Kur palikuši pērnā gada varoņi ?

Unbenannt-aIr 1 jūlijs un nepierasts klusums ! 

Freimanis ar savu “neonacistu bandu” terorizē Rīgu !!! 

Foto: Ar plakātiem: “zvērināti nacistu rīkļurāvēji” U. Freimanis un E. Dambītis, kuru dēļ Artim Pabrikam piemetās hroniskā caureja.

  Freimanis savā stāstījumā kādai žurnālistei sniedz “melīgus” apgalvojumus par mums visiem tik draudzīgo krievžīdu boļševiku “atbrīvotāju” armiju ! Kāds žīds “nelietim” Freimanim atgādina, ka tā bija varonīga žīdboļševiku armija, kura atbrīvoja izmocīto un nabadzīgo latviešu tautu no kulakiem un fašistiskā rīkļu rāvēja Kārļa Ulmaņa. Un cik miljonus vācietes apsēkloja mūsu varonīgie padomijas zaldāti ? To skaits sniedzas miljonos, vot tā ! Vācu tauta par to mums, krievžīdu boļševikiem, vēl šodien sacer un dzied slavas dziesmas, saka šis “izredzēto” misionārs.
=====================================================

Kāpēc šogad klusēja 4. maija kliķe ?

Kas tad ir mainījies, kur pazuduši pagājušā gada diženie demokrātijas aizstāvji: Mūrniece, Pabriks, Zatlers, Ronis, Dombrovskis, Radzēvičs un, protams, arī žīdu fīrers Efraims Zurofs ?

images ttPilnīgi izsmeļošu informāciju LRTT nav guvis par šeit minētājiem sprukstiņiem. Tikai to, ko varēja mums pastāstīt LR DP bordeļa jefiņa Reinika palīdze Kristīne Apse Krūmiņa. Kā sacīja pati Kristīne, informācija esot diezgan nabadzīga, bet tomēr labāka kā nekāda.

Foto: Noziedznieka Reinika palīdze, Kristīne Apse-Krūmiņa.

Un tā, Kristīne saka: “Artis Pabriks arī šogad esot sagatavojis spilgtu nosodījuma runu par neonacisma atdzimšanu Latvijā un to barvežiem Freimani un Dambīti, bet neilgi pirms uzstāšanās televīzijā, Artim Pabrikam esot uznākušas drausmīgas vēdergraizes, pat līdz klozetes podam neesot ticis… . Izsauktie mediķi esot palīdzējuši Artim pārģērbties un aizrāvuši uz specklīniku. Ārstiem esot izdevies drausmīgo caureju apturēt, un viņa dzīvībai briesmas vairs nedraudot.”

Kā paziņoja šīs iestādes dežūrārsts J. Bronhīds: katrā nelaimē arī esot sava deva laimes. Sakarā ar lielo caurejas lēkmi no Pabrika ķermeņa esot “izstumts” apmēram metru garš lentenis. Kā paziņoja šis pats dežūrārsts Bronhīds, tad līdz ar šī milzu lenteņa izmešanu no šī komjaunatnes sekretāra A. Pabrika ķermeņa, būs arī novērsta Pabrika smadzeņu degradācija. Šis milzu lentenis esot šī komjaunatnes sekretāra smadzenēm nosūcis vajadzīgās vielas. Līdz ar to arī sagaidāms, kā domā ārsts Bronhīds, ka A. Pabrika pēdējā laikā novērotās dīvainības uzvedībā, vairs neatkārtosies.

Par pārējiem pagājušā gada demokrātijas “pilāriem” Kristīnei bija gaužam skopas ziņas.

Valdis Dombrovskis esot aizņemts ar algas paaugstināšanu sev uzticīgiem kadriem un nenokārtotiem banku rēķiniem. Šinī sakarā tiek “vestas” sarunas ar Lembergu un Urbanoviču. Esot svarīgi, lai vēlēšanās neuzvarētu VL!, kuri, ar Aivaru Sluci priekšgalā, varētu sākt arestēt pirmos tūkstots miljonārus, lai šo “patriotu” sapelnīto naudu nelikumīgi atsavinātu un iepludinātu valsts kasē ! Kā vēl piebilda Kristīne, tad Dombovskis visas šīs, ne sevišķi legālās, mahinācijas esot veicis “zem” sievas vārda.  

Linda Mūrniece ar savu vīru, Krievijas specdienestu aģentu Imantu Mūrnieku, esot izsaukti uz Maskavu sniegt paskaidrojumus par operācijas “vostonoviķ demokraķiju v Latvii” izgāšanu.

Kriev-žīdu Latvijas atbrīvootājiKas attiecoties uz Valda Zatlera pagājušā gada dumji agresīvo izlēcienu pret Feimani un viņa “nacistu bandu”, Kristīne atteicās sniegt paskaidrojumus. Priekš LRTT jautājums paliek atklāts: kāpēc Valdis neatkārto pagājušā gada DROSMI ?

Laikam jau jāpiemērojas jaunajiem apstākļiem…. ? 

Par Radzēviču DP pārstāve izsacījās pilnīgi atklāti: muļķus par pilnu neņemam.

Foto: Varonīgie sarkanās armijas kareivji veic abortu kādai “nacistu nelietei”.

 Jā, šie ir tie paši atbrīvotāji, kurus misters BĻEĢ(Nils Ušakovs) katru gadu uzrunā pie Rīgas “KAUNA LOCEKĻA”.

Pabrika, Zatlera, Mūrnieces un citu atkritumu aizstāvāmie… .

Vislielākos mēslos esot iekūlies Vīzentāla centra fīrers Zurofs, paskaidroja Hermīne Apsīte-Krūmiņa ! Izrādās, ka pats Vīzentāls nav bijis nekāds nacistu koncentrācijas nometņu moceklis, bet gan īsts kriminālelements, kurš ar MOSAD palīdzību izveidojis šo noziedzīgo centru.

Drīzumā Izraēlai nākšoties atbildēt visas pasaules priekšā par drausmīgajiem noziegumiem, ko veikuši žīdu cionisti pret cilvēci un it sevišķi pret latviešu tautu !!!

LRTT šajā jautājumā var tikai piekrist Reinika palīdzei Hermīnei Krūmiņai-Apsītei, jo “Jāņa Parādīšanās grāmatā” šis pēdējais HOLOKAUSTS pret “izredzētajiem” ir nepārprotami aprakstīts.

Lai notiek Dieva griba, saka LRTT. 

Un tam, kas tur rakstīts, mums nebūs apstrīdēt !!!

“Par mistera BĻEĢ(Nila Ušakova) izolēšanu par “1. jūlija jautājumu” esot parūpējies Pats Likteņlēmējs,” sacīja Reinika palīdze.

LRTT Ušakovam atgādina: “Nepalaid muti, okupantu šmurguli !”

=========================

TRŠeit redzamas pagājušā gada latviešu tautas kangaru “gudrības”. 

Šogad laikam kauns par saviem debilitātes paraugiem ?

“Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un ārlietu ministrs Aivis Ronis ir neizpratnē un satraukti par Administratīvās rajona tiesas vakar pieņemto lēmumu, ar kuru atcelts Rīgas Domes lēmums neatļaut 1.jūlijā pie Brīvības pieminekļa pieminēt Rīgas atbrīvošanu no PSRS 1941.gadā un nacistiskās Vācijas karaspēka ienākšanu galvaspilsētā.

==============================================

Valsts prezidents Valdis Zatlers kategoriski nosoda ceturtdien plānoto piemiņas pasākumu nacistiskās Vācijas karaspēka ienākšanai Latvijā 1941.gadā un uzskata to par valsts neatkarības zaimošanu, informē prezidenta Preses dienests.

Prezidents uzskata, ka “šāda provokatīva pasākuma rīkošana pie Latvijas valstiskuma simbola – Brīvības pieminekļa – ir valsts neatkarības zaimošana”.

============================

Juris Radzēvičs: ir jāaizliedz šo nacistu gājienu.

==============================

imagesCAG47LGIA.Pabrika sašutums: man ir kauns, ka pārstāvu šo valsti, kurā dzīvo šie nacistu atbalstītāji. Šis pasākums ir jāaizliedz !

Foto: A. Pabriks 30.06.11 slimnīcā pēc lenteņa izslīdēšanas no izmocītā ķermeņa !

=============================

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece uzskata, ka Rīgas domei gājienu jāaizliedz, neraugoties uz tiesas lēmumu.

===========================================

Simona Vīzentāla centrs izplatījis paziņojumu, kurā nosodīts otrdien Administratīvajā rajona tiesā pieņemtais lēmums, ar kuru atcelts Rīgas pilsētas izpilddirektora Jura Radzeviča (LPP/LC) 19.jūnija lēmumu neatļaut 1.jūlijā pie Brīvības pieminekļa pieminēt Rīgas atbrīvošanu no PSRS 1941.gadā un nacistiskās Vācijas karaspēka ienākšanu galvaspilsētā.

LRTT.  03.07.11

 
LRTT pilnībā atbalsta šo Freimaņa un Dambīša rīkoto atceres gājienu.

You may also like...

52 komentāru

  1. AG saka:

    Nevar īsti saprast, atbalsta Linards gājienu vai ne? Katrā ziņā man jau paldies neteiks, ka tur piedalījos!

    Grantiņa atbilde AG:
    Tu biji vienīgais, kurš degradējā šī gājiena jēgu .
    Ar savu Hitlera sveicienu Tu apspļaudīji latviešu tautu un Brīvības pieminekli.

    http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=209102104

  2. Kremļiki 1991 saka:

    Zin, ko tu pintiķi AG vispirms atbildi uz vairākkārt atkārtotiem mēnešiem ilgi tev uzdotiem jautājumiem par tevis tarkšķēto dekolonizāciju, bet pilnīgo mukšanu un klusumu, kā tev daudzi prasīja precizēet, kā tas ir reali veicams mūsdienās?
    Un piedalijies tai 1.jūlija piketā tu kā provokators, kas savu klātbūtni tur izmantos čakarējot galvu nezinīšiem, tad tēlojot patriotu tos maldināsi un tad nodosi!

  3. Talmuds saka:

    bilde par sarkanarmiešiem man patika, skaisti atriebās tiem vāciešiem

  4. AG saka:

    Par dekolonizāciju lieliski ir atbildējis A.Garda – kad okupantam Latvijā kļūs slikti, viņš vāksies pats prom! Bet linardiņam gan vajadzētu kaunēties dzīvot Hitlera dzimtenē un viņu apdirst!

  5. informācija saka:

    Tagad video par Rīgas atbrīvošanas piemiņas gājienu 2011. gada 1. jūlijā var apskatīt arī šeit:

    http://www.youtube.com/watch?v=nqM7KNmjPjE

  6. Kremļiki 1991 saka:

    AG,tev lopam to prasija TIE, KAM TU TE ilgstoši ķērcii tukšo lozungu par dekolonizāciju, bet savu žaunu turi ciet, kad tev prasa KĀ to veikt! Ko samirdi par gardu- tev kremļa seskam prasa TAVU smirdējumu, ko rausties treknais dzīvniek, vai nav vēl tev atļauja dota un nav izdomāts kremlī,kā izlocīties, tad tā arī pasaki kretīnu kretīn, jeb sargi mūli

  7. Miervaldis saka:

    Jūs tik paskataties, kas rakstīts plakātā, uz attēla!Tas Freimnais man sen likās jocīgs, taču tagad man tas viņa stulbums liek šo to pārdomāt!Kā var Latvija nepiederēt Latviešiem, ja tā nav Latviska?

  8. Miervaldis saka:

    Ko tad tas Freimanis domā?Kad Latvieši ir pilnīgi cita nācija atšķirībā no vārda Latvisks?!Tev Freimani patreiz galvā putra ir, un es nezinu no kā…..

  9. AG saka:

    Es pilnībā solidarizējos ar Gardu viņa viedoklī par dekolonizāciju!

  10. Baiba saka:

    Tad lūdzu pasaki te AG, kāds ir tas ilgi slēpjamais viedoklis, lai tad visi zina, jo es piemēram nekad un nekur neesmu lasijusi vai dzirdējusi, kā veicama dekolonizācija Gardas skatijumā, jo par tās nepieciešamību šaubu nav nevienam normālam pilsonim?

  11. Filips Bobinskis saka:

    Miervaldim,
    plakāts “Ne latvisku, bet latviešu Latviju!” ir tieši vietā. “Visu Latvijai” pirms pēdējām pašvaldību vēlēsanām makten protestēja, kad viņiem kādā tv sižetā bija piedēvēta nostāja “Latviju latviešiem!” un klāstīja, ka viņu sauklis ir nevis “Latviju latviešiem!”, bet gan “Vienoti latviskai Latvijai!” Te nu tieši viņiem jājautā, kas ir piesauktā latviskā Latvija, ja tā ir pretrunā ar nostāju “Latviju latviešiem!” un ar ko viņi tad grib būt vienoti?
    Man to “latvisko” Latviju, ko sludina integrācijas veicēji nevajag. Man vajag Latviju, kur Satversmē būtu noteiktas latviešu pirmtiesības un kurā būtu pavisam neliela, lojāla cittautiešu kopa nevis visādi kolonisti, nēģeri un citi vazaņķi, kurus kāds nu latviskos.

  12. Talmuds saka:

    Latvija piederēs tiem kas maksās, kas maksās nodokļus nevis visādiem pabirām un bomžiem, kam pasē rakstīts – latvietis

    Latvija piederēs visiem, es par saukli “Latviju -visiem” bez diskriminācijas

  13. Filips Bobinskis saka:

    “Latviju – visiem”? Okupantiem, nēģeriem, muhamedāņiem un visiem pasaules pabirām? NĒ, PALDIES!
    Latviju latviešiem!!! Un ikviena politiskā partija, kas šim uzstādījumam nepievienojas, ir ienaidnieks.

  14. Talmuds saka:

    ja viņi maksās nodokļus tad viņiem būs tādas pašas tiesības kā man un tev, protams es neatbalstu ka atbrauks te nigeri un kačās pabalstus, bet ja viņi strādās tad kāpēc ne, visa Vācija ar viņiem, tāpat pārējā Eiropa, un neaizmirsti ka tādi latvieši izmirst un tikai muhamedi spētu pacelt dzimstību un nodrošināt mums pensijas

  15. Talmuds saka:

    un vēl man nepatīk ka tu lieto vārdu okupants, mēs 20 gadus dzīvojam brīvā Latvijā, par kādiem okupantiem tu runā? galvu esi saspiedis? ksenofobs, kam bail no krieviski runājošajiem, kas mācās un zina arī latviešu valodu

    ja mani senči te ieceļoja tikai kādā 19.gs tad arī viņi ir okupanti?

    okupācija ir nodrāzts jēdziens, kam nav vairs nozīmes, domā ka franči baigi raud ka viņus 40.gadā okupēja vācieši un tā 5 gadus, vai tagad katrs francijā dzīvojošs vācietis ir okupants?

    tagad ir 2011.gada 4.jūlijs nevis 1940.gads,

    un starp citu šodien tiek atzīmēta holokausta diena, šī sēru diena, kad vācieši sāka slepkavot nevainīgus cilvēkus, galvenokārt ebrejus

  16. Baiba saka:

    Beidz muldēt Talmud, ej pie īsts daktera un neej vairs pie kremļa daktera, kas tev nepareizās pirlimlimpim tabletes iebarojis!

    Vai sauklis “Latviju latviešiem” bez pievienotā F.Bobinska komenta: “un pavisam neliela, lojāla cittautiešu kopa”, neradīs arī mūsu cittautiešu draugos pretestību un nenostādīs arī šo mazākuma pēdējo kopu pret jau tā atšķaidīto, izkliedēto un apātisko mūsu latviešu tautu?
    Ka neiznāk lāča pakalpojums Latvijai, kad nekas vitāli svarīgākais nav vēl veikts valstī? Varbūt vispirms vajag atjaunot 18.gada Latvijas statusu, tad atgriezt izbraukušos latviešus mājās, veikt dekolonizāciju un nomest komunistus un zagļus no visiem amatiem un sodīt, maksimāli uzlabot demogrāfiju?

  17. AG saka:

    SPECIĀLI BAIBAI OTRREIZ TO PAŠU RAKSTU:
    Par dekolonizāciju lieliski ir atbildējis A.Garda – kad okupantam Latvijā kļūs slikti, viņš vāksies pats prom!
    JĀRADA SLIKTI APSTĀKĻI OKUPANTIEM LATVIJĀ, NEVIS JĀLAIZA ŠIEM DIRSA, KĀ PATLABAN! UN NOPĒRC, BAIBIŅ, GRĀMATU “Par Latvijas dekolonizāciju”!

  18. Baiba saka:

    SPECIĀLI AG OTRREIZ TO PAŠU RAKSTU:
    Tad lūdzu pasaki te AG, kāds ir tas ilgi slēpjamais viedoklis, lai tad visi zina, jo es piemēram nekad un nekur neesmu lasijusi vai dzirdējusi, KĀ veicama dekolonizācija Gardas skatijumā, jo par tās nepieciešamību šaubu nav nevienam normālam pilsonim UN KO TIEŠI UN KĀDĀ VEIDĀ JĀRADA SLIKTI APSTĀKĻI OKUPANTIEM? Citādi var saprast, ka jāgaida, kad šie paši sagribēs doties prom?! Nekautrējies AG un lūdzu te atkārto visu Gardas teikto, jo tā taču Tev iespēja pareklamētr Gardu un galvenais – veidu kā veikt šo pašdekolonizāciju uzzinās tā tautas daļa, kurai nav iespēju pirkt grāmatu, vai nemaz nezina par tādu?

  19. globālais saka:

    Antiglobālisms ir globālisma priekšpostenis kas globālistiem nogludina ceļu.Ne velti viņiem bieži jāizbrauc uz tuvajām ārzemēm dabūt kādu kapeiciņu un priekšrakstus.Viņi arī ar to lepojas un ja kaut vai mazliet būtu kauns,tad sevi nosaukuši par alterglobālistiem.

  20. Filips Bobinskis saka:

    Talmudam,
    lietošu gan vārdu “okupants” neraugoties uz visiem 20 tā saucamajiem neatkarības gadiem. Gluži tāpat kā cērme paliek cērme, neraugoties uz to, kurā paaudzē tā konkrētā ķermenī dzīvo, arī okupanti un kolonisti joprojām paliek tādi arī trešajā, ceturtajā, piektajā paaudzē. Vienīgais izņēmums – pilnīga asimilēšanās nevis kaut kāda “runāšana latviski”.
    Kas attiecas uz nēģeru un musļimu nodokļiem, ja tev viņus vajag, pako čemodānus un brauc, kur acis rāda, krāsaino pilna pasaule.
    Es tos pasaules vazaņķus un parazītus netaisos ar puķēm gaidīt, kā to dara, piemēram, itāļi, francūži (paši galu galā pusmelnie).

  21. rrrr saka:

    kas ir šī lapa un kapēc tā uzdodas par Latvijas Republikas tautas tribunālu?
    Kād Jūs beigsiet apkaunot latviešu ar šo šausmīgo, degradēto lapu?

    Lūdzu beidziet apkaunot Latviju, lietojot viņas vārdu!

  22. Talmuds saka:

    Bobinski, lieto kādu vārdu gribi tāpat esi garīgi nepilnvērtīgs :)))))
    no psiholoģiskā viedokļa tev ir kompleksi, milzīgi, milzīgs naids tevī mājo, laikam bērnībā kads krievs pa zobiem iedeva, tu vari muldēt ko tu gribi tāpat nekas no tā nepiepildīsies, krievi te būs un paliks, viņi te ir dzīvojuši jau no 15gs

  23. AG-Baibai saka:

    Es neiešu atkārtot visu, ka sjau uzrakstīts manis pieminētajā grāmatā!

  24. rrrr-nožēlojot saka:

    kas ir šī šausmu lapa prekš mums krievžīdiem un kapēc tā gadiem ilgi mūs biedē, kā Latvijas Republikas tautas tribunāls?
    Kād Jūs beigsiet apkaunot latvieši savu godu un izmēzīsiet mūs un mūsu uzpirktos jūsu pakalpiņus, kuri arī raustas par šo šausmīgo, mūs degradētos atmaskojošo lapu?

    Lūdzu jūs, mūsu urlas, beidziet apkaunot latviešu Latviju, ar savu smirdīgo klātbūtni un nelietojot viņas vārdu, jo neesam tās cienīgi pat to izrunāt!

  25. no tautas saka:

    Visu cieņu Freimaņa un Dambiša kungiem un pārējiem. Starp citu žīdi koren un citi pie Okupācijas muzeja provokatoriski bombardēja Freimaņa kungu , kur bija ari urlu TV. Starp citu 2 krievžīdus policija aizturēja, ka pazistamo sarkano urlu fašistu kotovu.Tas jau ļoti nepatīk SC antiglobalistiem Talmudam ,AG, Miervaldim un citiem sarkaniem pajoliņiem . Laikam AG pieplūtīs no kreņķiem bumbieres veicot savu SC propogandu pret latviešiem. Uz priekšu kangariskie latvijiešu salašņas.

  26. Ilze saka:

    Labs un vajadzīgs raksts.
    Paldies par gājienu Uldim, Edgaram un visiem latviešiem, kas tur piedalījās.
    Vienīgi sarosiešiem, antiņglobalistiem un kangaru SC padibenēm tas nepatik.
    Par jaunu tautas Atmodu un latvisku Latviju.

  27. Aga saka:

    Cik es zinu, tas nepatīk arī VL, kuru vadītājs sieriņš Dzintars publiski nomelnoja šos drosmīgos latviešus, un šogad VL tirliņi tāpat sprēgā pa interneta dziļumiem,tukši un liekulīgi žvankstot

  28. Miervaldis saka:

    Bobinski, neuztraucies vis tik ļoti!Vai nu mēs esam tik tālu nogājuši, kad jāatmet Latviskums, un jācīnās ar pilnu klapi?Nu bet varbūt ar esam tik tālu nogājuši, bet tas maz ticams…..Nu vajag tam sarkanajam krievam pa zobiem, vajag…..

  29. Miervaldis saka:

    Bobinski, tev es ticētu, Freimanim ne!

  30. Miervaldis saka:

    Talmud – valdies!Tu ar savu komentāru aizvainoji mani, visus latviešus, un pats sevi!Bet varbūt tu redzi tik vien sevi, tev ir zems nacionālais pašnovērtējums, māki tik vien ar čigāniem un žīdiem salāpīties, un domā tā visi Latvieši dara!Nē mans draugs, no Latviešiem tā dari tik vien tu, taču pārējei Latvieši ir cēluši savu valsti, un tu domā, kad nēģeriem – arābiem, te ir vieta?Viņi nekad Latvijas valsti nav cēluši, viņi ir cēluši tik vien savas valstis, un jebkurā valstī, jebkurā tautā, tādi tārpi kā tu, tiks izmesti, nošauti un izmesti!Katram sava vieta!

  31. Miervaldis saka:

    Bobinski – es arī pievienojos – Latvija Latviešiem!Bet tu talmud tik tiešām – beidz muldēt!Pie jaunās Latvijas varas, mums nebūs vaidzīgi ne muhamedāņi ne nēģeri!Latvju tauta izdzīvos, un mums arī tagad nevajag ne nēģerus ne muhamedus, bet mūsu varturi citādāk nemāk!Tā māk tik vien pļurkšķēt,ne ko lemt!

  32. Miervaldis saka:

    Talmud – toties tautas nacionālajiem spēkiem neviens nemaksā, tā turpina rūpēties par Latvijas valsti, un “bomžiem” Latviešiem!

  33. Miervaldis saka:

    Talmud – ka jau augšā minēju – tu esi tautas izskaužamā daļa!

  34. Miervaldis saka:

    Talmud – vēl bez militārajiem okupantiem ir civilie okupanti, tas tev būtu jāzin!

  35. Miervaldis saka:

    Talmud – tad tu esi mazāk bīstams, jo 19.gadsimtā nekādas okupācijas nebija iespējamas, bet toties muldi gan tu kā krieva pudeles brālis!

  36. Miervaldis saka:

    Talmud – vācieši vēl nepaspēja francijā ievest ievērojamu skaitu kolonistu, taču ja viņiem izdotos karš, tad viņiem tas neveiktos sliktāt kā krievu bardtjugām!

  37. Miervaldis saka:

    Talmud – nu ir 4.Jūlijs, un?Gan jau žīdi paši bija vainīgi pie tā, pie kā viņi noveda Hitleru!

  38. Miervaldis saka:

    No malas – un cerams piekāva tos krievžīdus?Redzi, ir žīdi etniskie, un žīdi blandoņas,ja būtu policists, un būtu tur, es pats tiem krievžīdiem uzsistu punus, iedotu ar dzelžainu roku, pa viņu līkajiem deguniem!

  39. Miervaldis saka:

    No malas – ir žīdi blandoņas, un ir žīdi etniskie!Tiem krievžīdiem, kurus aizturēja policija, tiem blandoņžīdiem es labprāt uzsistu asiņainus viņu līkos degunus, ja būtu policists!

  40. white joker saka:

    ..hi,hi,kā jau paredzēju, ag locās tālāk un raustas izklāstīt tādu “noslēpumu” vēlreiz, a to nedod dievs latvieši vēl izpildīs

    Baiba saka:
    2011. gada 4. jūlijs 18.42

    SPECIĀLI AG OTRREIZ TO PAŠU RAKSTU:
    Tad lūdzu pasaki te AG, kāds ir tas ilgi slēpjamais viedoklis, lai tad visi zina, jo es piemēram nekad un nekur neesmu lasijusi vai dzirdējusi, KĀ veicama dekolonizācija Gardas skatijumā, jo par tās nepieciešamību šaubu nav nevienam normālam pilsonim UN KO TIEŠI UN KĀDĀ VEIDĀ JĀRADA SLIKTI APSTĀKĻI OKUPANTIEM? Citādi var saprast, ka jāgaida, kad šie paši sagribēs doties prom?! Nekautrējies AG un lūdzu te atkārto visu Gardas teikto, jo tā taču Tev iespēja pareklamētr Gardu un galvenais – veidu kā veikt šo pašdekolonizāciju uzzinās tā tautas daļa, kurai nav iespēju pirkt grāmatu, vai nemaz nezina par tādu?

  41. Talmuds saka:

    nevarēji vienā komentārā ierakstīt, tikpat labi var teikt ka latvieši nopelnīja 14.jūniju, 25.martu utt

  42. Miervaldis saka:

    Talmud – 14.Jūnijā situācija bija pavisam cita, Latvija bija attīstīta valsts, un punktu tam pielika padomju okupācija 1940. gadā!Es vienkārši par vāciešiem un žīdiem nezinu, bet par Latviešiem un sarkano varu gan!

  43. Miervaldis saka:

    Laikam Talmuģinam nav ko atbildēt!

  44. Talmuds saka:

    “nu ir 4.Jūlijs, un?Gan jau žīdi paši bija vainīgi pie tā, pie kā viņi noveda Hitleru!”

    augstākās pakāpes debīlisms šitā uzrakstīt

  45. Miervaldis saka:

    Talmud – lai žīdi ar vāciešiem kārto rēķinus savā starpā, es tik vien ta ieminējos, he, he…

  46. white joker saka:

    ..a man liekas, ka par šo tēmu jāpaštuko, lai no vaniņas neizlietu mazo ar visu ūdeni,hi,hi

    Vai sauklis “Latviju latviešiem” bez pievienotā F.Bobinska komenta: “un pavisam neliela, lojāla cittautiešu kopa”, neradīs arī mūsu cittautiešu draugos pretestību un nenostādīs arī šo mazākuma pēdējo kopu pret jau tā atšķaidīto, izkliedēto un apātisko mūsu latviešu tautu?
    Ka neiznāk lāča pakalpojums Latvijai, kad nekas vitāli svarīgākais nav vēl veikts valstī? Varbūt vispirms vajag atjaunot 18.gada Latvijas statusu, tad atgriezt izbraukušos latviešus mājās, veikt dekolonizāciju un nomest komunistus un zagļus no visiem amatiem un sodīt, maksimāli uzlabot demogrāfiju?

  47. Miervaldis saka:

    Talmud – krieviem nebija par ko atriebties, un ja būtu, tad tik vien izrēķināties ar ienaidnieku karavīriem!Kādēļ viņi ta nedarija?Tādēļ kad bija divi zvēri – nacisti vācieši ar boļševikiem krieviem, un pēdējie bija daudz mežonīgāki par pirmajiem!Krievu boļševiku upuri mūžīgā piemiņā!

  48. Miervaldis saka:

    Talmud – pats esi bomzis, jo esi Latvis?redz Tiesiska vara rūpētos par tiem “bomžiem” Latviešiem, bet tu sēdētu čokā, jo esi Latvju tautas gnīda!

  49. pilsonis saka:

    piekrītu white joker par to lozungu un nelatviešu draugu atbaidīšanu ar to

  50. Viedais saka:

    Dievzeme.lv – atskats uz 1. jūlija pasākumu: Savējie un svešķermeņi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *