Cik ātri noreaģēja Mežvieta & Stukāna varza !

Kā jau esmu sacījis: visi pretvalstiskie, Latvijas Republikas tiesiskuma grāvēji- ANTIVAKSERI tiek stūrēti no VDD ! Tikko uz 30 dienām tiku padzīts no Feisbuka ! Un ne jau pats Cukermans to darīja, bet gan Latvijas drošības iestādes. FB ievietotajā fotomatricā bija šāda rindkopa:

“Mēģiniet tikai ko negatīvu sacīt par ANTIVAKSERIEM, kuri ir Kremļa “darba instruments Latvijā, vai pozitīvi izsacīties par JKP un J. Bordānu, un jūs būtiski “aplisiet” ar šim “mežvieta baciļiem”. Mēs taču labi atceramies, kā tika pagarināta Mežvieta atrašanās šajā postenī: Jaunizceptais Iiekšlietu ministrelis, kurš ir čekist Indriksona ģimenes draugs, bez Tieslietu ministra ziņas pagarināja Mežvieta “darba atļauju”.

L. Grantiņa FB bloķēšana parāda to, ka VDD ir Kremļa TROJAS ZIRGS Latvijas Republikā. JKP un Jānis Bordās ir 4. maija kliķes vislielākais ienaidnieks. Vēl gads, latviet, un būs vēlēšanas ! Vai Tu arī nostāsies pret JKP, tāpat kā Mežvieta & Stukāna banda, vai būsi tautas pusē kopā ar JKP ? Tavs un tavu bērnu liktenis vienmēr ir tikai un vienīgi tavās rokās.

24.09.21

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Tu jau esi tas īstais gaismnesis tautai ar vakcīnas sprici rokās, ka tev lodi pierē būtu tavi mīļie Kgbeshniki ielaidusi tur 80 tajos. Izdzimtenis!

  2. :) saka:

    Grantiņ , redzu ,ka veltīgi ar Tevi runāt , Tu vairs neatšķir pirkstu no pimpja , jeb esi nodevējs , jeb tikai glāb savu pakaļu!

  3. AG saka:

    Nu baigais brīnums, es tikai dažreiz neesmu šai “trimdā”. Un cik manu profilu FB pavisam jau “apēda”? :(((

  4. Pārmaiņas saka:

    Lai kādas nebūtu domstarpības starp Ķīnu un ASV, bet korupcijas jautājumā viedokļi sakrīt. Ja nu vienīgi metodes, šīs globālās problēmas atrisināšanai ir stipri atšķirīgas. Manuprāt izvēles brīvība starp nošaušanu zem Ķīnas karoga vai mūža ieslodzījums ar mantas konfiskāciju zem ASV karoga, politkorumpētajiem noziedzniekiem būtu pietiekami demokrātiski atvēlēta izvēles iespēja.
    https://youtu.be/vU_3z5ohA90

  5. No Maarupes saka:

    Tā nav kļūda,bet ir varas kangartriks
    26.09.2021 17:45:54
    Jo, okupantu npodlaižas no rietumiem atrada un savilka tikai tos latviesu cilmes eksemplarus,kas BIJA PERKAMI, GĻEVI VAI STULBI un TOS IZMANTOJA latviesu iznīcinasanai, izdzīsanai trimdā un izputināsanai! Un sis kom.to labi izskaidro:

    Vai patiesi nezinītis, vai laipo…
    25.09.2021 23:30:25
    jo, hmm…autors “naivi” jautā :”Gribu jautāt tiem, kas vaimanāja par to, ka pilsētā (ak vai, kādas šausmas!) notiek kaut kas tāds: “Kas tad īsti izraisa sabiedrības vaimanas?” Vai “kurmja aklums” Ulmaņa kungam, jeb pilnīga situācijas nezināšana, kā jau ārzemju latvietim – nezinītim?! Tomēr, ņemot verā, ka autors nav tikko Latvijā atgriezies, bet gan gadiņi pagājuši senču dzimtenē, tad atkrīt šis vinu attaisnojošais vientiesīgas nezinas variants. Tad kas iznāk – autors apzināti ignorē patieso, reālo situāciju Latvijā, labi zinot, ka valsts pārpilna ar kremļa fanātiem, ar okupācijas laikā iebrukušajiem un milzu masām iebraukušajiem okupantiem un civilokupantiem, kas nav “atbrīvoto” :Latviju atstājuši līdz pat sodienai, bet ignorē so būtisko faktu?!! Vai autors nezina, kas komentāros rupji, šovinistiski ārdās, lādē un izsmej latviskumu, latvju patriotus gan šodien, gan vēstures tēmās, gan militārajā un sadzīves jomās? Un ļauni, intensīvi parpludina ar zemiskiem, pretlatviskiem meliem ikvienu tēmu “Delfos”, “Apollo”, “Kas Jauns” utt. citos latviski rakstošajos mēdijos? Tomēr tie tiek masveidā naturalizeti, bez pamattautas juridiski nepieciešamā akcepta.To visu nezina autors, jeb negrib zinat, kā otrs, arī reiz izcilā, pagātnē palikušā neaptraipīta uzvārda brālis rumpītis?E.P.

    Mums liekas, ka shis delfu komentaars ir tieshi par teemu!Paldies Grantina kungam par izturiibu latviskas Latvijas meerka vaardaa un lai to mums visiem izdodas sasniegt ar riiciibu uz vietaam, ar domaam un darbiem!
    .
    .
    .
    Admins
    Kritīs putinisms, kas ir “Izraēlas darba instruments”, iznīks viss ļaunums virs zemes.Un ne tikai mēs, bet visas pasaules tautas uzgavilēs…

  6. No Maarupes saka:

    Shaadi naidpilni un rupji smirdinaas tikai krievziidu meesli un komunistu izpereetie kangari! Ne vienkaarshie cilveeki, ne patrioti NEKAD taa neizsakaas!SHis lopiskais tonis vienmer nodod nodeveejus un primaatus, jo krieni cilveeki taa nerunaa un NEKAD un NEKUR!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *