Būsim uzmanīgi ar Ukrainas bēgļiem !

Atskan jau nepatīkamas ziņas, ka ukraiņu bērniem tomēr labāk mācīties krievu skolās, jo viņi visi saprotot krieviski. Latviešu nīdējs Urbanovičs pat sāk aizstāvēt ukraiņus un viņu valodu. Šī latviešu tautas nelieša sacītajam spīd cauri nodevība. Šeit variet lasīt šī provokatora rakstīto: https://m.pietiek.com/raksti/vairak_pretimnaksanas_ukrainu_berniem!/ Nav jau jābūt sevišķi gudram, lai apjēgtu, ka viņa sacītais satur pretvalstisku- antilatvisku NAIDA SĒKLU nākotnei. Šodien ir jābūt it sevišķi uzmanīgiem ar visu, kas saistīts ar UKRAINAS BĒGĻIEM ! Cionistiskie viltus krievu šovinisti izmantos šos apstākļus, lai sētu Latvijā naidu ! Ja “kāds ukrainis” grib savus bērnus sūtīt krievu skolā, tad viņš nav nekāds ukrainis, bet provokators, kuram nav vieta Latvijā. Šie urbanovič & ušakovveidīgie provokatori darīs visu, lai Latvijā valdītu haoss ! Tikai tāds ukrainis ir Latvijā vēlams, kurš grib dzīvot pēc mūsu LIKUMIEM un cienīt mūsu valodu. Pārējiem vieta aiz Zilupes.

Slava Ukrainai !

Nāvi krievu orkām- okupantiem !

Turpinājumā kāds komentārs, kas izsaka arī LRTT viedokli:

 

Urbanovičs ielēja indi

20.03.2022. 22:46 It kā labs un pareizs raksts, bet URBANOVIČS tajā ielēja indi, lasi un pārdomā, ko izsaka šis raksts, ja ņem vērā: “Ukraiņi lepojas ar savu valodu un kultūru tieši tāpat kā ikviena cita tauta ar savējo. Cienīsim viņus kā ukraiņus, nevis mēģināsim piespiedu kārtā “latviskot”!- te ir tas pats, kad interfronte izsludināja latgaliešu valodas aizstāvību, ka to vajagot ieviest kā otru valsts valodu un tad sākās – latgalieši iekrita un klaigā gadu gadiem par savu, latgaliešu valodu, bet krievi par savu, krievu valodu kā otru valsts valodu. Tagad Urbanovičs iemet eļļu uguni ar ukraiņu valodas aizstāvību, lai pēc tam varētu teikt, bet krieviem nevajag savu? Pat re, Izglītības ministre it kā atzina, ka skolu latviskošana kaitēšot krievu bērniem. Vai tā bija. Kādēļ krievu bērniem nekaitē valodas mācība Vācijā, ASV, Anglijā un kādēļ nekaitēja mūsu bērniem, kurus krievu laikā spieda iet bērnudārzā ar krievu valodu, jo latviešu dārziņu bija maz. Tā mani bērni visus gadus apmeklēja krievu bērnu dārzu un perfekti apguva krievu valodu un tad mācījās latviešu skolā. Atvainojos, tie visi ir “maitas”, SLIMIE “PUTINI”, kuri lien klāt valodai un jauc ar politiku un tā dēļ slepkavo Ukrainas valsti – redziet, genocīds – ukraiņi liek mācīties Ukrainas valsts valodā. Lai UKRAIŅU bērni mācās latviešu skolā, ja kas un nekas nenotiks, bet nedod Dievs – viņiem likt mācīties krievu skolās, ja viņi to nevēlas. Ja grib, lai iet krievu skolās.

Vienmēr ir jābūt kontrolei, kā saka Švets. Latvijā šis JAUTĀJUMS ir ļoti smags ! Bez ASV kājnieku vienību palīdzības mums neiztikt, jo Latvijas armija ir pilnībā pārkrievota:

Šeit mēs redzam, kuriem kalpo urbanoviči & ušakovi. Gaidīt no viņiem patiesu viedokli ir tas pats, kas Levitu uzskatīt par latvieti un latviešu aizstāvi !

Dievs, pasargi mūs no cionistu(krievu- hazāru) mēra !

15.05.22

Iz vēstures annālēm. Šis “Ciānas” izkārnījums ir divas reizes valdījis pār mūsu Tēvzemi un pilnībā to iznīcinājis kā industriālu valsti !

You may also like...

10 komentārs

  1. Skolnieciņš LV saka:

    Славянские Боги против войны! Славянские Боги против рашизма – русского фашизма! Славянские Боги против бандита Владимира Путина и его приспешников! Славянские Боги против православной церкви и Библейского лже Бога! По мнению Славянских Богов, каждый славянский народ (либо какой-то иной народ) имеет право на свою землю и свой язык. Украина — это исконная земля украинцев! Русификация Украины недопустимо! В этой ситуации Россия является агрессором и виновником этих трагических событий! Поэтому Славянские Боги презирают диктатора Владимира Путина и всех путинистов! Славянские Боги покарают этих НЕлюдей, которые оскверняют Украинскую землю и убивают невинных украинцев! Ибо сила Славянских Богов безконечна!
    Хвала, Богам! Хвала, Славянским Богам!
    С уважением, Сколниециньш
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #24.02.2022. #NoWar #StandWithUkraine #СлавянскиеБоги #языческиеБоги #родноверы #родноверие #язычники #язычество #Skolnieciņš

  2. Anonīms saka:

    Uzmanīgiem jau jābūt ar labvēlību, ka labs būdams sāk tevi izmantot, bet viņi visādi cenšas pasniegt ukraiņus par ne cilvēkiem. Latgaļiem par savu valodu nav ja klaigā, jo viņi i tā jūs chuljus sūta dirst, kad jūs sevi par lepni ceļat augstu. Vien tiem krievzidiem ir bail, ka ar to pašu ukraini letishi varētu sastriketies kopīga lietā, tad nu arī jauc gaisu. Cilvēki viņi jau nu ir atšķirīgi no letiniem un daudz kaujinieciskaki pret krieviem, bet tai pašā laikā arī nezini, kas no viņiem var izsprukt. Jebkurā gadījumā no gaidāms citas tautas zeme jāuzvedas pieklājīgi! Normāls cilvēks saprot, ka viņiem tas karš un netīrība nav vajadzīgi un pārcelt to uz šejieni? Keievzidi zog Latvijā un Ukrainā, kā arī citās iz bijušas Soviet republikas.

  3. rīdzinieki saka:

    Protams, ka kremlis izmantos arī šo situāciju un starp Ukrainas bēgļiem iefiltrēs savus aģentus un maskētus rusofīlus! Latvijas valdība, izglītības nozares vadītājiem bija jārunā ar Ukrinas valdību un LV esošo viņu vēstniecību, lai aicinātu tos uzrunāt savējo bēgļus, ņemot vērā kremļa intereses un ukraiņu bēgļu bērnus izvietot tikai latviešu skolās. Savukārt bērniem bija pamatīgi un saprotami jāpaskaidro iemeslus tiem saprotamā veidā par ukraiņu bērnu situāciju svešā valstī un svešā vidē bez mūsu valodas zināšanām un palīdzēt tiem iejusties un iedzīvoties tieši lartviskā vidē un latviešu paradumos iun tradīcijās.Ņemot vērā krievu 5.kolonnu, kas bez mēsla urbanoviča tipa draņķiem ir pietiekami daudz, tas nebūs viegli. Un tāpēc mūsu tautai jāpalīdz to visu sakārtot ikdienā katram savā vietā, negaidot neko no ierēdņiem, kas arī bieži ir maskēti kremlini vai vienkārši pērkami draņķi, kas akli darīs ko liks tiem mankurtu vadība!

  4. Anonīms saka:

    Stāvot agri no rīta pie kafijas automāta esdams klāt sieriņus iet garām kāds vīrs i var redzēt, ka vienkārši neatkratisos, jo vīram gribas parunāt. Pēc izskata velk uz kaimiņu, kas izbijis Sovietu armijnieks a sieva zhidene aferiste torgushka, bet savdabis runā latviski. Tad nu ar par to Ukrainu un netaisnibam, bet te viņa radiniece bij kolhoza priekšsēdētāja. Tad jau partijniece i stukache!? Vīrs nenoliedza, ka vecumdienas viņai nelika miera raizes par diviem, kas atgriezusies no Sibīrijas un lūgusi Dieva, lai viņi tautai neizmelstu ne vārda. Tad nu vai šodiena tais varas koridoros ir mainījies kas? Nu visi tie kadri bij pilni Ulmaņa laikos tāpat, kā tie bij pirms un Russijas imperija. Artūrs Prieditis taisnīgi norādīja, ka viņu sistēmas ļaudis ir pilnīgi visās valsts organizācijas. Nu ieej jebkurā iestādē i bez zhidenes neiztikt, kā arī jebkurā partijā. Nu jūsu cildinatais Rinkevics ar vien zhids no bērnu kājas audzināts iet pa izredzetibas līniju, kad skolā gāja pa gaiteņiem, tad izskatījās iet kāds citas planētas pārstāvis ar īpaši individuālu uzvalka spožumu. Kā viņam vecāki to atļāvās Sovietu disciplīnas laikā? Ukrainas karogi ir visās malās, bet vai paši karogu karinataji ir gatavi iet karot par Ukrainu?

  5. 85 saka:

    Neindējot sevi un citus ar kofeīna (un alkohola) indi un dzīvieku pārstrādi un tt, (dieva) bērni, neapzināti, un vēl procesā pamatdzīvotāji (cilvēki) zin, ka slāvu dievi (arī “ukraiņu” un “krievu” dievi kopā) reālmīlestībā brīvi vienoti slauka dēmonkrātijas fašisma nedabīgos iedīgļus prom no pasaules.

  6. 85 saka:

    Nāvi sātanistu orklām, kā cilvēces un cilvēku sugas indētājiem.

  7. 85 saka:

    Ukraiņu un krievu “tautas” karina “savus” karogus, žīdulēni netraucēti nodarbojas ar slāvu karogu rūpniecību. Arī latviešu “tautai” jāapzinās, ka tā nav pieļaujama norma labvēlīgi kolektīvai tautu eksistences turpinātībai pasaulē, ja ir tāda vēle būt.

  8. J.Pakalnietis saka:

    Laikā,kad ukraiņu tauta naidā mīda kājām padomisko okupācijas mantojumu,Talsos vietvara cītīgi kopj PSRS okupntu piemiņas vietas. Saprotams,ir mīlestība uz to 4.maija režīmu,bet viņu rīcība kļuvusi par ņirgāšanos. Lieta tā,ka PSRS okupantu apbēdījuma monumentā nemaz pašu apbēdīto okupantu nav. Okupācijas vara vienkārši izveidoja savu karā kritušo sarakstu,bet cilvēku mirstīgās atliekas atveda no vietas,kur čeka 1940.gadā šāva latviešus pie Čumalu ezera. Un tā tapa padomju varas kritušo karavīru apbēdījuma monuments. Nu kādiem varbūt lepnums. Talsu latviešiem,tas par zaimojumu un ne iepriecinājumu.

  9. Dinārs Kņope saka:

    – Deviņdesmitajos; atceros.sakopām Talsos padomju laikā aizaugušos vācu kapus. Turpat pretī pāri ielai,jau arī tas sarkano memoriāls. Skatāmies; viens vecais tur iedzer un iedzer,staigā smejas. Parunājām,kas par lietu. Šis atbraucis no Vācijas paskatīties savu memoriālo plāksni un iedzer uz savu veselību:) Kamēr vīrs parāva tūri uz friču pusi,tikām šo ierakstīja bezvēsts pazudušajos. Kā tikai padomju armija viņu varēja apbērēt:):):) –

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *