Pārmaiņas/LRTT. “Jo sliktāk, jo labāk !”

Pārmaiņas: Visus 30.gadus ir īstenota politika “JO SLIKTĀK, JO LABĀK” un uz šīs bāzes ir izveidots bagātnieku klans no KGBistiem, komunistiem, kriminālistiem un milzīgu svītu ar viņu atbalstītājiem, kuri parazitē uz citu nelaimes.

Ticiet man, pienāks diena, kad kremlis centīsies iestāstīt visai pasaulei, ka tās mazās tautiņas, kuras atradās PSRS ietekmes sfērā, tie zemnieki, lopkopji un zvejnieki, nav taču spējīgi pārvaldīt savas mazās valstiņas. Un ja civilizētā pasaule un NATO šai lietai pieies tīri formāli, neiedziļinoties lietu būtībā, tad kremlim var izdoties pierādīt “savu taisnību”. Tas nozīmētu, ka legalizēti tiktu visu PSRS republiku lielākie izzadzēji, iepriekš minētais klans, bet apzagtie paliktu vergi mūžīgi mūžos, kas kā izskatās ir Putina galvenais mērķis. Tas ļautu izdzīvot pašam Putinam un izvest pasaulē savus sabiedrotos – komunistus, KGBistus un bandītus, jo citu aizstāvju uz šīs planētas, pašam Putinam vienkārši nav.
Manuprāt uzrīkot līdzīgus grautiņus kā Kazahijā, ir plānots visās vietās, kur ieperināta krievu kopiena ar viņu atbalstītājiem, lai tādā veidā masveidā izkautu visus, savas zemes patriotus, zem lozunga – cīņa ar terorismu.
Uzkrītoši, ka Kazahijas sakarā, pat neviens ziņu kanāls vai mēdijs, vairs nepieskaras patiesajam iemeslam, dēļ kura sākās kremļa specoperācija. Vairums stāsta, ka dēļ nekārtībām un teroristiem, daži piemin gāzes cenu dubultošanu, bet neviens neatceras, ka kazahi vēlējās savu valodu vismaz līdzās krievu valodai kā paralēlo valodu. Iespējams jau cenas dubultošana bija kremļa specoperācijas sākums, lai izraisītu demonstrācijas un turpinājumā apšautu aktīvāko tautas daļu. Kremlim jebkura nacionāla izpausme ir kā bullim sarkana lupata uz kuru tas reaģē neskatoties ne uz kādiem upuriem. Nesen Tokajevs (kremļa ieliktenis) paziņoja, ka “teroristi” sākuši no morgiem līķus izzagt, kas ir saprotams, jo cilvēki redzēja kā tos slēpti izved no Kazahijas, bet reizē ar šo paziņojumu ir arī radīts attaisnojums, ka jūsu piederīgais ir pazudis bez vēsts. Atkal ar vienu šāvienu ir nošauti divi zaķi, ko daudzi diemžēl neizprot.

Kremļa izmisīgi prasītās drošības garantijas no ASV un NATO ir pierādījums tam, ka viņiem padomā ir pakāpeniska “ģenerālā tīrīšana” visam nacionālajam un patriotiskajam, kas ir vienīgais šķērslis kremļa un Russkij Mir lienošajai okupācijai un nelietīgo ideju realizēšanai.

LRTT: Šajā video Švets mums pasaka to, ko mēs nepamanām. Putins pārrēķinājās ielienot Kazahstanā. Neizdosies viņam atšķelt to daļu, kurā ir 40% krievvalodīgie, jo Ķīna pasacīja: nekāds separātisms !!!

Klausieties tikai, kas par profesiju: PRIVĀTPRAKSES MĀCĪTĀJS !!!

Uzmanību !!!

Kā redzams, tad pēc publikācijas LRTT vietnē šo Pudnika- Korāļa video tā veidotāji nobloķēja. Ja gribat šo sātanistu video redzēt, tad ierakstiet Jetubes meklētājā Pudniks- Korālis !

Sāku šodien gatavot kārtējo rakstu par slēptajiem mūsu tautas kolaboracionistiem, kad saņēmu sūtījumu no “Pārmaiņām”. Tas ir praktiski par to pašu tēmu un tāpēc nolēmu abus salikt vienā. Nepārprotami, ka visus pēcAtmodas gadus, pie varas esošie sarkanie KGBistu slepkavas, ir darījuši visu, lai atjaunotu vēsturisko Krievijas Impēriju. Krievijas Impērija ir drausmīgs ANTICILVĒCĪGS veidojums, kas ir čingishanisks- hazārisks pēc savas izcelsmes un ar slāviem tam nav nekas kopīgs !!! Paskatieties viņu vēsturiskos apģērbus un ieročus. Uz tiem visiem ir arābiskas rakstu zīmes.

Un cik nadzīgi viena daļa no viņiem uzdodas par ebrejiem, bet otra, par krieviem !!! Šiem hazāriem nekas nav kopīgs ar semīt- jūdiem un slāviem. Hazārija bija, kā mēs vēsturiski zinām, viens drausmīgs antihumānisma midzenis, kas daudzu gadsimtu gaitā mainīja cilvēka gēnus,- tā sauktā negatīvā atlase !

Lai arī cik bēdīgi tas nebūtu, pēckara laikā šie negatīvie gēni mūsu tautu ir masveidā pārpludinājuši !!! Pēc kara visa produktīvā vīriešu daļa bija cietusi ārprāta zaudējumus ! Tā tikai aizvietota ar okupantu visnegatīvāko atlasi- poļitrukiem līdzīgajiem. Kā rakstīja vēsturnieks Indulis Ronis, tad šī šausmu atlase no čekistu puses pret mūsu tautu vēl tika pastiprināta, dzemdību namos apzināti mainot bērnus… . Ne velti Borovkova čekistu banda “čekas maisus” izsijāja, atlikušos dokumentus aizgādāja uz Maskavu un Telavivu. Tajos visi šie noziegumi bija fiksēti. Ne velti jau vecais ebrejs K. Kangeris SELEKCIONĒJA šos maisus. Tajos slēpjas ārprāta noziegums pret mūsu tautu !

Ārprāta noziedznieku banda, “čekas maisu” selekcionāri !

Šodien, VDD vadībā tiek veidoti visvisādi tur brīvības cīnītāji- smerdeļi, pretīgi nodevības gļotas…pudniki, bērziņi, jeramējevi, krištopāni, šleseri, gobzemi, korāļi….TAUTAS VARAS FRONTES, BRĪVVALSTS. TV, BRĪVĪBAS PLATFORMAS, BRĪVĪBAS STUDIJAS…un vien Velns zina, kas vēl ! Bet viens ir skaidrs, tie visi tiek vadīti no 4. maija kliķes drošības struktūrām ! Nu noskatieties šeit ievietoto Pudnika & Korāļa video. Ja jums vēl kaut cik ir saglabājusies loģiskā domāšana un kritiskais saprāts, jums ne tikai mati celsies stāvus no tā idiotisma, ko viņi gvelž… . Valters Korālis jau pirms divpadsmit gadiem nonāca LRTT uzmanībā, jo bija apzadzies, bet vainu uzlika prāvestam A. Kavacim !

Šeit redzamajā video šis čekas “stūrmanis” slavē Ļeģājevu… priecājas, ka varam dzīvot kopā ar okupantiem, atklāti tiek slavēti tādi slepkavas kā Putins un Lukašenko… !!! Tā taču ir atklāta nostāšanās pret demokrātiskām vērtībām. Par šāda veida propagandu ir ne tikai cietumā jāsēž, bet ekstremālākos gadījumos, kāds jau šodien veidojas, ir “jākarājas” !!! Atkārtoju, tas viss notiek ar Mežvieta KANTORA atbalstu !

11.01.22

You may also like...

9 komentāru

  1. Linda saka:

    Paldies par info.Izrādās,ka sātana kalps.

  2. Maiss ir caurs. saka:

    PUVEKLJI.

    Loti daudz ISTO Macitaju ir aizgajushi Aizsaule mistisku sakritibu rezultata.
    Cina par VISAM -zemem,majam,mantam… ir TAS GALVENAIS mistisko sakritibu iemesls. Baznica ir SATANISTU PEREKLIS.
    Aicinu godigus Kristiesus izanalizet SITUACIJU un pienemt logisku lemumu. Jo satanisti Jus uzskata par savu ipasumu un ari -Jusu mantu,
    naudu un DVESELI !!!

  3. Anonīms saka:

    Nu ja, ka Bordans jau nemaz nevelk uz hazar ģīmi un īsts changalens. Tikai tie hazari visu pirms izplūda pa Polijas Lietuvas lielvalsts telpu kopīgi ar saviem anglosaxu brotheriem Maskavijas valsti izveidoja par savu tirdzniecības uzņēmumu. Vēl jau daudz senāk pirms pasaules kariem Grantin viņi ir sacakarejusi jūsu chulju ģenētiku. Nu paskat tu vecās drukas rakstībā un kādas tur ir runas kroplības! Cherme, mehrce, thevs, khrejums utt. Kas nu tai 19. gadsimta tās nacionālās orģijas universitātes veidoja? Nato atrodas austrumu Eiropas telpā pateicoties komunistiem un viņi ar Putinu veido kopīgas intereses visu pasauli pārvērst par elli.

  4. Maiss ir caurs. saka:

    Anonimajam shesiniekam-

    Neesi pat pamanijis,kaa akurat patlaban VISA PASAULE IZIET no satanistu-abistu,sodomistu,bernuizvarotaju,asinsrijeju ELLES,kas bijusi Pasaule
    visu so laiku !!!…….
    Tu te savus palagus drikeji ar plakanu pakalju ! Ko esi panacis ?
    .
    .
    .
    Admins
    Šis jau vēl bija ciešams, tāpēc apstiprināju…

  5. rīdzinieki saka:

    Pavirši klausoties, šķiet tāda neitrāla divu onkuļu papļāpāšana par visu ko un neko! Vienīgi jocīgi dīvaina likās tā mācītāja sacītais, apm. 43.min. kur viņš citē pasaules liekulīgākās organizācijas – jezuītu ordeņa dibinātāju Ignāciju Lojolu. Vēsturisku katoļu inkvizīcijas augstu amatpersonu, kas pamācījis viltīgā izmanībā ordeņa brāļus, tiem citējot Mateja evanģ. fragmentu, viņu varas un ietekmes vajadzībām izpreperēto no Bībeles: “Esiet bez viltus, kā baloži un gudri kā čūskas”, tā Lojolam iegūstot pasaules slavu šim teicienam. Bet Korālis, nez kāpēc šo jezuītu teksta izvilkumu, piedēvē pašam Kristum it kā gara gudrības paraugu. Un nevis, kā saprotoša persona, par to kā inkvizīcijas viltības etalona izvilkumu no Bībeles, ko tie izmntoja saviem mērķiem!

  6. novērotājs saka:

    Levits,Kucina,Pavļuts,Bordāns,Kariņš. Īstā kompānija nolasījusies! Kā tai parunā: “Trīs mācītāji un divas maukas”.

  7. Krīvs saka:

    DIVUS PANFILOVA GVARDES PULKUS,kas pamatā sastāvēja no Čingizhana bandu pēcteču atliekām; kirgīziem un uzbekiem,sauktiem par kazahiem arī. Pilnībā iznīcināja Kurzemē latviešu leģionāri ar gadījuma vācu daļām. Neliela daļa Čingizhana čučmeku izglābās aizbēgot,pamezdami visus savu kritušos un gvardes pulku karogus. Kā pūpēdis izputēja Kurzemē visa padomijas lepnuma lielība. Un tikai vācu valsts kapitulācijas dēļ neiekarotā Kurzeme palika bez aizstāvības spēka.

  8. Pilsonis saka:

    Pasaki, kas ir tavs draugs…

    4.maija ekskomunistu un okupantu simbiozes varas apstākļos, apm. pēdējajos 26.gados Latvijas publiskajā informācijas telpā ne radio, TV, ne žurnālos, laikrakstos netiek izteikties NEVIENS, kas nav kliķei padevīgs vergs vai pērkams sulainis! Tikai kliķes, tās aizrobežu virsvadoņi, pašu nodevēji-ideologi un varas kalpi. Neviens godīgs, neuzpērkams un par mūsu valsti domājoš pilsonis, neviens, kam dārga un svarīga senču asinīm, smagās kaujās izcīnītā  Tēvzeme, neviens īsts patriots nevienā 4.maija kolaborantu masu mēdijā netiek pielaists izteikties!
    Un kad ierakstā dzirdams, ka šis v.korālis lepni paziņo ka kliķes ideologs haris tumans ir vina skolotājs un škiet no tonīša, arī paraugs tam, bet aidis tomsons esot viņa draugs, viss top skaidrs! Tas a.tomsons-nicināma, uzpirkta Latv.radio persona – tipisks kliķes vergs, kas lien uz vēdera varas priekšā un nepieļauj izteikties nevienam godīgam pilsonim radio parodijā par “brīvo mikrofonu”. Kopīgi ar otru kliķes vergu e.liniņu gadiem ilgi parodējot pilsoņu tiesības brīvi izteikties, bet šo “brīvību” zemiski reducējot uz 15.minūtēm, visžēlīgi škirojot pareizos, atslēdzot nepareizos runātājus, organizējot savējos zvanītājus, kas tīši aizņem, jau tā minimālo laiku ēterā, pa vidu gari muldot zvanītāju neprasītus komentārus un vēl lasot “pareizās” vēstules.Tāds ir šis “brīvās Latvijas” žurnaļuga -v.korāla drauģelis! Tad vairs nekādu šaubu un jautājumu par šī nobarotā ļerkstētājā morāli un stāju vairs nav! Ļoti tipisks, masveidīgs kārtējais varas kliķes iztapoņa,valdošajiem draņķiem un tiem pietuvinātajiem glumš pielīdējs! 100% latviskas Latvijas naidnieks, jo nav dumš, nav neizglītots un apzināti kalpo un izmeklēti draudzējas ar latviešu tautas kangariem-savas tautas iznīcinātājiem un nodevējiem! 
    Par vienu gan paldies jāsaka šim tipam-par piemirsto, par atkal uzjundīto riebumu un nicinājumu tieši pret šādiem melnsvārčiem, šiem parazītierm uz tautas miesas, šiem pretīgajiem liekuļiem, taisnīgums sajūtas, pašcieņas, cīņas spara iznīcinātājiem un savas tautas nodevējiem VIENMĒR un VISOS LAIKOS! Atbilst tie senam un trāpīgam teicienam : “Paša vēders dievs tiem ir visaugstākais”!
    .
    .
    .
    Admins
    Pilnīgi pareizi. Visas baznīcas ir sātanisku viepļu radītas, lai pakļautu Cilvēka GARU ! Korālis ir izteikts sātanists, jo katrs viņa sacītais vārds ir meli ! Kas attiecas uz Liniņu, tad tik pretīgu izdzimumu pat murgos grūti iedomāties.

  9. Andris un draugi saka:

    Grantiņam taisnība, izcili pretīgs tas liekulis un muldoņa priestera lomu tēlotājs un kad vēl šis to radio dikātoru, to varai bez ziepēm pielīdēju tomsonu par čomu nosauca, tad šis mums pavisam pretīgs palika

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *