“Mosties, celies, strādā,” reiz sacīja Valdis Freimantāls

Sēru vēsts ! No mums aizgājis H-86 & LRTT biedrs !

Reiz LRTT piesēdētājs Jānis Zīverts, kurš Valda Freimantāla CEĻU sāka mērot jau 30.12.2018., sacīja: „Ir Vīri, ir vīri un ir arī vīreļi !“ Pie kuriem piederēja Valdis Freimantāls, nevienam nav priekšā jateic.

No mums, nesagaidot Patiesības augšām celšanos, 24.09.2020. ir aizgājis vienreizējs cīnītājs par latviešu tautas tiesībām- VALDIS FREIMANTĀLS ! Šai i- vietnei VIŅŠ ir neatsverams zaudējums. Neviens nav spējis rakstīt tik argumentētus- Patiesību saturošus rakstus, kā Viņš.

Nekur jau Viņš nav PAZUDIS, tikai pārcēlies citā ESĪBA, no kuras Viņš turpinās šeit aizsākto cīņu. Šie nav tikai tukši līdzjūtības vārdi, bet visīstākā Patiesība. Latvija tiks atbrīvota no sarkano sātanistu mēŗa, par to lai nešaubās neviens, bet it sevišķi jau tie, pret kuriem viņš cīnījās. Valda Freimantāla vārds būs lasāms pēcAtmodas cīnītāju GODA GRĀMATĀ !

Valdi, paldies Tev par veikumu MŪSU tautas labā un mēs zinām, ka Tu arī Tur turpināsi šeit aizsākto !

Izvadīšana notiks Jaunciema kapos 1. okotobrī plkst. 15.00

25.09.20

You may also like...

4 komentāru

  1. kaķīša dzirnavas saka:

    Valdim sirds sāpēja par Latviešu biedrību, kuras namu viņš bija spiests atstāt.
    Kamēr Valdis bija uz slimības gultas, mediji vēstīja, ka RLB namā tika svinēta Ķuzuła jubileja ar draugu, tuvinieku piedalīšanos, arī aktieri meita un znots A.Skrastiņš, visvairāk izslavētais mūsdienu aktieris…
    Tomēr Valdi iepriecināja ziņa, ka Tribunālā viņš tika pieminēts, bija norādes uz viņa rakstiem, kad viņš pats vairs negāja internetā.

  2. Lai top saka:

    Tā nav nejaušība, ka tik īsā laikā nomiruši vairāki cilvēki, kas rakstiski aizstāvēja Linardu Grantiņu. Laiks būtu reāli nosprāgt Aivaram Borovkovam, Ivaram Godmanim, Rihardam Bunkam un citiem neleišiem…
    .
    .
    .
    Admins
    Domāju, ka Valdim palīdzēja aiziet…!

  3. Nosauciet pieminētos nesen aizgājušos cīnītājus. Mūžībā gājušais Latviešu Biedrības Goda Tiesnesis Valdis Freimantāls tiek godināts arī Latviešu Biedrības lapā http://www.labie.lv

  4. Armands saka:

    Nekā par viņu un viņa darbību neesmu dzirdējis līdz uzgāju šo tribunālu, bet viņš uztraucas par to, ka es piedāvāju uzspridzināt Levitu ar visu Pionieru pili kopā. Nu i lūk, ka Vechi aiziet, bet kuri būs tie, kas tai padumajai jaunatnei liecinās patiesību par vēstures netiribam?Rudens jau ir velu laiks un tie pa vecākie tiek plauti straujāk nekā jaunie, bet jaunajiem tos Vechus vajag sargāt kamēr ir iespējams pie dzīvības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *