Pārmaiņas. Kremļa uzdevums ir iznīcināt Latviju(Liepājas mafija) !

Kremļa uzdevums visus šos gadus ir bijis iznīcināt rūpniecību un iznīdēt zemkopību, pēc iespējas plašāk arī Eiropā. Lai ražošanu pārnestu uz Ķīnu un Āfriku, tā stiprinot savas pozīcijas pasaulē, bet mūs un Eiropu padarot vājus. Protams, vienlaicīgi tika radīts iespaids, ka mēs paši to visu iznīcinām, un tam lieti noderēja kangari un mankurti pie varas un sabiedrisko mēdiju telpā.
Pielikumā video, kur kārtējais gadījums no Ukrainas pieredzes. Tas kārtējo reizi pierāda, cik vitāli nepieciešama ir pilsonības anulēšana okupantiem un kolonistiem, lai varētu uzsākt okupācijas seku likvidēšanu, deokupāciju un dekolonizāciju, līdz pilnīgai Latvijas atbrīvošanai no visu veidu ienaidniekiem.

Šis scenārijs līdzinās Liepājas Metalurga shēmai, ar valdības atzītu GODA pilsoni Zaharjinu kam balva ir milzīga pensija, ko apmaksā aplaupītās zemes iedzīvotāji, bet pašiem metalurga iznīcināšanas realizētājiem – tiesības izpārdot metālu (atkal okupantu pārvaldītas firmas) un sabāzt guvumu savās kabatās. Nesenā informācija, ka OIK ir Kremļa projekts, vēl vairāk nostiprina šādu pārliecību.

Daudzas valstis sāk atteikties ielaist krievu tūristus, bet latviešiem dēļ neveiktās dekolonizācijas, jādzīvo vienā valstī, vienā pilsētā, uz vienas ielas ar šiem pekles izdzimumiem. Krievu mentalitāte var būt pieņemama tikai līdzīgiem puslopiem kā šiem krievu impēristiem.

LRTT:

Un skatieties tikai, par ko tiek “uztaisīts” bandīts Zaharjins- par Latvijas GODA CILVĒKU ?!

https://irliepaja.lv/lv/raksti/liepajnieki/top-liepajnieku-balta-gramata-jeb-atmaskosim-demagogus/

Mēs redzam, ka žīds A. Remess, kurš nodeva “likvidēšanai” žurnālistu G. Matīsu(atvert), ir kopā ar Liepājas Metalurga bendi Zaharjinu(atvērt) ! Cik saprotams, tad Metalurga likvidētājs un 19 000 pensijas saņēmējs būs Liepājas “Baltās grāmatas” goda CILVĒKS !

Visai šai noziedznieku bandai par nāves draudu kļuva žurnālists Gudars Matīss, kurš bija atklājis narkotikas kontrabandu. Par saviem atklājumiem viņš dalījās ar Viktoru Ulbertu, Edgaru Lūsēnu un Andžilu Remesi. Ar ko tas beidzās Gundaram, mums visiem zināms. Edgars Lūsēns arī izrādījās nevēlams liecinieks, tāpēc „saslima“ ar leikēmiju un šodien jau medī plašajos aizsaules laukos un mežos. Leikēmija, kā zināms, ir visvieglāk „pielaižamā“ slimība. Arī „likumīgais zaglis“Dubrovenko, ar kuru cieši kādreiz sadarbojās Sesks, Vaiteiks, Aizezers un citi, pazuda kā cirvis āliņģī.

Uldis Sesks ir slepkava un Latvijas valsts bende, kuram nav vieta starp cilvēkiem !

Tie, kuri šajās pašvaldību vēlēšanās balsoja par Sesku & Vilnīti, ir uzskatāmi par valsts nodevējiem un cilvēces atkritumiem ! Sesks un Vilnītis ir starptautiskās mafijas- kontrabandas kuratori Liepājā- latviešu etnosa bendes !

12.07.21

You may also like...

13 komentārs

  1. A-Gs saka:

    Ar ko tu, Grantiņ, pats slimo, izņemot visiem zināmo šizofrēniju? :)))

  2. Bijušais Liepājas metalurga darbinieks saka:

    Kādas augsta ranga Liepājas amatpersonas izklaides Sentropēzā – par kādiem līdzekļiem un vai pelnīti?
    Bijušais Liepājas metalurga darbinieks
    12.07.2021.

    Laikā, kad tauta nupat piedzīvojusi smagāko gadu mūsdienu vēsturē, kad tika uz nezināmu laiku slēgti biznesi, cilvēki tika iespundēti mājās, nesaprotot, vai izmaksās pabalstu un vai būs darbs, kur atgriezties, – psiholoģiskā un ekonomiskā slodze daudzus no mums padarījusi nedaudz citādus. Daudz kas ir apdomāts, mainīts un saprasts, un dažam šis COVID gads nācis par labu. Šoreiz sasāpējis par kādu personu, kurai, šķiet, nekas daudz tomēr nav mainījies ne prātā, ne darbībā, nedz arī ietekmes ziņā pār vējaino Liepājas pilsētu.

    Daudziem jau ir zināms fakts, ka šai ilggadējai Liepājas amatpersonai ar ģimeni tīk atpūsties Dienvidfrancijā kopā ar ģimeni un draugiem – īpaši Sentropēzā, ko iecīnījušas arī tādas zvaigznes kā Leonardo Dikaprio, Džonijs Deps, Eltons Džons un citi. Savulaik Franču Rivjērā bohēmu baudīja arī slavenais mākslinieks Pablo Pikaso, par kura ieguldījumu pasaules kultūras kapitālā nevienam nav šaubu.

    Taču jautājums rodas – kādu tieši ieguldījumu radījusi šī viena Liepājas amatpersona un par kādiem līdzekļiem šādu luksusu iespējams baudīt? Mazliet šķebina iedomības un visatļautības līmenis, ka šajos apstākļos (ņemot vērā visu COVID periodu) šai personai šķiet adekvāti tūlīt jau pēc pirmās darba nedēļas sagurt un doties atvaļinājumā Azūra krastā kopā ar pasaules miljardieriem. Iespējams, ka sagurums ir no pārvēlēšanas un daudzajiem darījumiem, kas Liepājā notiek.

    Interesei ielūkojos Booking.com, lai saprastu, vai vidējam liepājniekam ar labu gaumi šāds pelnīts atvaļinājums arī būtu pa kabatai. Tad nu, lūk, cenas: Hôtel La Bastide de Saint-Tropez Junior suite numuriņš 2 personām vienai naktij izmaksās tikai ap 2127 EUR. Taču brokastīm nebūs jātērējas vairs, jo tās iekļautas cenā.

    Ja gadījumā braucienam piebiedrojas arī radi un draugi, tad Le Domaine de l’Astragale izmaksās tikai 2596 EUR viena nakts. Brokastis arī iekļautas cenā. Vai Hôtel Lou Pinet Saint-Tropez, kur iespējams rezervēt numuriņu par 3205 EUR.

    Taču, ja jūtat, ka esat pelnījuši ko vairāk un ir vēlme noīrēt privātu villu ģimeniskai atpūtai, tad uz nedēļu pieejami namiņi arī par 60 000 EUR – 95 000 EUR, ko iespējams izvēlēties šajā vietnē: https://www.beauchamp.com/rent-property/france/st-tropez/villa-rent-unique-brand-new-property-offering-sea-views-str0985

    Tas vēl nav viss. Ja kārojat baudīt sauli un jūru tālāk no parastās tautas kopā ar izsmalcinātu publiku, austerēm un dārgu šampanieti, Sentropēzā pieejams arī Nikki beach – ekskluzīvs pludmales klubs, kas sevi piesaka šādi: „Vasaras mēnešos bagātie, slavenie un pasakainie ļaudis pulcējas šajā jaukajā pilsētā, lai ieraudzītu un tiktu ieraudzīti, kā arī atpūstos Sentropēzas Nikki Beach, kas ir viena no ekskluzīvākajām un leģendārākajām vietām Azūra krastā. https://saint-tropez.nikkibeach.com/private-events/.”

    Ja iekārdināju ar šīm iespējām, tad tiešie lidojumi no Rīgas uz Nicu ir pieejami, un tie ir visai ērti. Ja jums tas viss pa kabatai – Azūra krasts jūs gaida. Taču vidējam liepājniekam tomēr pieejamāka varētu būt teltsvieta ar margarīnmaizi un lētāko desu par atlaidēm turpat kaut kur pie izputējušā Liepājas metalurga. Labākajā gadījumā Sentropēza daudziem liepājniekiem ir redzēta tikai Luija de Finesa filmās par spriganu žandarmu, kas arī kopā ar savu komandu plosās pa pilsētu uz nebēdu.

    Salīdzinājumam daži fakti no planētas Zeme:

    – 2020. gadā strādājošo liepājnieku vidējā bruto darba samaksa bija 867 eiro,

    – liepājnieku vidējā bruto darba samaksa bijusi 87,7% no Latvijas vidējās bruto darba samaksas,

    – 2020. gada beigās likvidēti 5559 uzņēmumi. Jaunu uzņēmumu reģistrēšanas statistika būtiski kritusies.

  3. Šis U. Sesks pārdod ... saka:

    Kvalitatīva vide izsmalcinātam dzīvesveidam.
    Pārdod ģimenes rezidenci Zāļu ielā 59

    Māja – 471, 7 m2
    1st- garderobe, atpūtas telpa, pirts, garāža, noliktava, virtuve un WC
    2st- plaša divlīmenu halle ar virtuves zonu + viesistaba( kopā 100 m2), garderobes telpa, guļamistaba un WC
    3st- pusloka veida skatu tornis, divas guļamistabas, plaša vannas istaba, garderobes telpa un apjomīga trenažieru zāle ar atpūtas zonu.
    Stāvus savieno ērtas dizaina kāpnes (3 gab. ) mājā iebūvētas mēbeles, plaukti

    Zeme – 619 m2
    Nožogota teritorija, divi automātiskie vārti no Zāļu un Pīļu ielas pusēm, garāžā iebraukšana no Pīļu ielas.
    Sētā dekoratīvais bruģis, zālājs ar ierīkotu grillēšanas vietu, gar žogu dekoratīvie augi un puķes, ir vieta 3-4 auto.
    Māja piemērota lielai ģimenei, divām saimniecībām vai apartamentiem.

    A quality environment for a sophisticated lifestyle.
    For sale family residence at Zāļu Street 59

  4. Kādas problēmas saka:

    Nauda visticamāk ir no “obščaka”. Hūte sēž, “predjavu” uztaisīt nevar, kādas problēmas.
    Pacels likmi iemaksām “obščakā” un ātri atgūs braucienam izņemto.

    Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks saka, ka jautājumus jārisina ar Ati, ignorējot, ka oficiāli virsprokurors ir cits.

    Tā kā viss ir bez izmaiņām – zem pilnīgas kontroles. Liepājas mentene, prokuratūra un tiesa, kur par priekšsēdētāju iesēdināta paklausīga un uzticīga “duračka” ar tādu pašu vietnieci.

    Krupņiks uzmetis kreditorus uz 10 000 000 euro un aizlaidies uz Iraēlu. Ja par beztermiņa “vīzu” jeb kriminālprocesa neuzsākšanu “obščakā” ir atskaldīts piemēram 10 % jeb 1 000 000 euro, kur ir problēma?

    Krupņika vietā tagad ir jauns nomnieks, kas jau pērk (ar LAD atbalstu) iekārtas par 500 000 euro katra. Tātad atkal šis tas iekritīs “obščakā”.

    Domāju ne tikai attēla attēlots onkols var atļauties atpūsties. Ataols Dzērvāns ar visu ģimeni arī var atļauties. Bet negrib zīmēties.

  5. !!! saka:

    Liepāja
    6. “Kustība “Par!””, Jaunā VIENOTĪBA, “PROGRESĪVIE”
    Andris Mikuļskis
    Dzimšanas gads: 1964

    Pilsonības valsts: Latvija

    Ārvalsts pilsonība: Nav

    Dzīvesvieta: Dienvidkurzemes novads

    Tautība: Latvietis/latviete

    Valsts valodas prasmes pašnovērtējums: Dzimtā

    Informācija publicēta deputāta kandidāta sniegtajā redakcijā, kandidātu saraksta iesniegšanas dienā. Par informācijas patiesumu atbild deputāta kandidāts.
    Darbavieta Amats Nodarbošanās / statuss
    Izdienas pensionārs
    Izglītības iestāde Gads Specialitāte
    Latvijas Universitāte 1990 Tiesību zinātņu specialitāte, jurista kvalifikācija
    Liepājas 5.vidusskola 1984 Vispārējā vidējā izglītība
    Deputātu kandidāts ir norādījis (-usi), ka:

    nav sadarbojies (-usies) ar PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestiem, izklūdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs.

  6. fakts saka:

    katrs saprot, ka mūsu bērnu bērni maksās desmitu miljardu valsts kredītu, kurš pēdējo desmiti gadu laikā ir neprasmīgas saimniekošanas un izzagšanas rezultātā radīts.

  7. 1984 saka:

    Visticamāk , ka sistēma šī tiks sagrauta un parādi nebūs. Tikai tas tādiem seskiem gan neko negarantē….

  8. Māris M. saka:

    Nepārsteidz ka noziedznieki cits citu “ručī”.

    Vienīgi jāatgādina, ka biedrs Jansons nesaskatīja neko sliktu atmodas aizsācēja turēšanā cietumā bez medicīniskās palīdzības.

    https://neatkariga.nra.lv/tieslietas/352200-tiesibsargs-rigas-apgabaltiesa-parkapusi-aivara-lemberga-tiesibas-uz-brivibu?utm_source=nra.lv&utm_medium=site&utm_campaign=nralvLinks&utm_content=redirect

  9. Anonīms saka:

    Nu ja! Kaimiņš nr. 6 sēd uz sliekšņa i vien domā, kā kaut ko iesākt melst, kad viņam norāda, lai nodarbojas ar savām lietām, tad viņš kļūst īpaši stulbs un lien vēl vairāk ar savām lekcijām par latvietības būtību, kā nekur nederīgu. Vien arī gvelž ierasto, ka latvieši Sovietu laikos zināja puķītes audzēt. Tad nu tiem sovietiem īpaši neliek tās puķes mierā, jo paši pa to laiku strādāja rūpnīcas. Latvieši godīgi tirgojoties ar ziediem nopelnīja žiguļiem, bet tās rūpnīcas sākot graut un iztirgot krievi ar žīdiem pie kļuva pie milzīgas naudas. Kas lielākajai daļai protams godīga veidā nav bijis iespējams sastrādāt. Shandiena viņam ir dzīvoklis, dacha, hutors, ģermāņu auto, skaista krievu sieviete un pa kreiso vēl pieklibina pie latvietes. Staigā mītiņos protestējot pret latviešu valodu un vēl savas naida izpausmes atļaujas gvelzst man virsa, ka latvieši ir vainīgi pie tam bēdām kurās cilvēki ir nonākusi. Lien ar zināt kari nekustamā īpašumā, lai es tam vēl to pārdotu, jo viņš ar bratelniku grib kopā blakus dachas. Blin!? Pēdējo reizi jis jau dasaveda da tā, ka sāku jo spert ar kājām, bet tas nelabi viņam smirdēja un aizvacas. Protams es esmu slims, bet viņš ir super labais puika, kam rūp visas pasaules glābšana tik man vēl tanī jāiesaistās, tad kļūs lielāks spēks cīņa pret kapitālistu intwrventiem. Tad nu viņi lielās ar to, ka Sovietu laikos robotus taisīja. Tikai maniem senčiem tas rūpnīcas īpaši nebij vajadzīgas, ka tieši dēļ tās rūpniecības saveda tos okupantus. Nu Eiropā rūpniecība sen nav izdevīga un tās tehnoloģiskās lietas tai Ķīnā vai Japāna visas vēsturiski ir saistītas ar tiem pašiem ģermāņu gigantiem. Alberts Kauls laicīgi norādīja latviešiem ejamo ceļu, ka pasaulei ir problēma ar dabīgu pārtiku un Latvijai ir jākļūst par Augstas Kvalitātes Pārtikas produktu ražotāju. Latvieši viņu nesadzirdeja un reja savu skauga rejamo. Priecājas par nožēlojamu cūkgaļas karbonādi un frī kartupeļu porciju plustam majonēze, tad vēl pa virsu aliņš un pretīga nacionālā atraugas, ka visi kolhoza priekšsēdētāji ir komunisti! Vai varēja būt savādāk? Pusi gadu simteņa ir dzīvots sociālisma un te tie okupantu vazanki ir kļuvusi par vietējiem bariniem, ka viņi nekaunīgi dzied, lai latvieši lasās ārā no Latvijas. Tā tagad ir Russo Baltija!
    .
    .
    .
    Admins
    “Latvieši viņu nesadzirdeja un reja savu skauga rejamo.” Atkal sāc riet uz latviešiem ? Iztīri savu galvu no izkārnījumiem… Latviešiem pat “riet” nav ticis atļauts, kur nu vēl nosacīt savu likteni. Anonīm, Tu esi visīstākais hazāržīdu provokators,- latviešu nīdējs. Latviski izteikt domu Tev ir lielas problēmas, ja nu vienīgi kas Tev padodas, tā ir latviešu lamāšana.

  10. Māris M. saka:

    Jau labu laiku esmu ievērojis, ka ziņās, aicinot ievērot piesardzību un aicinot vakcinēties, vienmēr blakus ir kāds virsraksts, kurš lasītājiem rada šaubas par minēto aicinājumu patiesajiem nodomiem. Virsraksti un saturs ir sakārtoti tā, lai cilvēki sāktu svārstīties, noticētu visapkārt klīstošajām sazvērestības teorijām. Redzam, ka juku pasūtītāji un izpildītāji, kuri kalpo jebkam, tikai ne Latvijas un latviešu interesēm, nepatikas radīšanā pret aicinājumiem ievērot piesardzību un potēties, gājuši vēl tālāk:

    https://www.la.lv/gribeja-ka-labak-sanaca-ka-vienmer-jauna-covid-19-vakcinesanas-reklamas-kampana-cilvekiem-atgadina-padomju-laika-lozungus

    Kā jau rakstā arī saprotams, diezin vai šāds apzināti kaitniecisks aicinājuma noformējums veicina uzticību aicinātājiem un līdz ar to arī aicinājumam. Bet, acīm redzot, tāds jau arī ir viņiem dotais uzdevums – spēlēt teātri pasaulei par it kā pūliņiem un rūpēm par tautu, bet tautai vienlaicīgi ar viltu iedvest pretējo nostāju, nevis pašu apzināti un sistemātiski kropli pasniegtos aicinājumus. Pie viena arī “uztaisot biznesu” uz jau tā aplaupītās tautas rēķina.
    Arī piekoptais dažādu aizliegumu terors ziņu slejās pret nevakcinētajiem rada tautā pretestību, neapmierinātību un aizdomas par labo nodomu patiesumu.
    Manuprāt tā neesošo vakcināciju tirdzniecība, kas pašlaik notiek, arī nav nejauša, tāpat kā visas tēs nejēdzības un it kā valdības savstarpējās nesaskaņas, kādas vien šajā sakarā ir bijušas.
    “Bardaks” atbaida cilvēkus un čekisti to labi zin.

  11. Antivakceris saka:

    Vakcinējieties uz veselību ,bet nelieniet virsū ar saviem padomiem citiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Nu, bet dari tā, nebāzies visiem virsu ar savām SAZVĒRESTĪBAS TEORIJĀM un viss būs kārtībā. Ja nepotēts saslimsi, maksā pats par slimnīcu…

  12. Skolnieciņš RU saka:

    С 13. марта 2020. года пандемия Covid-19 угнетает наш народ и нашу родину – Латвию. Многие мои сограждане злятся на правительство, но во время этого кризиса нам не надо сердиться на правительство, нам надо бороться против злобного вируса Covid-19. Во время этих трудностей мы должны быть единым народом. Оставим свою злобу и ненависть в прошлом, будем смотреть на будущее с надеждой! Будем вакцинироваться! На данной момент в Латвии доступны такие вакцины против Covid-19 как Comirnaty, Spikevax, Vaxzevria, Janssen (avots: spkc.gov.lv/lv/atbildes [ответы на вопросы | SPKC]). Жители Латвийской Республики могут свободно выбирать которой прививкой прививаться. В отличии от Российской Федерации, где господствует капиталистическая диктатура переходящая в откровенный тоталитаризм, в Латвийской Республики господствует демократия. На территории Российской Федерации зарегистрированы четыре вакцины (avots:minzdrav.gov.ru/news/2021/05/06/16566-minzdrav-zaregistriroval-chetvertuyu-rossiyskuyu-vaktsinu-ot-covid-19 [Минздрав зарегистрировал четвертую российскую вакцину от COVID-19 (minzdrav.gov.ru)]): Gam-COVID-Vak jeb Sputnik V (minzdrav.gov.ru/news/2020/08/11/14657-minzdrav-rossii-zaregistriroval-pervuyu-v-mire-vaktsinu-ot-covid-19 [Минздрав России зарегистрировал первую в мире вакцину от COVID-19 (minzdrav.gov.ru)]), CoviVac (rg.ru/2021/02/20/chem-otlichaiutsia-tri-zaregistrirovannye-rossijskie-vakciny-ot-covid-19.html [Чем отличаются три зарегистрированные российские вакцины от COVID-19 — Российская газета (rg.ru)]), EpiVacCorona ria.ru/20210703/epivakkorona-1739440399.html [ЭпиВакКорона — эффективность вакцины, инструкция и противопоказания, отзывы привитых (ria.ru)]) un Sputnik Light minzdrav.gov.ru/news/2021/07/07/16953-glavnyy-vneshtatnyy-terapevt-minzdrava-rossii-oksana-drapkina-o-provedenii-povtornoy-vaktsinatsii [Главный внештатный терапевт Минздрава России Оксана Драпкина: о проведении повторной вакцинации (minzdrav.gov.ru)]). К величайшему стыду и презрению, на территории Российской Федерации запрещено использовать заграничные вакцины, это серьёзное нарушение прав человека. В России разработанные вакцины являются очень сомнительными, их безопасность и эффективность не доказано (видео из Ютуб канала Российской оппозиции ‘’Острый Угол’’: youtu.be/DbRJr_rl3_4 [Эффективность Спутника V. Лукашенко и Магутны Божа. Питер Де Врис и события в Гаити]). В мире не одна из Российских вакцин нету признана и сертифицирована. Хвала Богам, все вакцины доступные на территории Латвийской Республики являются в мире признанными и сертифицированными! Будем патриотами Латвии. Будем молиться древним языческим Богам. Помолимся Латвийским Богам! Вознесем хвалу и свой молитвы Латвийским Богам! Латвийские Боги некогда не покидали наш народ в беде. Они помогут нам и в этот раз.
    С уважением, Сколниецыньш из святорощи [сын Латвийских Богов]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Да прибудет снами мудрость Латвийских Богов!
    #Covid-19 #коронавирус #пандемия #вакцинация #прививание #безопасность #здоровье #язычники #язычество #БлагодатьЛатвийскихБогов #ЛатвийскиеБоги #Пэрконс #БогПэрконс #Перконс-НебесныйОтец #Лайма #БогиняЛайма #БогиняСудьбы #Мара #БогиняМара #БогиняСмерти #БогиняЖизни #Мара-ВэлюМатэ #Мара-ЗэмэсМатэ #вера #любовь #надежда #Skolnieciņš #святороща

  13. ES saka:

    Ar NATO moderniem ieročiem Maskavu var iznīcināt 20.min.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *