A. Priedītis. Vai būs nodevība?(Protams, ar LRTT piebildi)

среда, 11 ноября 2020 г.

Vai būs nodevība?

   Vai būs nodevība pret Trampu jeb varbūt amerikāņu politiskā elite centīsies glābt USA planetāro reputāciju, vēršoties pret demokrātiskās partijas vadoņu negodīgumu? Par demokrātu vadoņu negodīgo izturēšanos vēlēšanu sakarā ir informēta visa cilvēce. Ārprātīgās falsifikācijas medijos ir detalizēti uzskaitītas. Uz daudziem šis uzskaitījums atstāj šokējošu iespaidu. Vai tiešām tas ir noticis demokrātijas paraugzemē? Vai tiešām amerikāņu politiskajā elitē ir iespējamas tik grandiozas nelietības? Par ko tas viss liecina? Uz šo jautājumu, piemēram, pilnīgi pareizi ir atbildējis Irānas Augstākais vadītājs Ali Hameneji. Viņa ieskatā ASV ir konstatējams “amerikāņu režīma politiskais, pilsoniskais un morālais pagrimums”.

   Tagad viss būs atkarīgs no ASV Augstākās tiesas lēmuma. Augstākā tiesa var likt organizēt jaunas vēlēšanas. Augstākās tiesas sastāvā ir 9 tiesneši. Visi no viņiem skaitās bezpartejiski. Taču visi no viņiem ir cilvēki. Tātad katram no viņiem ir noteiktas simpātijas vai noteiktas antipātijas pret partijām, Trampu, Baidenu. Tiek uzskatīts, ka 6 tiesneši no 9 tiesnešiem simpatizē republikāņiem, Trampam. Bet tas neko nenozīmē! Augstākā tiesa var nodot Trampu. USA planetārā reputācija var nebūt galvenais. Amerikāņu politiskās elites milzīga daļa neuzskata, ka 2020.gada prezidenta vēlēšanas ir kļuvušas demokrātijas apokalipse. 5.novembrī ASV vadošie TV kanāli pusvārdā aprāva valsts prezidenta Trampa uzrunu nācijai. CNN, NBC, Fox News, The New York Times, Twitter, Wikipedia tūlīt atzina Baidena uzvaru, kaut gan nevienā štatā nebija paziņots vēlēšanu oficiālais rezultāts. Pirms 3.novembra nobalsoja apmēram 100 miljoni – vairāk kā puse no elektorāta. Tramps bija pārliecinoši vadībā. Taču pēkšņi burtiski dažās minūtēs urnās tika iemesti apmēram 200 000 biļeteni – visi 100% par labu Baidenam. Vēlāk atklājās, ka balsojuši sen miruši cilvēki, 100 000 balsotājiem bija neeksistējošas adreses… Saprotams, ka tādā morālajā klimatā Augstākā tiesa var nodot Trampu un tai nav jābaidās no publiskā nosodījuma. Tai reāli nav jābaidās arī no Rietumu civilizācijas nosodījuma, jo Ali Hameneji skaudrie vārdi attiecas ne tikai uz ASV.

Postcivilizācijas dienasgrāmata

LRTT papildina Priedīša kunga noklusēto

Kapēc Priedīša kungs noklusē to, kā Tramps iepriekšējās vēlēšanās “uzvarēja”? Viņam bija 3 000 000 balsu mazāk kā Klintonei ? Tika uzsākta, bet apzināti pārtraukta tiesvedība par Kremļa iejaukšanos(uzlaužot serverus) Trampa priekšvēlēšanu kampaņā ! Tiek no Priedīša puses noklusēts, ka Tramps bija pretinieks sankcijām pret Krieviju ! Tramps atbalstīja Krimas iekļaušanu Krievijā– tātad, starptautisku agresiju pret neatkarīgu valsti- Ukrainu. Tramps baltiešus nosauca par dumjiem(tieši tāpat kā profesors Priedītis) !!! Baltkrievu tautu- demonstrantus viņš nodēvēja par noziedznueku baru ! Tramps bija un ir cilvēkēdāja Epšteina draugs un glābējs ! Epšteins nav miris, viņš ar Trampa palīdzību tika izvests no cietuma LĪĶU transportā un aizgādāts uz Izraēlu vai Krieviju. Tramps un viņa ģimenes locekļi ir sātaniskās HABADISTU SEKTAS dalībnieki ! Vai jūs, LASĪTĀJI, domājat, ka Tramps to visu nezina ? Zin un zin vēl labāk par mums, jo viņš kalpo šiem nezvēriem ! Trampa vieta ir KARĀTAVĀS un tās viņš arī saņems. Priedīša kungam arī būs jāatbild latviešu tauta priekšā un sekas var būt ļoti, ļoti bēdīgas.

24.11.20

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu ja! Tieši to ar saku, ka ticēt nevar nekam, ko oficiālie ziņu dienesti izliek ļaudīm uz apbrīnu. Tramps man sapnī viņa vēlēšanu laikā rādījās, ka es pastaigājos ar viņu kopā pa skaistu parka mežu un piedāvāju viņam Rīku ar ko atbalstīt pastaigā sevi, bet viņš vienā mirklī pārvērtās tupus un sēdēja man priekšā pretīga ķirzaka. Kā nekā viņa asinis ir tās pašas mūsu senču ienaidnieku, ko tur brīnīties, ka nīst mūs?

  2. Andris saka:

    Priedīt , Tev ir vismaz par 50% šīberis ciet uz notiekošo pasaules arēnā . :) Padomijas klapes …

  3. NS saka:

    Trumpis ir sarkanmatainais Vācijas žīds,kurš pēdējos gados piejaucēja savu ārieni krāsojot matus iedzeltenus. Abas vadošās ASV. partijas; republikāņu un demokrātu cīnās tikai ārēji,tām abām ir jāattaisno savi nosaukumi vēlētāju priekšā. Kopš laika gala abas partijas ir masõnu organizācijas. Lai arī kādas persõnas nokļūtu ASV. galvgalā,tiks realizēts kārtējais masõnu kopīgais plāns,jo tā tas ir paredzēts.

  4. jautājums saka:

    ,,Pateicoties”kādiem masoniem mēs esam izdzīvojuši kā tauta?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *