Sātanisms zem krusta zīmes

Zaļš, tautastribunals.euKāds ļoti, ļoti, ļoti ticīgs radījums(domājams, ka cilvēka izskatā) man LRTT vietnē uzrakstīja trīs “ļoti neatlaidīgus” komentārus.

Varētu jau nepiegriezt vērību šai vistīrākajai žļurgai, ja tā nebūtu sevišķi izplatīta tā saucamo “kristiešu” vidū.

Jā, tāds murgs nav savādāk dēvējams, kā žļurga.

Atstāt to komentāru “mapē” negribas, jo tad tas ātri aiziet nebūtībā.

Izlasiet šos trīs komentārus un tad parunāsim tālāk.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅA-Rakstnieks: Iesniegts 10.10.2017 at 11.41

NĀVES IELEJA. Tā īsos vārdos varētu nosaukt šo interneta vietni. Ar Dieva vārdu mutē taisnā ceļā uz elli. Dievs jau nu noteikti nesvētīs šīs i-vietnes saimnieka izdomāto Latviju. Bet Dieva prāts gan notiks kā virs zemes, tā arī Debesīs! Tas jau nu tiek precīzi pateikts. Naids un atriebība, lūk kas šeit ir vissvarīgākais. Atriebība par pāri nodarīto. Tad redz, kas mājo šīs ivietnes saimnieka sirdī. Atriebība pats par sevi ir vājš arguments. Iedomāsimies kaut uz mirkli – notiek vis tā kā šeit tiek rakstīts. Vai jums nebūtu baisi dzīvot šādā valstī, kur kuru katru brīdi varētu ierasties bruņoti vīri un aizstiept tevi uz karātavām. Nāve draud ik uz stūra. Iemeslu praktiski var atrast ikvienam (palasiet uzmanīgi šīs vietnes rakstus), arī Tev,Linard. Kurš paliks dzīvot šādā nāves ielejā? Vai Linard esi padomājis par to, kā jūsu iebaidītie cilvēki dzīvos? Ja ar tām pašām čekas metodēm apkarosi savus pretiniekus? Cik cilvēkiem Tu jau esi piespriedis savu ASM? Varbūt pietiks? Jūs H86 esat aizgājuši daudz par tālu. Jūsu vadonim galvā ir tikai viena lieta – atriebties. Personisks naids. Par pārējo viņam nospļauties. Nekādas starptautiskas tiesas nebūs, neceriet. Nekāds brīnums nenotiks. Sapņot par saulaino tāli jau var, bet šīe raksti līdzinās traka suņa murgiem. Varu droši pateikt, šādas Linarda Latvijas man nevajag!
Linard, Dieva prāts notiks, bet ne tavs prāts. Pastāsti šo visu, par saviem plāniem un sapņiem Dievam. Palasi Bībeli un nelieto visur nevietā Dieva vārdu. Un nomet naidu un atriebību. Tu ej pa nepareizo ceļu.

Vanags-Borovkovs-Brūveris-Rubenis.1-Sludinātājs: Iesniegts 10.10.2017 at 12.51

Ja Tu tā nolamā kristīgo baznīcu, tad kāda vella pēc tu liec savā elles portālā – Dievs svētī Latviju? Par kādu Dievu tu te runā?
Kristieši,Vanags,Rubenis, Ludviks. LRTTCitēju Tevis rakstīto- ”Tās ir visīstākās Sātana vārsmas un tām nav nekāds sakars ar Dievu, pravieti Kristu un Svētajiem Rakstiem.”
Zini es gan teiktu savādāk- Sātana vārsmas ir viss, kas mīt šajā interneta vietnē. Un ar Dievu un Svētajiem Rakstiem šeit tiešām nav nekāda sakara. Pilnīgi nevietā šeit skan: Dievs svētī Latviju. Tu pazemo Dievu! Dievs nav mazais bērns, Viņš nelaujas apcelties un tikt pazemotam. Tu zaimo Dievu.

Dievs IR Mīlestība!

Tu padomā ,ko runā! Un kamēr nav par vēlu, ņem savus vārdus atpakaļ! Es zinu, esmu pārliecināts, ka mani saprati. Neesi jau muļķis. Bīsties Dieva! Un lūdz izdzēs šos mūsu svētās himnas vārdus no šejienes. Tu neesi cienīgs lietot šos vārdus! Viltus un māņu pravietis tu esi! Visa Tava runa un domas ir meli. Kāda ir Tava morāle? Paskaties spogulī, Tu sev nerieb? Padomā!
Vari nepublicēt manis rakstīto, tas nav galvenais. Galvenais ir tas, ka Tu izlasīji manis rakstīto.

-Mācītājs: Iesniegts 10.10.2017 at 12.56

Tu Linard noteikti izlasīji manis rakstīto un tas ir galvenais!

=======================================================================

Savu vārdu šis “īstenais kristietis” grib paturēt tumsībā !

(pagrīdē dzīvo tikai žurkas)

=======================================================================

5.Linards Grantiņš.Helsinki- 86.LRTT.Bariss.Bitenieks (2)Vai ievērojāt ar kādiem segvārdiem šis “pacients” raksta savus “dievišķos” vēstījumus ?

Visi trīs segvārdi pieder sabiedrības elitei.

Tātad, viņš sevi pieskaita sabiedrības krējumam.

Vienkāršam reliģijas neaptaurētam sabiedrības pārstāvim nav sevišķi jāpiepūlas, lai saprastu, ka rakstīts nav no viesistabas vai kameras, bet no palātas(protams, garīgā izpratnē).

Kāds naids uz LRTT i- vietni tiek izgāzts: NĀVES IELEJA(jā,rožkaln, tādiem kā tu šī vietne ir nāves ieleja) !!!

Protams, ka nāves ieleja tiem, kuri izzog mūsu valsti un slepkavo latviešu tautu. Satraukums par šīs i- vietnes eksistenci un darbību ir drausmīgs, protams, tikai noziedzniekiem(“īsteniem” kristiešiem un komunistiem).

Neapšaubu, ka manī mājo naids pret noziedzniekiem- slepkavām.

Es arī nenoliedzu, ka pēc visa piedzīvotā, pēc ārprāta eksikūcijām pret mani, es bez sirdsapziņas dēstiem ielaidīšu lodi pierē manas tautas slepkavām: borovkoviem, bunkām, gorbunoviem, rožkalniem, godmaņiem… .

Kuram tad būs baisi dzīvot MANĀ LATVIJĀ ? Vienīgi noziedzniekiem, kurus šeit aizstāv šis “pacients”, kurš sevi uzskata par īstenu kristieti.

Gribējās viņa komentāros pasvītrot tās svarīgākās vietas, bet nevarēju, jo katrs viņa teiktais vārds ir sātanisma apgarots- ārprāta naidu saturošs.

Ievērojāt,- viņš uzbrūk man, bet neviens vienīgs vārds nav par tautas bendēm un valsts izlaupītājiem: komunistiem, čekistiem un cionistiem !

Nezinu vai pat apmācīts čekists būtu spējīgs ko tādu uzrakstīt kā šis “kristietis”.

Lasi, latviet, un apjēdz: kas ir tā saucamā KRISTĪGĀ BAZNĪCA.

Domāju, ka čekisti ir daudz no viņiem mācījušies… .

Lūk, tie ir viņi, kuri šodien valda: https://www.youtube.com/watch?v=4M5v6GYF474

14.10.17            L. Grantiņš

You may also like...

13 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Es šajos komentāros saskatīju dziļas rūpes, bailes par savu nākotni un neizsakāmu naidu pret Linardu un Tribunālu, kurš tiek uzskatīts par autora drūmās, nenovēršamās nākotnes vaininieku.

    Protams, ikviens noziedznieks, kas sajūt soda nenovēršamu tuvošanos, šo brīdi, atbilstoši paša pastrādātajam, uzskata par “nāves ieleju”. Un kā nu ne. Bet šis eksemplārs savos izteikumos savas godīgi nopelnītās likstas cenšas atspoguļot kā visas tautas traģēdiju. Vai pašam smiekli nenāk? Ak, jā – nenāk viss.
    Biedram vēl vajadzētu googlē pameklēt un izlasīt iedzīvotāju aptaujas rezultātus par cilvēku domām par valsts pagrimuma vaininieku šaušanas nepieciešamību. Bezmiega nakts garantēta. Jeb varbūt tieši tādēļ, ka ir lasījis, šī histērija?

    Kaut kas līdzīgs jau bija saskatāms kāda “miķeļa”, kurš atzīst sadarbību ar VDK, komentārā pietiek.com:

    “Atvērt maisus tagad,pēc visa tā kas ir bijis- tā būtu noziedzība pret tautu”

    https://pietiek.com/raksti/vairs_nav_neviena_cilveka,_kurs_varetu_pateikt,_kas_noticis_ar_visiem_vdk_dokumentiem/komentari

    Redz, kāds interesants domu gājiens! :D

  2. Aelita saka:

    Sludinātājam.
    Es labāk runājos ar cilvēku, kas ir tiešs un atklāts (kaut arī dusmīgs) nevis ar tādu, kas acu priekšā smaida un liekuļo, bet aiz muguras aprunā un ir gatavs iegrūzt dunci mugurā.
    Vai jūs Atmodas laikā gribējāt tādu Latviju, kur neliela daļa no ļaudīm gūst neizmērojamas bagātības, kamēr citu dzīves tiek salauztas? Cik daudziem gan ir lemts “laimē diet mūs’ Latvijā?
    Lūk, kādus vārdus veltīja Jēzum Kristum Ed.Veidenbaums:

    Ar šīs zemes vareniem kopā tu varēji būt
    Un valdīt, un kārumus baudīt ik dienas,
    Bet cilvēku bēdas un trūkumus sirds tevim jūt,
    Un tumsības slogus, un nastas ikvienas.

  3. Māris M. saka:

    Lielāku ņirgāšanos par tautu grūti iedomāties:

    http://jauns.lv/raksts/sievietem/254721-kazas-79-gadu-vecuma-un-runa-kas-uzspridzinaja-sabiedribu-kada-bija-atmodas-legenda-mavriks-vulfsons

    .
    .
    .
    Admins
    Vulfsons, šis latviešu virsnieku slepkava, to veica cionistu uzdevumā un ne ar ko viņš neriskēja.
    Nolādēts žīds, komunists, čekists un slepkava !!!

  4. Māris M. saka:

    Ne visi mani komentāri sasniedz tribunālu.
    .
    .
    .
    Admins
    Interesanti, mani vakar “kāds” informēja, ka no sava datora nevar LRTT vietnē ievietot komentāru.
    Mūsu tautas bendes labi piestrādā, ja jau mans un H-86 vārds bloķēts ANO, ES, NATO un visās ES valstu valdībās.

  5. lūgums saka:

    Tik ļoti gribas ticēt,ka “Dievs ir Mīlestība“, kā Bībele to sludina , bet pati Bībele neļauj tam ticēt. Ja tā sludina,ka “Dievs ir Mīlestība“, bet ir pilna ar aicinājumiem uz vardarbību (izkaut citu zemju sievas un bērnus, upurēt dzīvniekus un cilvēkus, atņemt tiem bagātības: Laiku, Soģu, Ķēniņu u.c. grāmatās) un ar nolādējumiem Psalmos,tad ir jautājums – kas īsti ir Bībele? Informatīvais lauks ir pilns ar versijām – tie ir kodēti teksti,kurus lietojot un nezinot to kodus, var iekļūt nepatikšanās, grāmata cilvēku iebiedēšanai (stāv taču rakstīts arī – ka Dievs ir dusmīgs Dievs), apvārdošanai,pakļaušanai, kāds čenelingotājs pat atstāsta sarunu ar Kristus Garu, kurā Kristus esot teicis:“Es to Bībeli nesarakstīju“, bet dievnamos apgalvo aiz katra Bībeles teksta “Tas ir Tā Kunga Vārds“. Lūgums teologiem un sludinātājiem: paskaidrojiet, lūdzu, kāpēc ir tā,kā ir, un kas tad ir Tas Kungs,ja tas nav Kristus.
    .
    .
    .
    Admins
    Bībeli sarakstīja Sātana kalpībā esošie, lai “slauktu”un slepkavotu tautas.
    Bībele ir arī pārbaude tev.
    Koncentrēsimies uz to, ko saka Kristus !!!
    Un Viņš pasaka skaidri un gaiši, ka nav nekādas “dievizredzētas” tautas, bet gan Sātana kalpi: “Jūs esiet no sava tēva velna un pildāt viņa kārības… .”
    To, protams, neviens melnsvārcis neuzdrošinās citēt no Bībeles.
    To skaidri definēja reformators Mārtiņš Luters: http://tautastribunals.eu/?p=16800

  6. Jānis saka:

    Cik redzu skandālus, lielus skandālus, krāpšanas, valsts izzagšanas un nodevība – visur ir iesaistīti žīdi.

    Manā skatījumā ir nepieciešams risinājums šai problēmai.

  7. Māris M. saka:

    Baltijas valstu nostāja Katalonijas jautājumā ir ļoti savāda, intervijā, kas sestdien publicēta katalāņu tīmekļa izdevumā “elnacional.cat”, atzina bijušais Islandes ārlietu ministrs Jons Baldvins Hanibalsons.

    http://jauns.lv/raksts/zinas/257309-islandes-eksministrs-kurs-savulaik-atzina-baltijas-neatkaribu-kritize-musu-nostaju-pret-kataloniju
    .
    .
    .
    Admins
    Tā nav latviešu tautas nostāja, bet krievžīdu- komunistu, latviešu tautas slepkavu nostāja.

  8. b. saka:

    http://www.egyptianmyths.net/amon.htm

    Mēs visi,kopš bērnības esam dzirdējuši vārdu ĀMEN. Par TO mans stāsts.
    Kas ir āmen??? ! Kāds jau paskaidroja… apmēram… ,, TAS ir latīniski PATIESĪBA ? Vai TĀ TAS IR !,,…
    Raugi, ja saki Tēvreizes tekstu vai runā lūgšanu ar saviem vārdiem vai sūdzi grēkus, saki pašā galā ĀMEN,kad
    esi bedzis visu teikt. Paskat tik! Es jau arī vēl dažas dienas atpakaļ tā ,automātiski,kā jau atbildīgs pret Dievu,
    kristietis, mēdz ar cieņu darīt…
    Latīniski… jā. / Tagad man jau vairs smiekli nenāk./ Un tad es nolēmu parakņāties pa citu valodu informācijas
    kanāliem. Ko tas Āmens nozīmē…Un ,lūk, Norvēģu lapa stāsta,ka visiem tas… Amens pazīstams, gan arābiem,gan turkiem,tad tas lasāms Vecajā derībā gan senēbreju raksts gan savādāk.Un Korānā un vēl kā ne zin.
    Tā. Būšu lakonisks.

    Jēzus svētie VĀRDI kopā ar Ēģiptiešu dieva AMONA vārdu ! Re! Visas kristiešu lūgšanas vairāk vai mazāk
    bija….. VELTĪTAS VIŅAM…..

    ,,Pēc savas ticības tu tiksi tiesāts ,pēc savas ticības attaisnots.,,

    ,,Ja jūs paliekat MANĪ un MANI VĀRDI paliek jūsos ,jūs varēsit lūgt ko gribat,
    TAS JUMS NOTIKS !,,

    ,,Manī nav velna,bet ES dodu godu Savam Tēvam,bet jūs ,turpretim,laupāt godu MAN.,,

    ,,Es jums saku, daudz praviešu un ķēniņu ir gribējuši redzēt ,ko jūs redzat un nav redzējuši un
    gribējuši dzirdēt ko jūs dzirdat, un nav dzirdējuši.,,

    ,, Vai jums! Jus est līdzīgi SLEPENIEM KAPIEM ,ļaudis,kas pāri staigā,to NEZINA !,,

    ,,Kam daudz UZTICĒTS,no tā vairāk atprasīs.,,

    Pilats sacīja…,,es pie VIŅA vainas neatrodu!,, Jūdi viņam atbildēja,,, MUMS ir SAVS LIKUMS ,un pēc ŠĪ
    LIKUMA VIŅAM JĀMIRST,jo VIŅŠ Sevi darījis par DIEVA Dēlu.,,

    Ko Jēzus saka par Veco derību…
    Neviens nešuj jaunas vadmalas ielāpu uz VECĀM drēbēm ,citādi ielāps no tam noplīst,
    JAUNAIS no VECĀM drēbēm,un plīsums top lielāks. Un neviens JAUNU vīnu nelej VECOS ādas traukos,
    citādi JAUNAIS vīns traukus PARPLĒŠ, un vīns un trauki iet bojā. Bet JAUNS vīns jālej JAUNOS traukos!!!

    Tad,pamēģinaju lietot vārdu TAISNĪBA… vai PATIESĪBA vai NO TIESAS… Nekas no tā reāli nestrādā…
    Vai tad Jēzus neteica… Ja MANĀ VĀRDĀ…
    Nu ,tad saki beigās JĒZUS KRISTUS VĀRDĀ !

    Atvainojiet, bet es savas lūgšanas tam Ēģiptiešu Amunam,Amonam,Amenam NEVELTĪŠU !!!
    Pat prātā nenāk!
    .
    .
    .
    Admins
    Vislābākā Tevreize ir godīgs darbs- un 10 LIKUMU ievērošana !
    TU tiksi tiesāts pēc taviem darbiem ! Punkts !
    Viss pārējais ir idiotisms: sist galvu pret sienu(jūdaisms), pret zemi(musulmanisms) un rāpot uz ceļiem(“kristietisms”)… . Pats Kristus nav jādara svēts, bet gan Patiesība. Nevis caur Kristu kā civēku mēs nonāksim pie Gaismas, bet caur Patiesību. Viņš to skaidri un saprotami ir pasacījis.
    Kristus nebija nekāds Dieva dēls, bet gan Viedais !!! Žīdi par Patiesību viņu noslepkavoja…un to viņi dara vēl šodien, tāpēc, ka viņi ir no sava tēva velna… . Ar Mozu notika tas pats… .

  9. a. saka:

    =>b.
    Vēsturnieka A.Donīni grāmatā teikts, ka vārds “āmen” ir no senebreju “amen”, kas nozīmē ” patiesi tā”.
    Varētu teikt, ka latviski tas būtu līdzīgs vārdam “a man” :)
    Mani Tevreizē mulsina tas, ka jāpiedod “saviem parādniekiem”. Nezin, vai visas negantības var piedot.

  10. b. saka:

    To A.

    Man,gan,ziniet… viena tante teica ka TAS no senēbreju valodas jātulko šādi _

    MĒS tevi kartējo reizi esam apveduši ap stūri !…

  11. a. saka:

    Ja MĒS – tad man tevi būtu jāuzrunā – Jūsu Majestāte?

  12. b. saka:

    Atvainojiet mani,godatais Grantiņa kungs,bet man tāpat kā Jums,kas ir japasaka,to Jūs sakāt,lai cik TAS
    neskanētu atbaidoši… Bet,ja viss ir palicis TIK atbaidošs, mēs visi,kas pirms Jūs TO mums pateicāt pat
    lielā mērā neko nesapratām!… Paldies Jums Grantiņa kungs,jo citas zināšanas,līdzi nāk katru dienu,lai
    Patiesība nāktu beidzot ārā no milzīgā mēslu slāņa,ar kādu Tā ir apkrauta.

  13. ome saka:

    to >>>admins ej pie psihiatra “admini”! ja tu uzskati,ka Kristus nebija Dieva Dels,tad tu esi garigi slima radiba.+++ Amen.
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies, dakter kristiet !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *