J. Bordānam “pielipinātie” čekas prusaki(Ilona Kronberga)

Linards Grantiņš LRTT & H- 86

Bordāna kungs, vai Jūs zināt, kas ir šī mongolīdiskā izskata izdzimtene ? Ilona Kronberga ir bijušo čekistu “darba instruments” ! Deģeneratīva kreatūra, kura veic EKSPERTĪZES latviešu patriotiem, pēc okupantu, komunistu- čekistu norādes ! Jūs taču vēlējaties tikt vaļā no komunistu- čekistu ietekmes uz Latvijas valsti ! Ja viņa Jums ir “piespēlēta”, tad tas jums draud ar “novākšanu“, bet ja pats esiet viņu izvēlējies, tad, PĒC TIESISKUMA ATJAUNOŠANAS LATVIJĀ, Jums draud ASM, jo esiet sadarbojies ar okupācijas varas orgānu represīvajām struktūrām ! Šī noziedzniece, jau pirmajā dienā pēc cionistu- komunistu sabrukuma, tiks publiski pakārta !

LRTT arhīvs

Kāda mūžsenā atziņa skan: “Dots devējam atdosies !”

Ilona Kronberga.LRTT

FOTO: Un kā, Iloniņ, ir ar jūsu nacionālo izcelsmi ? Vai tomēr nav jūsos kas aziātisks ? Vai jums ir morālas tiesības veikt “ekspertīzes” par tiem, kuri nepieder jūsu ģenētiskajai tuvībai ? Piemērs: Vai nebūtu absurdi, ja gurķis runātu par burkāna īpašībām un pasaules uztveri ? Kas jums ir devis tiesības “ekspertīzēt” par latviešiem ? Esperts Treļs jau arī nav latviskas izcelsmes ! Ja es paskatos uz uzvārdiem, kuri saistīti ar manu lietu, tad rodas tāda dīvaina sajūta… , M. Aukstikalnis, V. Ivonauska, M. Dolgova, G. Lorencs. A. Saveļjevs, R. Poļaks, A. Voino, K. Kraveca, Iluta Saulīte… . Latviete Šarlote Bērziņa atteicās piedalīties šajā noziegumā…. bet jums, kā redzams, šī nodarbošānās ir īsta medusmaize !


Minēšu tikai vienu ļoti būtisku, prātam neaptveramu melīgu I. Kronbergas secinājumu, kur es rakstu par Baigo gadu.

Spriež Kronberga: “No autora apgalvojumiem, latviešu tautībai piederīgs lasītājs var saprast, ka autora rīcībā ir informācija, atsauces uz kuru viņš gan nesniedz, nedz norāda uz tās iegūšanas citiem veidiem vai avotiem, kuras rezultātā autors ir izdarījis secinājumu, ka krievu un ebreju tautai piederīgie ir vērsušies pret latviešu tautības cilvēkiem ar mērķi tos iznīcināt. Šāds apgalvojums lasītājam var izraisīt nepatiku, dusmas, aizvainojumu un naidu pret krievu un ebreju tautai piederīgajiem. Ebreju un krievu tautības cilvēkiem(ieklausies, latviet, šajā formulējumā; ebreju un krievu tautības cilvēku ! ja tas jāuzsver, ka tas domāts uz cilvēkiem, tad jāsaprot, ka var būt arī ebreju un krievu tautības zvēri, lopi vai kas līdzīgs !), kuri iepazīstas ar šādas publikācijas saturu, var rasties priekšstats, ka pastāv tādi latviešu tautības cilvēki, kuri izplata objektīvos faktos nepamatotu informāciju par ebreju un krievu tautības cilvēkiem, draud viņus iznīcināt, neuzskatot tos par cilvēkiem un noliedzot viņu tiesības dzīvot, tādejādi ebreju un krievu tautības cilvēki var izjust bailes, dusmas un naidu pret latviešu tautai piederīgajiem.”

Šī nožēlojamā radība secina, ka autors, lūk, nesniedzot atsauces !!! Par ko nesniedz atsauces ? Vai par Baigo gadu un līķu kaudzēm, par ko ir izdotas neskaitāmas grāmatas un pilns internets ??? Viss ir sacīts(ekspertīzēts) staļinisma stilā: “Cilvēks ir, pantu atradīsim !” Tāda, lūk, ir krievžīdiskā okupantu loģika visā savā spožumā !

L. Grantiņa galavārds

Lieta tāda, ka šī mongoloīdiskā izskata čekas draza aizmirsa pieminēt, ka visi šie “krievu un ebreju tautas piederīgie” Latvijā atrodas nelikumīgi: kā okupanti un kolonisti, kuri bija šeit paredzēti, lai iznīcinātu latviešu tautu. Čekisti noziedzīgi, pēc Latvijas NEATKARĪBAS atjaunošanas, pārkāpjot visus Starptautiskos LIKUMUS, kas paredzēti pēc okupācijas izbeigšanas, neveica OKUPĀCIJAS POLITISKO DEMONTĀŽU ! Šis čekistu- komunistu veiktais noziegums tiks izskatīts STARPTAUTISKĀ TRIBUNĀLĀ un vainīgie publiski pakārti. Arī visi tie deputāti, kuri neīstenoja Saeimā pieņemto LIKUMU par okupāciju.

Bordāna kungs, pēdējais vārds ir aiz Jums !

25.11.20

P.S.

Var sacīt, ka DIŽĀ un VARENĀ ir beigusi savu eksistenci un tas viss ir LIKUMĪGI: pēc Cēloņu un Seku LIKUMA !

Krievijas gals, ir arī gals Latvijas komunistu- čekistu kliķei !

Un, lai velns viņu(Krieviju) parauj, bet tikai jautājums: KAS NĀKS VIETĀ ?

You may also like...

10 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nu ja! Redz vien jau feis tai čukčai saka, ka žīds viņa sēd, bet Bordans tak brothers viņai. Nu vienīgais, ka viņš kaut ko runā par pareizām lietām, bet mums vajag darīšanu. Tomēr ne vienu vien reizi esmu norādījis, ka var parsteigties ar Bordana slavēšanu. Maz jau man ticas, ka viņam īpaši uztrauc tie latvieši. Vien kādas savas profesionālās intereses saskanojas viņam ar tiem, kas stāv aiz muguras. Tiem nu arī varētu maisīt ies visa tā komunistu slura, bet vai viņiem uztrauc latvieši? Kad tas tiesiskums tiks atjaunots, ja pasaules gals tiek gatavots un meshiahs tūlīt tūlīt būs klāt? Veikalos un sabiedriskās vietās triec ārā ļaudis bez maskām un tie takšu ir arī vietējie balini.
    .
    .
    .
    Admins
    Bet Tu neuztraucies, jo nezini tieši, kuriem ir piegatavotas potes un kam šī masku maskarāde… .
    Bordāns nav viņu cilvēks, bet tajā bandā atrodoties, kad viņam, kā Tieslietu ministram, neļauj izteikties valdības sēdēs, jau norāda, ka viņš nav viņu draugs… .
    Lai viņam veicas, jo pagaidām viņš ir vienīgais, kuru var dēvēt par PERSONĪBU ! Pārējie visi ir “Ciānas Kalna”” pielūdzēji !

  2. Anonīms saka:

    Nezinu vai man uztraukties vai vienkārši visiem uzlikt lielu kaku? No 2008. gada atbraucis no Anglijas norādu tuviem un tāliem, ka viss mums ir sagatavots uz karu kopš Gorbocova laikiem, bet slims garīgi protams esmu es. Tikai latvieši ir tie, kuri no šķīrušies ir sen viens no otra. Radi no saviem pašiem tuvākajiem un pat savus tēvus vecumdienas atstāj nomirsanai vientulībā! Vien šodien ieejot Tip Top man norāda, ka bez maskas man ūdeni nepārdos, tad tieši to es esmu norādījis tiem pašiem Tip Top pardevajam kuras strādā 14 stundas diennaktī, lai man nebazas ar savām nacionālām bantitem virsū un neaicina man pirkt vietējo zagļu un slepkavu saražoto pārtiku. Tā diena ir situsi, kad man ir tikai viens reāls ierocis. Tā ir a viacijas bumba, ko atradu meža lasot gliemežus. Www. 9maija. ru. Latvieši to atteicās pielietot reāla darbība, kad to piedāvāju. Tiku apvainots, ka Levitu gribu pataisīt par svetmocekli. Vēl esmu it kā pat nostājies komunistu pusē, kad norādīju, ka latvieši ir degradējusies. To arī tas Artūrs savos skricelejumos ir norādījis. Tomēr es neredzu, ka latvieši ir spējīgi spēlēt un uzvarēt. 90 tajos viņus sita un viņi pat neuzdrošinājās jel ko nolikt pretī. Jaunatne šodien dzer odekolonu, ko tirgo atklāti un policaji latvieši raksta sodus tur, kur nevienam nekas nav izdarīts pāri. Daudz ir truluma latviešos! Vien runājot ar angli norādīju viņam, ka latvieši nav spējīgi neko izcīnīt, kā vien tikai pakalpot. Ja arī citas tautas neiejauksies iekš Latvijas problēmas un nepalīdzēs, tad ar latviešiem ir pilnīgi beigas. Vienu murgainu sapni norādīju par zelta trejaci, bet ir vēl arī citi murgi. Pirms gadiem, kad sākās tā jeņķu militāristu virzība iekš Kurzemes es lidoju kā gars no Prussijas pāri elektro augstsprieguma vadiem. Tad man acu priekšā bij milzīgs līķu kalns ar kailiem ķermeņiem, kā vienkārši sagrūst i ar buldozeri. Pats baisakais bij, kad ieraudzīju virs tā lielu baltu krustu. Tā ir jūsu negatīva puse un pagaidām jūs ejat šo ceļu virzienā uz lielu likju kalnu! Satans jūs uzvar visas frontes, bet paši izkalpojas. Vai tak tie Tip Top darbinieki, policisti, ārsti nav arī latvieši? Viņi arī ir satanisti! Tomēr visu apkārt redzot man nevelk cīnīties par latviešiem! Mīkstie viņi bij Sovietu laikos un ne mazām nav pat muskuļus savus trenejusi, lai sistu tos kuri dara pāri. Viens ierocis man pret visiem ir dots no saviem Tēviem! Svētīt vai nolādēt un latvieši nav nekāds izņēmums, lai es viņiem nedotu lastus. Visi šie likumi, ko pasniedz acu priekšā ir sātana burts.

  3. Neptūns saka:

    4000€. mēneša algas deputātiem no Jaunā gada. 4€. naudas pielikums pie pensijām. Dīvainas,gan lietas notiek sauszemē! Tā vien šķiet,ka tur cilvēkiem,katriem sava realitāte,gluži kā dzīvojot divās dažādās dimensijās.

  4. Pārmaiņas saka:

    Visaptveroša informācija ar odziņu nobeigumā. Kolokausta muzejs Floridā !
    https://youtu.be/ajkYhUGq240

  5. bija tā saka:

    Tramps karājas striķī un domā:,,Eh,kur garlaicīgi.,, Paver vienu plakstu,redz,blakus karājas Baidens.,, Ō,to es saprotu,šis nosaka, ,,Bet kur tad Armants?,, ,, Paver otru plakstu,saka Baidens.

  6. Katrīne saka:

    Sava taisnība jau Armandam ir. Mēs reizēm nesaprotam īstās vērtības. Kā var lasīt Pietiek-ā – mācītāja galdiņš ir svarīgāks un dārgāks par bērniņiem. Mums dzimstība esot labāka nekā krieviem vai rietumeiropiešiem. Bet ar to nepietiek, lai tauta neizmirtu! Katrai veselai ģimenei vajag radīt vismaz 3 bērnus, jo ir sievietes, kam bērni nevar būt, kā smukajām Aishai un Lindai Līnei. Arī dažiem bāliņiem ir kādas kaites. Bet ko mums grib iestāstīt? Ka kultūra ir pāri visam, tas ir dzīves pamats (Veidemane). Ja jau to latviešu vairs nebūs, tad mūsu kultūra arī izzudīs, reāli. Tām dziedātājām un teātra spēlētājām par to vajadzētu padomāt, nevis abortēt savus bērnus kultūras labā. Nopietni.
    Bet Armant, tavi stāsti ir interesanti, tikai par tām maskām – vai tad tu nevari pieciest to masku 15min., re kā mediķiem un veikalu darbiniekiem visu dienu tās jāpiecieš, lai neinficētos un neapdraudētu citus. Tad jau tev jāiet dzīvot uz mežu un jāgādā pašam sev pārtika, tad varēsi brīvi elpot.

  7. ES saka:

    Katrīne-2020.26,novembris.10.48>

    Lai tiktu veikalā DEPO, tagad katram apmeklētājam veikalā DEPO ir jāņem līdzi mēslu dakšas lai tiktu veikalā iekšā, savādāk tevi nositīs veikala apsargs. Ir jau draudēts. Vēl bez tam, netiek veikalā ielaisti ar saviem iepirkuma ratiem, lai arī maskas visiem ir virs deguna, pat draudēts tiek, ja nav sejas aizsargs uz deguna. Arī tiem, kuri slimo ar astmu un citām elpošanas slimībām, tiek spīdzināta tauta. Vēl bez tam, piedāvātie DEPO iepirkuma rati nav dezinficēti, tauta tiek spiesta smērēt savas rokas gar nedezinficētiem ratiem. Iekļuve veikalā ar saviem iepirkuma ratiņiem vai savu iepirkuma groziņu ir liegta. Pretī stāv Saeimas deklarētais suņpurnis, kurš cauri nelaidīs ar lodi. Visas sūdzības izskata nevis DEPO īpašnieki, bet nomenklatūras sētnieki, kuriem uzticēts biroju darbs. Paši īpašnieki, exSaeimisti slēpjas. Viņu telefons nav pieejams, viņiem nav pat elektroniskā pasta. Viss iet uz sētniekiem, tiem, kuri stumda ratiņus.
    Šitāds marazms nav manīts pat nevienā pasaules valstī. Vēlreiz, atkārtošu. Šāds pidarasisms nav redzēts nevienā pasaules valstī, kur klienta ieejai pretī stāv pidarasts, kurš gatavs tavi nošaut, ja tu neņemsi viņu piedāvājumu. Bez tam, šī prasība ir LR Satversmes pārkāpums. Satversmes likums nosaka- Kustība LR piederīgajiem Latvijas teritorijā ir brīva!
    Tirgus visus noliks pa vietām.

  8. Katrīne saka:

    Daudzi tagad nervozi. Domā, veikalu darbiniekiem tie pircēju bari nav apriebušies? Tāpat mediķiem tie pacienti. Bet viņi nāk kā melna nāve virsū. Un vēl jābūt pret viņiem pieklājīgiem!
    Es neesmu no pardevējiem vai mediķiem, bet varu sevi iedomāties viņu vietā.
    Un tiem, kas tagad nākuši pie varas, arī vairs nav tik vienkārši, kā agrāk.

  9. uijā, uijā, `katrīne` saka:

    Katrīni paklausoties, bezmaz jādomā, ka tie veikalu darbinieki/pārdevēji nekad mūžā nav pircēji un ka tie mediķi nekad mūžā nav pacienti. Un ka `katrīne` nekad mūžā nav nervoza.

  10. Interesti saka:

    Tad nu gan lapa pārvērtusies par Bordeļa propogandu, kurš neko jēdzīgus nav izdarījis un pats ir žīddegunis. Tikai aptīrijis visu Latvijas tautu, iecērtoties ar nagiem un zobiem, lai netaceltu OIK afēru. Interesanti, kāpēc gan par to nerakstāt, ja jau esat tādi taisnības cīnītāji?
    .
    .
    .
    Admins
    Tie ir Gobzemiski meli, ko sakāt un tāpēc jau arū rakstīts netiek…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *