Dzimstība. Lai nepriecājas atbrīvotāju ordas, jo viņu laiks ir iztecējis nebūtības kloākā

Рождаемость сократится. В 2019-м году коэффициент рождаемости был 1,504 на одну женщину. В 2020-м году ожидаю 1,47, а вот в следующем, 2021-м, прогнозирую ускорение падения. Экономика упала, доходы сократились, безработица выросла, дальнейшие перспективы омрачились. Люди начнут воздерживаться от рождения детей.

Главным событием России 2020 года может стать не пандемия, пока что задевшая нас лишь крылом, а момент демографического невозврата: теряя в мирное время по полмиллиона человек в год, смешно строить какие-то серьёзные планы и говорить о будущем страны. Автор:
Михаил Мельников

Tagad Latvija ierindojas to Eiropas Savienības valstu vidū, kur ir vidēji augsta dzimstība. Proti, aizpērn Latvijā sievietei vidēji dzima 1,7 bērni uz sievieti, mūsu valstij atpaliekot no augstākās dzimstības valstīm – Francijas, kur šis dzimstības koeficients bija 1,9, kā arī Zviedrijas, Īrijas, Lielbritānijas un Dānijas. Dalībvalstu vidējo rādītāju – 1,6 – Latvijai ir izdevies nedaudz pārsniegt. Tomēr ir, kur tiekties – dabiskais pieaugums mūsu zemē joprojām saglabājas negatīvs – piedzimst mazāk, nekā nomirst.

Kozlovs secināja, ka krievu sievietēm dzimst mazāk bērnu nekā valsts pamatnācijas pārstāvēm, bet mirstība pieaugušo vidū ir augstāka.  “Latvijā krievu īpatsvars no visiem jaundzimušajiem ir aptuveni 16% (līdz nesenajam laikam – 12%), bet īpatsvars mirstības rādītājā – aptuveni 31%.  Taču atšķirības var būt ne tik būtiskas, jo pieaug jauktajās laulībās dzimušo skaits,” norādīja Kozlovs.

Etnisko grupu īpatsvars Latvijā:

2011.gada 1.janvārī

Visas vecuma grupas:

60,5% – latvieši

26,8% – krievi

1,5% – tautība nav norādīta 

Vecuma grupa 0 – 4 gadi:

65,2% – latvieši

12,7% – krievi

19,4% – tautība nav norādīta

2018.gada 1.janvārī

Visas vecuma grupas:

62,2% – latvieši

25,2% – krievi

2,3% – tautība nav norādīta

Vecuma grupa 0 – 4 gadi:

72,8% – latvieši

15,7% – krievi

 8,2% – tautība nav norādīta

(Dati: CSP)

Tie, kuri aizstāv Putinu ir nekas vairāk kā Izraēlas provokatori, krievu tautas bendes. To nesaku es, to saka statistika un LOĢIKA, un šis pats Tjuņājevs ! Bet tik pat maz lai priecājas tie, kuri iznīcina krievus, proti, hazāri(krievžīdi). Viņus gaida tas pats liktenis ! Tas, kurš ZOBENU CEĻ, tas arī no VIŅA tiek nokauts. Šim CĒLOŅU & SEKU LIKUMAM vēl neviens nav pāri ticis.

Katra tauta saņem to, ko viņa vēsturiski ir pelnījusi. Novēlēsim viņiem laimīgu ceļu uz nebūtību !

У русских более низкий уровень национального самосознания

– Владимир Николаевич, насколько, на ваш взгляд, с точки зрения демографической науки и учёного-демографа, соответствуют действительности апокалиптические прогнозы о том, что, например, к 2050 году русских почти уже не останется?

«НЕ ТОЛЬКО БЕДНОСТЬ МЕШАЕТ РОЖАТЬ МНОГО ДЕТЕЙ»

— Анатолий Григорьевич, демографы утверждают, что для простого воспроизводства населения необходимо, чтобы на место двух родителей приходило двое детей. Но у нас этот показатель не растет, а снижается и уже составляет 1,6 ребенка на семью. Надо бить тревогу? Что можно сделать?
Подробнее на «БИЗНЕС Online»

(Bet tieši krievu apdzīvotās vietās, tas ir 0,9 uz vienu sievieti !)

Mazs piemērs:

По данным Чеченстата: Численность родившихся в 2018 году в 4,7 раза превысила число умерших ! (Čečenijā(Ičkerijā) 2018. gadā dzimstība 4,7 reizes pārsniedz mirstību !!!) Maskavā visu praktiski nosaka čečenu ārpusvaldības mafiozās grupas. Ja Kadīrovs sacīs, sagrābt Kremli, tas tiks izdarīts dažās stundās. Pašlaik viņš to nesaka tapēc, ka Kremlis politiski kalpo viņam.

P.S.

Pagājušā gadsimta sākumā latviešu strēlnieki nosacīja cariskās impērijas likteni. Dižie krievu impēristu armijas veidojumi vienkārši aptaisījās, kad bija jāstājas pretī latviešu strēlniekiem. Tā neizdevusies nācija ir gļēva un nodevīga, spējīga veikt tikai eksekūcijas pret mazākiem un neaizsargātiem. Šodien ar šo sadiski tendēto pamuļķu armiju tiks galā čečeni, aiz kuriem stāv visi musulmaņi. Vēlēsim viņiem veiksmi ! Pateiksimies arī čečenam Dž. Dudājevam, kurš bija tas, kas nepaklausīja zemiskajiem krievu ģenerāļiem, tā novēršot asins plūdus Baltijā !

LRTT arhīvs

ulmanis
Ģenerālis Dudajevs

Foto:

LR prezidents Kārlis Umanis un Čečenijas prezidents Džohars Dudājevs.

Kas šiem prezidentiem ir kopīgs ?

Kopīgs ir tas, ka abus noslepkavoja krievžīdiskā mafija, kura sevi dēvē par Krieviju.

Nolādēta ir šī krievu impērija kopā ar tās fīreriem un pavalstniekiem.

23.11.20

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Dzimstība? Kāpēc tautas vairojas vairāk, kad dzīvo nabadzība un karā? Vai latviešiem 80 tajos nebij labi klāti kāzu galdi un kāzas tika svinētas divu nedēļu garumā vēl apbraukājot visus radus krustu šķērsu? 90 tie sākas ar atklātas mācības izrādīšanu, kā kino tā visos plašu samazgu informatīvajos kanālos. Semena parnesetaji daudzi tika krimināli tiranizeti no kriminālo semenu parnesatajiem un viņu saimnieciskās darbības tika grautas. Tad nožēlojamie semenu par nēsātāji daudzi devās uz ārvalstīm glābt sevi no iznīcības. Strādāja pašus netirakos un smagākos darbus, ko Latvijā bij kauns darīt. Sievietes kļuva par skaistum konkursa karalienem un vienkāršajam darba rukim viņas jau ir nepieejamas. Cena pārāk augsta! Novērojot Anglija latviešu meitenes tur kļūst pieprasītas vietējiem angļiem, jo pašu sievietes ir neglītas, ne koptas un vulgaras. Paši angļi par savām sievietēm rāda pirkstu uz leju. Tad nu ar sēdot ar angli runādams par šīm tematikam viņam jautāju, kas būs tavi bērni pēc nacionalitātes? Pats pēc izskata līdzīgs arī prussu tipa cilvēkam, bet sieva jaukta armeniete ar kaut kādu latvieti. Bērnos nepateiksi, ka armēņi vai angļi, bet pēc baltā cilvēka izskatās! Tad nu vien šajos laikos notiek krustošanās starp cilvēkiem, kuriem vēl nesenā pagātnē idiologija bij nolikusi būt par ienaidniekiem. Vien norādīju, ka Prussia ir ne tikai kāda tur nacionalitāte izudusi, bet tā bij svētvieta 88, ko sargāja Perkon Dieva dēli. Tā vieta ir dzīves ramums ar dabas viļņiem sakustējies tur, kur tev ir Sirds.

  2. 18/11 saka:

    Bet es turpinu uzstāt, ka VISS SLIKTAIS ko jūs zinat par prezidentu Donald Trump ir masu mēdiju roku darbs. Pat Fox news ir globālistiem pārdevušies.
    Ja nebūs tādu cīnītāju kā Trump, tad globālisti pataisīs mūs par pērtik’iem, un tad tautības vairs neeksistēs.
    Noskatieties šo video,- tur tiek stāstīts par to, ka Trump grib iesēdināt visus šīs pasaules bagātos pedofīlus. Karus vińš arī grib pārtraukt, visas komunistu Antifas tiks pasludinātas par teroristiskām organizācijām.
    Dod Dievs prezidentam veselību un spēku uzvarēt visu to łaunumu.
    Un nu nav vińam nekas pret Latviju,- vińš vienkārši uzstāja uz to, lai visas vakstis aizsardzībā maksā tos 2%.
    Bet visā visumā, visas manas cerības ir tieši uz šo cilvēku. Ja vińš nesakārtos pasauli, tad vairāk nav kam.
    https://youtu.be/MBm034UV2O0

  3. Antienglender saka:

    Nekā priecīga,jau nav. Vispirms; jau visi ir izkastrēti smadzenēs. Vairās no bērniem kā mācēdami. Tai pat Polijā. Grib ko izdarīt tautas labā,bet bērnu slepkavas sāk trakot. Latvijā nekas nav labāk. Tad tikai redzētu,kad te (Bērnu slepkavošanas aizlieguma likumu) taisītos ieviest!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *