Šeit runāts tiks par Kremļa deģenerātu( A. Kadišu) !

Tas, ka Latvijas Tautas Varas Fronte ir bijušo čekistu kārtējais sīk-sūdu veidojums, vairs šaubu neatstāj nevienam ! Pēdējās dienas, kā POLITISKS veidojums, tas tik pat kā apklusis. Jeremējevs, dižais LATVIJAS TAUTAS “vadonis”, nez kur izčibējis ! В Латвии уничтожили “Фронт народной власти”: идет борьба с инакомыслием.” Tas, ka ŠOS it kā aizliedza, norāda uz to, ka cionistu(krievžīdu) ietekme stingri mazinājusies. Arī Lemberga(visi šie lembergi, jeremējevi, kadiši & co ir krievžīdi) notiesāšana ir tam apliecinājums. Tas viss ir JKP un tieši J. Bordāna panākums, protams, ar ASV un katoļu baznīcas atbalstu.

Bet atgriezīsimies pie DEĢENERĀTA- Kadiša.

A.Kadišs: “Glumekle no glumeklēm, čūska no čūskām, jūda no jūdām – VVF pameta Latviju kā pusauga meitēnu zem pieredzējušajiem, trulajiem un izvirtušajiem Eiropas/Amerikas globālistiem – sociopātiem.”

Izlasot šo teikumu, redzam(izņemot pirmos deviņus vārdus), ka tas ir kaut kāds nesakarīgs vārdu juceklis ! Kaut ko tādu nevar pasacīt latvietis ! Iepazīstoties ar viņa publikāciju www.pietiek.com redzam, ka viņš ir Padomju noziedzīgās sistēmas aizstāvis. https://www.pietiek.com/raksti/izvarita_varde_vai_varonstasts

Kadiša secinājumi: Bet tad par nelaimi “atnāca” kārotā “brīvība”. Šos vārdus lieku pēdiņās, jo ne nu nāca, ne nu brīvība. Tika realizēts velnišķīgs plāns, kura ietvaros “brīvības”, “demokrātijas” un “nolādētā padomju jūga nokratīšanas” vārdā neliela ļaužu grupa nozaga, sagrāba un izshēmoja tautas īpašumus.

Vispirms ļaudis kļuva brīvi no saviem darbiem, tad – no ienākumiem, bet tad velnišķīgi nekaunīgas afēras – naudas maiņas rezultātā – arī no iekrājumiem. Tad – no bezmaksas izglītības, bezmaksas medicīnas, bezmaksas bērnu interešu pulciņiem un bezmaksas sporta nodarbībām. Mūsdienās tie tiek atbrīvoti arī no īpašumiem. Nevienam nav ilūziju par likumdevēju, tiesnešu un tiesu izpildītāju mafiju, kuri pat neliela komunālā parāda dēļ var veikli un neticami nekaunīgi “atsavināt” māju vai dzīvokli. Agrāk tas bija neiedomājami; VALSTS NEVIS ATŅĒMA, BET DEVA, piemēram, dzīvokļus. Šajos dzīvokļos ļoti liela tautas daļa dzīvo vēl šobaltdien. Atņemšana gan turpinās, un nav obligāti jābūt parādnieku sarakstā.

Kadišs nez kāpēc aizmirsa pieminēt, ka šī “nelielā ļaužu grupa” bija komunisti, kuri “MUMS deva dzīvokļus, nevis atņēma”, kā viņš saka. Un deva viņi dzīvokļus tieši krievžīdu okupantu varzai, nevis latviešiem !!! Latvieši dzīvoja graustos un pagrabos ! Un, protams, ka šodien atņem dzīvokļus latviešiem arī tie paši komunisti- čekisti ar viltus nacionāļiem no NA  !!!

Viss šī deģenerāta raksts atsauc atmiņa neiedomājamu “krievu” okupantu 1940. gada okupācijas smirdoņu. Šī garīgā kropļa vieta ir aiz restēm, bet drīzāk jau “pie sienas” ! Izmantojot puspatiesības šis izdzimums dezinformē jauno paaudzi- rada naidu nelatviešos, kas arī ir cionistu galvenais uzdevums un mērķis !

26.02.21

You may also like...

1 Response

  1. Grantiņa saka:

    Grantiņa ir norūdīta komunistu darbiniece un darbojusies kā Ventspils rajona priekšstāve zem vārda Krustmāte. Viņa izteica vēlēšanos braukt uz Padomju Krieviju, līdzi ņemot savu 12 gadu veco dēlu Arvīdu. Viņas vīrs un divas meitas, lieliniekiem atkāpjoties, aizbēgušas pārējiem līdz un atrodoties Krievijā.” Ņemot vērā izmeklēšanas rezultātus, Latvijas iekšlietu ministrs Arveds Bergs atzina, ka “minētās pilsones uzturēšanās Latvijā ir uzskatāma par nevēlamu un valstij kaitīgu”, un izdeva rīkojumu Marijas Grantiņas izsūtīšanai.
    https://jauns.lv/raksts/9viri/430469-tresdala-ieslodzito-bija-vinas-sievietes-latvijas-cietumos-pirmas-brivvalsts-laika

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *