Par ko noslēdz Facebook ?

Šodien ir LIELAIS PĀRMAIŅU LAIKS. Sarkanie “asinssuņi”(cionisti,komunisti) dara visu, lai tikai kaut cik noturētos pie varas, jo, kad viņu vara kritīs, viņiem visiem būs “jādraudzējas ar laternām”. Krievijas cionistu režīms šūpojas, Vācijas “Honekera laikmeta” draudzene Merkele- viņas partija cieta pilnīgu krahu, Tramps, kurš bija Krievijas -Izraēlas ietekmes aģents arī tika padzīts ! Latvijas VDD cenšas visādā veidā ar ANTIVAKSERU palīdzību izraisīt jukas, lai savus idiotus iebīdītu valdībā, bet, tas neizdosies… .

Vai tev, latviet, paskatoties uz šo Kremļa šizofrēniķu varzu, nepaliek slikti ? Kāpēc tu gribi kļūt viņiem līdzīgs un iznīcināt savu valsti ?

Lai dies’ nedod, kādu “krievu tautības cilvēku”, kurš latviešus nolamājis par NCIĶIEM, pašu nosaukt par: “smirdošu krievu nacistu- izdzimteni “!

LRTT: Krievijas teroristu filiāle, kuru vada N. Mežviets(VDD), nav aiztiekama !

Ja nosauksi TAUTAS VARAS FRONTIETI – BRĪVVALSTS.TV M. Bērziņu PAR tautas šķēlēju sekos sods(30 sutkas bez Feisbuka)

Te nu L. Grantiņš ir “likumīgi” atslēgts no Feisbuka, jo trīs slepkavas nosaucis par deģenerātiem !

Iespējam, ja būtu sacījis, ka tikai pieci liecinieki “miruši”, nebūtu atslēgs no Kremļa pārvaldītā Feisbuka… !

09.10.21

You may also like...

4 komentāru

  1. Laterna ... saka:

    https://www.kla.tv/20130?social-ref
    .
    .
    .
    Admins
    Un, ko tad mēs no šī eksperta dzirdam: думаю… предпалагаю –(domāju-uzskatu)……….. Vēl tikai pietrūka “predpalagaķ”, ka zeme ir plakana… .

  2. Laterna saka:

    Tikai idiots nemaina uzskatus , kad ir pilnīgio skaidrs , ka kļūdījies! Apsveicu ,Grantiņ ! Tev zeme ir kā speķarausis ….

  3. No Maarupes saka:

    Lai miers moceklim
    10.10.2021 14:20:00

    No aculiecinieku informācijas: Bet šodien Rīgas krematorijas Lielajā zālē pēdējajā gaitā pavadīja gan psrs laiku, gan 4.maija režīma sirdsapziņas cietumnieku Ģedertu Melngaili! Ko, kā padomju Latvijas pokuratūra, tā 4.maija eksčekistu režīms, pat “brīvās Latvijas” 2016.gadā, tās darbinieks prok. zvejnieks pasludināja Ģ.Melngaiļa 5.gadus ieslodzījumā Blagoveščenskas psihiatriskajā slimnīcā-cietumā piespriesto termiņu PAR PAMATOTU!!! Pēdējajā gaitā drosmīgo un garīgi nesalauzto Ģ.Melngaili pavadīja viņa māsa un citii radinieki. No sabiedrības pārstāvjiem sirdsapziņas cietumnieku pavadīt pēdējajā aizsaules ceļā redzamākie bija valsts prezidenta padomnieks, deputāti J.Klotoņš,V.Gavars un L.Lasmane-Doroņina, J.Rožkalns, arī NA Rīgas nodaļas senioru grupas pārstāvis A.Balts utt.vēl dažas personas. Vieglas smiltis nesalaužamajam brīvības un latviskuma cīnītājam Ģ.Melngailim!
    99999999999999999999999
    okupanti ar kangariem noveda kapaa sho drosmiigo un labsirdiigo viiru-mocekli un 4.maija klike vinu piebeidza!

    Bet “briivaas”LV masu meediijos par shii pretoshanaas kustiibas daliibnieka naavi NE VAARDA UN NEVIENAA MEEDIJAA!!!

  4. Sidrabbirzs Skolnieciņš saka:

    Nemanot ir iestājies ilgi gaidītais rudens. Rudens ir ražas laiks, kad cilvēki novāc pavasarī sēto un vasarā kopto ražu, un gatavo krājumus ziemai. Šajā laikā mēs apjūsmojam visu to, ko Dabas Māte mums ir dāvājusi. Mēs izbaudām Dabas Mātes svētību. Diemžēl šo svētīgo ražas laiku aizēno kroņvīrusa pandēmija. Nelūgtais Covid-19 (kovid-19) vīruss ilgstoši mums neļauj pilnvērtīgi dzīvot. Lai atgrieztos pie ierastās dzīves, iesaku ikvienam Latvijas iedzīvotājam vakcinēties! Pašlaik vakcinācija pret Covid-19 (kovid-19) vīrusu ir vienīgā iespēja atgriezties pie ierastās dzīves. Nezaudēsim ticību Dabas Mātes varenībai, vakcinēsimies un dzīvosim drošībā! Iedegsim gaiši zaļu svecīti uz galda par godu Dabas Mātei. Uzvilksim kaklā pīlādžogu krelles un lūgsim visvareno Dabas Māti, lai Dabas Māte uzveic Covid-19 (kovid-19) vīrusu! Lūgsim Dabas Māti ar visu savu sirdi un dvēseli. Dabas Māte mūs nepametīs vienus nelaimē. Dabas Māte mums palīdzēs, jo mēs esam Dabas Mātes bērni.
    Svētīgi, Skolnieciņš no sidrabbirzs
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #vakcinācija #vakcinācijaPretCovid-19 #veselība #drošība #imunitāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #rituāli #lūgšanas #buršanās #LatvjuDievi #Pērkons #Pērkoņtēvs #DievsPērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Māra #DievieteMāra #DzīvībasDieviete #NāvesDieviete #Māra–VeļuMāte # Māra–ZemesMāte #Laima #DievieteLaima #LikteņaDieviete #Skolnieciņš #sidrabbirzs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *