“Pārmaiņām būt”. Tādi “leviti” jānoliek pie vietas…

K. Ulmaņa stratēģiju un taktiku nevaram izmantot un paskaidrošu kapēc.
Ulmaņlaikus vairāk uzskatu kā mūsu pašapziņas atdzimšanas mērķi, tālākam ceļam evolūcijas un ekonomiskās attīstības virzienā. Par K. Ulmaņa stratēģiju varētu uzskatīt, likumdošanas mērķtiecīgu veidošanu līdz 1934.g. kā rezultātā varēja apsūdzēt un ietupināt pusi zaglīgās Saeimas, tā panākot darba nespējīgu lēmējvaru. Ar šodienas čekas juristu likumdošanu nekas tāds nav iespējams.

K. Ulmaņa nākamais solis ir reālas taktikas izvēle, spēka struktūra – aizsargi, kas ļāva varu noturēt un arestēt atlikušos noziedzniekus. Arī tas atkrīt, jo spēka struktūru vadība šobrīd izvēlēta tāda, kas nekad nebūs lojāla latviešu tautas interesēm. Pat zvērestā tas iestrādāts.
Arī streiks nav izeja, jo ar streikiem labākajā gadījumā var panākt „piecīti“ pie pensijas/verga algas, vai kārtējās reformiņas.

Tagadējais stāvoklis, kad visas sfēras ir pilnīgi apgrieztas ar kājām gaisā, ir nepieciešams visu nostatīt atpakaļ vertikāli un to nevar izdarīt ar pielabošanu vai reformiņām kādā vienā nozarē.
Katrs taču ir ievērojis, ka režīmam visvairāk bail no juristiem, tātad tas arī norāda pareizo ceļu kurš ejams. Nepieciešama juristu komanda, kas lojāla latviešu nacionālajām interesēm uz beznosacījumu (kā māte savam bērnam) kalpošanai tās vajadzību nodrošināšanai. Tādi, kuri levitus var nolikt uz lāpstiņām un celt apsūdzību starptautiskās institūcijās par genocīdu pret latviešu tautu.

Noskatoties šo interviju ar kaimiņzemes zinātnieku, varbūt daudziem taps skaidrs, kādi meli valda pār pasauli, kādas pseidozināšanas dod augstskolas kā sagrozīta vēsture kopš 16gs. un kā augstskolas (kopā ar baznīcu) vairo un izmanto noderīgos muļķus.

Ne velti bieži dzirdam teicienu, ka godīgi cilvēki bez izglītības Latviju būtu noveduši daudz reižu augstākā līmenī kā to izdarījušas izglītotās un prodažnajas marionetes.
Pat nebaidos teikt, mēs būtu pilnīgi citā līmenī, jo kas gan liedz godīgam neuzpērkamam (žīdiskās sistēmas nesamaitātam) cilvēkam deputāta krēslā, izmantot kaut desmit izglītotus padomdevējus, lai tad izsvērtu, kurš ceļš taisnīgs un kurš noraidāms kā aplams.
Bet sistēma uzsvērti liek tautai skatīties tikai uz izglītotajiem, aizejot līdz pat bērnu dārza auklītēm, tām pieprasot nozombēšanu apliecinošu dokumentu, tā izslēdzot sievietes ar dzīves pieredzi, nonākšanu pie nākamās paaudzes audzināšanas.

To neapgalvotu, ja nebūtu personīga saskare ar „izglītoto“ seklo, dogmātisko domāšanu un perverso sapratni par fundamentālām lietām, kas izpaužās kā nepārtraukta visa apšaubīšana, dažkārt pat acīmredzamā.





LRTT

-Domāju, ja Latvijā vispār nebūtu valdības, tad arī dzīves līmenis būtu daudz augstāks.

-Pie mums valda žīdnacisti / slepkavas, kuriem nav nekāds sakars ar cilvēku un cilvēci !

-Viņi ir nākuši lai mūs iznīcinātu un tāpēc citu neko no viņiem arī nesagaidīsim !

-Sātaniskas kreatūras daļēja cilvēka izskatā !

08.02.19

You may also like...

15 komentārs

  1. .... saka:

    Juristu komanda – tā pati tarkšķu partija vien ir !

    Starptautiskās institūcijas kustēsies ja spīdēs
    skanošais…
    Citādi “atfutbolēsies” ar bezgalīgu tukšu
    retoriku…

  2. AGedroics saka:

    Un Bordāni arī !!!

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Juristu komanda ir nepieciešama.

    Tikai no vienotas latviskuma aizstāvības genocīda veicēji baidās!

  4. > vai pārmaiņām būt saka:

    “…K. Ulmaņa stratēģiju un taktiku nevaram izmantot…”

    Jautājumu nav !
    Ja nevaram – tad nevaram .
    Slēdzam durvis ciet, izslēdzam elektrību
    un … uz īrijām prom !

    Kad varētāji būs varējuši, tad draudzīgā
    pulciņā atgriezīsimies un skaļi pieprasīsim
    “savu” daļu.
    Tēma slēgta !

  5. Pārmaiņām būt saka:

    Nevajag būt tik skeptiskiem, CIP eksperimenti liecina, ka kartupeļus var izaudzēt pat tādos apstākļos kādi ir uz Marsa, bet mūsu senči pierādīja, kā veselīgi dzīvot bez lielveikalu produkcijas un augļotāju bankām.
    https://youtu.be/XvbZdOCiNpg
    Tāpat nevajadzētu vaidēt, ka mums nav simtiem hektāru zemes un tāpēc neko nespējam.
    https://youtu.be/C_Z9Rrsjhss
    Skumji, bet kārtējo reizi pārliecinājos, ka latviešu valodā par izdzīvošanas tēmu ir visai maz informācijas.
    Bet ja par tēmu, ka iespējams K. Ulmaņa variants, tad šaubos vai vēlreiz tauta pieļaus komunistu-čekistu bandai sevi apčakarēt, kas varētu būt tiem slēpts sapnis (vai tik neesmu uzminis uz varžacīm tādam projektam).

  6. ?2019. gada 9. Februar um 23.52 Uhr saka:

    Vai pēdējā teikumā pareizi salikāt komatus ?

  7. lienošajam Latvijas iznīcinātājam saka:

    K. Ulmaņa stratēģijas un taktikas nevarēšanu
    izmantot, vispirms palasiet:

    http://www.la.lv/nakotne-slepjas-tautas-apzina

    un tad spamojiet !

  8. Pārmaiņām būr saka:

    lienošajam Latvijas iznīcinātājam sagt:

    Vareni sarosījušies okupantu integrētāji, tātad vienlaicīgi tie ir arī deokupācijas pretinieki, kas savukārt nozīmē – tiesiskas valsts izveidošanas pretinieki un čomošanās kuļtūras piekritēji. Niedre ir tāds pats kā Meierovics, kas uzskatīja, ka pilsonība pienākas visiem, kuriem šeit ir legāli iegūts īpašums. Un kā lai kolonistiem un okupantiem šeit nebūtu “legāli” īpašumi, ja čekistu cionistu režīms tiem deva tiesības piedalīties privatizācijā un vēlāk vēl tirgoja uzturēšanās atļaujas. Atceroties kā privatizācijas pirmsākumos, dzīvokļu privatizācija nemaz nebija paredzēta, bet vēlāk tie nošāva divus zaķus uzreiz, piesaistīja okupantus Latvijai un iztērētus sertifikātus, kuri bija paredzēti valsts kopīpašuma privatizēšanai.
    /Ģimenei ar diviem bērniem bija tieši tik daudz sertifikātu, lai privatizētu 3.ist. dz., bet vasarnīcas zemes pleķa privatizēšanai vēl vajadzēja piepirkt klāt./ Tātad tas bija viss, kas tiem cilvēkiem pienācās no valsts kopīpašuma ? Vēl trakāk gāja tiem, kuri gribēja kļūt par Ventspils ienesīgo uzņēmumu akcionāriem, bet gan jau arī tāda veida zvērības nāks gaismā, kopā ar pierādījumiem, kamēr pašreizējā tiesā iesūdzēt jel kādu komunistu izrīcību ir bezcerīgi.

  9. pirmā dzirdēšana, ka saka:

    Niedre būtu ieviesis SERTIFIKĀTUS !!!

    Bišers, Endziņš, Godmanis gan !
    Bet tas notika ~100 gadus vēlāk !

  10. Anonīms saka:

    Izrādās,ka Franko militārās huntas laiks,Spānijā ir krietni populārāks kā kataloniešu tautas demokrātiskās tiesības. Policejiskā valsts sistēma,arī,šeit:4.maija režīmam ir krietni vien dārgāka par latviešu tautas izdzīvošanas vajadzībām.

  11. !!!!! saka:

    4.maija režīms ir vēzis no tās pašas kulītes…

  12. Laimis saka:

    Saitos propoganda par Levitu kā prezidentu
    tiek bīdīta kā tanks neskatoties uz pretī
    komentāriem

  13. fanu metode saka:

    Vēl viens Levita fans – Bolšaitis izlīdis no
    miskastes un pat nodibinājis biedrību
    “Par izcilu Valsts prezidentu”.

    Diez, cik tai “biedrībai” aizgāja naudas no
    “nepietiekošās” pensiju indeksēšanai ?! :)

    Jā, priekš žīdiem naudas nekad netrūkst…

  14. Anonīms saka:

    4.maija režīma propogandas līdzekļi; tv.,rādio,prese,Internets,sākuši kampaņu,ağitējot par balsotāju aktivitāti Eiroparlamenta vēlēšanās. Ak kādas izredzes! Kandidāti glaimojieties! Mēs,tomēr neredzam nevienu etnisku,nacionālu latvieti,kuru uz Eiroparlamentu virzītu. Režīma filtrs strādā labi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *