Dzintra Žīgure. Kurš apšaubīs ?

KURŠ APŠAUBĪS ?

        Latvijas brīvība troļļiem – kremliniem ir kā skabarga attiecīgā vietā. Daudzi komentētāji ir viņu paņēmienus “izbaudījuši ” uz savas ādas. Šodien Draugos.lv pamanīju, ka eksistē pat troļļu – kremlinu “rokasgrāmata” krievu valodā. Nolēmu to pārtulkot, lai saprastu un zinātu ar ko viņiem ir darīšana, arī tie, kuriem Latvijas okupācijas posmā ir laimējies pabūt īsāku laiku vai nemaz un tādēļ nepārzina krievu valodu. Un tā:

1. Nevari uzveikt domu, uzveic domātāju.
2. Savu uzbrukumu virzi uz cilvēka personību. Iznīcinot personību, jūs iznīcināt jebkuru ideju, kuru pauž personība.
3. Apvainojiet oponentu psihiskā nepilnvērtībā un ….seksuālas dabas novirzēs. It visā, kas nesaskan ar mazizglītotu cilvēku ideoloģiju.
4. Rakstiet vairāk un kliedziet skaļāk. “Tirgus” taktika ļauj iegūt pārsvaru mazizglītotu cilvēku vidū.
5. Izmantojiet neiecietīgu toni, augstprātību. Jau sākumā lieciet sevi augstāk par oponentu.
6. Manipulējiet ar faktiem. Radiet melus, kuri ir līdzīgi patiesībai, un izmantojiet tos strīdā ar oponentu.
7. Uz tiešiem jautājumiem izvairieties atbildēt. “Piesienieties” atsevišķiem vārdiem, jo manipulēšana ar tiem kaitēs oponentam.
8. Pielietojiet taktiku ” novešana līdz absurdam”. Jo briesmīgāki meli, jo vairāk tiem tic mazizglītoti cilvēki.
9. Biežāk izmantojiet frāzes ” visi tā runā”, “visi zina”, “nevienam tas nav noslēpums”. Mazizglītotiem cilvēkiem arguments “visi zina, bet es noticēšu ?” bieži ir izšķirošais.
10. Apzināti apvainojiet oponentu, urķējoties ap viņa vārdu, nacionalitāti, politisko piederību, profesiju.
   Jāatzīst, ka troļļi – kremlini tiešām skrupulozi ievēro šos priekšrakstus…… 

LRTT

Var sacīt, ka ņemts no Ciānas Gudro Protokoliem ! Un, kāds tur brīnums, ja zinām, ka Krievija(Hazārija) pati Izraēla vien ir ! Latvijā visi šie Kremļa troļļi strādā VDD(bijušo čekistu)- Mežvieta vadībā !

22.11.20

You may also like...

9 komentāru

  1. Andris saka:

    Troļļi nav tikai kremlini , bet arī ”patrioti” , kuri nac . ideju vārdā aizstāv 4. maija kliķi. Un vēl , idiotu netrūkst arī nozombēto latviešu vulgaris vidū ,kuru skaits arī nav mazais. Un Linards pēdējā laikā ir vienā laivā ar covidu atbalstošajiem un Baidena faniem. Lapsa arī tur pat (covid+).. vai nav dīvaini?
    Turpretī ,stukačs Priedits , ir pret covidafēru … un beigu beigās , visi disidenti aizdomīgi lūr viens uz otru un pie izdevības atmasko …. un tā klājas pār šo informatīvo telpu netīrs smogs.
    .
    .
    .
    Andrim laikam ir paģiras ar halucināciju piejaukumu. Nekad neesmu slavējis Baidenu, bet Tramps ir izdzimtenis, psihopāts un habadistu(putina-netanjahu) vadīts niecība. Piedevām tāds pats baltiešu nīdējs kā iekavās minētie.Tādu izkārnījumu var aizstāvēt tikai viņam līdzīgie- hazāru izdzimumi, kuri izlaupa Latviju.

  2. Andris saka:

    Linard , Tu izmanto tos pašus troļļu paņēmienus. Starp citu , Tava epopeja ar Priedīti beidzās tieši tā kā es to paredzēju.:) Atkal viela pārdomām .
    Baidens ,Trampis ir vienas spēles elementi . Ja nav izvēles , tad Tramps ir mazāk kaitīgs dažās jomās , bet ne būtiskajās.
    .
    .
    .
    Admins
    To Tu neparedzēji, jo tas bija mans uzdevums. Par to varēsi turpmāk pārliecināties.

  3. Pārmaiņas saka:

    Redzot kā pašlaik pasaulē tiek “taisīta” politika, tad neredzu iemesla neticēt, pirmajās minūtēs teiktajam.
    https://youtu.be/xURki1BivBw

  4. laikmets saka:

    Šis ir dzeltenās rases laikmets , laikmets melošanai , zagšanai , laupīšanai u.t.t. ……..

  5. protokoli saka:

    Rakstu jāsaprot līdzībās,par tā autoru liecina frāze ,,Latvijas brīvība,, šodienas kotekstā.

  6. Anonīms saka:

    . Nu ja! Tie parskaititie punkti tipiski attiecas uz kaimiņu nr. 6. Nezinu kādas viņš russu organizācijas sastāv, bet visādi viņš cenšas līst personīgās lietās. Tādās kurās cilvēkam ne pieklājas līst, bet ieejot vakar Tip Top veikalā pie kases man uzbrūk, kur ir jūsu maska? Piedāvāju savu pirkumu viņam izkraut atpakaļ, bet viņas mani nākamreiz neapkalpos. Nu tad nu tām sievietēm pajautāju vai viņas strādājot 14 stundas it visur to masku nēsā pēc norādījumiem? Vai tak pašas neesat parakstījušas kalpot šai sistēmai? Man ir sale, bet vai man vajag vienmēr tai būt uz deguna? Ja deguns ir jānoslauka, kad no vesuma ieej siltumā. Jā un vien esam nonākuši līdz tam, ko jau saku tiem nozelojamiem latviešiem, ka mēs griezisim viens otram rīkles. Latvijas policisti nav tikai iefiltrejusies okupanti, bet arī paši vietējie balini kuriem īpaša tieksme meklēt, kā sarakstīt sodus veciem par atstarotāja neesamību, čurāšanu pie koka, dzelzceļa šķērsošanu tur, kur tauta ir gajusi un iet. Tagad ieej sabiedriskā telpā un elpot tev liedz, tad policajs klāt. Grantins raksta cik gadus, bet no rakstītā ir izcīnīts? Vai tai tautai par kuru viņš cīnās īpaši uztrauc Grantina cīņa? Skuju tev Grantin! Tauta saka, ja visiem maska, tad tev arī ir jāvelk maska un ja apklust netaisnības priekšā. Tauta turpina cīnīties par minimālās algas palielināšanu laikā, kad paši stāv elles dzelmes priekšā. Vai latviešu karavīri palīdzēs tautu iegrūst tai caurumā no kurienes vairs nebūs izejas? Sen mēs neesam nekāda kopiena ar kopīgām garīgām alkām un uzskaitīt ir pietiekami daudz, kur latviets neies un necīnīsies, lai grautu ļaundarus.

  7. Arii no Paardaugavas saka:

    Palasiijaam Tribunaala arhiivu un atradaam vienu cien.Grantina rakstu, kas pilniibaa atbilst arii shodienai:”

    https://tautastribunals.eu/?p=5493 – Kur ir pazudusi mūsu īstā, patiesā un latviskā inteliģence?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *