Putins ? Nav Putina, bet visīstākā hunta !

Šajā vide tiek sniegta nepārprotama norāde, ka tāds Putins ir šestaks- huntas dokumenu nolasītājs. Vara viņam ir tik daudz, cik kaķim MELNS AIZ NAGA ! Nosprāgs Putins, dokumentus lasīs Medvēdjevs. Pilnīgi nekas nemainīsies. Un, pajautājiet vsiem tiem 90%, kuri šodien ir pret Putinu: Čja Krim un visi pilnā rīklē, ieskaito dižo disidentu Navaļniju, kliegs- Krim naš ! Viņi nekad njav bijuši cilvēki un arī nebūs un tāpēc nebēdāsimies, ka tur vara nemainās. Jo ilgāk šī banda valdīs, jo labāk priekš pasaules. “Krievu pasaule” pašlikvidēsies.

Šeit krievu blogeris nepārprotami pasacīja, viņi- krievi, 90% ir tādi un tāpēc viņš vēlas šo idiotu zemi- Krieviju atstāt !

07.04.21

You may also like...

2 komentāru

  1. Jonis saka:

    Ja,” Diktatūra (latīņu: dictatura) ir valsts pārvaldes iekārta, kurā vara pieder šauram cilvēku lokam. Neierobežotā vara valstī balstās uz militāru un politisku spēku, un aizstāv valdošās partijas, grupējuma u.t.t. intereses.”Tad kāda valsts pārvalde var skaitīties pretēja diktatūrai?Teiksi ka demokrātiska,bet tas ir tikai veids kā tikt pie varas-ar tautas nobalsošanu,kur tā ievēlēšana neko negarantē,kā uzvedīsies pie varas nonākušie,tāpat arī vara var brīvi izdot likumus pēc sava prāta,kur viņu uzskati nekādīgi nav pakļauti tam,ka viņi skaitās ievēlēti.

  2. Jonis saka:

    Vēl ir tāda lieta,ka kaut kas notiek automātiski,kaud gan tas ir tikai blefs,kas saistīts ar lielāka mēroga uzskatiem.Iet runa par tautas vēlētu prezidentu,kam itkā pienākas kas automātiski.Kas būtu,ja tauta nobalso un ievēl prezidentu tādā veidā,kā nav rakstīts Satversmē?Kaut gan tautai pieder suverēnā un viņa ar savu darbību itkā var noteikt noteikumus,bet kas pret to būs pret,tad tā ir tā vara,kas sagrābusi teikšanu Latvijā aiz savas savtīgās gribas bez gribēšanas atzīt tautas suverēno varu un darboties tautas labā,bet savtīgi izmantot to.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *