Jebrejam Zeļenskim(arī Levitam & Co) sveicienus māj karātavas !

Georgs Andrejevs: Vienkārši, var novākt vienas dienas laikā !

Noskaties video un sapratīsi- kas ir kurš un kurš ir kas ?

Šeit nav runa par kaut kādiem “krieviem”, bet gan par sātanismu, proti, CIONISMU. Krievi un tas pats Putins ir tikai nožēlojami “darba instrumenti” hazāru mafijas(cionistu) rokās. Krievijas dabas bagātības, kas izvestas no valsts, ir izmērojamas triljonos. Par šo naudu būtu varējuši visu pasauli “pataisīt” par īstu Ēdenes dārzu ! Bet šo naudu pievāca cionisti, protams, atmetot(piekukuļojot) pietiekoši iespaidīgus GRAŠUS “darba instrumentiem”. Šie drazas(ar hazāriskām saknēm) visur tiek paturēti pie varas grožiem, uzpērkot un manipulējot ar vēlēšanu rezultātiem. Vislielākā un vieglākā MANIPULĀCIJA ir: iestāstīt PILSONIM, ka vēlēšanās nav vērts piedalīties, jo vienalga neko nevar izmanīt. Un tas darbojas vienreizēji efektīvi, tā, ka pat vēlēšanu rezultāti gandrīz vai nemaz nav jāvilto.

Piemmērs: ir radīts milzīgs nomenklatūras parazītu bars, kurš neko nerada, bet parazitē uz darba tautas rēķina. Un šie parazīti visi- 100%tīgi aizskries uz vēlēšanām un savāks sev vajadzīgo skaitu, lai ar minimālām manipulācijām tie paši VĒŽI paliktu pie varas. Ja kāds iepīkstas, tad to vienkārši, kā sacīja tikko no mums aizgājušais Georgs Andrejevs, novāc vienas dienas laikā.

Tas viss ir noticis ar helsinkiešiem-etniskiem latviešiem un LRTT biedriem.

Visos svarīgos posteņos Latvijā atrodas nelatvieši…čekisti vai komunisti ! Ukrainā uzpirkto mēslu darbības rezultātā ir sācies karš, kas prasījis jau neskaitāmu cilvēku dzīvības un miljoniem bēgļus ! Nedomājiet, ka Putins aiz stulbuma sāka karu. Visi šie zeļenski un budānovi ir viņa(viņa “tautības”) cilvēki. Kāpēc gan lai nesāktu karu, ja visa valdība un drošības struktūras piesūknētas ar viņa cilvēkiem. Skaidrs, ka pat trīs dienas nebija vajadzīgas, lai Ukrainu “pievāktu”, bet cionisti nebija “iedomājušies”, ka ir vēl tāds ELEMENTS kā ukraiņu tauta ! Bet, kad krievžīdu(hazāru) cionisti- komunisti ir rēķinājušies ar tautu ?

Nekad !

Viss tika mērīts; par ETALONU ņemot nodzerto krievu bidlu(tā sucamo tautu) un te tad arī “uzrāvās” tā, ka gadsimtiem vairs neizdosies atjēgties ! Domājams, ka tas arī ir cionisma beigu sākums. Mums priekšā stāv grandiozas pārmaiņas ! Ar Ukrainas uzvaru vēl nekas nebeigsies. Ar uguni un zobenu ir jāiznīcina sātanisms- cionisms !

Vai ievērojāt, ka Izraēla līdz pēdējam bija Krievijas pusē ? Iznāca Baidenam aizbraukt uz Izraēlu un aplauzt sātanistiem ragus un izsist asiņainos ilkņus !

Slava ukraiņiem un nāvi cionistu nezvēriem !

07.08.22

You may also like...

8 komentāru

  1. aisbergs zem ūdens saka:

    Iznāca Baidenam aizbraukt uz Izraēlu un aplauzt sātanistiem ragus un izsist asiņainos ilkņus !
    *******************************************
    Grantiņ , Tu esi muļķis , jeb tāds pat nelietis , globālistu piekritējs.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tu vispār apjēdz, kas ir globālists ? Tu, vakarā gulēt ejot un no rīta ceļoties, klanies Putina ikonas priekšā. Protams, ar tādiem hazārveidīgajiem latviešiem, kuri uzcirsti žogmalē kādai “pavieglai” zeltenei, nav mazums. Jautājums- kāpēc nebrauc uz Donbasu kopā dižo dzieminieku Dimiteru, kurš kādam ukraiņu bērnu slepkavam uzrakstījis balādi ?

  2. Domātājs saka:

    Pilnīga herņa! Nevar karot bez pretgaisa aizsardzības, aviācijas! Un vēl, ar milzīgu pārsvaru artilērijā, kā skaitliskajā, tā kvalitatīvajā. Kāda starpība, kas sēž ierakumos ar “pirmo numuru”, krievu artilērijas lādiņam vienalga.

  3. aisbergs zem ūdens saka:

    Grantiņ ,Tevi māc halucinācijas.

  4. Krīvs saka:

    Nu redzi!: Nav nekādas “sazvērestības teorijas”,ir tikai pati sazvērestība. Žīdu,masõnu un visa Elles Sātana dzimuma sazvērestība pret Dieva radību!

  5. dievturis Skolnieciņš saka:

    🇱🇻🇺🇦☺️🙏☮𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 2022. gada 24. februārī Krievijas Federācija iebruka Ukrainas Republikā. Sākās karš. Šis ir nepieļaujams agresijas akts. Šo Krievijas rīcību nedrīkst piedot. Krievija ir agresorvalsts. Diktators Vladimirs Putins nodemonstrēja savu patieso seju visai pasaulei. Ukrainai iet sūri. Ukrainai ir vajadzīga mūsu palīdzība. Aicinu ikvienu cilvēku, kura sirdī mīt dievišķā gaisma un ticība labajam, aizlūgt visvareno Pērkonu – Debesu Tēvu par Ukrainu un ukraiņu tautu. Kopš tālas senatnes Dievs Pērkons ir debesu kārtības uzturētājs. Pērkoņtēvs ir taisnīgs un godīgs. Labu viņš atalgo ar labu, bet ļaunu viņš atalgo ar ļaunu. Iedegsim savā mājā uz palodzes divas svecītes: vienu zilu, otru dzeltenu. Uzvilksim kaklā Pērkoņkrustu. Skaitīsim lūgšanu Pērkonam – Debesu Tēvam 7 reizes. Lūgšana Dievam Pērkonam Ukrainas un ukraiņu atbalstam: «Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, es Tevi pielūdzu un godāju! Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, es Tevi pielūdzu un godāju! Uzklausi manu lūgšanu, uzklausi visas tautas lūgšanu. Pasargā Ukrainu no austrumiem uz rietumiem, no dienvidiem uz ziemeļiem. Pasargā Ukrainu no sumpurņiem un ļaundariem. Atvairi iebrucējus ar savu milnu! Atvairi iebrucējus ar saviem zibeņiem! Sasper visus sumpurņus un ļaundarus ar trejdeviņiem zibeņiem! Svētī Ukrainas zemi. Svētī ukraiņu tautu. Pērkoņtēv, sit savas bungas! Pērkoņtēv, sper savus zibeņus! Dāvā Ukrainas aizstāvjiem, Ukrainas varoņiem drosmi! Dāvā ukraiņiem drosmi un gribasspēku. Atvairi no Ukrainas naidniekus. Pasargā ukraiņu tautu! Lai Pērkoņkrusts griežas! Lai Austras koks zeļ un plaukst! Lai Pērkons dārd un debesis rīb! Slava Ukrainai! Varoņiem slava! Lai godāts visvarenais Pērkons – Debesu Tēvs kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir!». Ar Pērkoņtēva svētību un Latvju Dievu gādību, dievturis Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂 Skolnieciņš® ™Skolnieciņš Slava Ukrainai! Varoņiem slava! #24.02.2022. #dievturi #dievturība #pagāni #pagānisms #daudzdievji #daudzdievība #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #DievsPērkons #Ukraina #SlavaUkrainai! #karš #karšUkrainā #Skolnieciņš #ticība #dievturība #pagānisms #politeisms #lūgšanas #buršanās #LatvjuDievuSvētība #LatvjuDievuTemplis #24.02.2022. #NoWar #StopPutin #StandWithUkraine #PrayForUkraine #LatvianGods 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 🙏☮🇱🇻🇺🇦☺️

  6. родновер Скольниециньш saka:

    🇱🇻🇺🇦🇷🇺🙏☮🙏 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 24. февраля 2022. года Российская Федерация беспричинно напала на Украинскую Республику. Этому акту агрессии нет прощения. Россия — это страна агрессор. Диктатор Владимир Путин показал своё истинное лицо всему миру. Украине нужна наша помощь. Призываю каждого человека, в чьем сердце течём божественный свет и вера в добро, произнести молитву Богу Перуну за здравие Украины и украинцев. Издавна Бог Перун был защитником Киева. Сила великого громовержца – Бога Перуна – безгранична. Его молнии пронзали небеса и вершили небесное правосудие. Добро воздавалось добром, а зло воздавалось злом. Чтобы произнести молитву Перуну, необходимо на шею надеть перуницу (коловрат), зажечь две свечечки – одну синею, а другую жёлтую – и произнести молитвенные слова семь раз. Молитва Богу Перуну за здравие Украины и украинцев: «Отче наш Перуне, трижды славен будь! Твоя сила правит миром как в Прави, так и в Яви. Твои молнии сверкают небесными огнями. Обрати свой взор на землю сию. Ниспошли на нас своё благословенье. И даруй страждущим свою благодать. Защити нас внуков Твоих, всех светлых перуничей. И услышь наши молитвы. Защити земли Киевские! Защити Украину. Защити украинцев. Верши небесное правосудье. И отчисти Землю Матушку от нелюдей. Защити всех добрых людей. Яко Ярила – Солнце дарует нам свет, тако, Отче наш Перуне, даруй нам защиту.». Как только догорят свечи, двенадцать раз произносятся слова: «Перун – Огнекудрый! Да защитит сила Твоя Украину и украинцев от Коляды, до Коляды! Ибо сила Твоя и воля Твоя у нас в крови.». В доме можно установить идол Бога Перуна и его изображение на бумаге. С благословением Бога Перуна и милосердием Славянских Богов, родновер Скольниециньш ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂 Skolnieciņš® ™Skolnieciņš Слава Украине! Героям слава! #24.02.2022. #родноверы #родноверие #язычники #язычество #ЯзыческиеБоги #СлавянскиеБоги #Перун #БогГромовержец #БогПерун #Перун–НебесныйОтец #Украина #СлаваУкраине! #воина #Война_в_Украине #Skolnieciņš #вера #молитвы #обряды #колдовство #язычество #родноверие #24.02.2022. #NoWar #StopPutin #StandWithUkraine #PrayForUkraine #SlavicGods 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 𐋄𐌙卍卍卍𐰒𐩘ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ 🙏☮🙏 🇱🇻🇺🇦🇷🇺

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Einhell – kādu laiku atpakaļ nelielam televizoram uzsitu ar kāju tā, lai aizmugurējā vāka daļā būtu caurums, bet vāks nokrita un savdabīgi, ka pie kineskopa, kur ir vērtīgais drasu pinums rakstīts – Sdelono v SSSR. Firma Vācu, tad kineskops Sovietu, bet televizors – Made in Korea. Kgbeshnikam brālis pēc kara no nākdams Amerikā bij aizsūtīts karot uz Koreju, tad nu ar viena tauta, bet noliktas starpā divas ideoloģijas, bet rupnieciskam interesēm uztrauc tas, ka brāļi šauj nost brāļus? Revolūcijas laikā arī aktivizeja ķīniešus un bij paši nezeligakie slepkavas, ka krievi runā viņi arī cilvēkus ēda. Chingizhana kareivji un ģermāņu uzbrukumi no otra gala. Savdabīgi, ka Chingizidi neaizgāja līdz Romai tāpat arī Soviet armija varēja tos jenkus fiziski izsist no Eiropas, bet tomēr? Tad nu arvien vairāk skan runas par šķībi acaino kaujas gatavību un korejieši ies palīgā Putinam. Kam viņi ir brāļi? Kiniesos zhidu ir lerymiem i tos atpazeit to sorezgeit. Diametrs ir aktrises dēls i pats vien kadraiz ir norādījis, ka nekā cita dzīvē nemāk, kā vien raustīt ģitāras stīgas. Dziesmas viņam arī ir bijušas skaistas, bet īpatnība līdzīgi Gedroicam runāt par pedorastiem. Pats lielījies, ka jauniba dzwrstijies i pa maukām dzīvojis, bet nu sam pionieru Svētais kults iedūris uz vecumdienām. Gatavs ar jau Stalinu kanonizet par sveto, ka mēdz būt tādas svēto slimības, kad gribās aktieriem sev visādi uzmanības. Ko darīt vecumdienas, kad jau smird pēc acitona?

  8. Skolnieciņš saka:

    Pagans and witches offer prayers for peace in Ukraine.
    (RNS) — “We stand here helpless under this crescent Moon. We stand here helpless as the inevitable happens,” reads the beginning of a pagan prayer for Ukraine and its people, written H. Byron Ballard. After news of Russia’s invasion of Ukraine spread, pagans and witches joined thousands of other faith leaders in praying for peace and for strength. Ballard, an Asheville-based witch and priestess, shared her personal prayer and a photo of her altar, welcoming others to join her in holding space for the Ukrainian people. Her prayer continues: “Holding in our hearts the children, the elders, the soldiers called up and those left behind. The trees and brooks, the lambs, the calves—all held here in the folds of our ragged souls. To your fear, your peril, your rage and resistance, we stand witness. We stand with you and for you, your grief our grief. May Justice be served! May allies come swiftly! By this crescent Moon’s frail light, we stand.” In her call to action, Ballard requested that those who join her in “energy work” focus on the Berehynia statue in Kyiv. The monument, standing in the city’s central square, was erected in 2001 as a symbol of Ukrainian independence. It depicts a woman holding up the Guelder Rose, another national symbol.
    Artist Anatoliy Kushch, inspired by Slavic mythology, based his female figure on Berehynia-Ornate, the mother of all living things and the goddess of home and family. In that way, the statue is as much a spiritual protector and guardian as a secular symbol of the country’s strength.
    Ballard’s call to action was answered by hundreds of people, shared on Facebook alone over 700 times, by both pagans and non-pagans alike. One friend added her own “Catholic twist” calling for additional protection from both God and Mary. Ballard wasn’t the only pagan calling for peace and calm. Across the country, pagans lit peace candles on their altars and asked their gods to protect the region’s people. Author Najah Lightfoot called for an end to the violence, saying: “I send my prayers for strength and protection to all those in harm’s way. May this end swiftly. May those fighting for peace be strengthened.” Popular witchcraft author Mat Auryn publicly shared his own prayer from a personal working, calling on Hekate to lend “protection and safety to Ukraine.”
    Holli Emore, executive director of Cherry Hill Seminary in Columbia, South Carolina — which trains pagan clergy and chaplains — called for an end to the conflict in Ukraine. “World leaders such as Russia should be leading with peace-building support rather than seeking territorial dominance,” Emore said in a statement. “We ask our wider pagan community to join us in supporting an immediate cease-fire and DE-escalation.” Independent calls for collective energy and spell work to promote peace are now popping up in a variety of online and offline witchcraft communities. The dates of such events vary. Joining all these prayers from her home in Florida, pagan priestess Christian Wilson also expressed something that many in the U.S. are feeling — helplessness. She said, “I lift a prayer for the world because that is all I can do right now.”
    Available at: religionnews.com/2022/02/25/pagans-and-witches-offer-prayers-for-peace-in-ukraine/ (Accessed 18 August 2022).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *