Ar videotiltu grib tiesāt L. Grantiņu

Slepkavas Riharda Bunkas lielās rūpes par 4. maija kliķes un LJA drošību: Kristaps Zariņš sniedza skatījumu par tiesību normu pārprodukciju. Tikšanās laikā, kā piemērs tiesu ilgai norisei, tika aplūkota L.Grantiņa krimināllieta. Šobrīd L.Grantiņš ir piesolījis fiziski izrēķināties kopskaitā ar 22 dažādiem LJA biedriem. Sēdē piedalījās “Lietuvos tiesininku draugija” pārstāvis Dalius Gintautas. Pēc D.Gintauta vārdiem, Lietuvā L.Grantiņš jau sen būtu saņēmis sankciju par savām darbībām.

L. Grantiņa advokāts

Janis Vilders <janis.vilders@protonmail.com>

Do, 07.11.2019 09:33

Labdien,

Informēju, ka šodienas (07.11.2019) tiesas sēde tika atlikta uz 03.03.2020 pl.10:00, lai tiesa uzdotu rakstveidā jautājumu Dr.med. A. Rahmann par to vai viņš kā Jūsu ārstējošais ārsts izslēdz Jūsu piedalīšanos tiesas sēdē slimības dēļ, vai arī pieļauj Jūsu piedalīšanos. Kā arī, ja izslēdz, tad vai būtu iespējama Jūsu piedalīšanās tiesas sēdē ar videokonferences palīdzību.

Latvijas Republikas Kriminālprocesa likuma 464. panta otrā daļa noteic:
“Krimināllietu bez apsūdzētā piedalīšanās var iztiesāt, ja apsūdzētais saslimis ar smagu slimību, kas izslēdz iespēju piedalīties krimināllietas iztiesāšanā.”

Ja tiks konstatēts, ka ārsts izslēdz piedalīšanās iespēju, tad krimināllietu izskatīs pēc būtības bez Jūsu piedalīšanās.

Ar cieņu,

Jānis Vilders
mob.+37126319840

L. Grantiņš

Šā gada trešajā martā notiks kārtējā tiesas sēde, lai tiesātu Helsinki- 86 dibinātāju un AKTĪVĀS Atmodas aizsācēju L. Grantiņu. Apsūdzības cēlāji ir LJA(slepkava Rihards Bunka) un LJB(slepkava Aivars Borovkovs).

Par sūdzības iniciatoriem

Aivars Borovkovs:

Krievžīdu izcelsmes čekas darbinieks, komunistiskās partijas biedrs, kurš 1986. gadā arestēja Helsinki- 86 dibinātāju L. Grantiņu un līdzdibinātāju R. Bitenieku. PēcAtmodas periodā, izmantojot savus čekista “sakarus”, apzogot latviešu tautu kļuvis par miljonāru. Sastāv pagrīdes kompartijā, kura izrēķinās un likvidē savus pretiniekus,- latviešu tautas patriotus. Viens no pēdējiem viņa upuriem bija Biruta Loze, kura bija par viņu sagatavojusi viņam nevēlamu informāciju.

Rihards Bunka:

Krievžīdu izcelsmes jurists, čekista Andra Bunkas audžudēls. A. Bunka bija žīda I. Godmaņa apsardzes vienības veidotājs un vadītājs- augstas raudzes mongoloīdiska izskata slepkava. Abi šie(Bunka-Borovkovs) nelatviskās izcelsmes čekas darboņi nodarbojas ar latviešu patriotu slepkavošanu- ir “apkalpojošā personāla”(bijušo čekistu organizēta slepkavu vienība) vadītāji !

Lūk, tādi, kuriem pašiem jau sen, ja Latvijā valdītu Tiesiskums, bija jābūt pakārtiem, grib tiesāt H- 86 dibinātāju un aktīvās Atmodas aizsācēju !!! Pēc būtības tā ir TIESA pret latviešu tautu, ka tā masveidā izgāja ielās pret komunistisko okupācijas slepkavu sistēmu, kuras aizstāvji ir tieši šie divi slepkavas. Ir arī noskaidrojies tas, ka aiz viņiem stāv, Latvijas valsts okupācijas noliedzējs, Egils Levits.

Kā mēs redzam no L. Grantiņa advokāta J. Vildera,(kurš piedalās šajā procesā bez atlīdzības) e- pastā sacītā, ir iespējama mana piedalīšanās tiesā ar videokonferences palīdzību.

Es, Linards Grantiņš, neatzīstu šo Latvijas okupantu- komunistu vadīto valdību par leģitīmu un piedalīšanās šajā procesā, būtu tās legalizēšana. Bet, mēs arī nevaram ignorēt REALITĀTI. Šī noziedznieku- kolaboracionistu banda reāli pārvalda Latviju un slepkavo tās pamattautu. Viņas rīcībā ir visas valsts represīvās ietekmes struktūras.

Es piekrītu ar videokonferences palīdzību piedalīties šajā noziedzīgajā AKTĀ ar vienu priekšnoteikumu: ka tas viss notiks Latvijas Republikas TV tiešraidē, kurā pirmās 3- 5 min. tiks dotas man šīs tiesas sēdes atklāšanai, jo tiek taču tiesāts Atmodas aizsācējs, aiz kura pacēlās 99% latviešu tauta !

Netieši jājautā: cik % stāv aiz šīs komunistiskās slepkavu bandas, kura mani grib tiesāt ???

Varbūt J. Vildera kungs brīvprātības un altruisma vadīts vēlas to visu organizēt ? Bet ja nē, tad par to lai gādā šīs tiesas iniciatori !!!

Gaidīšu pozitīvu atbildi… .

27.01.20

Lieta Nr.11840002212 Lietvedības Nr.K30-0149-19/1
TIESAS SĒDES PROTOKOLS Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa
šādā sastāvā: tiesnese A.Moļņika——————————————————————-ar sekretāri K.Barisu———————————————————————————piedaloties prokurorei I.Papsujevičai ————————————————————piedaloties zv. advokātam J.Vilderam ————————————————————izskata slēgtā tiesas sēdē Rīgā, Abrenes ielā 8, 2019.gada 17.aprīlī————————krimināllietu Linarda Grantiņa apsūdzībā pēc Krimināllikuma 78.panta otrās daļas un 81.panta.———————————————————————————————–Tiesas sēdi atklāj plkst. 10:08.———————————————————————Tiesas sēdes priekšsēdētājs paziņo, ka tiks izskatīta krimināllieta Linarda Grantiņa apsūdzībā pēc Krimināllikuma 78.panta otrās daļas un 81.panta, un tiek veikts audioieraksts.——————————————————————————————Tiek paziņots tiesas sastāvs.————————————————————————–Tiesa ziņo, kuras šajā lietā uzaicinātās un izsauktās personas ieradušās uz tiesas sēdi. Tiesa pārbauda ieradušos personu identitāti.————————————————–Apsūdzētais: Linards Grantiņš – nav ieradies.—————————————————-Eksperte: Dagnija Bērziņa – ir ieradusies.——————————————————–Tiesa ziņo, ka saņemta izziņa no ārsta Minsterē, kurā norādīts, ka apsūdzētais nevar piedalīties šajā tiesas sēdē. —————————————————————————Tiesa aicina eksperti Dagniju Bērziņu.————————————————————-00:03:37 – Eksperte atbild uz tiesas jautājumiem. ———————————————–00:07:52 – Eksperte atbild uz prokurores jautājumiem.——————————————00:09:31 – Eksperte atbild uz aizstāvja
jautājumiem.——————————————–Jautājumu nav.—————————————————————————————–Tiesa atbrīvo eksperti Dagniju Bērziņu.————————————————————Eksperte pamet tiesas sēžu zāli.———————————————————————-00:11:12 – Prokurore uzskata, ka nav iespējams skatīt lietu bez apsūdzētā klātbūtnes, jo nav ziņu par to, ka apsūdzētais nevarētu piedalīties tiesas sēdē. ——————————-00:13:00 – Aizstāvis uzskata, ka nav iespējams skatīt lietu bez apsūdzētā klātbūtnes. Norāda, ka tiks lūgts apsūdzētajam iesniegt medicīnas dokumentus.————————–Tiesa atliek lietas izskatīšanu.———————————————————————–Nākošā tiesas sēde nozīmēta 2019.gada 7.novembrī plkst. 10:00.——————————Tiesa nosaka, ka ar tiesas sēdes protokolu, un audioierakstu procesa dalībnieki var iepazīties sākot ar 2019.gada 18.aprīli.————————————————————————-Tiesas sēde slēgta plkst.10:27. Tiesnese A.Moļņika Sekretāre K.Baris

You may also like...

8 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Prasu Grantiņu iekļaut mani, kā Latrvijas Glābšanas komisijas vadītāju , iekļaut aizstāvībā.
    Esmu jau reiz glābis Grantiņu no DP nagiem.
    Manā rīcībā ir dokumentāli fakti par Latvijā valdošās varas neatbilstību Satversmei-TĀTAD VIŅIEM NAV NEKĀDU TIESI’BU TIESĀT GRABTIŅU!?

  2. Arvīds saka:

    Drūms fakts-Grantiņš ir vienīgais Latvijā,kuru viņi līdz galam nav notiesājuši,resp.salauzuši.

  3. hallo, tauta! saka:

    Tiltā šo parādiet! Varbūt tiesātājiem (vai vismaz tautai) kauns atgriezīsies?

    https://www.youtube.com/watch?v=O-5ph9r96Es

  4. Eduards Lunis saka:

    —Vēl drausmīgāka filma būtu par ,,brīvo latviju,,!?
    UN VAI NAV LAIKS BĒGT PROM NO LATVIJAS VISIEM ,KURI IR SARGĀJUŠI ŠO NOZIEDZĪGO SISTĒMU!? UN IZMANTOJUŠI ŠO NOZIEGUMU BRĪVĪBU LAI UZ TAUTAS CIEŠANU RĒĶINA KĻŪTU BAGĀTI !?
    .
    .
    .
    Admins
    Neviens viņiem neatļaus bēgt. Viņi saņems pelnīto. Tiks izbaroti zoodārza aligatoriem un pāri paliks tika ūdeni izšķīdis izkārnījums. Tautas slepkavām ir tikai viens sods… .

  5. migla, migla... saka:

    Bet tā ciema novadpētnieks taču skaidri un gaiši saka, ka komunistus apsargā valsts. To viņš laikam gan teica par savu valsti. Bet vai mūsējā citāda? Ja tā vispār ir valsts. Izskatās pēc kaut kāda kantora, kurā tikvien arī ir tās saprašanas, kā sargāt komunistus. Kad attopas, ka nav vairs pašas tautas, tad aicina pasauli, jo rīt ta gribas. Un nahaļavu. Jo tā ir pierasts.
    Un kāpēc viņiem kur būtu jābēg, ja viņus apsargā valsts? Vienā angļu mierā turpina taisīt pigorus par tēmu “mājās aicināšana“, bet darbojas, lai izspiestu no šejienes pēdējo latvieti. Un vienlaikus ar mājās aicināšanu belž pa zvaniem, ka jālaiž iekšā pasauli, jo nav kas strādā. Uz ielaistās pasaules skausta būs vēl ērtāk parazitēt, un ilgi, jo tai šajā teritorijā viss būs vēl lielākā miglā, nekā tas ir patlaban vēl šeit esošajiem.

  6. Armands saka:

    Par begsanam runājot ir jāpasaka galvenais, ka aizbegusie no Latvijas piemēram uz Angliju neatrodas īpaši paradīzē. Visa Anglija un pasaule kopumā ir liels konclageris. Levits jums bij pateicis, ka pienācis tīrīt māju. Ko tas nozīmē? Ķīnā ir iedarbinajusi mobilo nāves sistēmu Georgs 5,ko pasniedz par Kroņa vīrusu. Tad nu no kā Levits steidzās Latvijā ieviest šo kroņa mobilo sistēmu? Vesels gadu simtenis ir pagājis kopš revolūcijas dizkakam, kurās bij iejaukti strelki, kad pieredzēja komunistu sūdus, tad no tiem nespēja nomazgāties līdz nāves dienai. Tie mistiskie sabiedrotie zem segvārda Nato ir ieradušies gandrīz pa kluso i sēd Latvijas mežos. Lai palīdzētu apkalpot pastāvošās varas ļaunos plānus iedarbinot krona mobilo sistēmu, kur tauta kopīgi ies elles dzelmē. Tā arī upurēšana savam mīļajam dievam, kurš viņiem izgada pasaules varu cauri gadu simteņiem. Ja Grantins spēs kaut šito mēslu kaudzes izdzimtenu varu iegrūst peklē uz šā laika pastāvošajiem pasaules pārkārtošanu, tad tas būs liels Dieva brīnums. Reāli tak mēs nevienam neesam vajadzīgi. Kāds krievu generals manam iz bijušajam draugam, kurš visu dzīvi nodieneja sovietu armijā pateica taisnību, ka taisnības pasaulē nav, kad viņi abi sēdēja vēl karsti pirms Budapeštas notikumiem. Vēl ir šausmu pilns laiks priekšā.

  7. Armandam saka:

    Armands sagt:
    2020. gada 30. Januar um 12.56 Uhr

    Par begsanam runājot ir jāpasaka galvenais, ka aizbegusie no Latvijas piemēram uz Angliju neatrodas īpaši paradīzē. Visa Anglija un pasaule kopumā ir liels konclageris. Levits jums bij pateicis, ka pienācis tīrīt māju. Ko tas nozīmē? Ķīnā ir iedarbinajusi mobilo nāves sistēmu Georgs 5,ko pasniedz par Kroņa vīrusu. Tad nu no kā Levits steidzās Latvijā ieviest šo kroņa mobilo sistēmu? Vesels gadu simtenis ir pagājis kopš revolūcijas dizkakam, kurās bij iejaukti strelki, kad pieredzēja komunistu sūdus, tad no tiem nespēja nomazgāties līdz nāves dienai. Tie mistiskie sabiedrotie zem segvārda Nato ir ieradušies gandrīz pa kluso i sēd Latvijas mežos. Lai palīdzētu apkalpot pastāvošās varas ļaunos plānus iedarbinot krona mobilo sistēmu, kur tauta kopīgi ies elles dzelmē. Tā arī upurēšana savam mīļajam dievam, kurš viņiem izgada pasaules varu cauri gadu simteņiem. Ja Grantins spēs kaut šito mēslu kaudzes izdzimtenu varu iegrūst peklē uz šā laika pastāvošajiem pasaules pārkārtošanu, tad tas būs liels Dieva brīnums. Reāli tak mēs nevienam neesam vajadzīgi. Kāds krievu generals manam iz bijušajam draugam, kurš visu dzīvi nodieneja sovietu armijā pateica taisnību, ka taisnības pasaulē nav, kad viņi abi sēdēja vēl karsti pirms Budapeštas notikumiem. Vēl ir šausmu pilns laiks priekšā.

    ————–

    Ar krievu ģenerāļiem taisnības pasaulē nav.
    Krievijai šausmu pilns laiks priekšā, jo Ķīna ar 5G viņus pārspējusi tehnoloģiju attīstībā.

  8. par videotiltiem runājot saka:

    Pasaulē no laiku laikiem VISI jaunizgudrojumi
    ir SĀKUMĀ izlietoti slepkavošanai(“aizsardzībai”)
    tikai PĒC TAM, kad morāli noveco – pārtikas
    ražošanas veicināšanai.

    Kāpēc videotelefoni tik grūti ieviesās ?
    Tikai tāpēc, ka maz bija/ir tādu, kuri ar mieru
    lai viņa sarunas partneris redz viņa “godīgo
    viepli”…

    Videotilti vēl nav izgājuši no pirmās stādijas,
    t.i. no “aizsardzības” pielietojuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *