Latvijas sātanistu cīņa pret J. Bordānu !

Juris Savickis- augstu stāvošs KGB virsnieks

Argonauts 2018-03-31 10:40

Juris Savickis- augstu stāvošs KGB virsnieks
Zatlers, Savickis, Kampars ciemos pie Putina
Foto: president.lv

Latvijas sātanisti pie bandīta Putina !

Mūsdienās Juris Savickis ir politikā angažēts gāzes miljonārs, Itera Latvija boss, hokeja kluba Dinamo Rīga valdes priekšsēdētājs.
Taču vai Latvijā daudzi zina, ka Savickis padomju laikā bija augstu stāvošs PSRS VDK virsnieks?

Filmā “Čekas ēna” pēdējais LPSR VDK priekšsēdētājs ģenerālis stāsta, ka pulkvedis Juris Savickis bija PSRS centrālās VDK “S” daļas priekšnieka vietnieks- viņš 80. gados Maskavā strādāja pie augstākās klases spiegu- t.s. “nelegāļu” – sagatavošanas, pirms to iefiltrēšanas Rietumu valstīs.
Jāpiebilst, ka “S”daļā tika sagatavots arī augstākās klases KGB “nelegālis” – virsnieks Vladimirs Putins, kurš 20. gs. 80-ajos gados spiegoja VFR (Rietumvācijā).

Latvijas ebreji !

LRTT

Šeit jūs redziet tos, kuri īsteno Ciānas KALNA iemītnieku(Ciānas Gudro Protokolus) programmu, pataisīt mūs par vergiem. Viņiem tādi latvieši, kuri vēsturiski pieder pie pavisam citas CIVILIZĀCVIJAS, ir ienaidnieki Nr. 1. Tieši šie īstenie boļševiki,- slepkavas vārda tā tiešākajā nozīmē, 100% pārvalda Latviju un iznīcina visu, kas var celt iedzīvotāju labklājību. Ja kāds šos daļēja cilvēka izskata izdzimumus uzskata par cilvēkiem, tad pats vēl nav izaudzis līdz cilvēka līmenim.

Kāpēc es par šiem čekas kropļiem, sātanistiem un latviešu tautas bendēm runāju ? Runāju tāpēc, ka viņi ir tie, kuri kūda uz Saeimas atlaišanu, jo tikai tā var LIKUMĪGI tikt vaļā no Jāņa Bordāna, kurš pieteicis viņiem atklātu karu. Jānis Bordāns grib atņemt šiem sātanistiem galveno ienākumu avotu, proti, krievu tautai piederošo GĀZES TIRDZNIECĪBU ! Jānis Bordāns to, ar ASV latvieša Ragauša palīdzību, grib ievirzīt Latvijas “sliedēs” ! Un tas nu šiem sātnistiem ar visvisādiem savickiem, indriksoniem, kalvīšiem un lembergiem, ir nāves- iznīcības spriedums.

Viņi, šie Krievijas gāzes mahinatori, ir KRIEVIJAS IEDZĪVOTĀJU apzadzēji ! Un pienāks diena, kad Latvijas valdībai krievu tauta pieprasīs šos izdzimumus izdot, lai viņiem likumīgi “uzmestu cilpu kaklā” !

Pret Jāni Bordānu šodien uzstājās visa čekistu varza ar saviem ģimenes locekļiem un arī tiem, kuri saistīti ar šo Krievijas izzadzēju bandu. Visi, kuri iestājas par Saeimas atlaišanu, kalpo šiem izdzimumiem, kuri ir Latvijas ekonomikas bendes un tautas padzinēji no Dzimtenes !

Jāņa Bordāna un latviešu tautas nāvīgākie ienaidnieki !

Čekistu un viņu līdzskrējēju alga ir nāve !

Dievs, svēti LATVIJU !

https://nra.lv/latvija/306489-bordana-un-ragausa-tiksanas-kroga-notikusi-nevis-nezinama-pagatne-bet-piektdien.htm

Un kāpēc lai čekistu izdzimteņu bandai tas patiktu ?

01.12.20

Bordāna un Ragauša tikšanās krogā notikusi nevis nezināmā pagātnē, bet piektdien

Portāls nra.lv2.mar 55

©Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Tieslietu ministra Jāņa Bordāna un Skultes gāzes termināļa būvniecībā un „jaunā OIK” ieinteresētā ASV uzņēmēja Pētera Ragauša tikšanās krogā pie alus glāzes notikusi nevis nezināmā pagātnē, bet šo piektdien, turklāt ministrs vismaz pagaidām nav vēlējies sniegt atbildes par stundām ilgušās tikšanās laikā apspriesto, vēsta portāls “pietiek.com”.

Pietiek piektdienas vakarā publicēja vienu no portāla rīcībā nonākušajiem fotoattēliem, kurā redzams, kā krogā pie viena galda draudzīgi sēž Bordāns, Ragaušs un Bordāna partijas biedrs, Saeimas deputāts Gatis Eglītis, kurš publiski ir zināms kā viens no pretrunīgi vērtētā Skultes termināļa projekta bīdītājiem.

pietiek.com

Latvijas “pestītājs”, pisāriņš un alkoholiķis PUGULIS(vdk pseidinīms)

Šie izkārnījumi šodien nosaka mūsu tautas LIKTENI !
Slepkava I.Godmanis pēc izpildītā pasūtījuma !

You may also like...

3 komentāru

  1. admin saka:

    Par hazāržīdu okupantiem un viņu “cilvēcību” ! Ir tikai jāpriecājas, ka tāda bidlostāna- “krievija”, tiek dzēsta no vēstures un, protams, arī no GLOBUSA !
    https://www.youtube.com/watch?v=XTr2KvFZLow

  2. 85 saka:

    LRTT, kam patiesībā ……………………………..
    .
    .
    Admins
    To visu, Egmār, tu vari rakstīt pie Lapsas, bet šet tavas pārgudrības ir liekas….

  3. Anonīms saka:

    Nu viņi zog no Russijas ne tikai gāzi, bet cauri vienai mazai valstinai, ko sauc par Latviju iet nereāli lielas finanšu mahinācijas. Tak no visām izbijusajam Soviet republikam komunistu pēcteči veic dažādas mahinācijas ar Latvijā sēdošajiem pie varas. Kur vēl tirdzniecības, banku afēras. Šos neliešus noslaucīt mēslainē ir jābūt ieinteresētiem visiem apkārtējiem kaimiņiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *