Prokurores I. Saulītes “spriedums” L. Grantiņa LIETĀ

Zaļš, tautastribunals.euIluta Saulīte, Linards Grantiņš,Helsinki- 86,LatvijaVakar saņēmu ierakstītu vēstuli no Rīgas tiesas apgabala prokuratūras.

Mans advokāts Pāvels Rebenoks bija iesniedzis šeit minētajā prokuratūrā PRASĪBU izbeigt krimināllietu pret mani: nacionālā naida kurināšanā un valdības varmācīgā gāšanā.

Šī prasība tika noraidīta, neskaties uz to, ka visi šie ārprāta secinājumi, ir viens vienīgs noziedznieku sacerēts murgs. Šo noraidījumu veikusi prokurore Iluta Saulīte(foto skatāmā).

Būtu, protams, naivi iedomāties, ka Iluta Saulīte šajā LĒMUMĀ  “spēlēja” jel kādu lomu. Šo lēmumu pieņēma Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs(protams, ar savu bandu), kurš cieši saistīts ar Atmodas laika čekistiem.

>Tas pats Rasnačs, kurš nu nekādi negrib atvērt “čekas maisus”.

>Tas pats Rasnačs, kurš no VDK dokumentu izpētes padzina Kristīni Jarinovsku !!!

https://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/jarinovska-vdk-izpetes-komisijas-darbu-nodot-tm-parraudziba-bija-kluda.a122991/

> Tas pats Rasnačs, kurš atrodas VL! partijā un veic tās “debilizāciju”!

Rasnačs nav vienkāršs čekas darbinieks, bet viens no tiem, kurš izlemj latviešu patriotu likteņus– likvidējams vai pakļaujams “pārskološanai”.

Neskatoties uz visu to, tas neatbrīvo Iluti Saulīti no atbildības, kuru viņa izdara sadarbojoties ar 4.maija kliķes varas struktūrām.

Atbildē tiek pieminēti visi tie idiotiskie PANTI, kurus sarakstījuši pie varas nelikumīgi palikušie komunisti- čekisti.

Latvija tika okupēta, bet pēc neatkarības atgūšanas netika veikta kolonistu izraidīšana un vietējo kolaboracionistu izgaismošana un tiesāšana. Latvija ir vienīgā valsts ES, kura nav atvērusi tā saucamos “čekas maisus”.

Pie varas grožiem ir palikuši tie, kuri okupācijas varas laikā veica genocīdu pret latviešu tautu.

Domāju, ka Iluta Saulīte to visu labi saprot, jo ir taču juriste. Un ja saprot, tad arī zina, kas draud tiem, kuri sadarbojas ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu.

Pelnīt maizi uz citu cilvēku dzīvībām ir ārprāta noziegums, Saulītes kundze.

Šī nolādētā sistēma var pastāvēt tikai tad, ja atrodas tādi, kas par “kafijas tasi” tai kalpo !

Turpinājumā par šī nozieguma morālo pusi.

25.10.15        L. Grantiņš

===========================================================================

P.S.

Lūk, čekista Plauža kantoris, kurā strādā “mūsu” prokurore:http://www.vestabalt.lv/lv/kontakti

Un atkal kārtējo reizi sastopamies hieroglifisko parakstu.

Un tas, latviet, runā viennozīmīgu valodu.

Cilvēki ar tadu parakstu bēg paši no sevis… .

Un, šeit mēs redzam kārtējo Latvijas televīzijas(Latvijas politikas) debilitāti, tālāk vairs nav kur:

https://www.youtube.com/watch?v=Xm2XGCEP5no

Iluta Saulīte-1Iluta Saulīte-2Iluta Saulīte 3

You may also like...

6 komentāru

  1. zināšanai saka:

    Vesta Balt īpašnieks ir Valsts Drošības Komitejas darbinieks Aldis Plaudis un viņa sieva zvērinātā advokāte Baiba Plaude, kuri vieni no pirmajiem izmantoja Linarda Grantiņa nopelnus PSRS sabrukumā un kļuva supermiljonāri. Tagad viņu darbiniece Iluta Saulīte iebīdīta prokuratūrā un vajā Linardu Grantiņu tieši tāpat kā to Padomju okupācijas laikos to darīja Alda Plauža, Gunta Indriksona viena otra cita par miljonāru kļuvušo čekistu kolēģi.
    Baiba Plaude kādreiz mēdza lielīties, ka visi viņas ienaidnieki apmiruši un nav sagaidījuši tiesas spriedumus. Kad pašai nomira tēvs, tad saprata, ka ne ar visiem var tā “spēlēties”. Novēlēsim Alda Plauža bijušajai darbiniecei tieši tāpat pašai saņemt to ļaunumu, ko viņa dara ar Linardu Grantiņu. Pilni kapi ir ar bijušajiem tiesnešiem un prokuroriem, kas kādreiz domāja, ka viņi ir visvareni un nemirstīgi.

  2. lasītājs saka:

    Kamēr Latvijā pārkrāsojušos komunistisko čekistu bērniņi 4.maija režīma prokuroru manteļos vajā staļinisma upurus, tajā skaitā Linardu Grantiņu, Krievijā skolēniem mācīs, ka Staļina terors bijis racionāls. Šāds traktējums izklāstīts mācību grāmatas “Krievijas vēsture 1900-1945” koncepcijā. Grāmata tiek gatavota izdošanai un kļūs par galveno mācību līdzekli Krievijas skolās. Nesen Krievijas Izglītības darbinieku kvalifikācijas paaugstināšanas un profesionālās pārkvalifikācijas akadēmijā notikušajā vēstures skolotāju sanāksmē, kurā tika prezentēta jaunā koncepcija, skolotājiem ieteica izturēties pret šo koncepciju ļoti nopietni.
    – Padomju karaspēka iebrukums Polijas teritorijā 1939.gadā bija Ukrainas un Baltkrievijas teritoriju atbrīvošana.
    – Baltijas valstis un Besarābija, kuras 1940.gadā tika okupētas un vēlāk anektētas, iekļaujot PSRS sastāvā, bija Krievijai likumīgi piederošo teritoriju atgūšana.
    Atsevišķa sensācija ir Katiņa. Atzīstot faktu, ka NKVD darbinieki Katiņā nošāva divdesmit četrus tūkstošus (24 000) poļu karagūstekņus, autori raksta, ka “tas bija nevis vienkārši politiskā lietderīguma jautājums, bet gan atbilde uz sarkanarmiešu bojāeju poļu gūstā pēc 1920.gada kara.”. Tādējādi apritē tiek ieviests “taisnīgas” vēsturiskās atmaksas jēdziens.

  3. Garāmgājējs- zināšanai saka:

    Nu tad jau šī “kundze” atradīs īstos ekspertus. Ārprāts, mēs taču dzīvojam visīstākajā staļinistu midzenī. Ja latviešu tauta pēc visa ši vēl izdzīvos, tad tas jāieraksta Ginesa grāmatā.
    .
    .
    .
    Ademins
    Jā, šī vairs nav Orvela “Dzīvnieku ferma”, bet visīstākais elles iemitnieku pūznis. Viņi neapstāsies, viņi, lai saglabātu savu varu, noslepkavos jebkuru, kurš viņiem liksies bīstams.
    Bet gan jau arī viņu laiks “iztecēs”… .

  4. Ernests saka:

    Mēs par savu nodokļu naudu uzturam Latvijas televīziju, kura dod daru nelojāliem krieviem, kuri aicina studijā nepilsoni Girsu un kaunina Saeimas deputātu, ja viņš nerunā ēterā krieviski.

    http://nra.lv/latvija/153550-na-plano-versties-neplp-saistiba-ar-girsa-dalibu-ltv-raidijuma.htm

    Lūk tas raidījums. Liepnieks, Lapsa, Kiršteins, Girss un citi.
    http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/15.10.2015-tochku-nad-i.-provokatori-i-provociruemie.id58101/

  5. BIEDRĪBA “”VARU LATVIJAS TAUTAI” PIEPRASĪS SAEIMAS ATSAUKŠANU!

    05/10/2015/0 Comments/in Uncategorized /by Igors Lukjanovs

     Skatījumi: 60

    Biedrība ” VARU LATVIJAS TAUTAI” Reģ.Nr. 40008239930; Ūdru iela 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167 Tālr.: 29119996; 26347783,fakss: 67379890; e-pasts: vlt@llk.lv Bankas rekvizīti: VAS„Latvijas Pasts”,konts:LV49LPNS0002103410981 ; valdes priekšsēdētājs: Igors Lukjanovs
    Rīgā, 2015/10/03 2. INFORMĀCIJA mūsu atbalstītājiem un tiem, kas nav apmierināti ar notiekošo Tēvzemē!.
    Līdz Saimas atsaukšanai ir palicis viens mēnesis. Pašreiz mēs veicam aptauju par to cik ir par Saeimas atlaišanu un papildinam mūsu rindas.
    Mūsu biedrības galvenais mērķis ir, lai vara pieder tautai, kā tas ir teikts Satversmes 2.pantā un īstenotu dzīvē lozungu: Viens likums –viena taisnība un vienādas iespējas visiem!
    Aicinam Latvijas patriotus paplašināt mūsu biedrības rindas un turpināt aktīvi:
    1. Piedalīties deputātu – kandidātu saraksta veidošanā , katrā vēlēšanas apgabalā. Sarakstā neviena esošā ne bijušā deputāta, bet tikai tos, kas atbalsta Latvijas valsts atjaunošanu.
    2. Veidot katrā pagastā rīcības komitejas, kā tas bija 1905 gadā!
    3. Jūs izvirzītā deputāta – kandidātam ir jābūt patriotam un obligāti jāzina Latvijas Valsts Satversme! Mūsu Tautas Saeimas sarakstā deputāta – kandidātam jābūt saviem 100 galvotājiem.
    Katrā vēlēšanu apgabalā jābūt:
    Rīgas – 35, Vidzemes – 29, Latgales – 18, Zemgales – 17, Kurzemes – 16. Kopā 115 deputāti – kandidāti. Iesakat savus deputātu – kandidātus un 9 ministrus, 19 aprinķu un 516 pagastu priekšniekus. Mums ir tautsaimniecības pirmskara pieredze, kad var saimniekot bez lielās ierēdņu armijas un ārejiem parādiem!
    Ierosinājumam nepieciešama viena desmitā daļu vēlētāju. Cik liela ir viena desmitā daļa, to mums paskaidros Centrālā Vēlēšanu Komisija (CVK). Tautas nobalsošanu likumā noteiktajā kārtībā CVK sagatavo un vada nobalsošanu, kura izdod arī nepieciešamās instrukcijas un veidlapas.
    Pašreizejās Saeima un Valdības darbības rezultatā, katra diena mums izmaksā kredīta procentos ap 1,4 miljonus eiro. Neviens nezina, cik esam parādā? Cik vēl būs jāmaksā? Par ko maksājam?
    Mēs veidojam mājaslapu internetā. Paredzam izdot savu laikrakstu, kurā Jūs varēsiet brīvi piedalīties diskusijās un saņemt atbildes uz saviem jautājumiem.
    Tas viss prasa naudas līdekļus. Mēs ceram uz biedru naudām – 3 eiro gadā, Jūs kļūstat par VLT biedru. Veicot naudas iemaksu, nepieciešams norādīt savu vārdu, uzvārdu un personas kodu. Pēc bankas izdrukām mēs sastādam biedru žurnālu. Ja viena desmitā daļa vēlētāju kļus biedrības biedri, tad mēs izdosim dienas laikrakstu.
    Biedrības Kuratori vēlēšanu apgabalos ir valdes locekļi: 26347783- Artūrs Malta- Latgale; 26336617- Juris Švalbe -Vidzemi; 29119996- Bruno Druķis – Zemgali; 26731553 – Jānis Hūns – Kurzemi; 26517296 – Valdis Taupmanis – Rīgas vēlēšanu apgabals.
    Latvijas neveiksmē nav vainīgi atsevišķi cilvēki, bet lielā valsts ierēdņu armiju, kas ir Padomju iekārtas stute un balsts. Ierēdņi dara visu, lai neatjaunotu Latvijas valsts iekārtu un ievērotu Satversmi!
    Tas ir priekšnoteikums Latvijas Valsts atjaunošanai un pašreizejās Padomju iekārtas demontāžai. Samazinot ierēdņu skaitu 15,8 reizes, var sociālajā budžetā iekaitit vairāk nekā 1,4 miljardi eiro. Tas dos iespēju izmaksāt pabalstu katram sociāli aprūpējamam 250 eiro mēnesī, tas ir bērnam, skolniekam…
    Lai mērķi īstenotu,ir jāatsauc līdzšenejā Saeima un jāievēl Deputāti, kurus izvirzat Jūs, nevis partijas.
    Katrs VLT biedrs varat būt kurators savā pagastā, aprinķī un vēlēšanu apgabalā! Zvaniet un rakstat! Neesat vienaldīgi! Biedrības e-pasts: vlt@llk.lv Pasta adrese: Ūdru iela 14, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Sveiks Linard agrā rīta stundā,27. oktobrī 2015.gadā.

    Vispirms visas tautas vārdā izsaku visdziļāko pateicību Tev un Tavai ģimenei par pašaizliedzību un nenovērtējamo darbu Latvijas labā.

    Savu 10 bērnu un 10 mazbērnu vārdā!

    Ir dažādas profesijas. Un visas atšķirīgas. Latvieši ir līdumnieki, kuri soli pa solim iekārto druvas. Smagā darbā.

    Visās dzīves jomās!

    Un katra profesija ir vajadzīga.

    Bet kura PAŠLAIK ir visvajadzīgākā?

    Tā ir komunistu totalitārās valsts pārvaldes nojaucēju – analītiķu profesija.
    Neviena skola neizlaiž un neapmāca šādus speciālistus.

    Nav ne pieredzes, ne skolotāju.

    Bet,paldies Dievam, esi TU – redzamākais komunistu valsts pārvaldes noziedzīgās, pretlatviskās darbības atmaskotājs!

    Komunisti ir bagāti, vienoti, nežēlīgi un viltīgi!!!

    Lai demontētu viņu radīto Latvijas valsts pārvaldes sacementēto un finansiāli noblietēto mehānismu ir jāsaprot kā tas darbojas un no kā sastāv!

    To izprast var tikai izcili gudri cilvēki.

    Tavs uzdevums, manuprāt, ir apvienot šādus cilvēkus!

    Komunistu un čekistu Latvijas varas uzurpatorus uztrauc vienīgi organizēts pretspēks. /kāds bija Rīgas Latviešu Biedrības 1938.gada likumīgo statūtu darbības laikā Māmuļā no 1992.gada 18.jūlija pilnsapulces lēmuma līdz 1993.gada 18.februāra naktij, kad valsts specdienesti brutāli iznīcināja visus dokumentus un likumīgi atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību/. /radot viltus biedrību ar čekistu kadriem un komunistu interešu aizstāvībai paredzētiem,pašu sadomātiem statūtiem/.

    Šo cilvēku uzdevums ir pilnībā demontēt komunistu un čekistu Latvijas valsts pārvaldi. Atjaunot satversmē paredzēto likumību, likvidēt no 1940, gada pastāvošo komunistu varu – pret latvisku un NOZIEDZĪGU!
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies !!!
    Komunistu un visu pārējo noziedznieku lielākais ienaidnieks ir Patiesība(atklātība).
    Agrāk vai vēlāk tā viņus pieveiks.
    Būsim patiesi un drosmīgi un viss beigsies labi priekš mums un nāvējoši priekš viņiem !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *