Pārmaiņas. Krievu okupantiem un kolonistiem ir tikai viens ceļš…

Ir tikai viens jautājums, kuru drīkstam atļauties apspriest ar krievu kolonistiem, kā un kad notiks civilokupantu repatriācija. Viss pārējais ir noziedzīga vāvuļošana un sadarbošanās mēģinājumi ar Latvijas Republikas nodevējiem vai arī pašiem okupantiem.
Krievu okupantu stratēģija ir visur vienāda – klusām ielīst svešā mājoklī un tad skaļi brēkt par vienlīdzīgām tiesībām. Protams, iepriekš izkaujot daļu tautas un nomainot okupējamās valsts likumdošanu. Tā tas bija Baltijas valstīs, tā bija Ukrainā, tā bija Kazahijā un visur citur, kur ielīda melīgās un zaglīgās gnīdas.

P.S. līdz šim nezināju, ka tik nežēlīgas represijas un golodomoru, piedzīvoja arī kazahu tauta.

27.09.21

LRTT:

Tas notiks, no šī procesa izvairīties neviens nespēs ! Šī procesa noslēgums būs visu kolaboracionistu,- TAUTAS NODEVĒJU TIESĀŠANA ! Vaimanas kāps līdz debesīm, bet tās būs “aizvērušās” priekš šiem sātaniskajiem izdzimumiem !

Un šeit labs piemērs, kas notiek ar nodevēju:

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Tad nu izcel patiesību par pašiem krieviem, cik miljonus iegrūda kapā zhidi krievus revolūcijas rezultātā? Vēl jau arī pirms revolūcijas caru ļaunprātīgas varas rīkstes ir iedzinusas kapos miljoniem. Vai tie carini visi bij krievi? Komunistu vara bij krievu? Tu pastāstītu par tiem, kā sabiedrībā pats dzīvo! Par tām ģermāņu nelietībām, ko viņi dara tautām, cik viņi jau ir ieinteresēti uzbūvēt pasaulei super elektronisku konclageri, ko tu ar nereālu shizomazohismu visādi centies slavēt. Eiropas savienība vai nav tā pati Soviet Union? Kas tad tos okupantus ir akceptējis, ja ne vien viņu pašu tautas brāļi! Sūdi smeļas tautām mutēs, bet tās vēl kaut ko murgo par tiesībām uz laimīgu dzīvi. Pāri pasaulei pārklājas pilnīgs marazms. Kā ir ar poļu panu ne zvērībām? Viņi arī lielie cietēji, bet visas tautas liecina par poļu panu cietsirdigumu. Pat vāciešus esot pārspējusi nekaunība.

  2. AG saka:

    Bordāns veiks dekolonizāciju, vai ne?

  3. klitoram saka:

    Ulmanis noteikti aizliegtu vakcināciju šodienas sitāucijā!

  4. Anonīms saka:

    Lasot gan tā AG indīgos ķērcienus, gan Anonīmā žultaino mazohista kritiku visā un par visu, negribot rodas jums abiem jautājums, kapēc NEKAD nerakstiet savu viedokli, par to, kā visam būtu jābūt? Vai galveno, kā jūsuprāt sasniegt vēlamo rezultātu Latvijas politikā un ar kādiem līdzekļiem?!
    .
    .
    .
    Admins
    Ar to jau arī tieši atšķiras provokators no parasto oponenta. Provokators visu grauj, pretī neko neliekot… Par to jau šajā vietnē ir rakstīts… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *