Debilisma ziedu laiki- ANTIVAKSERU himna !

Cik zemu ir jākrīt cilvēka apziņai, lai ko tādu dziedātu un pie tam vēl aplaudētu. Ievietošu mazu diskusiju, kas varbūt dažam iezombētajam noņems KLAPES NO ACĪM. Runa iet par tikko nomirušajiem brāļiem un viņu tikko potējušos māti… Lasi, būs interesanti !

Tas satraucošākais ir tas, ka šos debilantus savās interesēs izmanto mūsu “dižie kaimiņi”- PASAULES GLĀBĒJI no Bila Geita “nāves programmas” !

Dainis W. Michel —-Māris Luste vai nav tā, ka mammu inficēja ar vakcīnu, un tākā tehniskos aprakstos norādīts, spaik proteins nogalināja viņas bērnus?

Arta Lāce —-Dainis W. Michel Nē, tā nav. Tāpēc, ka spike proteīnā nav vīrusa. Kas vispār ir S proteīns? Vīrusa virsmas olbaltums, ar kuru tas piesaistās saimniekorganisma šūnām. Kāpēc ir vakcīna tieši pret spike proteīnu? Tāpēc, ka tas ir kā atslēga vīrusam uz šūnu, kur nonākot, vīruss sāk replicēties, faktiski pārvēršot šūnu par vīrusu fabriku. Ar vakcināciju imūnsistēma tiek apmācīta atpazīt tieši spike proteīnu, un, ja nākotnē organisms saskarsies ar vīrusu, tad atslēga tiks nolauzta, un vīrusam nebūs iespējams iekļūt šūnā un replicēties. Replicēties ārpus šūnas tas nevar, un ar to vīrusi atšķiras no baktērijām. Vakcīna nesatur vīrusa molekulu. Tēlaini izsakoties, tā satur tikai informāciju par ienaidnieka galveno ieroci- atslēgu jeb S proteīnu. Ja iznīcina ieroci, vīruss nevar piesaistīties šūnai, nevar tajā iekļūt, nevar tajā replicēties. Tāpēc – nē, S proteīns viens pats neko izdarīt nevar, tas nav vīruss, tas nevar replicēt vīrusu.

Protams, ka šis Dainis W. Michel dod “zinātnisku naraidījumu ” Artas Lāces “fantāzijām” ! Tā sacīt: tēraud ciets antivakseris līdz pēdējam elpas vilcienam…

Dainis W. Michel —-Arta Lāce jums dziļāk jāpēta un mazāk jāuzticās.Jālasa tehniskie apraksti nevis tikai jāatkārto to kas tiek apgalvots.Arī jāskatās to kas paīstam notiek, nevis jāatkārto iemācīto kā kaut kādu mantru, cerot, ka atkārtojot nezinātni, tā kļūs par realitāti.

Latviet, sargi sevi no šī viltīgā nāves vīrusa un ANTIVAKSERU stulbuma !

14.10.21

You may also like...

10 komentārs

  1. Dobermans saka:

    Tev ,admin , ķirzas zābaks uzmaukts , ka rēgojas pandēmija! :D Kur viņa ir ??? Nodevēju uz zombiju galviņās .

  2. Herkuss Mants saka:

    Labs tev niks doberman, 100% kremļa plušķa prasts rējējs. Un arī apnicīgs un garlaicīgs plusķis, jo lai cik “asprātīgi” dumus nikus nemainītu, tevī iedzītais rus zombija stulbums izlien uzreiz un nav nekādi noslēpjams.
    Ceru,ka “‘neesošais” covids tevi un visus jūs, kremļa+kangaru padauzas ķers visnopietnāk!

  3. Tīģeris saka:

    Ceri ,ceri , un saņemsi pats pilnu aptveri .

  4. :))) saka:

    Kāpēc prasta žurka izmanto tik slavenu vārdu , kā Herkuss Mants? Neapgāni godājamu Vadoni !

  5. beidziet šķirot cilvēkus - nav kartupeļi! saka:

    “tā sacīt jāsaka“:
    Visi man labi bija,
    Kad es pats/e labs/a biju;
    Visi man naidenieki –
    Kad es naida cēlājiņš/a.

    Cilvēki! Esiet modri! Sekojiet, ko un kā runājāt pirms gadiem, pirms mēneša, pirms nedēļas. Sekojiet un nepieļaujiet savām mēlēm pielāgoties un pārlāgoties pēc izdevīguma vai pirkuma noteikumiem!

    Vai – “kā sacīt atkal jāsaka“: neskatiet vīru pēc šlipses vai cepures (titula/vakcīnas).

    Beidziet šķirot cilvēkus kā kartupeļus – vienus cūkām, vienus prezidentu barošanai! Beidziet apsaukāties! Visi dzimuši dzīvošanai, ne nokaušanai.

    https://www.draugiem.lv/www.labie.lv/gallery/?pid=469016044

  6. S. saka:

    Māri , es Tevi turēju par normālu ,mja …

  7. Māris M. saka:

    eS.am

    Dīvaini, ka “turēji par normālu”. Savu nicinājumu pret okupantiem, viņu pakalpiņiem, tautas nodevējiem un akliem līdzskrējējiem arī agrāk neesmu slēpis. Arī okupācijas laikā ne.

  8. Mārim saka:

    Guli vien tālāk!

  9. no malas saka:

    Tīģeris 2021. gada 15. oktobris 9.00
    Ceri ,ceri , un saņemsi pats pilnu aptveri .

    Hmm, bet Herkuss Mants, šķiet te redzējis tik daudz kangareļus un kremlinus, ka loģiski, ka tāda var būt reakcija uz visiem, kas prasti, rupji un nemāk ar cieņu izteikties. Un ne pret oponentiem, ne arī pret savējiem, kas domā mazliet citādi, kaut gala mērķi varb. sakrīt! Ja to saprastu, nebūtu primitīvi jādraud ar iztukšotu aptveri, vai ne tā cienījamie domu biedri vai oponenti?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *