Par “sazvērestībām” un plakanzemiešu idiotiem- viduslaiku tumsoņām

LRTT atbilde rakstam, kas lasāms noslēgumā

Viduslaiku tumsonība “sagrābusi varu” Latvijā: 5G apstaro smadzenes… potes pilnas ar metālu un gēnu modifikācijas informāciju…trases debesīs sēj indi un mikro čipus… Bils Geits un Soross masu slepkavas… Latvijas ārsti noziedznieki….un tā bez gala…

Un, tagad būtu ieteicams noskaitīt ķīmisko sastāvu tavai svaigi izceptai kotletei no paša audzētas cūciņas… . Iedomājieties tikai, kas tur neatrastos….un, ja vēl lietojam kārtīgi latviskā garā kūpinātu šķiņķi… . Tā kā viss tas troksnis par “trasēm debesīs” ir mākslīgi izraisīts, lai novērstu uzmanību no kādas daudz lielākas PROBLĒMAS. Visvairāk problēmu ir Krievijā un no turienes arī tiek kultivētas visas šīs sazvērestības teorijas. Ieejot krievvalodīgajā Jetube, jūs vienkārši tiekat PARALIZĒTS no tā idiotisma, ko “sludina” dažāda kalibra PROFESORI !

Nodarbojaties ar sportu, veselīgie ēdiet(nepārēdieties), nelietojiet alkoholu, nesmēķējiet un neviena “ķīmiskā trase” jums neko nenodarīs.

Tās ir domātas lai aizsargātu zemi no pārmērīgas sasilšanas un nekādi kaitīgi elementi tajās nav vairāk, kā jūsu dienišķajā maizītē.

Pats raksts jau netieši sevi diskreditē. Ko nozīmē šis teikums: “Simptomi vispirms skar vecus un nogurušus cilvēkus un bērnus.” Skar vecākus un nogurušus cilvēkus !!! Pajautājiet, vai šie “vecie un nogurušie” nodarbojas ar fizisku aktivitāti un ēd veselīgi ? Un, vai šie nogurušie un vecie pirms simts gadiem, kad nebija nevienas ĶĪMISKĀS TRASES, būtu nodzīvojuši līdz tādam vecumam ? Acīs krīt arī tas, ka visas šīs “problēmas” , sazvērestības teorijas Feisbukā un Draugi.lv, izplata APAĻĪGAS LATVIEŠU TANTIŅAS(piem. Irēna Mežale)- PENSIONĀRES. Ja viņas pļurinātu savā virtuvē, tad jau nebūtu problēmas, bet šīs pārgudrinieces bērni un mazbērni ir apgādājuši ar datoriem, kuri pieslēgti internetam… Iedod mērkaķim granātu, tad sapratīsi, kādus mēslus tas var sastrādāt… .Tas pats ir ar šīm TANTIŅĀM… .

Irēna Mežale (Draugiem.LV)

Ķīmisko smidzinātāju izraisītas slimības – Chemtrails.

Марин Платников

Ķīmisko smidzinātāju izraisītas slimības – Chemtrails.

Ķīmisko smidzinātāju izraisītās slimības Visbiežāk novērotie simptomi ir: pastāvīgs klepus, augšējo elpceļu un gremošanas traucējumi, pneimonija, ekstrēms nogurums, letarģija, reibonis, dezorientācija, stipras galvassāpes, sāpes locītavās un muskuļos, krampis kakla, deguna asiņošana, depresija, trauksme, urīnpūšļa kontroles zudums un nervu ticības zudums. Simptomi vispirms skar vecus un nogurušus cilvēkus un bērnus.

Dr. Arizonas ārsts Maikls Pedža ziņo par strauju pacientu skaita pieaugumu ar aprakstītajiem pārkāpumiem, kas notikuši viņa reģionā. ′′ Pamanīju, ka matu paraugu laboratorijas analīzes, ko veicu dažiem saviem pacientiem, vienmēr rāda augstu bārija līmeni. Diezgan labi apzinos ēšanas veidu, un, godīgi sakot, nevaru iedomāties par jebkāda veida pārtiku, kas satur ievērojamu daudzumu bārija. Tomēr izskatās, ka mūsu matos ir augsts bārija līmenis, kas nozīmē, ka mūsu matus piesārņo ārējais avots “.

Alerģiskas reakcijas uz šīm daļiņām ir viens no simptomu cēloņiem, taču tās nevar pilnībā izskaidrot visu sindromu, kas pavada Chemtrails. Asins temperatūras kritums, ko pavada gripa bez drudzis, ir hroniskas sēnīšu infekcijas pazīme. Ziņots par dažādām autoimūnām slimībām, sākot no hroniska noguruma un fibromialgijas līdz spēcīgām locītavu sāpēm, reiboni, garīgo apjukumu un īslaicīgas atmiņas zuduma.

Dažas ķīmijterapijas ir saistītas ar īpaši dīvainas un pretrunīgi vērtētas Morgellonsas slimības epidēmiju, kas pēdējos gados izplatījusies Amerikas Savienoto Valstu dienvidos.

Ķīmiskais sastāvs

Jau sen liela cilvēku grupa izpēta šīs celestiālās aktivitātes, parauga šos celiņus un pēc dažu privāto laboratoriju rezultātiem ir dažādas bioloģiskas vielas un patogēni no mikroorganismiem līdz dažiem metāliem, piemēram, bārija sāļiem un smalkā izmēra alumīnija daļiņām.

Līdz šim šajās gaisa kuģa ķīmiskajās pēdās konstatētas šādas vielas:

1. Pseudomonas Aeruginosa – baktērija, kas galvenokārt uzbrūk cilvēka elpošanas sistēmai

2. Pseudomonas fluorescens – izraisa asins un elpceļu sistēmas infekcijas

3. Serratia marcescens – pneimonija, smadzeņu iekaisums, sirds muskuļa iekaisums

4. Mycoplasma fermentées inkognitus – patogēno mikroorganismu veidi, kas, iespējams, radīti ASV militārajās laboratorijās, un konstatēti 45 % ASV karavīru, kuri cieš no tā dēvētā golfa sindroma.

5. Streptomyces un cita veida sēnītes

6. Daži rauga veidi

7. Dažas baktērijas, kas satur specifiskus fermentus, kas spēj mainīt cilvēka gēnu

8. Bārija sāļi

9. Alumīnija – mikrona izmēra daļiņas (interesanti, ka Alcheimera slimniekiem smadzenēs ir lielāks alumīnija daudzums)

10. Etilēna dibromoīds (dibromoetāns) C2H4Br2 – kancerogēns, degvielas piedevas un insekticīds, smaržo pēc hloroformas; centrālās nervu sistēmas depresija, plaušu tūska un gaisa ceļa gļotādas kairināšana – šķiet, ka tipiskā klepus (′′ chemtrails clough ′′) cēlonis. ′′), kas rodas cilvēkos pēc izsmidzināšanas noteiktās vietās

11. Dehidratētas cilvēka sarkanās un baltās asins šūnas (eritrocīti un leikocīti)

12. šķiedru pavedieni (to uzdevums ir nodrošināt iespēju nonākt pie dzīviem specifiskajiem mikroorganismiem, kas ir šajā ķīmiskajā maisījumā, jo normāls atmosfēras stāvoklis tos iznīcinātu. Tātad piesārņojuma vietās šķiedrainie diegi līdzīgi kā cobwebs, kas ir ļoti toksiski) var atrast.

13. Vīrusi un prioni nav oficiāli apstiprināti, to klātbūtni var pieņemt tikai.

Jebkurā gadījumā, īsu laiku pēc izsmidzināšanas, daudzi cilvēki skartajās teritorijās saslimst, pētījuma laikā, no dažādām gripai līdzīgām elpceļu slimībām. Tam visam pievienots palielināts mirstības rādītājs gados vecākiem cilvēkiem un bērniem. Tāpat iedzīvotāju vidū ziņo par vienu kopīgu letarģiju un citiem nervu sistēmas slimību simptomiem.

Jānorāda, ka teritorijas, kurās regulāri smidzina, kļūst sausas un tas liek daudziem secināt, ka šeit tiek strādāts klimata pārmaiņu līmenis. Taču joprojām šķiet, ka sausuma izraisīšana ir tikai viena no ķīmisko vielu trašu blakusparādībām.

27.10.21

You may also like...

9 komentāru

  1. AG saka:

    O, Grantiņš beidzot savus dakterus reklamē… :)))

  2. Indra saka:

    Materiālu par tiem ķīmiskām smidzinātājiem …. tu esi labu atradīšu ! Paldies Tev par to !❤

  3. dumdom saka:

    Nu protams,cilvēku skaita ierobežošanas programma tādā veidā netiek realizēta.Viņi tādi nav.Es nezinu,bet ticu.Nē,ne ticu,bet nevaru neticēt.Nu,…ne nedrīkstu,bet ne arī ne drīkstu.

  4. Moshe saka:

    Lai mužigi dzīvo un uzplaukst Dievu ebreju tauta!

  5. Anonīms saka:

    Nu ja! Tu savā Vācijā ieej dizveikalos un atrodi tur kaut cik normālu pārtiku, kas nebūtu piwdirsta ar velns sazin ko! Ieej aptiekās un paskaties vien uz to ne reālo lērumu nozalojoso tablešu, kas vēsturiski ir veidojies no tiem pašiem vācu aptiekariem vidus laikos. Kas cauri gadu simteņiem ir viena satanistu industrija. Kādi him treili, ja tev to pārtiku no sēklas iestadisanas līdz gatavam produktam piwdirsh ar velns sazin ko? Tu vecīt esi nostājies totāla satanisma pusē un tā ir tava izvēle, ka tu slavē to jūdasa vakcīnu. Vai normāli domājošam cilvēkam vajag lasīt visas tās nožēlojamas sastāvdaļas, ka tā ir saprotams jau sen vēl pirms tās vakcīnas ieviešanas kurp tu tiec vests Grantin? Ej savu taku, kas tev ir ejama ar lielum lielo vairumu, bet tām pašām tantiņām ir gaužām bēdīga pieredze ar tavu slavēto valsts medicīnu. Mans svēts pienākums būtu nocirst galvu ģimenes ārstei par viņas ne patiesajām diagnozēm, ko viņa norāda aiz vēlmes saņemt lielāku piemaksu no farma industrijas. Tu pats esi tais judasu sūdos sasmwrejies pamatīgi ar saviem aicinājumiem. Pokemonus tev sabāza 80 tajos ar pasakām par kaut kādām Human rights! Aiz visām tām rietumu organizācijām stāv liela pidarastu armija, kas melš vienalga ko, ka tik dot iespēju publiski muldēt glaunos uzvalkos TV kameru priekšā. Tu no tās pašas 80 to Panku sabiedrības!

  6. S. saka:

    Grantiņ , tu paliec nožēlojams.

  7. Māris M. saka:

    Reaktīvās lidmašīnas lielākā augstumā nemaz nevar palidot bez baltās astes.

    Atceros savu bērnību netālu no okupantu armijas lidlauka. Neviena reaktīvā lidmašīna nelidoja bez tās baltās strīpas pār debesīm aiz tām. Neviens pat nemeklēja cēloņus, jo katram toreiz tas bija skaidrs (jo skolā visi bija apguvuši fiziku), ka saskaroties dzinēju uzkarsētajam gaisam ar auksto gaisu veidojas sīki ūdens pilieni, jeb kondensāts. Vecākā, gudrākā, dabas procesus labāk izprotošā paaudze pēc tā, vai strīpas debesīs turējās ilgi vai arī ātri pazuda, toreiz prognozēja laika apstākļus – būs lietus vai būs skaidrs laiks.

  8. Aelita saka:

    Nemaz nezināju, ka lidmašīnas aiz sevis atstāj tādu draņķību.
    Bet to, ka pilsētu gaiss ir piesārņots, atzīst arī meteorologi. Vēl kādreiz 80.tajos gados aizbraucām padzīvot no Rīgas pie lauku radiem kādu mēnesi, un brīnījos – galva vairs nesāp, nav noguruma, gulēt arī var mazāk.
    Bet tagad aizbraucu pie lauku tantes – viņai uz sejas sarkani pleķi. Viņa savu piemājas zemi pārdevusi lielsaimniekam, un pie pašas mājas tagad tīrums. Es teicu, varbūt to lauku miglo, tāpēc tev tā? Viņa – vai, to jau miglo briesmīgi, vairākas reizes. Reizēm tur aug labība, citreiz rapsis.
    Kādreiz mana māte strādāja par dārznieci, mazais brālis prasīja, vai nevar atnest kādu tomātu. Viņa noteica – ja jūs zinātu, ko tiem tomātiem lej virsū…
    Vecāmāte slavēja auzu pārslas, esot veselīgas. Māte teica – auzas tiek miglotas vairāk par citām labībām. Viņa zināja to drēbi. Bet tādi bija noteikumi, tā arī tagad, ražojot lielos apjomos, cīnās pret kaitēkļiem, nezālēm, sēnītēm. Labāk laikam to nezināt, kaut kas jau jāēd ir. Ja pats audzētu pārtiku, tad zinātu, ko apēd, nav liela nelaime, ja ābolam kāds tārpiņš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *