Lasītājs. Lembergs vai Bordāns ir valsts nodevējs ?

https://tautastribunals.eu/?p=20701

Ja Latvijai nesekmēsies ar Eiropas Padomes noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas ekspertu komitejas Moneyval ziņojumā identificēto problēmu risināšanu, Latvija var kļūt par pirmo Eiropas Savienības valsti, kas iekļauta „pelēkajā sarakstā“ un tādējādi ietekme uz ekonomiku varētu būt relatīvi plaša.

Moneyval Latvijas rīcību atzīst par maz efektīvu divās jomās – patiesā labuma guvēju noteikšanā un masu iznīcināšanas ieroču izplatīšanas finansēšanas novēršanā.

Tas arī raksturo, kāda Latvijas Republikā ir Ērika Kalnmeiera vadītā Latvijas Republikas prokuratūra, kāds Jāņa Maizīša vadītais Satversmes Aizsardzības birojs, kāds Jēkaba Straumes vadītais Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs.

Savukārt smagos noziegumos apsūdzētā Aivara Lemberga tiesas prāva pirmās instances tiesā 20 gadu garumā raksturo Latvijas tiesas.

ASV Valsts kases Ārvalstu aktīvu kontroles birojs (OFAC) 9.decembrī lēma vērst sankcijas pret Ventspils mēru Aivaru Lembergu un četrām juridiskām personām, tostarp Ventspils brīvostas pārvaldi. Ventspils brīvostā īstenotajiem projektiem ir apturēta Eiropas Savienības (ES) fondu izmaksa 5,6 miljonu eiro apmērā. Tas raksturo Latviju kā ļoti mafiozu un korumpētu valsti, kurai nevar uzticēt naudu.

24.12.19

You may also like...

11 komentārs

  1. Ivars saka:

    Linard, Tu esi cilvēks ar pieredzi un zināšanām, esmu pārsteigts ka Tu domā, ka Bordāns strādā Latvijas interesēs.
    Ja tā, atvaino Tu vēl aizvien esi pārāk naivs par notiekošo Latvijā.
    Tas kas patreiz notiek Latvijā ir KGB un Kompartijas nomenklatūras rekonkista, jo zaudēt jau nav ko, var tikai vinnēt, jo skat kāds ASV (Lasi hazāržīdu – aškenazu) karaspēka (NATO) jumts aizsardzībai no aborigēniem ievests Latvijā.
    .
    .
    .
    Admins
    Pareizi, ka Bordāns nav pilnīgi tīrs, bet salīdzināt ar tiem, kuriem viņš “uzbrūk”, nevar. Visi nav vienādi, arī Tu, Ivar, neesi tāds kā “pēteris”. Bordāns ir pietiekoši labs pārejas variants un pat iespējams, ka ne tikai pārejas…. .Viņam pilnībā izpausties neviens nav devis…Viņš no visiem ir ticis padzīts. Nemetīsim akmeni uz viņu… Viss ir atkarīgs no mums… Vēli labu savai tautai un tavs vēlējums noteikti piepildīsies ! Es to daru un tāpēc arī zinu, ka ļaunais tiks iznīcināts. Šodien ir Svētvakars, īstais laiks vēlēt savai tautai LABU ! https://www.youtube.com/watch?v=TFeX3T0DULA

  2. Māris M. saka:

    Priecīgus Ziemassvētkus Linardam un visiem, visiem, kas iegriežas šajā vietnē labu nodomu vadīti un ar mīlestību pret Latviju un latviešiem.

  3. AGedroics saka:

    Kad Bordāns pavēlēs izbeigt k-procesu pret savu apjūsmotāju L.Grantiņu? :)

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Ivaram.

    Nato “jumts” nav domāts aborigenu savaldīšanai. (Aizsardzībai no tiem).

    Nato jumts ir absolūta nepieciešamība, lai komunistu cērmeņi atkal neatņemtu latviešiem Latviju un pašus latviešus neiznīcinātu!

    Bordāns ir praktiķis! Viņš praktizējies saskarsmē ar komunistu un čekistu nomenklatūras “KOMISARIEM” – politiķiem.

    Viņš viņus pazīst labāk par mums, jo mēs esam tikai novērotāji no malas.

    Pateicoties Linarda milzīgajai pieredzei mums ir cerības kopējo NEATKARĪBAS cīņu uzvarēt!

    Gaidu, kad Bordāns panāks Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo 1938. gada statūtu atjaunošanu Latvijā! ( Bet tad vņam būs jānostājās pret valsts prezidentu Levitu, kurš apturēja demokrātijas attīstību Latvijā, visbrutālākajā veidā – piereģistrējot Tieslietu ministrijā 1993. gadā viltus Rīgas Latviešu Biedrības statūtus, uzspļaujot likumīgi atjaunotajai Rīgas Latviešu Biedrībai un likumīgajiem 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtiem ). To darīja,, viņa pakļautība esošais Krūmiņš!

    Tā kā Bordānam ir jāžonglē uz saziepētas virves.

    Protams, 4. maija valsts patiesie labuma guvēji ir komunistu un čekistu nomenklatūra.

    Jo tā palika pie varas un darīja visu pa savam prātam!

    To, ka Linards nav naivs – pierādīja viņa ATBRAUKŠANĀ uz Latviju, lai tiktos ar tā laika valsts prezidentu Raimondu Vējoni! (Un visai pasaulei pierādīja 4. maija valsts “rentgēnuzņēmumu”, ka Latviju pārvalda KOMUNISTU un ČEKISTU nomenklatūra, kurai ar likumību, demokrātiju un cilvēcību nav nekāda sakara vispār!)

    Visiem, visiem, Priecīgus Ziemas Svētkus!

  5. Ivars saka:

    Nato „jumts“ ir domāts aborigenu savaldīšanai un aizsardzībai no tiem, diemžēl.
    Protams ka tiek radīta aina – “mēs aizsargājamies no komunistiem”, “krievi nāk”, respektīvi miglas plīvurs tiek laists Tautai acīs, tas kas notiek šeit Latvijā, ir daudz nopietnāk un daudz ļaunāk.
    Domāt ka “bijušie” nekad vairs tādi nebūs, ir liela kļūda, jau turpat 30. gadus.
    “Bijušie” ir kļuvuši vēl ļaunāki, vēl divkosīgāki, vēl neparedzamāki u.t.t.
    Tas astoņkājis, kurš pārvalda Latviju VDD (VDK) izskatā un kas tajā ietilpst, kurš to vada un kas ir viņu cietoksnis un aizmugure……. turklāt kam tas ir izdevīgi…… es domāju ka to saprast vispirms ir svarīgāk.
    Žīds, vienmēr ir žīds, tieši tāpat kā komunists, KGBešņiks, viņi nekad nav bijušie, viņi vienmēr ir esošie, viņi savus bērnus un mazbērnus par tādiem audzina.

    Priecīgus Visiem Ziemas Svētkus, viedu prātu, stipras ģimenes un nesalaužamu garu !

  6. fakts saka:

    Komunists un smagos noziegumos apsūdzētais Aivars Lembergs izteicies pret NATO un amerikāņu iejaukšanos mūsu valsts iekšējās lietās. Bet kā tur īsti patiesībā ir par amerikāņu iejaukšanos? Vai tie nav kaut kur agrākos laikos dzirdēti vārdi? Izrādās, ka ir. 1987. gadā zem Padomju okupācijas jūga vajadzēja izteikt nosodījumu amerikāņiem: https://www.facebook.com/1130503670354643/posts/3206666256071697/

    1987.gadā pievērst ASV kongresemeņu uzmanību Latvijas okupācijai un rusifikācijas liels nopelns bija tieši Helsinki 86 dibinātājam Linardam Grantiņam. Arī tagad L.Grantiņš turpina paust patiesību par notiekošo Latvijā, par ko atkal tiek vajāts.

  7. Leons saka:

    https://www.facebook.com/RigasBalss/videos/2374661016081861/

    Ne Dievs, ne kāds no kaimiņiem NEsvētīs Latviju,
    ja paši to neaizstāvēs, gatavi atdot dzīvības, ja
    būs nepieciešams !

    Cerēt, ka ar boļševismu slimie pēkšņi kļūs balti
    un pūkaini ir BEZPRĀTS !!!!!!

    Ceru, ka beidzot saņemsimies un trieksim ellē
    tos “labos cilvēkus”, kuri lienoši tikuši pie varas.

    „talantīgais“ Pauls „par latvieti“ pasēdējis sapulcēs pie
    visām varām… :))

  8. to Ivars saka:

    Par NATO „jumtu“ kā aborigenu savaldīšanas
    līdzekli briesmīgi daudziem NEGRIBAS dzirdēt…

    Galvu smiltīs – lai ar pakaļgalu dara ko darīdami :((( !

  9. ES saka:

    Pēc pēdējām deklamācijām, kas redzamas Latvijas valdībā, vienīgais, kurš strādā LATVIJAS valsts interesēs ir Bordāns. Es neredzu nevienu, kura mērķis būtu Valsts glābšana vai konservēšana. Visur notiek- zagšana, laupīšana, shēmošana un nodokļu maksātāju nelietderīga tērēšana. Tā tikai strādā komunisti!
    Maizīķis- viņš pat savu portfeli nav spējīgs nosargāt. Mīklā cepts cīsiņš.

  10. ES saka:

    Bet, par šito jau būs cits stāsts:

    ASV Valsts kases Ārvalstu aktīvu kontroles birojs (OFAC) 9.decembrī lēma vērst sankcijas pret Ventspils mēru Aivaru Lembergu un četrām juridiskām personām, tostarp Ventspils brīvostas pārvaldi. Ventspils brīvostā īstenotajiem projektiem ir apturēta Eiropas Savienības (ES) fondu izmaksa 5,6 miljonu eiro apmērā. Tas raksturo Latviju kā ļoti mafiozu un korumpētu valsti, kurai nevar uzticēt naudu.

    Vai jauna tēma sarunai- PANAMA, vai arī PANAMA-2. Turklāt, sankcijas tika vērstas ne tikai pret Ventspils mēru Aivaru Lembergu, bet arī pret viņa ģimeni.

  11. uz kuras sētas saka:

    ir rakstīts, ka tās “sankcijas” NAV tikai teātra kārtējais cēliens Latvijas ekonomiskajā iznīcināšanā ?

    Šaubos, ka Lembergs ir aizmirsis kas ir skaidrā nauda
    un nav noorganizējis n-tās tumbočkas pie katras ābeles saknēm dārzā un atejas pamatos.

    Latvijai uzticēt naudu ir tas pats, kas uzticēt sunim sargāt
    desu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *