Par Jums, R. Straķa kungs, mēs spriedīsim pēc jūsu darbiem…

LRTT: Šī ir R. Straķa kunga atbilde/ komentārs pēc publikācijas:

R. Straķis: Tikko saņēmu man adresētu anonīmu publisku vēstījumu. Ļoti tuvu tam, ko es vēlos atklāt savos nākamajos video sižetos. Patiesība ir tik graujoša, neticama un tai pat laikā vienkārša. Ja jūs daudz maz izprotiet kā darbojas sabiedrība, organizācijas un sabiedriskā organizācija, tad jābūt skaidram, ka aiz kāda vienmēr stāv kāds lielāks un ietekmīgāks. Iedomājies piramīdas veidolu.

Jautājums vienmēr ir – kas tieši stāv ?

Mēs jau noskaidrojām, kas stāv aiz Tukuma kases turētājiem un es to publiski esmu paziņojis, bet es esmu aizracies vēl augstāk un jau zinu, kas stāv aiz Latvijas “oligarhiem” jeb aiz nākamā pārvaldes menedžmenta.

Jūs vēl joprojām domājat, ka mēs dzīvojam brīvā Latvijā? Viss ir nedaudz savādāk.

Es zinu, kas ir patiesais OIK projekta autors un kādam nolūkam tas ir ticis iedzīvināts dzīvē.

Es vēl esmu pārdomās par to cik augstu vērt Pandoras lādes vāku. Jo augstāk, jo baisāks skats uz notiekošo cilvēces pārvaldi. Tagad es sāku izprast to, cik viegli varai ar saviem instrumentiem un varas medijiem ir iestāstīt vairākumam, ka patiesības paudējs ir marginālis, sazvērestības teoriju piekritējs, ekstrēmists utt. Mēs visi guļam.

Nevar taču būt tā, ka viens parasts cilvēks uzzināja vairāk nekā pārējie. Mēs taču visi lasām vienus un tos pašus medijus. Dzīvojam vienā informatīvajā telpā. Mums taču nevar tik bezkaunīgi melot un noklusēt patiesību. Valsts vara taču par mums rūpējas un vēlas, lai mēs visi dzīvojam ilgi, laimīgi, veseli un pārtikuši.

Atverot Pandoras lādi, es būšu viens no tiem margināļiem. Man tagad raksta pazīstami cilvēki, ka “tautas tribunāls” ir margināļu grupa. Bet patiesībā mēs guļam un netērējam laiku patiesības atklāšanai un diemžēl šajā rakstā 80% ir patiesība, par pārējiem 20% es nezinu. Pagaidām. Bet es uzzināšu. Un vēl padomāšu kā pareizi pasniegt informāciju, lai mani nepieskaita pie margināļiem.

Daudzi patiesību atklājušie paliek emocionāli un diezgan nesakarīgi raksta vai komentē vai uzbrūk pārējiem, kas atbaida daudzus. Ir jāsaprot, ka pats cilvēks to visu uzzinājis un sagremojis daudzu gadu garumā un otrs var neizprast īsajā komentārā pausto. Es to saprotu un esmu emocionāli mierīgs, tāpēc ļoti piedomāju kā pasniegt visu un mierīgi reaģēju uz cilvēku viedokļiem. Savādāk man neizdosies tas, ko es vēlos panākt. Viss notiek pēc plāna.

Linard Grantins

Nu re, Straķa kungs, pirmos ienaidniekus jau vari ierakstīt savā KARTOTĒKĀ. Tie, kuri LRTT nodēvēja par margināļiem, nekad nebūs Tavi draugi- pareizāk sakot, tie JAU ir Tavi ienaidnieki. Laiks un tuvākās publikācijas rādīs, kas esi. Šis tavs komentārs ir labs. No tā izstaro nosvērtība. Pēc šī Tava komentāra un LRTT pieminēšanas, sāksies drudzis Mežvieta vadītajā midzeni. Tev piedāvās sadarbību un iespējas, lai tikai nebūtu saskarē ar L. Grantiņu. Pēdējais tāds “incidents” notika ar Māri Bērziņu, kurš šodien mani dēvē par “slimu”. Tuvākās dienas “apspriedīšu” šo Tevis rakstīto komentāru un uzdošu arī kādu ne visai patīkamu jautājumu. Lai Tev veiksme !

Ruslans Straķis

Paldies ! Esmu latviešu pusē

LRTT: Jautājuma pamatbūtība momentā tika saprasta, kaut gan tekstu var dažādi tulkot. Arī PSRS okupantu pūļi iebrūkot Latvija paziņoja, ka viss tiek darīts LATVIEŠU TAUTAS  interesēs. Arī čekas stūrētais izdzimums Gobzems, pret kuru Ruslans uzsācis cīņu, ir par latviešu labāku dzīvi. Manis sacītais nenozīmē, ka es uzskatu Ruslana Straķa teikto par retorisku demagoģiju, bet uzmanīgu gan tas dara mani.

Ar lielu entuziasmu iemetās politikā arī kāds Māris Bērziņš. Nodibinājām kontaktus un centos viņam arī finansiāli palīdzēt. Beigu rezultāts bija tāds, ka viņš sāka “pa pasauli” izplatīt ziņas, ka esmu garīgi nepieskaitāms… . Tā ir pirmā un vissvarīgākā NORĀDE, ka cilvēks kalpo attiecīgiem orgāniem. Protams, ka tas viss nenāk no viņa, ka viņš to gribētu…. . Visu beidzot pievienojās izteiktam putinistam Jeremējevam no Tautas Varas Frontes un tā rezultātā ticis pie teicamas aparatūras. Viss tas nenāk “pa velti”… . Nodevībai ir sava cena, bet RĒĶINU piestādīs tauta(īstenība paša dvēsele- nešķīstie darbi).

Jau iepriekšējā rakstā nosaucu trīs PUNKTUS, kuri ir neatņemama Latvijas taut- demokrātijas PAMATAKMENS. Latviešu etnoss ir pamats visam ! Šī ir latviešu valsts, kuru izkaroja un izveidoja tieši LATVIEŠI. Visi tie, kuri šodien spekulē ar terminu- LATVIAJS TAUTA, ir cionistu kontrolēti noziedznieki- tautu slepkavas.

Katrā gadījumā L. Grantiņš novēl Straķa kungam panākumus- vienmēr nostāties Patiesības pusē, neskatoties uz to, kas ir priekšā- tēvs, māte, mežviets vai maiss ar naudu.

“Izglābts tiks tas, kurš pastāvēs PATIESĪBĀ !

Ievēro šos trīs punktus un Tavs vārds, Straķa kungs, tiks mužīgi godāts.

L. Grantiņš: “Kad es paužu Patiesību, tad tieku dēvēts par ekstrēmistu un garīgi slimu indivīdu. Es tikai un vienīgi pieprasu, (1.) lai tiek pildīts Saeimā pieņemtais LIKUMS par okupāciju, (2.)1922 gadā pieņemtā Satversme un (3.)1949. g. Ženēvas KONVENCIJA, kas attiecās uz OKUPĀCIJU UN DEOKUPĀCIJU !”

P.S. MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Kādu varu mums var atnest puņgrauzis A. Gobzems, kura komandā ir Ļeģājeva sektas atbalstītāji, kuri piedalījās latviešu tautas Garīgā Mantojuma: LATVJU DAINU dedzināšanā un, kurš ap sevi savācis Latvijai naidīgus nelatviskus elementus ? Šis mēsls (gobzems) uztraucas, ka par asiņainiem noziegumiem, kurus viņš kopā ar čekistu Borovkovu ir veicis pret L. Grantiņu, sola viņam lodi ielaist pierē. Nē, tādi gobzemji nav nošaujami, bet ar mietu nositāmi !

18.01.21

You may also like...

6 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Te “Dieva zīmes” par viņu. Arī saites uz televīzijas sižetiem.

    https://www.sudzibas.lv/search?q=Ruslans+Stra%C4%B7is

  2. facebook saka:

    Valdis Kalnozols.

    Nav lielāka valsts drošības apdraudējuma, kā bezkontrolē izvirtis drošības dienests. J. Strīķe”
    Ģenerālprokura Jura Stukāna kungam.
    Labdien Stukāna kungs, apsveicu Jūs jaunā amatā cerot, ka jūsu iecelšana ģenerālprokurora amatā nesīs vairāk taisnīguma mūsu tiesībsargājošā sistēmā. Cerot, ka pārtrauksiet, ka tiesībsaragājošās un drošības iestādes izmanto personiskā un uzņēmumu konkurences ciņā, un sekmēsiet, lai tās darbojas par taisnīgumu un patiesu nevis interpretējamu likumību Latvijā.
    Vairākārtīgi esmu vērsies pie Kalnmejera kunga par likumupārkapumiem (https://www.facebook.com/kalnozoluvaldis/posts/2678181205529534 ) , kurus organizētā grupā veica ar drošības iestādēm saistīti cilvēki, VDK aģents Juris Dimitris, advokāts Jānis Začests, Heino Jankovskis, Larisa Pomeščikova. Aicinot izmeklēt neslavas celšanu, nepatiesu liecību sniegšanu, lai safabricētu krimināllietu, bērnu nolaupīšanu un naudas izkrāpšanu, kā rezultātā uz ASV ir nolaupīti mani bērni un būtiski cietusi mana reputācija un radīti finansiāli zaudējumi. Kā ari lūdzu izmeklēt, kuri cilvēki bija patiesie šo darbību pasūtitāji, viņu saistību ap 2005. gada veikto uznemuma “Kalnozols Celtniecība” “izstumšanas” organizēšanu un psiholoģiska terora- vardarbibas organizēšanu ar drošības dienestu psiholoģiska terora – vardarbības metodēm ( https://www.facebook.com/groups/1480756315560847/permalink/2441979962771806 ; https://en.wikipedia.org/wiki/Zersetzung – Mērķis bija slepeni iznīcināt cilvēku pašapziņu, piemēram, sabojājot viņu reputāciju, organizējot neveiksmes darbā un radot smagas problēmas viņu personiskajā dzīvē.)( https://www.apollo.lv/…/valdis-kalnozols-muzam-dzivo… ) , un spriežot pēc apmēra kādā tas tika veikts, arī ar LR drošības iestāžu darbinieku ziņu.
    Latvijas PSR VDK zinātniskās izpētes komisijai, tika iesniegti ap 30 iesniegmu par psiholoģisko teroru – vardarbibu (https://en.wikipedia.org/wiki/Zersetzung ) pret Latvijas PSR iedzīvotajiem , no kuriem daudzi pēc tā bija spiesti ārstēties psihiatriskās slimnicās. Šie iesniegumi līdz šim nav izmeklēti, faktiski, ja VDR Stasi noziegumi tiek izmeklēti, tad LPSR VDK noziegumi nav izmeklēti un tas, ka augstos amatos ar augstākām pielaidēm valsts noslēpumam neatkarigā Latvijas Republikā tiek iecelti VDK aģenti liecina vēl aizvien par šis iestādes darbinieku ietekmi ari mūsdienās. Liecina, ka praktiski mūsu sabiedriba tiek kontrolēta ar šīm pašām LPSR VDK metodēm, kā rezultātā, mums tiek ignorēts LR Satvermes 2. punkts par Tautas varu un faktiski Latvijā ir kontrolēta demokrātīja, un patiesa vara, tapat kā LPSR laikā, nepieder tautai, bet Latvijas sabiedribai slēptiem spēkiem.
    Aicinu izmeklēt gan LPSR VDK psiholoģiskā terora – vardarbības ( https://en.wikipedia.org/wiki/Zersetzung ) noziegumus un sodit neliešus, kuri izpostija vismaz 30 cilvēku dzīves, kā ari izmeklēt noziegumu pret maniem bērniem, viņu mātēm un mani, ko ar šīm pašām metodēm veica mūsdienās, manu bijušo konkurentu būvnieku karteļa algoti pārstāvji. Oficiāls iesniegums, jau daudzus gadus atpakaļ tika iesniegts Rīgas Ziemeļu Policijas iecirkni.

  3. Pārmaiņas saka:

    Neko tamlīdzīgu no Latvijas politmutēm neesmu dzirdējis.
    https://youtu.be/FYl79_xUSc0
    Tik vien kā okupantu glābšanas plāni skan visās malās.
    Visus “kampējus” līdz pēdējam iesēdināt, kaut vai tādēļ, ka paši tie likumus savam labumam un nesodāmībai taisījuši. Nodokļu atlaides sev pielāgojuši, bet pārējie lai risina savas problēmas ar ziedojumiem. Linardam jādzīvo svešumā, lai okupantu varza ar čekistiem var netraucēti uzdzīvot.

  4. qwerty saka:

    „Vai tā ir patiesība, ka NMPD vadītājas Lienes Cipules mēnešalga ir 2350 eiro, savukārt jaunajā naudas kāšanas, piedodiet, vakcinēšanās birojā algas būs līdz 4900 eiro? Jums kauna nav?” – šādus divus jautājumus pirms pāris dienām sociālajā vietnē „Twitter” uzdevu jaunajam veselības ministram Danielam Pavļutam (Attīstībai/Par). Atbildes, protams, nav ne uz vienu jautājumu. Uzdošu trešo: vai Veselības ministrijā, kur ir ap 150 ekspertu, speciālistu, koordinatoru un juristu, neatradās daži cilvēki, kuri varētu izveidot šādu biroju? Pietrūkst kompetences? Tad varbūt atlaidiet tos liekos un nekompetentos! Citādi tās mūsu ministrijas izskatās kā uzblīdušas neveiksminieku barotavas.

  5. 85 saka:

    Vai Straķis ir kaitniekpsiholoģijas sērgas tukšcilvēks vai ierindas nebūtībā zūdošā parazītmehānisma saistīts vergulēns?Kas tās (siev.dz.) par, ar pamatdzīvotāju cilvēku izvēles brīvībām virspretlikumīgi manipulējošām zombprogrammām, kā, piemēram, “iedomājieties piramīdas veidolu”, “mēs visi guļam”, “emocionāli mierīgs”, “viss notiek pēc plāna”. Kāpēc reklamē nervostrong un tukumnieku “nauda” neatrodas pie pašiem tukumniekiem?
    Kāpēc tiek zombēta programma Straķis > Strīķe? Dzēšat ar Staķa vecāku nobraukšanu saistītās darbības, ja tādas ir? Kapēc Grantiņš piedāvā zemtupeļnieka Puškina dzeju un kaitniekpsiholoģijas programmu, ka mirušie un idioti nezin ka ir miruši? Reālmīlestības virsjēgas saprāta korekcija (pamatdz.cilv.dz) ir.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *