ka,jau esošie valsts vadībā izvietojušies dažādos vēlēšanu sarakstos. Programmas gauži vienādas! Atskaitot pāris sarakstus tiek atklāti solīta ātra cilvēku dzīves pilnīga digitalizācija. O,digitalizācija,tā gan ir viena forša lieta! Piemēram; var uzzināt,ka šeit daudzpieminētais mācītājs M.Ludviks nobalsojis par Šlesera partiju,bet kurzemnieki visvairāk vēlējuši par ceturto sarakstu. 17. un 19. sarakstiem,arī ir kurzemnieku simpātijas. Prāvs balsu skaits Lembergam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *